14. prosince 2012

Mayská bohyně Pacha Mama o 12. a 21. 12.

Když už máme na blogu několik (i různících se) informací o významu 12. a 21. prosince, tak sneseme i další (velmi prostý a přijatelný) výklad z hlediska starodávných Mayů, který byl vydán před pár dny, 11. 12. 2012. 

Po pravdě řečeno, teprve s tímto vysvětlením se upokojil můj selský rozum. To mi dává smysl. Rozumím tomu takhle:

12. 12. tedy došlo k předání transformačních kódů malé části lidstva. Některým už byly předány dříve. 21. 12. budou tyto kódy Sluncem aktivovány a tato část lidstva vzestoupí fyzicky a duchovně. Z nich ti, kteří chtějí, odejdou do své příslušné dimenze (zmizí nám z očí), a ti, kteří chtějí, zůstanou a budou pomáhat ostatním v transformačním procesu, který bude trvat 3-4 roky. Pak teprve zde nastane Jednota vědomí. Tento proces současného vzestupu těla i duše je unikátní v celém vesmíru, dosud nikdy nebyl proveden. Takže detaily nejsou známy ani plánovačům, ale božské vědomí ví, že bude úspěšně proveden.

Ty 3-4 roky beru, nikdo nám nesliboval, že vše bude jako mávnutím kouzelného proutku. Mně trvalo přesně stejnou dobu dostat se z naprosté duchovní nevědomosti do relativní otevřenosti vědomí. Takže věřím, že to tak může být i s onou většinou, která se i v tuto chvíli jeví jako beznadějně nevědomá, a neumím si představit, jak by se 21. 12. náhle zázračně proměnila, i když Bůh může všechno ....

Hlavně aby na sluneční skládce 21. 12. byla spálena naše pozemská temnota, jak máme slíbeno, a pak už vše půjde hladce.. 

Takhle to chápu, i když je to samozřejmě velmi omezené chápání, a více či méně se určitě mýlím. Ale jak říká mayská bohyně, dokud nevzestoupíme, tak stejně skoro nic nemůžeme pochopit (:-))), a tak si nemáme dělat zbytečné starosti ...


Pacha Mama o procesu Vzestupu

Zdroj: http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/12/pacha-mama-about-121212-and-211212.html
Ute Possega-Rudel 11. 12. 2012
Překlad: OrgoNet

(PachaMama je bohyně uctívaná domorodými kmeny v Andách. Je známa jako Matka Příroda, Matka Země, Matka Světa, Matka Kosmu.)

PachaMama začala ke mně mluvit, když jsem kontaktovala své vůdce, abych dostala pokyny pro nadcházející nanejvýš očekávané prosincové události. Vím, že je se mnou již dlouho, ale nikdy nevystoupila, a já jsem cítila, že má vědění mayských stařešinů. Řekla, že je Pacha Mama, a že je jednou z mých vůdců.

Zjevila se mi jako stará moudrá žena v tradičním oděvu Mayů, naplněná důstojností a klidem, s tváří plnou vrásek, všechny od širokého úsměvu.

Prožila jsem minulé životy v kulturách Mayů a Inků, zejména si vzpomínám na Andy, a cítím, že ten život byl obzvláště spojen s Mayi. A od nich jsem dostala před dvěma lety během dvou nocí velký náklad vzestupových kódů. Doslova jsem mohla vidět jejich tvar a barvu a ten nádherný starobylý kmen, který provedl předání. Tento náklad mě novým způsobem spojil přímo s vědomím Gaii, a v tu dobu jsem také začala se svým prstovým uměním. Umělecká tvorba mi nebyla cizí, ale tvoření prsty bylo naprosto nové.

Pacha Mama řekla, že 12. 12. 12. je období, kdy ti, kteří jsou připraveni, protože si tuto službu zvolili dávno před narozením, prožívají nahrání kódů, které jsou nezbytné pro zformování a vytvoření nového křišťálového těla.

Jsou i takoví, kteří dostali tento náklad již dříve, protože jejich sjednocené vědomí bylo již nějakým způsobem rozvinuto. Potřebovali, aby jejich těla udržela krok s tímto procesem, a tak u nich byl aktivační proces proveden dříve.

Obecně se dá říci, že pro ně přinese 12. prosinec obrovské prohloubení Jednoty vědomí a energie, což je zavede do hloubi bez myšlenek, do zdroje stvoření.

21. prosinec je pak dnem, kdy kódy nahrané 12. prosince budou aktivovány Sluncem, které bude v tento den znovuzrozeno. Od tohoto dne bude Slunci dovoleno předávat přímo Jednotné vědomí z Galaktického centra našemu světu.

Takže jsou tu dva hlavní procesy: Kvantový skok ve vědomí a kvantový skok v transformaci těla. V dřívějších procesech vzestupu tu byla pouze transformace vědomí, ale tentokrát se transformuje i tělo, protože vzestupujeme s ním, a musí tedy být schopno plně udržet nové Vědomí.

Oba procesy jsou iniciovány 12. a 21. prosince, důraz na tělo je všeobecně 12. prosince a důraz na vědomí je všeobecně 21. prosince.

V porovnání s více než 7 miliardami lidských bytostí je počet těch, kteří obdrží nahrané kódy pro transformaci těla, relativně malý, a malý je i počet těch, kteří dostanou iniciaci do Jednoty vědomí.

Jsou tu i ti, kteří dostali tělesné kódy již dříve. A tento iniciační proces funguje jako významný akcelerátor pro všechny ostatní.

I lidé, kteří jsou připraveni vzestoupit nyní cestou nových energetických vortexů, velice urychlují proces pro všechny. Těch je však jen velmi malý počet. Ti zmizí naprosto z našeho dohledu, protože až vstoupí do další dimenze, která vibruje na vyšším stupni, už je nebudeme moci vidět. Nezmizí doopravdy, ale prostě nebudete schopni je vidět.

Jsou také lidé, kteří by byli schopni překročit do vyšších dimenzí, ale souhlasili, že zůstanou kvůli evolučnímu procesu zbytku lidstva. Takže zůstanou zde a budou sloužit.

Noví lidé v tomto procesu musejí vědět, že tělesný proces není vždy snadný a může být někdy dost bolestivý kvůli hlubokým změnám energetických a biochemických procesů. Bude nutné všeobecné poučování o očekávaných prožitcích, aby lidé neměli obavy, co se děje s jejich těly. Je to úplně nové dobrodružství, a neexistují žádné zkušenosti z dřívějška, které by mohly učinit tento proces snadnějším.

Ale jako vždy, protože je zde již hodně předchůdců, pro ty, kteří následují, to bude méně obtížné.

Je to experiment, kde oba procesy, jak tělesný tak duchvní, musí být skutečně dobře sladěny, co možná nejlépe. Ale toho se vždy nedá dosáhnout, a stále to zůstává individuálním procesem, závisejícím na tělu a tělesných karmách každého člověka.

Zatímco všeobecný proces měl relativně pomalý začátek, bude se rychle zrychlovat, jakmile bude dostatečné procento lidí aktivně zapojeno do tohoto evolučního procesu. Je to z důvodu morfického pole, tak, aby přibližně za 3-4 roky (to je jen předpoklad, protože jde o nikdy předtím neprovedený experiment) lidstvo jako celek dosáhlo nové úrovně Jednoty vědomí v novém těle, schopném plně vyjádřit tuto Jednotu vědomí.

Pochopte prosím, že tento popis je činěn z hlediska 3. dimenze, aby lidé měli všeobecnou představu o tomto procesu. Ale s dimenzionálním posunem, kde se čas stane iluzí, nebudou již dále existovat otázky, které existují nyní, protože když budete žít v bezčasové Jednotě vědomí, problémy týkající se transformace těla se budou jevit ve zcela novém světle!

Celý proces nemůže být zatím ani reálně popsán ani pochopen.

Připravte se na posun ve vašem vnímání, na to, co až dosud je pro nás nepředstavitelné.

Zeptala jsem se na svou návštěvu země Nova Terra, zda toto místo či některé další výtvory Nové Země budou místem, kam půjde lidstvo.

Pacha Mama řekla, že bychom neměli zapomenout, že s příchodem Jednoty vědomí skrze zrození Nového Slunce se všechny časové linie spojí do jedné, a tak se všechny tyto výtvory stanou jedinou Novou Zemí. Avšak ve své třídimenzionální logické mysli si neumíme představit, jak to bude fungovat. Jakmile budeme v Jednotě vědomí, řešení se vynoří překvapivě prostým a zřejmým způsobem.

Takže bychom se neměli obávat a měli bychom přijmout, že budeme moci pochopit tyto věci až z hlediska naší rozvíjející se multidimenzionality.

Toto mi vysvětlila Pacha Mama.

Mnoho lásky, Ute

42 komentářů:

  1. Ďakujem múdrej Pacha Mama, ďakujem Orgoneti :-)
    Prajem ďalší krásny deň ... Be

    OdpovědětVymazat
  2. Mám takový dotaz. Žádné povznesení od 12.12. necítím - spíš naopak. Výrazně se toho dne zhoršil můj psychický i fyzický stav a to trvá dodnes. Jsem jediná nebo je nás takových víc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja som 12-teho ochorel..... soplím, kašlem.... Ale náladu mám v pohode...asi preto, že si môžem pokojne hovieť doma... (ale to som mohol ako nezamestnaný aj bez choroby, a mohol som ísť aj cvičiť, teraz nemôžem...)
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Není se co divit, najely do vás při té "celoplanetární meditaci" negativní energie zůčastněných okultistů a jiných energetických parazitů. Je lepší meditovat raději jen sám za sebe a v čase kdy mám na to sám chuť. Ne když si kdo ví kdo vyhlásí akci na určitý čas a zadarmo se pěkně napapá energie méně zkušených. V.Jahoda

      Vymazat
    3. Je mi taky tak!

      Vymazat
    4. Zajisté víc jak těch vyladěných, řek bych :)

      Mnozí z vás shledáváte emoce hněvu, bezmoci, smutku, lítosti, které neočekávaně přicházejí do vašeho vědomí. Přijměte je, aniž byste se jimi zabývali či pokoušeli se pochopit, proč vznikly. Pouze jim dejte lásku a odpuštění a ony projdou, i když se někdy zdá, že dosti pomalu.

      http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/jezis-nedokazete-si-predstavit-co-k-vam.html

      Vymazat
    5. Potvrzují!Je to cca 14 dní,kdy jsem začal cítit jako kdyby mě někdo vypnul.Nic,pusto,prázdno,tma....A to jsem se roky těšil na konec 2012 s tím,že něco zásadního přijde.Nyní už zcela jasně vím,že se nestane vůbec NIC!Ani žárovka na wc mi nepraskne,nic....Možná ale naopak se moje mysl otevřela a vidí věci čistě a pravdivě.Chápete??

      Vymazat
    6. Já chytla takový zánět přínosních dutin, že beru antibiotika. Úplně kaput, na dnešek jsem spala 14 hodin v kuse... Tak teda nevím, jestli tohle má být ten vzestup. :-))

      Vymazat
    7. Jo já taky nic moc. Mě bylo po té meditaci hodně dlouho na poblití což je trochu divný, ne? Petr

      Vymazat
    8. Nejste sama, u mě se to střídalo a střídá, chvíli je mi docela dobře a cítím v sobě klid a mír, nic mě nezlobí, žádné černé myšlenky nemám a za nějakou dobu je mi hůř, stísněná nálada, fyzicky nic moc. Maminka má od toho dne docela silné deprese a fyzicky je to také o dost horší. Neztrácím naději a stále věřím, že vše dobře dopadne. O průběhu onoho dění mám zcela konkrétní představy, tak doufám, že nám to všem vyjde. Éveillé

      Vymazat
    9. Len tak z ničoho nič sa zhoršil ?
      Skús nájsť moment, odkedy sa to prejavilo. Čo si robila, s kým si bola, čo si čítala, videla, počula.
      Ja som zažila taký prepad 3.11., po prečítaní hoaxu... ale so mnou rýplo, triaška, zimnica.... čo urobí jeden blbý text, že ?
      Bed

      Vymazat
    10. No já mám taky problémy mám asi chřipku nemám ani sílu chodit a taky jsem nějako kapek nervozní.

      Vymazat
    11. Podstatné som zabudla uviesť :
      po cca 3 dňoch, "transformačnej virózy" som sa zrazu začala cítiť v kľude. Znovunarodená. Prišli asociácie - veď práve som prešla 3 dni tmy.
      Telo ešte bojovalo, kašeľ, svaly ale ostatné v poho. A "prisnili"
      obrázky čo sa deje, či bude diať ..? Rodinu som informovala, dostala som aj výprask, ale premýšľajú o tom.
      Zdravím, hugs, BED

      Vymazat
  3. Mne sú proste oveľa sympatickejšie výroky od žien.... Takmer úplne celý svet je patricentrický (mužský).... Dosť mám Otca, Syna a Ducha svätého...... Chcem počúvať to, čo hovorí žENA.......Napríklad táto, menom Pacha Mama =) ...
    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. LOL - ja sa žehnám nie krucifixom ale trojúholníkom v mene :
      Otca-Syna-Ducha svätého. No, každý o tom , čo mu chýba :-)) Hi

      Vymazat
    2. Bůh už dávno model trojjedinosti vysvětlil a opustil neb to nebyl jeho model.V knihách Hovory s Bohem nebo Novém zjevení (P.Francuch)o sobě mluví jako o absolutním, tudíš obsahuje absolutní maskulinitu i absolutní feminitu, v obou knihách pak o sobě mluví v ženském i mužském tvaru...
      Tak bych se toho tak nebál :)

      Vymazat
    3. otec syn a duch svatý neznamená že je to mužského charakteru

      Vymazat
    4. Dík Sator, dík anonym ? , za info - ja sa nebojím, mne je s Ním fajn :-DD
      Knihy čo spomínaš v mojom živote neboli, sú to knihy .....
      BED

      Vymazat
  4. Díky Orgonete...
    Dovolím si jednu parafrázi:"..na začátku bylo slovo to slovo bylo u Boha to slovo znělo nevím..." :-)

    OdpovědětVymazat
  5. V těchto knihách si můžete přečíst jak to probíhá případně probíhat bude ,

    http://www.osud.cz/co-bude-po-roce-2012-0

    http://svetlojelaska.blog.cz/1203/2012-budicek-lidstva-diana-cooper

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem na to koukla a ejhle, Zlatý věk až od roku 2032 - no, toho už se nedočkám, takže si nemusím dělat starosti, může mi to být úplně fuk. :-)) (Zajímavé je, že už dřív jsem přemýšlela o tom, s čím se vyrukuje, pokud se 21.12.2012 nestane vůbec nic - a už je to tu, máme tu další prima datum.)

      Vymazat
    2. Úplně fuk?A co naše děti kde si budou hrát?

      Vymazat
    3. Ale toho 21 .12 to opravdu odstartuje .., ti co budou připraveni se posunou hned ostatní podle úrovně vědomí, v roce 2032 naše času , se posune celá Galaxiie o stupeň výše ...

      Vymazat
  6. Mne 12.12. krátko po 12-tej brnkla do nosa sýkorka - celkom vážne a doslova :).
    Takže som v očakávaní, čo to bude toho 21.12..
    IVH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta sýkorka ti dala jasný signál že se nemáš zůčastnit, protože nemáš v pořádku hamsu-čakra rozlišování co je špatné a co je dobré která sídlí u kořene nosu.

      Vymazat
    2. možná přiletí orel..... :-)

      Vymazat
  7. U mě taky nic. Po tom 21. pište prosím, jestli ve vašem okolí někdo nevysvětlitelně zmizel nebo se viditelně změnil (k dobrému). To jsou šoky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dne 21.12. jdu pomáhat do jednoho obchodu něco balíčkovat. Řekl jsem známému, který mě požádal o pomoc, že pokud mě nezastihne u práce, nejsem naproti v hospodě, ale už jsem převibroval do 5. dimenze. Oba jsme se tomu zasmáli, samozřejmě je to legrace.
      Ale vážně: moc na to všichni myslíme a ani se nedivím. Je to za pár dní, věřím, že dopadne všechno velmi dobře. Nebojme se ničeho. Jsme všichni součástí velkého Božího plánu, a ten se realizuje.
      Hezké dny a smích na rtech, lásku na srdci a klid uvnitř.............. :-) :-) :-)

      Vymazat
  8. Jo,mě taky bolí od 12.12. hlava,jsem šíleně unavená,je mi fakt divně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadlo mě, zda ti, co způsobují jevy na Saturnu a v jeho okolí, přenesli jev rotujícího oblačného šestiúhelníka odsud také na Zemi.

      Vymazat
  9. Anonymní14. prosince 2012 7:31
    **********************************
    I já se od toho data necitím dobře.Dost mě bolí hlava,jsem šíleně unavená,dost špatně spím,s čímž jsem nikdy neměla problém.Nejste tedy sama :-),snad se to brzy zlepší,zdravím všechny.♥

    OdpovědětVymazat
  10. -no kedze 21.12..sa ocakava nieco ovela vätsie,tak bacha,aby to nebol boenig :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, Boeing ukáže dosud utajovaný nový největší model, kterým překoná Airbus A380 :-))))

      Bude to fakt velký... Těšte se

      Vymazat
  11. díky Orgonete za uvedení, četla jsem to jedním dechem,jakoby to vyprávělo moje kolektivní srdce a text a význam toho je mi známý a moc blízký.

    OdpovědětVymazat
  12. To mi zní velmi mile !Takové to "nahrávání kódů". Já myslím, že pro naši technologicky založenou populaci je to docela výstižný termín.
    Celý článek byl takový dobře čtivý.
    Díky za něj.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  13. Ani tady tato paní Pacha Mama nemluví o nutnosti žádné skupinové meditace, aby "12. 12. došlo k předání transformačních kódů malé části lidstva". Dostane je každej kdo je dostat má aniž by pro to musel hnout prstem. Pamatuj, že dnes u platí na 100% toto: KDO NIC NEDĚLÁ NIC NEZKAZÍ.

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den, děkuji za uveřejnění. Nikdy nepřispívám,ale tentokrát mám pocit, že bych měla. 29.11. jsem byla u jedné paní z Prahy, které poslední dobou žačaly "chodit" ködy pro jednotlivé lidi. Souhrou okolností jsem se k ní dostala. Zhruba 14 dní před tím jsem začala vidět své životní střípky nějak v souvislostech a poskládala jsem něco, co jsem si nikdy nevšimla. Už po cestě k paní mi v hlavě začínala znít nějaká neznámá melodie a začaly se mi tvořit verše (V anglictine). Paní mi "stáhla" vzkaz, ktery me polozil, pac to bylo to, co jsem si tech necelych 14 dni intenzivne resila. Bylo to ve versich na nekolik stran, nebylo to par vseobecnych "řečí". Pak stahla kod v nejake reci (ona ma na webu, ze to je řeč světla), ale připomíná to latinu. A ten kód mi pak vložila. Já byla objednaná asi 10 dní předem a řešila jsem si, jestli tam mám jít, když tomu nerozumím, aby mi nebylo vloženo něco "špatného". Ale 2 dny předtím, než jsem tam měla jít, s emi zdál sen, který jsem rozklíčovala, že patří k tomuto a že se ve finále nemám bát, přijde trochu "nečas", ale ve výsledku se vyjasní a vše dobře dopadne a vše bude dobré, jen všechno už bude úplně jinak..... Tak jsem tam šla. Měla jsem tam zážitky......a hlavně od té doby jsem složila 2 písně (spíše mi přišly, vždy chodí po částěch, když řídím auto). Já, která neumím zpívat a neznám noty :)) Takže jsem se nějak zmátořila a píseň nazpívala na notebooku normálně, poslala švagrové, která je zpěvačka a která dělá terapii zpěvem (náhoda, že?). Té se píseň tak líbila, že ačkoliv ji ode mě dostala 10.12., 12.12. ji zazpívala na svém adventním koncertě. Pak mi přišla druhá píseň, krásná, ale měla jsem z toho teď ve čtvrtek a v pátek divný pocity, opravdu mi nebylo psychicky vůbec dobře, i jsem brečela. Až dnes jsem se s tím vyrovnala..... v písni je něco o tom, že půjdů na chvíli domů, abych pochopila, kdo jsem, co tu mám dělat a jak pomáhat......a ve vzkazu od paní s kódem mám něco o pomoci při přechodu přes most........takže teď jsem z toho vynervená ....... co se tedy bude dít. Podotýkám, že "tajemnem" a těmito vecmi se zabývám již mnoho let a poslední roky intenzivně. Mám různé vize apod. a potkávám lidi, kteří mají úžasné schopnosti. Ale nyní jsem úplně zmatená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje vyznanie je pre mňa veľmi podnetné - ja zas hovorím v ostatnom čase akoby vo veršoch :-)), vidím obrazy. Len s tým vkladaním kódu ma pozastavilo.
      Prajem aby sme vyšli čoskoro zo zmätkov a sami od seba. BED

      Vymazat
  15. Pro anonymní 19:17
    Docela mě zaujalo, to co popisujete. Mám podobné zkušenosti a já osobně je připisuji na takové to momentové spojení se se svoji duší.Jak píšete,v poslední době jste intenzívně řešila.Takže došlo k jakémusi přetížení paměti. Pak dochází k tomu,že se paměť na moment vypne a vy přijímáte informace vaší duše.Tedy, z jejich zásob. Je to docela známá věc,třeba tzv.géniové v momentech mentálního přetížení přijali unikátní řešení.Je třeba si uvědomit, že vše,co člověku nebylo dáno (jak se říká do vínku) je přesto uloženo v něm. Vaše dušička je tedy s velkou pravděpodobností hudebně založená a dostala díky vaší mentalní přepracovanosti chvilkovou svobodu se projevit.
    Jak už jsem v diskusích vyznala, poznala jsem,co je to duše.Měla jsem hodně příležitostí vidět náš svět nezastřeně, to jest bez vlivu našeho lidského rozumu.Vím, že naše duše mají hodně unikátních schopností,unikátní rozum a platí, že to,co jsme nyní tady,není naše skutečné já.I každá duše je různě charakteristická,má své zájmy.A já osobně to vidím tak, že to,v čem nyní vůbec nevynikáme, může být pro naše duše hlavním zájmem a prioritou.Naopak to,v čem vidí podstatu naše duše,nemusíme vidět smysl my, v lidských tělech.
    Co se týče vašeho momentálního rozladění,je to právě v tom slůvku rozladění.Odpověď na to,co nás čeká jste přeci jen dostala. A vy by jste chtěla znát více.Jistě by bylo lépe,kdyby jste se snažila najít spíše vnitřní klid. A trpělivost s tím,co přijít má.Jinak vám přeji hodně krásných písniček a také poznání.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  16. Jo, to já se 12.12. se sousedkou pěkně opila :-))) Nějak pořád potřebuji k vypnutí tu berličku alkoholu :-)
    Jinak spíš mívám takové občasné záblesky vědomí, kdy vím, co a jak mám dělat. Děkuji za ně a už se moc těším, až budem všichni dělat jen to, co budeme chtít a co nás bude těšit. Manžel mi na to sice říká, že to nebude fungovat, ale já věřím, že bude. Je nás dost podobných, kteří prostě dělají, co je potřeba... Už mi s tchyní začíná fungovat i telepatie :-)
    Lidé, máme tu čest, že na rozdíl od Mayů se dozvíme, co bude 21.12.2012 a prožijeme to. Fakt se těším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alkohol ani drogy nejsou paní žádná pomocná berlička. Maximálně to tak ucpe čakry a eneregicky srazí dolů. Jestli se 21.-22.12. budete ožírat nebude na tebe působit kromě toho chlastu vůbec nic. Zdraví, Jahoda

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.