19. prosince 2012

Proč potřebujeme zdravé jídlo?


Milu
15:56 (před 3 h)
komu: mně
Zveřejněno 19. 10. 2012
Perfektni 5 minutové video, ve kterém jedenáctiletý kluk vysvětluje, proč potřebujeme zdravé jídlo, problematiku genetické modifikace a biopotravin. Ukončeno třemi doporučeními, se kterými plně souhlasím.;o)))


Orgonet: Skvělý kluk! Všimněte si, že řekl, že je vzděláván v domácí škole. Takhle zvídavé a sebevědomé děti oficiální škola těžko vychová ... (znám pár domaškolených dětí v USA, a umějí to taky takhle rozbalit).

4 komentáře:

  1. Chlapec ma prehlad nato ze ma 11 rokov ale ak si mysli ze zmeni svet je na omyle. Ide o to ze zijeme v systeme ktory ked nepadne nic sa nezmeni vsetko je to o peniazoch a chamtivosti. Musi padnut tento system pretoze zijeme vsetci na ukor dalsieho cloveka. To sa tyka aj nas obycajnich ludi lenze problem je v tom ze si nevieme predstavit zivot bez . Ludia musia pochopit ze zivot nieje o materializme (sme bombardovani reklamami kup si to kup si tamto) uspesne sa im to dari. Priznam sa neviem ako by sa mal zmenit nas svet ako by sme fungovali ako komunita bez penazneho systemu. Podla mna niesme nato pripraveni. Kazdy kto si precitate tuto spravu si polozte otazku: Ako by som mohol zit bez penazi? Myslim ze vacsina z Vas si to nedokaze predstavit. Ludia maju radi peniaze maju radi majetok maju radi bohactvo a preto idu za peniazmi aj cez „mrtvoli“. Vsetko zlo prameni z lasky k peniazom a je mi zle z toho ako jeden clovek ma miliardy na ucte, 20 aut v garazi, 5 domov a niekto nema co dat do huby na tomto svete je strasna nespravodlivost.

    Jan

    OdpovědětVymazat
  2. Vyciťovat třeba, ne říkat druhým co mají dělat...

    OdpovědětVymazat
  3. výborné díky....maminky,věnujte od narození dítěte šest let svuj čas na výchovu...výsledky jsou znát...http://ulozto.cz/xhA7EXw/rebel-placid-lake-avi

    OdpovědětVymazat
  4. Není to někde s titulky, prosím?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.