13. prosince 2012

Jak se nám daří v meditaci?

Díky všem, kteří napsali komentáře o krásné meditaci 12.12. (viz níže)!

Kdo neměl zvláštní zážitky, nemusí být zklamán, neb jak nám říkají zdroje, je to individuální a většina lidí nemusí cítit vůbec nic, což neznamená, že nejsou duchovní nebo že se v nich nic neděje ... Ani mně si nic zvláštního nedělo, kromě pár drobností.

Například, mé napojení na energie v 00.12 bylo narušeno příšerným burácením zvenku. To mě naplnilo nadějí, konečně se něco děje, ty silné energie sem asi vtrhly s takovým rachotem! Ukázalo se, že jde o sněhovou frézu peroucí se se dvěma centimetry sněhu (:-))). Nepamatuju, že by kdy předtím prohrnovali chodníky o půlnoci (:-)), ale jistě to nemělo nic společného s novými energiemi (:-)))

Polední meditace na propojování a zažíhání světel byla poctivě provedena, byla příjemná, ale výrazné prožitky mi nepřinesla, leda snad že mi po ní asi hodinku lehce točila hlava jako po mírném požití alkoholu, bylo to jemné a milé omámení (:-))) Celý den se mi pak zdálo, že je všude mimořádný klid. I ta babička, která se jindy vehementně prosazuje, byla hodná, a na obloze bylo dokonce pár nefalšovaných mráčků příjemného vyzařování, bez sršaté energie.

Rozhodně to nevzdávejme, vesmírné energie proudí dále, je třeba je zde ukotvit. Nemusíte dělat složité meditace, pokud vám to nesedí. Stačí se na pár minut denně ztišit, uvolnit a dát vesmírným energiím výslovné svolení, aby vámi volně procházely a konaly to, co mají konat ... To pomůže jak naší vlastní transformaci, tak i pro ukotvení dostatku energie pro ostatní, kteří se teprve probouzejí (:-)))

Nic platno, je to na nás, proto jsme se probudili dříve ...

Pár krásných zážitků z meditace od čtenářů, moc za ně děkujeme.

Honza12. prosince 2012 13:10 
Nádherná meditace. Úchvatné. Naprosto jasné pocity sjednocení, energie prostupující celou bytostí, srdcem, vědomím. Totální záplava lásky a radosti - v tu chvíli bylo i nutné tuto záplavu vjemů a ztotožnění zhluboka prodýchávat až do plného souznění. I po meditaci stále ještě přichází přílivy lásky a energie.
Jsem si naprosto vědom, že tato meditace nebyla žádnou sugescí, ale zcela jiným bytím a souzněním. I po fyzické stránce jedinečný zážitek, který jsem nikdy dříve nepoznal. Meditaci jsem provedl od 12:12 hod.
Děkuji Vesmíru, děkuji svému vyššímu Já, děkuji vesmírným bratrům a sestrám za vzájemné spojení a ztotožnění v nádherné harmonii. A velmi také děkuji Orgonetovi - za veškeré informace, které dlouhou dobu sbíráme a také za jeho záslužnou práci.
A všem přeji hezký den.Honza.

Anonymní13. prosince 2012 10:06
při meditaci jsem viděla šroubovici, byla vínová a přelévala se do fialové barvy, byla to opravdu nádhera, pak se na ní začaly psát zlatým písmem nějaké texty, krásný rukopis, nevím, co to bylo za jazyk, krátké názvy ... bylo mi opravdu krásně, měla jsem pocit souznění, pak jsem meditovala ještě jednou a to se přede mnou otáčela zeměkoule, jen měla jiné barvy, byla žíhaná, žlutá a nějaká tnavší barva a měla přes sebe síť, pak se tak nějak "vrtěla", nevím, jak to líp popsat
Jana

Anonymní12. prosince 2012 18:45V poledne jsem se bohužel nemohl až tak soustředit a uvolnit, příliš mnoho ruchu z venčí, hluky v domě...ale i tak něco bylo. Kromě různých barev a chvílema jakoby záblesků světla se mi v jednu chvíli zobrazil obraz jako na analogové TV, když nebyl signál, takové to zrnění a to zrnění po chvilce přeslo jakoby ve vlnění, které připomínalo hodně tvar šroubovice DNA a otáčelo se. Těžko říci, co si z toho vzít.

Anonymní12. prosince 2012 23:13Jako každý jiný pracovní den jsem právě v tu dobu seděla v autobuse a uháněla do práce. Myslela jsem na to, že bych se měla soustředit pokud možno na přicházející meditaci, objal mě takový zvláštní posvátný klid, jako když vystoupáte někde hodně vysoko do hor a užíváte si jen ticho. Pozorovala jsem oknem ubíhající krajinu a najednou jsem měla silný pocit, že mě někdo vytáhl jakoby za vlasy někam do výše. Bylo to velmi příjemné. Mrkla jsem na hodiny autobusu a bylo právě 12:12:12. Takže jsem velmi zřetelně fyzicky pocítila, že meditace byla opravdu silná. Děkuji všem, kteří se napojili, zůstaňme tak prosím, dále v Harmonii, Klidu, Míru...neb jak tvrdí Eckhart Tolle- "Klid je naše priorita". (Musím se přiznat všem Orgoneťákům,když jsme tu už delší dobu taková jakási neoficiální "rodina", že mě navíc potkala poslední týdny veliká láska, taková nádherná bytost - nejspíš je to ten dlouho hledaný duchovní partner. Myslím si, že to úzce souvisí s transformací, protože mě to vystřelilo někam do přenádherných výšin. Jen si tak užívám po letech trápení těch všech překrásných pocitů...Moc vám to všem přeju také :-)JaJi

Anonymní13. prosince 2012 6:56Měla jsem moc pěknou meditaci,udělala jsem si na to prostor, vypnula telefony, zapálila svíčku,normálně bývá velký ruch na chodbách, chodí pacienti, sestry jsou na oběd, tentokrát úplný klid...V té mojí meditaci: držela jsem se s blízkýma lidma za ruce a objímali jsme Zemi, ta tepala a byla úplně křehká a bezbranná , cítila jsem, že jí musím chránit, lidé vedle mě se také semkli a vytvořili pilíř.
Bylo to takové klidné,přirozené, láskyplné, žádný patos.
Dita

Anonymní13. prosince 2012 12:58No ještě do 21.12 to musíme nějak doklepat,ale s hrdě vztyčenou hlavou a čistým srdcem,přece se za těch pár dní nenecháme znechutit dohasínajícími projevy 3.D reality a jejími mocenskými praktikami:-)Přeji krásný vzestup a doufám, že příště si budeme sdělovat své neuvěřitelné a povznášející dojmy z přechodu do vyšší vědomé reality.Hezký den:-)

9 komentářů:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=dcZQYLZq80U

    OdpovědětVymazat
  2. Využil jsem toho času. Usedl do křesla, zavřel oči a očekával obrazy, které občas vidím.Viděl jsem něco jako torzo stromu kolem kterého se spirálově otáčely modro zelené plameny.Nic konkrétního...

    OdpovědětVymazat
  3. http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=5033

    OdpovědětVymazat
  4. Trávím pár dnů doma, protože zaměstnavatel si vyložil zákoník práce tak, že musíme celou dovolenou vybrat; dozvěděli jsme se to (kdy jindy) před koncem roku. Zaslechla jsem přerušované jakoby cinkavé zvuky (že bych i já mohla slyšet andělské zvonění?) Vykouknu z okna a pár maníků se snaží do zmrzlé půdy vyvrtat díry pro lavičky na dětském pískovišti (nejspíš potřebuje úřad utratit peníze do konce roku):-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj moji Orgonetoví přátelé, protože tu jsou jen krásné ohlasy, tak se taky podělím, možná i pro ty, kteří to měli podobně, ať v tom nejsme sami. Meditovala jsem, bylo to krásné a milé, neměla jsem obrazy, jen příjemné pocity, představovala jsem si to co bylo popsané v té meditaci a šlo to příjemně a snadno. Nechala jsem to v sobě doznívat a usnula jsem, sny žádné.. Ale zvláštní bylo to co bylo potom. Později večer, se mi stala velmi nepříjemná věc, až mě to zaskočilo, byla jsem energeticky napadena, nebudu to rozebírat, bylo by to na dlouho... Nebylo to nic strašného, ale cítila jsem normální energetický útok. Byla jsem z toho neuvěřitelně rozhozená, brečela jsem a bylo mi to obrovsky líto. Ale hlavně jsem byla zmatená z toho, když to má být začátek toho všeho krásného- to mmj. cítím naprosto zřetelně ve svém srdci- je všude krásná láskyplná energie se najednou stane tohle. Tady všichni píší jaké to bylo nádherné ... Můj rok 2012 byl velmi náročný, ale čí nebyl... Vše co přinesl, s tím jsem se popasovala tak jak jsem nejlíp uměla, měla jsem možnost si vše porovnat a zhodnotit a jsem si jistá, že jsem udělala maximum co bylo v mých silách. Nehodnotím jestli je to takhle správně,nebo ne, jen se s vámi dělím o mou zkušenost. Stále cítím, že konec letošního roku bude láskyplný a krásný, a že je to začátek nového krásného bytí.. Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud se nesrovnáš i v nitru pak budou vyplouvat na povrch nezpracované věci , dobré se zesiluje a špatné taky

      Vymazat
    2. Děkuju za radu, máš pravdu. A v tom je ten problém, některý věci i když se vědomě snažíš zpracovat, potřebují čas. Třeba to, když ztratíš někoho, koho si moc miloval, smutek má několik fází a člověk potřebuje čas, aby ho uvolnil. A v tom je ten problém, spousta z nás ztratila v letošním roce své blízké a vyrovnává se s bolestí z jejich odchodu. Je pravda, že je to teď velmi zrychlené. No snad má Vesmír a naše duše nějaký plán, jak se s tímhle vypořádat, protože když má člověk vytvářet krásnou budoucnosti tím, že je v přítomnosti v klidu a pohodě, tím spíš, když je vše teď zesílené. Tak jak to tedy bude, když je člověk plný bolesti, uvolňuje jak se dá, ale nestačí to,co bude tedy mít v budoucnosti? Asi je to o víře, věřím, že to bude v pořádku, ale ten smutek je fakt náročný... Přeju vám ať to máte mnohem lehčí a veselejší <3 Gabča

      Vymazat
  6. PS: zapomněla jsem dodat, že vedle mne stál v meditaci muž,jehož jsem neznala, ale cítila jsem z něj podporu a věděla jsem, že se někdy setkáme.No, bohužel jsem mu neviděla do obličeje,jen vím, že měl modrý svetr:-), no,tak čekám...
    Dita

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.