18. prosince 2012

Matthew: Zvláštní sdělení ke střelbě v Newtownu

Toto sdělení bude možná pro méně obeznámené znít drasticky, ale je to tak ... Ve své smlouvě před narozením si některé duše mohou naplánovat i takovéhle oběti pro vyšší dobro, pro probuzení dalších duší ... A reakce světa je opravdu ohromná ...


Matthew: Zvláštní sdělení ke střelbě v Newtownu

15. prosince 2012

S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew, aby k vám promluvil o nedávném střílení ve škole ve Spojených státech.

Pokládat ho za mimořádnou hrůznou událost znamená nepochopit cíl všech těch, kteří souhlasili se svou účastí – střelce, malých dětí a dospělých, kteří zemřeli, jejich rodin a celé obce.

Jejich smlouvy na úrovni duše k přijetí svých rolí byly pro vyšší dobro celého lidstva, a účastníci jsou nyní v Nirváně a radují se z úspěchu smlouvy.

Hluboké poselství masakru, nyní vštípené do kolektivního vědomí, je to, že lidská srdce a mysli již déle nemohou být přivykány neustálému zabíjení, zabíjení, zabíjení, a lidstvo už dále není ochotno ho snášet! Šok a smutek v Newtownu v Connecticutu otřásl celým světem a sjednotil lidi v toku modliteb za všechny postižené tragédií.

Po mnoho let je zaznamenáván v kolektivním vědomí narůstající odpor k podobným nevysvětlitelným skutkům násilí. Bylo potřeba silné události - střelby na malé děti ve škole – aby kolektivní touha ukončit jakékoliv nesmyslné zabíjení vykrystalizovala do pevného záměru.

A intenzita vysokých vibrací, které zasahují každého ve vašem světě, šíří tento záměr, aby obsáhl veškeré umírání, kterému lze zabránit – války mezi národy, genocidy, „zákonné“ popravy, umírání hladem a nemocemi ve zbídačelé populaci.

Vaši mimozemští pomocníci mají svolení vyzařovat světlo ke všem duším na Zemi, což zvyšuje duchovní uvědomění všech, kteří jsou vnímaví, ale nemohou zasahovat v situacích, kde je změna ve vašich silách, pokud si to přejete.

Vy máte schopnost i touhu zabránit umírání z výše uvedených příčin. A nyní je zde i kolektivní záměr tak učinit, a tak uvidíte, že zabíjení a životy beroucí zbídačení bude brzy skončeno a po celém světě zavládne mír a hojnost.

My a všechny ostatní bytosti světla v tomto vesmíru přidáváme lásku-světlo k vašemu, abychom pomohli utěšit všechny, jejichž srdce jsou zlomena, nejen v Newtonu, ale i všude jinde na Zemi, kde rodiny teskní po svých milovaných, kteří byli zabiti.

Láska je klíčem k uzdravení celého vašeho světa.

_______________________

LOVE and PEACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

31 komentářů:

  1. AMERICAN DREAM v českém kráteru..Kdo za soudruhu byl dobrovolným dárcem krve,tak šel v pátek ráno,po prohlídce absolvoval odběr krve,vyfasoval zdarma,jeden párek,housku,tatranku a JEDNO STO KČS socialistických.,MĚL celý PLACENÝ DEN sto procent-..Za tu stovku byl litr benzinu za dvě koruny šedesát,jogurt bez dnešního hnoje stál korunu padesát...ale nemohlo se MOC jezdit na Západ za jeho DREAM,ale byl tu TUZEX..Na operaci křečových žil se čekalo skoro rok,pak byly dva termíny,lékaři obě nohy odoperovali tak kvalitně,že dodnes po 26letech žádný zánět,žádně nové křečáky,,operace ZDARMA,tedy cudně řečeno,za naše DANĚ.Nečekal jsem ANI OMYLEM,že se v životě setkám s americkým snem,TRŽNÍM ZDRAVOTNICTVÝM...tento film je trochu TREFNÁ NADSÁZKA,ale pasuje na žhavou češkou současnostTehdy jsem vyšel z kina soudružsky POUČEN a náležitě OTŘESEN...http://ulozto.cz/x2SQkRw/nemocnice-hospital-the-1971-cz-dub-avi

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.jajsem.com/ucastnici-dramat/

    OdpovědětVymazat
  3. K tomuto viz http://wertyzreport.com/2012/12/16/falesne-slzy-od-falesneho-muze/

    "Americké sankce v Iráku zabily 300 tisíc dětí, nespočet dalších lidí zemřelo poté, co Obama poslal bezpilotní letadla do Pákistánu, Jemenu, Libye, Somálska, Afghánistánu..Americké fanatické bombardovací kampaně zavraždily po celém světě miliony lidí a Obama se rozbrečel, když jeden blázen zastřelil ve školce 20 dětí. Minulý týden Svobodná armáda Sýrie, které Obama daroval miliony dolarů a těžké zbraně, vypálila dělostřelecké granáty na školu a zabila 23 dětí. Obama neřekl ani slovo. Jsou to jen falešné slzy od falešného muže.

    Americká kultura posedlá smrtí je neuvěřitelná a Obama předvedl laciný herecký výkon."

    U článku je ještě video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi hlup-ák a lžeš , obama nikoho neposílal , ty plány měla armáda ještě před jeho zvolením , milý soudruhu vy pořád jen lžete vy soudruzi.., kolik lidí zemřelo v Iráku je známé a kolik dětí taky ! Obama nikomu žádné zbraně nedaroval, to Rusko je tam cpalo horem dolem , a Írán

      Vymazat
    2. A ty si kto, že si dovoľuješ niekoho nazývať hlupákom len preto, že s ním nesúhlasíš ?

      Vymazat
    3. To byla citace článku. Nicméně od roku 2009 Obama jakožto vrchní velitel armády USA neukončil ani válku v Iráku, ani válku v Afganistánu. Pod jeho vedením se USA mohutně zapojili do zničení Libye. Po vítězství teroristů a zabití Kadáfího je to země, kde se neustále bojuje. To vidí i Syřané a proto nechtějí nechat vyhrát západem podporované "bojovníky za svobodu".

      Ohledně války v Iráku to zas tak známé není. A hlavně se většinou počítají jen přímé oběti boje. Těch by mělo být asi 130 000. Což není málo. Ale počet nepřímých obětí se odhaduje přes milion. Dobrý článek o tom zde: http://childvictimsofwar.org.uk/get-informed/iraq/

      Ad zbraně a peníze "povstalcům" v Libyi a Sýrii. Jistě. Peníze a podporu zajišťují hlavně Saudská Arábie a Katar. Ale buď s tichou podporou či na přání USA. A samotné USA dodávají zpravodajské informace (satelity), instruktory pro výcvik i elitní komanda. Rusko klidně zbraně prodávat mohlo. Prodávalo je legitimní vládě.

      A ještě, když už jsme u toho tykání, proč mi říkáš soudruhu? Každý kdo s tebou nesouhlasí musí být komunista? A v čem ten článek lže? Není snad pravda, že pro irácké, afgánské či libyjské děti v novinách nikdo netruchlí a z tohoto je najednou tragédie? Jsou americké děti lepší? Cenější? Více lidi?

      Vymazat
    4. a proč píšeš jen o dětech , zemřelo tam víc civilů než dětí , zemřeli protože válčí ššíté a sunité mezi sebou to především , Obama je vrchní velitel ale odvolat armádu nemůže bez kongresu a senátorů ! Lybii nikdo nezničil pořád existuje , máš jen jednostranné informace , na prvním místě je v arabských státech ..boj za nezávislost a proti tyranům , až potom do toho zasahují jiní z venku !! To co dělají Amíci dělá i Rusko v Sýrii, Rusko tam má jedinou základnu ve stř, moři..a kvůli tomu nechají pochcípat klidně i milion Syřanů, i když vyhrají povstalci , nebude to americká kolonie ! stejně jako tomu není v Tunisu, v Egyptě a nebude to ani v Lybii , my jsme tu měli revoluci " sametovou " a není tu klid ani za 20 let takže tam to bude trvat nejméně tak , než bude klid .Nejsem ani pro ameriku ani pro rusko ale vadí mi když má někdo jen pár informací a podle toho posuzuje jiné nebo nějaké události kterým nerozumí , tak jako ty !

      Vymazat
    5. Když se zmiňujete o kolonii, copak to dneska jsme? Zlatý socialismus, debílku

      Vymazat
  4. jojojo, jasan, vsechno se deje ok, sedte na zadku....
    http://wertyzreport.com/2012/12/16/james-holmes-a-adam-lanza-jsou-propojeni-pres-sve-otce/

    OdpovědětVymazat
  5. DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI...
    VŠECHNY NÁS S LÁSKOU OBJÍMÁM, V SRDCI SVÉM PRO NÁS VŠECHNY RÁJ MÁM... ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Pozdravujem všetkých čitateľov Orgonetu. Môj pocit pri čítaní Matthew-ových odkazov je podobný ako pri čítaní "odkazov" od Salusu (Tí, ktorí to poznáte, viete o čom hovorím). Pri neustálom opakovaní určitých slovných spojení (a Matthew používa veľmi silné slovné spojenia) sú v našich mysliach vyvolávané veľmi silné emócie. Tieto emócie máme rokmi nášho života na tejto Zemi doslova naprogramované a pri vyslovení týchto slov ako keby sa automaticky v nás objavovali...Ak sa mýlim, tak je to len dobre ale v v záplave rôznych falošných guru a duchovných vodcov je potrebné používať hlavne svoje srdiečko. Temní tohto sveta budú skúšať rôzne praktiky aby nás do poslednej chvíle mohli ovládať.
    Posielam svetlo a lásku pozostalým tohto nešťastia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://barboraopelkova.blog.cz/1212/fenomen-21-prosince-z-jinych-nez-bezne-pouzivanych-uhlu-pohledu

      Vymazat
  7. hovínka.cz papouškuje německý tisk...z obliga...je to NEKOREKTNÍ....NENÍ z naší hlavy http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/288117-proc-sileni-strelci-radi-vzdy-v-usa-a-ne-v-laxnim-cesku-pta-se-die-welt.html

    OdpovědětVymazat
  8. nějak se nám paní Mullerová lidé DNES ukazuje ve správném ZÁŘIVÉM SVĚTLE http://www.pravo.cz/p295a02a.php

    OdpovědětVymazat
  9. vyhrnuli jste si STÁDNĚ nohavice???http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2446-glosy-freeglobe-10-jak-to-bylo-s-kratkymi-nohavicemi-vaclava-havla.aspx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alcyon, autor nejlepších komentářů na Orgonetu, který je na rozdíl od Metjůa -
      přítomen :)

      jm

      Vymazat
    2. já ne ale ty sis je stádně nevyhrnul !!!

      Vymazat
  10. přečti si co psal ještě po revoluci a i dnes jeho krejčí který mu ty kalhoty šil, a něšiř tu poplašné zprávy !!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. http://afinabul.blog.cz/1212/otec-strelce-z-newtonu-adama-a-otec-strelce-z-coloradskeho-kina

    OdpovědětVymazat
  12. Matthew je trochu zvláštní... osobně mi to trochu smrdí jakousi propagandou... Jak uvedl komentář nade mnou, tisíce mrtvích dětí, doživotně zdeformovaných apd. díky americkému imperialismu a militarismu.... Ale jak píše Mathew...buďte v klidu...všechno je v pořádku.... Mě se ta poselství nelíbí.
    Zdravím Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak je napsáno jinde , stojí se fronty aby sem mohly duše přijít a vyzkoušet si zde žít, smrt není konec , je jen přechod z jedné úrovně žití do jiné, takže z pohledu vašeho je to strašné s pohledu našich duší ..je to báječný trenažer , když tyto situace vidíš z nadhledu , pak už to nehodnotíš , a jen pozoruješ !

      Vymazat
  13. RICHALD MÜLLER... Asi to tak musi byť... (bez reklamy...) ale trefny text
    Marki NMNV

    OdpovědětVymazat
  14. Milí priateľa. Svojím skutočným zážitkom a kontaktoch vraj so svetelnými bytosťami /bol to pravý opak/ hovorím, že sú veľmi mazaní.Odporúčam vám pozrieť si video GEORGE KAVASSILASS - FALEŚNÁ HRA O SVEDENÍ LIDSTVA /PRATELE-NEBE/. Ďalej vám odporúčam stránky LEVA - NET
    Zrcadlo mé duše 1, str. 129
    Zrcadlo mé duše 2
    Posledný apel lidstvu knihy, ktoré mi veľmi pomohli a odhalili obrovský závoj mojich nevedomosti za posledných 20 rokov.
    K str. 129 Zrcadlo mé duše 1: Média a kotaktéri automatický prdpokládaji, že se im pri prvním kontaktu podarilo vejit v spojení s vyššími silami "andely" a "vysoce rozvinutými" civilizacemi. Pri tom prepokládají že nad fyzickým svetem se hned nacházejí svetelé úrovne, a že tam žijí pouze svetele bytosti. A za tretí, kontaktéri si na tyto úrovne projektují CHÁPANÍ A PREDSTAVY FYZICKÉHO SVETA, a ani se nazamýšlejí nad tím, že v jiných úrovních reality EXISTUJÍ ZCELA JINÉ ZÁKONY PRÍRODY, a že každá úroveň má své VLATNÍ ZÁKONY. A ty se odlišuji o zákonu fyzického sveta. Ale praktický žádní kontaktéri a media se temito vecmi vubec nezavýbaji a počínají si úpne stejne jako v našem fyzickém svete, což už je samo o sobe principiálni chyba. Bohužel, drtivá vetšina tech co mají od prípody predpoklady k paranormálnim schpnostem TOTO NECHÁPE. A v tom je celý problém. Lide mající prirozené prepoklady pro paranormální schpnosti se v drtivé vetšine prípadu stavají korisí parazitu ruzných úrovni. A preto neverím sdelením Matthewa, ani ostatným. /z vlastnej skúsenosti/. Dobre sa píše, bla, bla, kým sa nás tie tragédie osobne netýkajú.
    Valéria

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věřit nemusíte

      Vymazat
    2. no hlavně že věříš Bendovi , přátelům nebe a spol :-))

      Vymazat
    3. Velmi dobrý komentář... Kontaktér se "zkontaktuje" a je mu v podstatě jedno s kým.
      "A dostanu se do Nebe, když církvi odkážu svůj majetek otče?"
      jm

      Vymazat
  15. Někde jsem četla,že duše dětí byly vytrženy z těla dříve,než si to stačily uvědomit.Tam nahoře si někdy naplánujeme hodně těžké zkoušky,ale nikdy nejsou takové,aby jsme je nezvládli.Luisa někde říkala,že tam nahoře se málem domlátíme,aby jsme se zde mohli narodit a jelikož na to zapomeneme,tak máme tendenci se pasovat do role oběti.Naše zkušenosti zde na Zemi jsou úžasné a budou zaznamenaná v akáši pro všechny bytosti ve vesmíru.My jsme už žili v lásce,blaženosti a harmonii a teď poznáváme pravý opak toho,co nejsme.Bůh stvořil člověka k obrazu svému a i Kristus říkal "Vy jste Bohové"a Bůh je láska,která nesoudí nic a nikoho,protože si je vědoma toho,že vše je dokonalé přesně takové,jaké to je.Pro některé to bude závěrečná zkouška a postup do vyššího levelu.Tak, jako jsem si já zvolila svůj život a časem jsem pochopila,že nic už nechci a ani si nepřeji,protože už nechci být vláčená,ale vedená,abych zde s přijetím všeho prožila to,co jsem si zvolila a tak to je se vším a všemi,včetně těchto dětí.Ivanka někde v přednáškách říká,že tohle je vlastně to peklo,duše dětí jsou šťastné,akorát dramata zde se dále odehrávají.Kdo pochopil "Matrix",tak se stává už jen pozorovatelem a přestává tato dramata prožívat,kritizovat,nenávidět,přestává mít z čehokoliv strach.Ano,přišli jsme sem ukřižovat naše "ega",což je ten satan.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  16. jak to asi zasahne verejnost? co treba ze dite bylo naprogramovano proto aby zamerne postrilelo "nejlepe" deti to vzdy pusobi na city. aby byli zbrane verejnosti omezen a verejnosti odsouzeny. pravda je jasna nemusi se o ni premejslet, buliky se vesej s vetsi namahou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se dočkáme doby, že bude podezřelé - nejíst maso.
      Doporučuji film - Goyovi přízraky :-)
      "někdo tam neměl chuť na vepřové a odmítl ho...... kdo to byl a jaké mělo náledky - odmítnout v restauraci vepřové maso (které šichni běžně rádi jedí),se dozvíte pokud budete mít času akorát tak na jeden filmeček "Goyovi přízraky"

      Vymazat
  17. Tiez tomuto prilis verim co pise Matthew, pretoze tak ako v minulosti pisal stale len o Obamovi, teraz sa takisto vyjadruje len k Amerike. Tych deticiek je mi samozrejme luto, a posielam im a ich rodinam vela lasky a svetla, ale na svete denne umieraju stovky a mozno aj tisicky deti, prave vdaka USA ale o tom sa ziada "vyssia bytost" nevyjadruje... Prijde mi to zavadzajuce,treba brat tieto channelingy asi s nadhladom,pretoze ako spomenul niekto tu nado mnou, ze nikdy koktakteri nemozu presne vediet na koho sa napoja. A v dnesnej dobe sa na nas hrnie obrovske mnozstvo informacii,mnohe nas chcu zmiast. Prajem Vám vela lasky a svetla do tychto dní ale hladajte too predovsetkym v sebe :-*

    OdpovědětVymazat
  18. Pani Lanzova: "Tu pusku si vemes jen pres mou mrtvolu"

    Adam Lanza: "OK, mami..."

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.