10. prosince 2012

Je před námi tajen život na Marsu?

Proč se kosmický výzkum zaměřuje s takovou intenzitou právě na Mars? Velký dík čtenáři, který o tom provedl vlastní průzkum a napsal skvělý článek. Závěry jsou ohromující (:-)))

Ahoj,
nechal jsem se inspirovat různými informacemi na netu ohledně hledání evidence života na Marsu. Zkusil jsem si udělat vlastní průzkum a rád bych se podělil s ostatními.  Zdrojem jsou obrázky z družic na www.esa.int a také http://hirise.lpl.arizona.edu/katalogos.php - ty se ale zatím chystám teprve pořádně prozkoumat.

To, co jsem objevil, mě opravdu ohromilo... 

Kdo chce být nepředpojatý, ať tady skončí se čtením a zkusí prozkoumat tyto obrázky:  
http://ulozto.cz/x8KLLpz/mars-evidence-rar  


Pozn. Orgonet:Tady je odkaz na soubor na mém disku, ale některé se tam nestáhly nevím proč. https://docs.google.com/folder/d/0B1lmMjJ4Fl45eXF3XzVIa29HVlE/
Stáhněte si radši z ulozto.
Aspoň ukázka upraveného a neupraveného snímku:


Jsou v dost vysokém rozlišení, takže doporučuji použít nějaký sofistikovanější program pro jejich prohlížení. Obrázky stejného území jsou vždy 2 - jeden upravený ve Photoshopu a jeden originál v "true color" pro ilustraci ( jen trochu zmenšený kvůli datovému objemu)
Na oficiálních stránkách je možno stáhnout fotky jednoho území z různých pohledů. Je to ale počítačově vymodelováno pouze z jednoho záběru. Není na nich tedy možno porovnat, jestli se na povrchu něco v časovém odstupu změnilo a povrch je modelací také zdeformován.

Je možné si položit prosté otázky: 
  • Proč se kosmický výzkum zaměřil s takovou intenzitou právě na Mars? Od 60. let tam bylo vysláno téměř 20 sond.. Proč ne třeba Venuše?
  • Proč Rusům selhalo tolik misí k Marsu? 
  • Proč v dnešní době, kdy jsou běžně pozemské družice schopny snímat předmět velikosti krabičky od sirek, nemá žádná fotka povrchu Marsu z družice  rozlišení větší než 15 m na pixel a na většině z nich má povrch málo zřetelné nebo matoucí detaily?
  • Proč nedávné prohlášení "velitele" vozítka Curiosity, že má objev, který zatřese zeměkoulí, bylo později dementováno... že by demence a senilita u takového člověka?


Něco o konspiraci: 
O tomto tématu a úpravách Marsovských fotek si můžete také přečíst na http://www.marsanomalyresearch.com 

Každý kdo zná trochu práci s grafickými programy jako je např. Photoshop, ví že se každá fotka dá pomocí nich změnit k nepoznání. 

Co se tedy konkrétně děje s fotkami z Marsovských orbitů? - Toto je subjektivní pohled, o kterém nechci nikoho přesvědčovat.

V první řadě se sníží rozlišení na max. 15m na pixel. Potom se všechny barvy posunou do ruda: jde totiž přece o rudou planetu... To se buďto udělá tak, že se jednotlivé barevné kanály RGB posunou do červeného spektra - v tomto případě původní barevná informace v obrázku zůstává, nebo se barvy RGB mohou převést do jednoho kanálu odstínů a ten pak dobarvovat. V tomto případě se informace ztrácí. 

Už jen tento barevný posun spolu s patřičným vědeckým vysvětlením udělá divy. 
Je tu ale mnoho dalších způsobů, jak zamaskovat očividné struktury na povrchu planety. Všimněte si, že většina fotek vypadá, jak kdyby byla namalována na plátně. Má v sobě jakousi jemnou mřížkovou strukturu. Ta je dle mého způsobena použitím efektu, který podél této mřížky rozptýlí kontury struktur, aby nebyly patrné.  Nevztahuje se to ale většinou na hlavní obrysy terénu. Zřejmě je fotka rozdělena do několika vrstev, s každou se pracuje zvlášť a poté se spojí. Zřetelné povědomé linie se místy různě zkroutí a zpřehází. Pak je tu samozřejmě ruční retuš...

Jak udělat, aby vodní plocha vypadala jako třeba láva, či prostě nějaký tvrdý povrch? Stačí použít nějaký primitivní efekt z Photoshopu, dosadit pár kráterků, nějakou matoucí strukturku a je to!  Přidáváním různých struktur prolnutých s obrázkem udělá divy u všech povrchů. 
Kombinací tohoto všeho se dá dosáhnout poměrně uspokojujícího matoucího výsledku. Zčásti na to mají určitě nějaký automatický program, zbytek dolaďuje člověk. Nicméně! toto dílo není dokonalé! (otázka je jestli to není částečně záměr nebo jestli jsou to flinkové)
Reverzním procesem lze u mnoha fotek dostat alespoň zlomek původních informací zpět!
Je opravdu zarážející, kolik věcí je z toho zlomku možno rozpoznat. Taktéž je možno vysledovat až do očí bijící stopy po retuších a úpravách. 

Co je tedy na fotkách možné najít? Doporučuji si je nejdříve prohlédnout a pak číst případně dál.

Voda: zdá se, že je na Marsu voda ve všech jejích podobách v obrovském množství. Řeky, jezera, oceány, ledovce, mraky... 

Na obrázcích najdete sem tam takové bílé chomáčky nebo struktury. Většinou jsou to zbytky po mracích, které jaksi někde nevyretušovali. Často to bývá u nějakých kontrastnějších hran, kde je nebezpečí, že bude retuš poznat . Také můžete zahlédnout i stíny těchto mraků, na povrchu. Úspěšné maskování mraků spočívá ve vytvoření dojmu, že jsou to objekty na povrchu - což dost mate. 

Vodní plochy sice vypadají díky maskování převážně jako písek či ztuhlá láva, jak je to prezentováno, nejde si ale nepovšimnout různých detailů, které umí pouze voda. To je hlavně čeření, které je zvláště patrné v některých místech u břehů. Také přeci jen terén ponořený do vody vypadá trochu jinak, než nad vodou, i kdyby voda byla sebeprůzračnější. 

Život: zapomeňte na zkameněliny bakterií! Dle toho co se dá vyčíst z fotek je na Marsu velmi početná, rozvinutá civilizace - doporučuji začít s obrázkem oblasti Ma-Adim Vallis. Jsou zde zřetelné struktury měst, vesnic, osad, políček... atd. Zdáli se mohou zdát jako skála nebo kamení, ale zblízka není u některých žádný pochyb.  Především struktury velmi připomínající kaskádovitá, terasovitá políčka se objevují téměř všude. Na Marsu také můžete objevit rozsálé lesy, a zvláštní struktury a tvary, které nedokáže vytvořit nic jiného než život, potažmo rostliny. Je zde ale také hodně oblastí, které vypadají zcela pouštně a pustě.

Proč? Jak je to možný? To si z nás totálně střílej?

Poslední dobou jsem si z různých zdrojů (mj. i od indigového chlapce) přečetl informaci, že na Marsu existuje civilizace, ale nerada by nás tam viděla. (otázkou je proč.. třeba tam lidi ze Země něco způsobili, nebo způsobují?!) Je tedy možné, že je jejich přání zůstat v utajení a tak se také dohodli s představiteli Země, kteří tam za odměnu létají na prázdniny ;-) Nebo je to rozhodnutí pouze vedoucích pozemšťanů, kteří si chtějí nechat vše pro sebe..

Ať tak či tak, pokud si v tomto světle uvědomíme konsekvence, je to srandovně absurdní... dramatické zvěsti o bakteriích v marsovském meteoritu, tajemný výron čůrku vody, události okolo Curiosity a vůbec všechny ty historky okolo Marsu. A co ti všichni lidi, co se tím zabývaj? Jak to můžou nevidět? nebo vídí a mají strach... nebo prachy...

Otázka také je, jestli jakási nedokonalost retuší není záměr někoho, kdo nemůže porušit dohodu, ale snaží se lidem sdělit pravdu. 

Pátrání v obrázcích je zábava! Čím víc toho odhalíte, tím víc budete vidět. V případě, že vám nebude z obrázků moc zřejmé o co jde, můžu zkusit do nich polopatě zakreslit. Dále budu prozkoumávat i další fotky, takže v případě zájmu je sem zase můžu hodit.

Pátrání zdar!

Update Orgonet: Podrobnější rozbor fotek, o který si píšete, zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/rozbor-fotek-z-marsu.html

63 komentářů:

  1. Vždy mě pobaví, když nějaký "odborník" z internetu začne fušovat do řemesla skutečným vědcům ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže ti tak zvaní vědci neví skoro nic o vesmíru a o Zemi už vůbec ne , teprve ti co přijdou po nich , budou používat rozšířené vědomí . Pak budou chápat hmotné i nehmotné !

      z našeho pohledu tam nic není jen pustina a kameny , z pohledu jiného je tam život stejně jako na Jupiteru či Venuši

      Vymazat
    2. :-))) "skutečným vědcům" např. Grygar? :-))

      Vymazat
    3. TO 10.30: (:-))))Tento blog je od počátku založen na tom, že já jako laik si mohu dovolit pozorovat a svobodně sdělovat anomálie počasí způsobené umělým řízením, které "vědci" vidět nemohou, jsouce zaslepeni svými egy, zkostnatělostí své vědy a strachem o své živobytí. Proto nejsou schopni vidět a přiznat, že nejen že existují chemtrails, ale že počasí je globálně celoplanetárně řízeno, o čemž existují nesporné důkazy. Uvidíme, kdy se to provalí (:-))))
      Mnozí vědci nejen skrývají pravdu, ale vědomě lžou (viz vakcíny, očkování, léky, GMO, atd. atd.) Myslím, že se to týká i meteorologů.
      Takže zkuste definovat blíže, kdo to má být ten "skutečný vědec".
      Přečtěte si články Daniel: Nezávislý badatel, a Chemtrails ...
      Nové věci do vědy mohou přinést pouze lidé nezatížení oficiální vědou ...

      Vymazat
    4. Mne zase pobaví jak pořád dokola si lidé nechtějí připustit, že je jim lháno a že oficiální zdroje noviny, televize, rozhlas slouží jen hrstce lidí a sdělení v nich jsou upravovány k matení lidí a vedení tam kam oni potřebují, ale né k pravdě. A věda, kolik zfalšovaných údajů, výzkumů, kolik vědců, kteří se se svojí pravdou nehodili a už tady nejsou , za vším peníze a moc.

      Vymazat
    5. umělým řízením...?!?, já myslím že když se něco přehání pak člověk není schopen přijmout i jiné informace..například že Země sama řídí své procesy , nebo že lidské vědomí má vliv i na počasí nebo na zemětřesení , samozřejmě lidé manipulují počasím a nedělají to jen Američani ale i Rusové a Čína , ale o celoplanetárním řízení může psát jen ten kdo nerozumí tomu jak to doopravdy funguje .

      Vymazat
    6. Já si tedy život na plynném Jupiteru, kde zuří bouře o síle větru pro nás naprosto nepředstavitelné, dost dobře představit taky nedovedu. Ale rozhodně se se zájmem podívám na to, až to někdo dokáže a veřejnost s tím seznámí. Rozhodně by mě docela těšil pocit, že nejsme sami ve Sluneční soustavě. Samota jako taková je tristní.

      Vymazat
    7. a co když tam život je ale na jiné úrovni, těla mají přizpůsobena planetě tak jako my tady zemi... Co tak jen připustit možnost že by to tak mohlo být, to stejné na všech ostatním planetách...

      Vymazat
    8. ty bouře tam vidíme dalekohledem, my.., ale stejně jako Země i Jupiter má energetické slupky, takže v tak zvané 5D je tam normální život , stejně jako žijí na naší zemi v 5D , jiné bytosti i když je nevidíme !

      Vymazat
    9. Jestliže my jsme ve 3D a oni v 5D, tak je ani vidět nelze. A pak ani nechápu, kde berete takovou jistotu, že tam nebo tady v těch 5D skutečně jsou přítomní. Nebo vy vidíte to, co je v 5D? Já rozhodně ne.

      Vymazat
    10. musíš rozšířit své vědomí a uvidíš z toho spektra více , ale můžeš ty světy navštívit ve spaní nebo v meditaci :-)

      Vymazat
  2. Děkuji za článek a těším se na další Tvoje bádání. Je politováníhodné,že my sami musíme bádat po pravdě,která je tajena a prakticky by měla být předávána lidstvu .
    Velké díky Ruda

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá práce, těším se na další info a snímky! :)
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  4. kto sú to skutocny vedci????ahaa to su páni co vsetko zastieraju a klamu,,,nik nefusuje nikomu do remesla a ked niekoho bavi nieco odhalit tak je to super a robi to co ho naplna ,velka cest ludom co maju svoje konicky

    asgard

    OdpovědětVymazat
  5. Anonyme, ty jsi skutečný vědec nebo patříš mezi ty, kteří jim slepě věří?

    LK

    OdpovědětVymazat
  6. hm je potreba se smat necemu co je vtipny, ale nasa kryje plno informaci za dane poplatniku to mi humorny nepripada

    OdpovědětVymazat
  7. ÚŽASNÝ VŽDYCKY SE ČAPNE NĚJAKEJ "REALISTA" ,KTERÝ VŠECHNO VÍ A KRITIZUJE..:-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Ovšem, ale narozdíl od vědců tito "odbornící" jsou nezaujatí a vášnivě hledají pravdu, nikdo je nefinancuje a namanipuluje. Vědění znamená moc, tenhle starý citát se dobře hodí i do dnešní doby. Vážně si myslíte, že to nejskvelejší vědění vám všichni přinesou naservírované v médiích? Jsem na jednu stranu rád, že je toho tolik zamlčováno, protože tím pádem se o to zveřejnění musí podílet defacto každý..:) Až budem připraveni a celá armáda takových "odborníků" nalezne střípky pravdy, pak se nám může leccos odhalit. :) Krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, podle mého pokud má Írán už Magrav, mohli by se na Mars podívat (to není na tak dlouho v případě této technologie) a zveřejnit natruc NASA skutečné obrázky. Já třeba taky nikdy nepochopila, proč jsou fotky jak z Měsíce, tak z Marsu, tak mizerné, když sama technologie, která tam sondy nebo rakety s posádkou dostala, je mnohem dál, než nějaký fotoaparát. Že by se jim nevyplatilo investovat do pořádného foťáku se mi nechce věřit. No, počkáme si, uvidíme... :-)

      Vymazat
    2. Pán Keshe by mohl snímky zveřejnit v rámci edukace vědecké obce...

      Vymazat
  9. Yeeees! Konecne... Autor clanku to podal famozne a pravdivo. =o))) A kamarati, nie len Mars, ale aj ostatne PLANETY a MESIACE v nasej sustave. Kazda pravda vyjde raz najavo. Len a len tlieskam takym informaciam! =o)

    A este reakcia na prvy koment:
    A mna vzdy pobavi niekto ako ty. Mas pravdu, otvor si ucebnicu napisnu ODBORNIKMI a cestuj raketou :D :D Ale garantujem ti, prejde par rokov a budes sa musiet zmierit s tym, ze si sa zosmiesnoval a mylil. A este svoj nazor vyjadrujes ani nie menom, ale ANONYMNE. To svedci o vsetkom. Pane boze...
    Marek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len aby bolo poznať rozdiel, ja 25 ročný Marek z Košíc sa podpisujem tiež "Marek" v poslednom riadku (bez úvodzoviek), ALE BEZ BODKY ZA MENOM. Asi to ale zmením, a kedže tu máme aj iného človeka ktorý sa podpisuje "Marek" (a akurát za tým asi dáva bodku), začnem sa podpisovať Marek & Marek G. (prvé písmeno môjho priezviska)... aby nevznikali (i ked asi nepodstatné...) prípadné omyly.. =)
      Mare (odteraz Marek & Marek G.)

      Vymazat
    2. Tak to ma podrz :D Serus Marek aj ja som z KE :D LoL.. zivot ma riadny zmysel pre humor. Okey .. tak ja budem pouzivat za menom bodku. =o)
      Marek.

      Vymazat
    3. LOL, ktorého Mareka som chcela pichnúť perom ... ???
      "Život tropí hlouposti a my se bavíme."
      alebo
      "ˇMy tropíme hlouposti a Život se baví"
      BED

      Vymazat
    4. Marek, a tvoj vek ?
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    5. Vo fyzickom termine tejto reality, 22.
      Marek.

      Vymazat
    6. BED, chcela si pichnut mna, Mareka & Marek G..... A Tvoje chcenie ma pichnut perom povazujem za prejav lasky..... Nebran sa, je to kazdemu jasne.... :-*

      Vymazat
    7. Si vedle jako jedle - áno, aj prísnosť je prejavom lásky.
      Som babka :-DDD
      Dámy sa na vek nepýtaj, tu nie je zoznamka ...sorry Orgoneti.

      Vymazat
  10. "skuteční vědci" ! jsou bohužel placeni z našich daní a věřím, že je
    většině z nich naprosto jedno, co nám přinesou! Věřím, že "pracují"
    podle předem daného scénáře... Viz pan Grigar v pořadu Všechnopárty :-(
    Omlouvám se vědcům, kteří neví, o čem mluvím.
    Hezké dny Vám všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už, tak Grygar. :-)

      Vymazat
    2. Jak říká doc. Miloslav Král - "Grygar už je těžce nalomenej..." zde: http://www.youtube.com/watch?v=Lh9WaRaoD0Y&feature=plcp
      Jan

      Vymazat
  11. http://innemedium.pl/wiadomosc/dziwny-obiekt-zarejestrowany-marsie
    http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/12/05/ufo-secret-craft-or-missile-caught-on-mars/
    http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/p/584/2P178208022EFFAE03P2264R7M1.JPG

    OdpovědětVymazat
  12. Abych řekl pravdu to o čem mluví autor článku se mi v těch fotografiích nedaří najít. Docela bych uvítal malé "nakopnutí" - třeba publikovat konkrétní obrázek s upozorněním kde konkrétně v obrázku se nachází konkrétní objekt (voda, vesnička, mraky,...), ideálně to vyznačit přímo v obrázku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tam nic nevidím, taky prosím o nakopnutí:)

      Vymazat
    2. Připojuji se, akorád jsou trošku vytažené stíny a jiná barva ...

      Vymazat
    3. Taky bych to uvítala - stačí jeden obrázek, ale s popisem. Stáhla jsem těch skoro 180 mega, zvětšovala to pak a hledala jsem jak blázen, ale nenašla jsem nic, co by bylo třeskutě nenapadnutelné, že to skutečně je výtvor nějaké inteligence. Takže prosím též o nakopnutí. :-)

      Vymazat
  13. me zase pobavi, kdyz se tu ke kazdemu clanku najde jeden a ten samy placeny pochybovatel vseho, co se tu napise - zmizni!!! a bez na osud.cz a neotravuj!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty taky vysíláš samou láááásku, že?

      Guess

      BTW: O vědcích si myslím svoje, ale na těch fotkách nic nevidím, akorát, že jsou zelené.

      Vymazat
    2. osud.cz je zmanipulovaná stránka (nechodím tam, bol som tam pár krát pred rokmi), či ? Ze ho tam posielaš.... Pýtam sa.
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    3. Možná myslel osud.biz, tam je čertovo doupě přímo k pohledání !

      Vymazat
  14. Jen tak mimochodem, jak autor přišel na to, že "nemá žádná fotka povrchu Marsu z družice rozlišení větší než 15 m na pixel"? Pokud jsem se namátkou podíval na originální fotky z družic (viz uváděný zdroj), tak měly rozlišení 25 cm/pixel.

    OdpovědětVymazat
  15. Život na Marsu a poselství pro lidi na Zemi:
    http://suprememastertv.cz/dulezite0.php?anim1=mars_cz.flv

    Fotografie města z Marsu:
    http://suprememastertv.cz/dulezite0.php?anim1=fotografie_mesta_na_marsu.flv

    OdpovědětVymazat
  16. stačí si otevřít Google Earth přepnout na mars dal jsem konkrétní oblast (Ma-Adim Vallis) města vesnice osady zatím žádne jak píše autor

    OdpovědětVymazat
  17. Vědec nejsem, ale jednu odpověď na otázku z článečku pro vás mám. Naprosto chápu, proč je nám lidem zastíráno to, že je život na jiných planetách. Že by to bylo proto, abysme jim tam nelítali plundrovat planetu, abysme jim tam nelítali ničit přírodu, nerostné zdroje, abysme jim tam nevozili naše odpadky a jaderný a chemický odpad.. Přimlouvám se za Marťany a další obyvatele ostatních planet, prosím nepátrejte. Jste chytří zapojte svou mysl jiným směrem, vymyslete, jak zlikvidovat (nejlépe dematerializovat) ty tuny odpadků, kterými jsme zavalili Zemi. A věřím tomu, že když se nám to povede, a Země zase bude krásně čistá, tak za námi rádi přiletí a seznámi se s námi. Že jen tak plácám? Udělejte prosím něco pro Zemi, dojeďte se podívat na skládku, kam odváží vaše odpadky, podívejte se jaké množství odpadků jste vyprodukovali vy a vaši sousedé, a pokud to s vámi ani trochu nehne, tak je mi nás všech moc líto.... Gabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím se nedá nic jiného než souhlasit... Pavel

      Vymazat
  18. Neházel bych všechny vědce do jednoho pytle. Je spousta těch, kteří jsou otevření všemu. Udivuje mě, že zrovna vy soudíte, aniž znáte jediného skutečného člověka s vědeckým vzděláním zabývajícím se např. globálním počasím nebo kvantovou fyzikou :). Divili by jste se, kolik zajímavých věcí se předvádí například na dnech otevřených dveří, nebo na při příležitosti dnů vědy. Přiznám se, že mi připadaly jako z jiného světa. Nikdo tady z vás nemá patent na rozum, takže se otevřete všemu a nepropadejte falešnému pocitu, že je vše co lidé vytvoří temné a zlé...

    OdpovědětVymazat
  19. tak tak THUMB UP za taketo clanky , aj tak, myslim si ze coskoro PRIDE rad NA vAS ABY sme sa smiali, aki boli vsetci tupi a zaslepeni svojou doverou vo SVET, hah zobudte sa nikto vam nikdy pravdu nepovie na nu musime prist a jedneho dna sa zobudite a zistite ako vas vsetkych OJE....,a priznate ze sme mali pravdu neverim NIKOMU a nicomu robim si svoj obraz o svete pomocou informacii co si zistim nie, ktore mi naserviruju a skumam rozne zdroje
    RESPEKT ORGONETU

    OdpovědětVymazat
  20. No, některé servery platí ukládajícím za stahování jejich obsahu, takže je jedno, co tam je, hlavně když si to někdo stáhne : ))

    OdpovědětVymazat
  21. Nedávno jsem se díval na film: http://www.csfd.cz/film/238081-john-carter-mezi-dvema-svety/
    Moc se mi líbil. Zajímalo by mne, kolik je na tom filmu pravdy :-).

    OdpovědětVymazat
  22. Cituji slova moudrého, dnes už nežijícího astrologa, který o konci našeho velkého věku napsal v roce 1982 toto:"Život plnosti, to je život jedinců, kteří celou svou osobou ztělesňují semennou vibraci, která současně završuje cyklus lidské historie a stává se základem nového cyklu. Člověk plnosti může a musí vytěsnit člověka smutku přesně tak, jak musí převládnout symbol koule (plnosti prostoru), má-li lidstvo přežít. Koule nad křížem (symbol Venuše) musí vytěsnit kříž nad koulí (starý symbol Země). A to souhlasí s okultní tradicí, podle které planeta Venuše byla duchovním prototypem naší Země a ony velké Bytosti, které zasely do aury naší planety plemenná semena sebeuvědomění a individualizovaného myšlení, přišly z Venuše, Světlonošky (t.j. Lucifera)". Dlouho mě napadá, že se suneme od Merkura přes Venuši, další na řadě je Mars? Posloužila snad Země k "sebeuvědomění a individualizovanému myšlení", ve svém velikém finále je pod vládou Iluminátů(oplodňovatelů z Venuše) a jde se dál? Anebo je jen na lidstvu, jak je skutečně uvědomělé a jak individualizovalo vlastní rozum: je to teď buď anebo? Je světlo Venuše jen pro vyvolené? Zničila se Venuše sama (přehřátí, zničená atmosféra) a světlo nám předala už jen jako padlý anděl (Lucifer) a satanisté vědí? Autor svůj text uzavírá slovy: "A to je skutečné poselství závěru velkého cyklu: Přestože lidé umírají po milionech a struktury minulosti se hroutí, přesto je možné kráčet s teplým vyzařováním. I když jsou člověk a příroda vystaveni úderům bouří, které zuří v tomto světě duality a bolesti, vášně a smutku, přesto je v každém člověku skryta síla, aby těmto bouřím čelil s pochopením, odvahou a vírou, aby se z temnoty nevědomého instinktu pozvedl ke světlu vědomé inteligence, od majetnickosti k poskytování lásky, od slepoty pýchy a války k jasu spolupráce a míru". Z Venuše na Zemi, ze Země na Mars - text astrologa byl první, který mě u příspěvku napadl.Další je o pyramidách a v tom pohledu jde opět o Merkura, Venuši, Zemi a Mars. Tato tělesa budou pohledem z Vesmíru ve stejném postavení (seřazení) jako jsou pyramídy, v roce 2028, což by s Marsem bylo i reálné, proto dávám odkaz na krásného "šílence", hledače pravdy a předtím citace části jeho textu: "Pyramidový areál v Gíze budí v lidstvu všech věků úžas a pokoru, svojí pouhou existencí. Proč, kdo, kdy a jak, zde postavil něco k čemu ani naše soudobá věda nepodává rozumné vysvětlení, je dokladem tak vysoké inteligence tvůrců tohoto díla, že je za hranicí naší představivosti./Přesto se objevily sporé náznaky směrů kterými hledat, a to v podobnosti vzájemných proporcí těchto staveb s něčím nám již důvěrně známým. Několik z těchto podobností je hledáno i uvnitř naší Sluneční soustavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Venuše je plně vzestooupená, život na ní je v tzv.5D , stejně Jupiter, my nevidíme nic oheň , plyny ad .přesto tam život je , žijí tam lidé, i když vypadají trošku jinak , než my .Předci Mayů a Aztéků sem přišli z Venuše !

      Vymazat
  23. Povětšinou sice nepřesvědčivě, ale ve spojitosti s geometrickým tvarem naznačujícím iracionální číslo π zakotvené v I. pyramidě, trojúhelníkem s poměrem stran 3:4:5 coby φ zakotveném ve II. pyramidě a po odkrytí základů hlavních pyramid porovnáním vzájemných poměrů u průměrů kružnic vepsaných do jejich základen s průměry vnitřních planet Sluneční soustavy, vznikly indície oslabující náhodné jevy a to již stálo za vydání námahy na jejich ověření. Zejména po zveřejnění plánu pyramidového areálu s měrnou sítí po 100 m, ve výroční zprávě mezinárodního projektu jeho zmapování z roku 1999. Výsledek, vykoupený dlouhým a vytrvalým úsilím „polibků múz“ i exaktních metod hledání pravdy, však již není spekulací. Předkládá zde nepochybnou projekci vnitřní části Sluneční soustavy do zmíněného území v měřítku 1:100 000 000, planet v projekci do pyramid v měřítku 1 : 55 004 a samotný areál v měřítku 1:2 500. Nejde ale jen o pouhé zobrazení něčeho již existujícího. Vzájemné vnitřní vazby vylučují náhodné vztahy mezi planetami.Je to obraz inteligentního záměru. Záměru na stvoření Sluneční soustavy. To, na rozdíl od informací promlouvajících k nám odedávna cestami víry bez doložitelných patřičně hmotných artefaktů, je zcela novou a zásadní změnou pohledu na vznik Sluneční soustavy i na naši vlastní existenci. Jde sice rovněž o náhradu pouhého působení sil kosmického chaosu inteligentním záměrem, avšak záměrem nyní doloženým hmotnými artefakty těch nejtěžších kalibrů jaké si lze představit, v milionech tun největšího ze sedmi starověkých divů světa s jeho souputníky. Jejich vzájemné matematické i kosmické vztahy vylučují jakékoliv pochybnosti o projevu inteligentní vůle tvořit."
    http://web.iol.cz/jaroha/jaroha/Cz/obrazky/Plan_Giza.pdf
    Autorovi příspěvku přeji, ať nepolevuje!

    OdpovědětVymazat
  24. ovšem pan Robertson bohužel OPRAVDU ZMIZEL natrvalo...http://www.exopolitika.cz/news/velmi-uveritelny-pribeh-jacka-robertsona/

    OdpovědětVymazat
  25. Že jsou nám předkládány fotografie v nepravých barvách je pravda. Nejznámější je asi případ s americkou vlajkou na dřívějším Marsovském vozítku kde pruhy byli fialové atd...a po převedení do pravých barev i obloha dostala modravý nádech. K dispozici jsou i fotografie Curiosity na Marsu kde kabely tažené kolem slunečních článků mají úplně jinou barvu než ty samé ještě v laboratořích NASA. Na to poukazuje i Hoagland na jehož stránkách může každý uvedené fotografie porovnat.

    OdpovědětVymazat
  26. Velmi zajímavý článek a já ho vítám !
    Určitě, zcela jistě, jsou výzkumy kolem Marsu mnohem dál. Nepřekvapilo by mě, kdyby tam už stáli pozemské základny. A naši všehoschopní si tam užívali své dovolené. Zprávy v hlavních médiích jsou velmi časté..což pro mě znamená, že na Marsu bude rušno a oni rušeni být samozřejmě nechtějí.Na YT je možné najít plno odretušovaných fotografií a jsou fascinující.Uvítám však další výzkumy autora článku.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  27. To bylo nedávno rozruchu, že curiosity objevil něco, co se zapíše do historie, změní učebnice...
    Někdo to vynesl médiím, ale pak NASA začala mlžit a nakonec z toho nic nebylo, zametli to pod koberec. Pravdu se veřejnost stejně nikdy nedozví.

    OdpovědětVymazat
  28. Je před námi tajen život u Pluta?
    http://www.youtube.com/watch?v=nv3kxIQSgEY
    :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to mělo být za hovadinu ? Walta Disneyho do toho nezatahujte, ten s tím nemá nic společného !

      Vymazat
    2. Kdo hledá najde, a kdo je líný, tak jen škemrá, aby mu to někdo našel ! Takže zde jsou důkazy o přítomnosti života na Marsu :

      http://www.youtube.com/watch?v=NDilRLCp2Pk
      http://www.youtube.com/watch?v=emPorlCUlGw
      http://www.youtube.com/watch?v=Bl0dncfxUzQ
      http://www.youtube.com/watch?v=2DoZHWi1_oA
      http://www.youtube.com/watch?v=FkkPk4kRln8
      http://www.youtube.com/watch?v=mb4hGH8n6UA
      http://www.youtube.com/watch?v=gCX0hSOEAT4

      a další a další...

      Pozoruhodná je tato výzva : o utajovaném vyhlazování marťanského obyvatelstva pozemšťany prostřednictvím mobilních robotů. Globalisté se zřejmě pokoušejí uzmout Mars jenom pro sebe, a v případě kataklyzmat na Zemi se odstěhují tam... http://www.youtube.com/watch?v=hwM1jZ7rQ9U




      Vymazat
    3. Keby len Pluta. Pozrite sa čo sa deje na Zemi: http://www.youtube.com/watch?v=Tz1kjyE6kVg (Lucky Airlines Palm Beach)

      Vymazat
    4. Zase jeden (nebo ten samý ? - viz komentář o Plutu) ubohý vtipálek se pokouší otravovat zdejší forum. Orgonete se ti divím, že sem takové debiliny propouštíš. Buď skutečně moderuj, a zachovávej svou dosaženou úroveň, nebo se na to vykašli, a dej prostor všem deviantům světa.

      Vymazat
  29. No.pratele.zastavte se.je Unor.rok 2013 myslim ted dyz pisu.;) .Zivot na Marsu. zivot ve vesmiru nekde...se pri jeho gigantnosti urcite vyskytuje.na tom se snad schodnem vsichni.kdo otom neco cet ci videl a pod. a at uz ste nejste vedci ..ste lidi. clovek zacal zkoumat vesmir uz pred ..nasi civilizovanou inteligentni dobou...slovo inteligentnijeho vyznam je tu taky odjakziva. inteligentni byli svym zpusobem dynosauri a clovek se preci inteligentne vyviji snad porad;). ale seberte cloveku zdroje...elektrinu mobily pocitace a vse ..a s inteligence zbyde clovek netvor ;) ci jak to nazvat.;) Mesto na Marsu;)? myslite ze martan. by tvoril at uz cokoli..lidskym zpusobem?;) clovek a jeho vytvory.jsou originalni. a Zem je mlada.takovy martani jsou daleko vepredu pred nasim vyvojem. vite jak je stary mars?;) opravdu verite na zivot na Marsu? ted v tuto chvili? dovime se to nekdy?;).. drzim s vama vsema ..Lidi;) tomino266@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. No.pratele.zastavte se.je Unor.rok 2013 myslim ted dyz pisu.;) .Zivot na Marsu. zivot ve vesmiru nekde...se pri jeho gigantnosti urcite vyskytuje.na tom se snad schodnem vsichni.kdo otom neco cet ci videl a pod. a at uz ste nejste vedci ..ste lidi. clovek zacal zkoumat vesmir uz pred ..nasi civilizovanou inteligentni dobou...slovo inteligentnijeho vyznam je tu taky odjakziva. inteligentni byli svym zpusobem dynosauri a clovek se preci inteligentne vyviji snad porad;). ale seberte cloveku zdroje...elektrinu mobily pocitace a vse ..a s inteligence zbyde clovek netvor ;) ci jak to nazvat.;) Mesto na Marsu;)? myslite ze martan. by tvoril at uz cokoli..lidskym zpusobem?;) clovek a jeho vytvory.jsou originalni. a Zem je mlada.takovy martani jsou daleko vepredu pred nasim vyvojem. vite jak je stary mars?;) opravdu verite na zivot na Marsu? ted v tuto chvili? dovime se to nekdy?;).. drzim s vama vsema ..Lidi;) tomino266@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.