22. prosince 2012

Soukromá komunikace ohledně Vzestupu

Ještě jedno důležité sdělení, které právě přišlo do komentářů:

Anonymní22. prosince 2012 20:18

Ahoj milý Orgonetku, tady je malá a ryze soukromá komunikace s archandělem Michaelem ohledně vzestupu...včerejší vysvětlení a nakonec i dnešní...co a jak se odehrálo a že OTEC změnil či vlastně posunul čas našeho odchodu, abychom si užili ty poslední a nejkrásnější Vánoční svátky tady všichni pohromadě, tím myslím rodiny. Nejlepší čas na odchod je opravdu, když všichni souzníme v LÁSCE, pohodě a klidu během Vánočního nadělování. Takže už opravdu velmi brzy (asi nejpozději 25.12.2012)nebo v noci z 24. na 25. to proběhne, snad na viděnou všichni v 5D.....Včera ráno,(21.12.) jakmile váš pozemský čas ukázal 0:00 se všechny duše připravovaly na tu nejvelkolepější věc za posledních milióny let.

Všechny duše již byly připravené odejit, pokud si to zvolily, pouze menšina stále neměla svá těla převibrována, ztráty by tudiž nebyly velké a postupně, během pár dní, či měsíců by se do 5. Dimenze přesunuly všechny lidské duše.

Mnoho z nás andělů bylo zcela šokováno při události, která se dnes stala, ale zachováváme si klid, není se čeho obávat, během pár dnů, ať již během dvou, nebo jednoho, postoupí všichni, co měli.

Problém byl založen na multidimenzionálním konfliktu, dimenze ještě nebyla zcela připravená pro přechod všech duší. Pouze některé se dostaly na místo - ty nejstarší, které se na toto připravovaly každý den, byla to jejich největší práce, bylo to jejich pověření, když přišli na tento svět.

Ale co ostatní? Ostatní duše byly připraveny odejít, mnoho duší se začalo již odpojovat od těl, někteří si nesou zážitky, které předepisují přechod do páté dimenze, to nejneočekávanější nastalo, když přechod mezi dimenzemi poslal duše zpátky. 

Naštěstí to bylo pouze ve stádiu, kdy se duše začaly dostávat z těl, jiní teprve měli první příznaky.
Největším problémem však bylo, JAK UKLIDNIT 7 MILIARD LIDÍ? Všichni počítali s přechodem tuto noc! Byli připravení, my taktéž. Účinkovali jsme v každé domácnosti, pomáhali duším z těl, starali se o lidská těla, aby je to co nejméně bolelo, ale věděli jsme, že teď nastane to nejhorší - ZMATEK.
Proto nás bylo sesláno více a více, abychom se dotýkali lidí a tišili jejich roztřesené duše z toho traumatického zážitku. Víme, že se lidské duše těší tam, kam patří, že život zde je již nebaví, nebo s ním nejsou spokojení, proto se také snažíme pomoci, kde se dá. 

Lidé se však nemohou zbavit bolesti hlavy a pocitů, které svírají jejich hrudi, brnění v končetinách. Lidské duše byly plně připraveny, chvěly se radostí, že půjdou domů, byly nadšené z velkolepého zážitku, který na ně čekal. však stále nic nepřicházelo, pro mnohé obrovské zklamání.

Museli jsme tedy zasáhnout, utišit lidi, jednak jistotou, vědomostí a také jejich pocity. 

Dnes tomu však bude jinak, převrat proběhne znovu, dimenze je stále otevřená a připravená, mnozí cítí, jak stoupají výš a výš, jakoby se to blížilo, jakoby jejich tělo vibrovalo víc a víc, všechny příznaky jsou stále silnější. 

Skrze vnímavé jedince jsme poslali lidstvu zprávu o velkolepém převratu, který nastal. A tak tedy, dnes v noci, těšte se DOMŮ !...to mělo proběhnout dnes,(22.12.) ale opět změna.....

Dnešní zpráva zní:

Zpráva od Michaela:

Včerejšek byl ještě větším překvapením, než předevčírem. Všem vám teď musí pořádně hučet a bolet hlava.

Byli jsme připravení, jako vždy, ale náš OTEC nám nařídil s láskou, ať počkáme, nechť vás ještě chvílí držíme zkrátka do prvního vánočního hodu - tedy Štědrý večer.

Mnoho z vás už chtělo pryč tak moc, že jsme opravdu všude museli uklidnit každou domácnost, každého člověka.

Jedním z důkazů je, že u nás se slaví 24., ale v Americe a Anglii 25. Bohužel tu nejde o dárky, jde o tu radost, v Česku radost z dárků, v Anglii a Americe radost a nedočkavost. Všichni budou požehnání, neboť to bude den, kdy vzestoupíte. A ještě, že se není čeho bát..... Tak a to je vše, snad to uklidní všechny nedočkavé sledující tvé skvělé zprávičky a přeji všem ty nejkrásnější Vánoční svátky a pohodovou a vzestupující atmosféru u všech doma i kdekoli jste. 

S láskou v srdci Ell a V.N.

P. S. Orgonet: Proto mám pořád hlavu jako napěchovanou, cítím všechny zuby, a namlouvám si, že je to nachlazení ... (:-))) 
Díky moc za zprávy, na které jsme v nejistotě čekali (:-)))
Tímto odvolávám své úvahy k předchozímu článku od Féwy, i když se to možná nevylučuje ...

130 komentářů:

  1. Orgonete :)jasi zase necitim zub ale ranu co mi trhali zub uz treti den citim ,boli ma strasne hlava a to ja som bolest hlavy nikdy nepoznal ,ostava len cakat ci sa nieco naozaj stane.Treba si urobit pohodlie dat si pivo a byt s rodinou
    co uz nam ine ostava :)
    Zelam Stasne a Vesele Vianoce ,V Noveho Roku nech sa naplnia vsetke tvoje sny a pevne nervy a nekonecnu lasku a zdravie .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestane sa nič. Bude sa písať, že to nejakí anjeli odložili OPäŤ na neskôr.

      T

      Vymazat
    2. Ahoj, když tady píšete o zubech a bolesti hlavy, jsem na tom kupodivu podobně a to mám chrup jak zdravá kobylka a bolest hlavy jsem naposled měla, když jsem se praštila o patro dvouposchoďové postele a před záplavami v r. 97. Ještě k tomu pátku 21.prosince: Uvědomila jsem si, že kolem 19. hodiny se mi pořádně motala hlava. Něco podobného se mi docela náhle stalo několikrát během včerejška i dneška a taky mě zaplavil pořádný několikavteřinový vztek, ani nevím proč, asi něco ventiluju... Pak upadnu prudce do totálního klidu, jako bych meditovala s Eckhatem (a to se mi stalo třeba při patlání bramborového salátu:-) V noci se dost budím a chodím se dívat na oblohu. Nevím, co tam pořád vlasně hledám. Orgonetku, moc díky , že nás ještě pořád informuješ, jak to prožívají ostatní. Hezké prožívání všem...JaJi

      Vymazat
    3. Ahojte. 23.12. jsem se vzbudila se šíleným motáním hlavy. Na tyhle věci vůbec netrpím, ale to se se mnou točil celej svět, jako bych seděla na šíleným kolotoči. Pak se to ten den stalo ještě jednou, nebyla jsem schopná chůze, když ano, táhlo mě to na jednu stranu. Od dalšího dne až do dneška se mi chvílemi hlava točí pořád. Ne už tak intenzivně, ale zase častěji. A v tu chvíli mi bývá zle od žaludku, opravdu jako na kolotoči. Mimochodem, alkohol nepiju a nepřežírám se:-) Zvláštní je, že hned po druhém točení hlavy jsem toho 23.12. napsala komentář pod tento článek, anž bych ho předtím četla (po přečtení jsem se divila:-)), jen v naději, že mi ostatní odpovědí co se to se mnou děje. Komentář ale nebyl zveřejněn.

      Vymazat
  2. Já už jsem v páté dimenzi, huráááá :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja taky! Huraaaa. No moc lidi tady zatim neni, a jsou to sami pitomci. Prave sem materializoval vybornej nevestinec par set metru od vodopadu stesti. Prijd se podivat.

      Vymazat
    2. zemřeš hloupý a oklamán

      Vymazat
  3. Ahoj orgonetku jsem tvůj dlouholetý příznivec a chci ti moc poděkovat za tvoji úžasnou praci.Jsem obycejny a snad trochu normální člověk se zájmem o duchovno.V Poslední době jsem byl dost v útlumu a zmaten ze všech informaci z transformace a pomalu přestával věřit.Chci se ale podělit s vcerejsim zážitkem.Mel jsem dnes 22.12.úžasný sen,povídal jsem si o transformaci s jedním panem ,kdyz najednou po chvíli začal nádherné modré svítit a uvnitř zařilo rudé srdce.Já jsem začal levitovat ze stejným příznakem.Ten pocit lasky a blazenosti byl jako orgasmus,ale daleko větší.Bylo to krátké ale velmi intenzivni.Me to dnes ohromne nakoplo ve vire, ze něco určité přijde a bude to super.Jestli budeš chtit ,tak to uverejni snad to pomůže i ostatním:-) ve vire.Přejí všem hodně lásky při vzestupu.Mira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co, pane Miro, už jste vzestoupil? Hahaha, asi těžko, když to bylo všechno vymyšlené. Kde jsou ty lodě s mimozemšťany, kteří nám tak úžasně pomáhají a už nás mockrát zachránili před jistou smrtí? Velké odhalení je již nablízku (to tvrdí různí Salusové, Kryoni, archandělé a Mathewové, resp. ti, kteří si je vymysleli a mluví jakože jejich jménem). K smíchu, nebo k pláči, račte si sám vybrat.Jen se dívejte na nebe a uvidíte tam znamení-pozdravy chemtrailsáků, prý už jsou u konce s dechem a jejich manipulace jsou definitivně vyššími entitami ukončeny. No, nevím, nevím, ale rozhodně to tak nevypadá. V každém případě tomuto webu a mnohým dalším se většina lidí bude už obloukem vyhýbat pro jejich prolhanost. Končíte, ale to už stejně asi víte, Orgonet, Mašek, Chvátal, Ortek, Šorfová, Motyčková, Vošický, Féwa, Živé světlo a všichni, kteří jejich trapné bláboly zveřejňovali na svých webech se zřejmě už teď do hloubi duše stydí, že se nechali obloudit. Ti, co zde nekriticky vychvalovali kdejakou hloupost,si to možná též brzy uvědomí, jako třeba jakýsi Alfa možná si ale dělal legraci), že Orgonet je prý vtělený anděl. To už je moc i na mě. Takže radši skončím. Měli jste se držet svého kopyta, tj. informovat o manipulacíh s počasím, Haarpu, radarech, chemtrailsech atd. Takhle jste se totálně a navždy zdiskreditovali.

      Vymazat
    2. Jsem stále tu,ale nějak mi to nevadí,stále vnitřně věřím a na nikoho se nezlobím.Sen byl fakt moc zajímavej :-)Zajímal mi dějepis a pak i duchovno,kde stále pátrám.Něco jsem objevil docela to dává smysl. http://marta-l2.wbs.cz/tajemstviamenti1.pdf
      Tajemství Amenti 1 aneb. O čem to všechno je. Interpretace pravdivé historie a
      údělu lidstva, planety Země a problematiky současného vzestupného období

      At si s tím naloží každý dle svého.Zdravím a přeji vše dobré v roce 2013. Míra

      Vymazat
    3. Anonymní26. prosince 2012 10:26

      mýlíš se , obloudit si se nechal ty, jen si čekal protože nic neděláš , čekal si jen na to jak to všem nakonec ..vytmavíš jak si dobrý, a mluví z tebe jen ego !

      Vymazat
  4. ja som sa dostal az do osmej dimenzie tak teraz mi budete sluzit lebo som o dost vyssie :D

    OdpovědětVymazat
  5. Buďme každý tam kde chceme být...........to je tak všechno co k těmto "prorokům" říct na závěr,no.....

    OdpovědětVymazat
  6. No tak od 21.12. mě bolí dost zvláštně hlava, manžel, segra potvrdili taky a to jsme tohle nečetli, tak že by. Ještě jsem si říkala, to je zvláštní, proč nás tak všechny bolí, že by byla nějaká silná energie. A pak jsem si taky vzpomněla na to co mi nedávno bylo řečeno, že hlava po ránu bolí proto, že duše se po nočním astrálním cestování, vrátila do těla překotně a nedosedla správně jakoby do těla, obalu... Stačilo by prý zase usnout, ona se správně vrátit a bylo by po bolesti. Což by tak nějak i odpovídalo tomu co je psáno nahoře. Jinak nevím ,nijak nepanikařím, nechávám vše plynout a těším se s dětmi na Ježíška a letos mám v sobě i tak nějak dost zvláštně klid, žádné moc výrazné nervování, honění. :-) Jo a zítra bych se chtěla pokusit nějak zvrátit průběh počasí, při kterém nevylučují i povodně. Podle mě uměle nahnaný teplý vzduch z jihu. Jo někdo si může říct blázen,ale funguje, nevím jak hodně na takhle silnou manipulaci počasí, ale za přispění mřížky z orgonetů, HHG, prosby o pomoc i přírody a ostatních a vytvoření světelné mřížky a hlavně o prosbu změny jen umělého počasí, ne přírodního (i když to je už asi málokdy) to fakt funguje, už je to vyzkoušené, sice na menší bouřky, ale jde to. No kdyby jste mi tohle všechno řekli před 4 lety, pošlu Vás na léčení, jako ten kdo co si neosahá tak tomu nevěří. Teď je to už všechno jinak a nestačím se divit a i díky těmto stránkám. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hMed_DKLy2c

    OdpovědětVymazat
  8. Drazí, přiznám se, že mám rovněž velké bolesti v oblasti kříže, brnění v nohách a stoprocentně vím, že to není náhlá nemoc, újma na zdraví atd. Psal jsem v komentáři o těch číslech a málem to vyšlo........ :-). Nevadí, buďme trpělivý.
    Navštívil jsem několik známých a jejich zdravotní stav se náhle "zhoršil", neví, co se děje, ale nechci jim nyní již plést hlavu. Další, kdo ví, tak se s očekáváním soustředí na vzestup. Já jsem zrovna 24. a 25.12.2012 v práci na noční, ale mně to nevadí, kéž by se vše vydařilo a ocitli se na "jiné Zemi" bez válek, násilí, chamtivosti ani nechci jmenovat všechny neřesti.
    Trpělivost je jeden z největších pokladů na světě. DÍKY MOC DRAHÝ ORGONETE !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Chci se zeptat jestli někdo nemáte podobnou zkušenost. Komentář není k článku, ale ráno, když jsem se vzbudila v posteli, strašně se mi točila hlava. Před chvílí se mi to stalo znovu.
    Najednou se se mnou všechno točí, jakobych byla na kolotoči, i když na takové věci netrpím
    a nikdy se mi to v takové míře nestalo. Jinak mi vůbec nic není. Stalo se to ještě někomu?

    OdpovědětVymazat
  10. myslim si ze uz by aj stacilo s tym blaznenim so vzostupom a prechodom do 5D...niekolko rokov predtym sa nehovorilo o nicom inom len ze to bude prebiehat naraz v 21.12. a teraz uz sa spekuluje a zevraj nastala akasi chyba pri prechode a to vraj hovori archanjel Michael? Nuz vazeny vyssie svety su uplne dokonale...chyby tam neexistuju..aj nas svet je dokonali a deje sa len to co sa ma diat...to ze sa nesplnili ocakavania a uz sa ani nesplnia je tym ze cele okolo 21.12. to bol jeden obrovsky podvod na manipulovanie ludi...takze vrate sa spat do reality...odchod do 5D sa nekona! Zacnite zit a tvorit lepsi svet tu a teraz! Kazdy ked vstupi do seba sa moze stat lepsim clovekom a tym vytvorime spolocne svet kde je radost zit. Ono to ze sme tu nie je nahoda. My tu byt musime, kym si nas nepovola Boh. Takze toto cele 2012 je dobre na to aby sme si uvedomili, ze nepotrebujeme spasu od prorokov, channelingarov, vizionarov...ale len ked sa zmenime my sami sa zmeni aj nas zivot nezavisle na tom aky datum sa pise v kalendari...a este viac sa treba obracat na Boha ako na Fewy Lumiry Kryony Saluse a ine haluze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odchod do5d se koná to jen ty to nevidíš a v bibli se to nedozvíš, i když to tam je

      Vymazat
  11. Děkuji za vše co pro Nás děláš ORGONETE, už jsem zísal taky dostatečně pevnou víru i bez hmatatelných důkazů a ať už bude cokoli nebo nebude věřím, že my všichni už jsme naprosto jiní a cítíme přítomnost svého nitra, takže není co řešit stějně je ,,vše jedno´´.Změna je nevyvratitelná a je jen otázkou ,,času´´ kdy se projeví. Takže užívejte přítomné lásky a běžte se trochu provětrat ven. Miluji Vás

    OdpovědětVymazat

  12. 21.12.2012 A ZNEVAŽOVÁNÍ REALITY:K ZEMI SMĚŘUJÍCÍ PROJEKTIL BYL(OPĚT)ÚSPĚŠNĚ ODVRÁCEN.

    "Ohnivá čára" zpozorovaná 21.12.2012 nad Novým Zélandem a Austrálií byla deaktivována pozastavením časové linie nad horizontem událostí(holomorfní singularita)a následně uvolněna a přesměrována do otevřeného multidimenzního okna(červí díra).Pozorovaný nehybný objekt byl silný energetický paprsek.Obranu tohoto typu člověk ovládá a běžně používá(NASA/DARPA a technologie HAARP).

    PF 2013

    OdpovědětVymazat
  13. zdravím cenzurant


    hm aka nahoda aj ja sa volam michal


    aj v bibli sa spomina michal,aj v danielovom proroctve sa spomina michal,jedine michal v posledných dnoch pred sudným dnom,bude PánuBohu stvoriteľu neba i zeme pomahať,a vykladať proroctva z biblie ako daniel,a že nebude ineho,

    tým netvrdím že som to ja ,ale kto vie skutočnú pravdu o tom:)


    ale jedno vysvetlenie,zo zeme nik neodíde neodleti a neopsutí ju,okrem ľudi ktorí umru a ich duša ide priamo k PánuBohu stvoriteľu neba i zem,a takých duší čo im to je dovolene je veľmi malo,ostatne su tu a čakaju na den sudny posledný,tak ako živí


    a ten sa neudeje skor ako nevyschne rieka pri ríme,

    darmo tu strašíš ľudi ,že sa stane niečo na vianoce,a použivaš svate postavičky čo si narobili ľudia na zemi aby to bolo hodnoverné,,,

    alen tak na zamyslene poprmyšlaj nad tým ako si z vas zli a mocní tohoto sveta krasne vystrelili,spravili nam maysky koniec o rok skor,aby z vas a z nas urobili blaznov,a potom nam to media krasne online servirovali:)))ale čo už vy ste aj tak stale vo vlne vzostupu.len neviete ani ekdy sa ta etapa začala a ani kedy skončila,ale furt žiejete v tom že ste na vzostupe,čo je dokonale pomotanie sa.založene na podvedomých pocitoch ktore vam vsugerovali,a naordinovali skrze tv a hudbu.

    nemal by si zlých podcenovať su to jední z najvačšich inteligentných mozgovych kapacit,ovladajucich dlhodobe strategicke planovanie,a ktorí nemaju žiande finančne hranice a storpý,vid donekonečna fungujuce nezmyselne


    chemitrals,

    pekný den a fakt dobre rozmyšlaj ako a kade pojdeš a koho zvedieš,ešte nie je neskoro aby si to zmenil,už som ti písal o tom že ti dava znamenie,že ideš zle,ale kým ti dava znamenia,ešte mu stojíš za to,ešte neni vynesený definitívny ortiel,ako nad mnohími zlými toho sveta.tí nedostavaju už žiadne znamenia o zmene.




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každá planeta hvězda atdatd má tak zvané energetické slupky , jiné reality , tak zvaná 5d je jiná reality zde na Zemi, ti co rozšíří vědomí se posunou do té jiné reality , pokud budeš číst jen Bibli , kterou sepsali lidé , X let po odchodu Mistra a kterou lidé X krát upravovali, tak se nikam nedostaneš

      Vymazat
  14. jajaj, nahoře nebyli připravení na tlačenici .. :-( Hi

    OdpovědětVymazat
  15. Taky mě bolí hlava i klouby, sotva lezu, a k tomu (aby toho nebylo málo) se přidal výživný zánět spojivek. Nicméně i přesto chystám Vánoce jako jiný rok. Dnes přijede mládě, tak až budeme spolu, bude dobře. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Dva dny za sebou migréna jak pra... to fakt nemívám...že by tedy ještě zůstala šance otevřená ?

    OdpovědětVymazat
  17. dva dny za sebou migréna..to fakt nemívám..že by ?

    OdpovědětVymazat
  18. Čakáš márne Orgonet , nič extra osobitného čo by sa dalo aspoň cítiť sa ti zajtra ani inokedy nestane , stal si sa obeťou vlastného sebaklamu a manipulácioe falošných prorokov . Skutočne osvietený človek logicky nemôže nikdy dostať rakovinu ako Kiesha Crowther , sú to všetko podvodníci a blbneš nimi zbytočne hlavu ďalším ľuďom . Dúfam že už ďalej nebudeš strácať čas preklady pomätené Wardové a ďalších výmyslov. Je ti to tu hovorenie celé roky : si stále ten istý Ego - manipulátor a zostaneš im asi i naďalej. Maťo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvé ego září do celého vesmíru :-)

      Vymazat
  19. Orgonet, dufam ze si konecne 26.12. uvedomis, ked sa nic z tych slubov o prechode do 5D, vylieceni ludi, prechodu na pranu, odhalenie nasej "vesmirnej rodiny" nestane, ze tieto channelingy od archanjelov, salusov, mathewov a podobnych spekulantov su podvod. Treba si uvedomit, ze za to ako to tu vyzera sme zodpovedni MY, a nie nejaka samozvana elita, alebo temni. Napravit to musime MY, nie mimozemstania, anjeli, alebo nejake energie z centra galaxie. Ci si myslis, ze tu pridu mimozemstania a povedia nam: "No prisli sme vyriesit za vas vsetky vase problemy a vy sa mozete nadalej spravat ako hovada, a ked budete zase pred vyhubenim, prideme znovu. Ved vy za to nemozete, to ti "druhi", to ta "elita" a "temni"... "
    A ak chces citat nejake channelingy, tak skus citat take co ti neslubuju, ze niekto okrem teba za teba nieco vyriesi. Odporucil by som napr. Abrahama, alebo Walsch, alebo teraz citam Setha od Jane Roberts, to je naozaj velmi pekne.
    Michal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mimozemšťané na tom pracují hlavně mimo Zemi, tady musíme to hlavní udělat my , nepřišli to vyřešit za nás ale pomoci, ti co vzestoupí se s nimi setkají, ti ostatní budou pokračovat dále - tady

      Vymazat
  20. Neuveris Mira,ale ja som mala tiez minulu noc sen,ze som zacala svietit na modro. zacalo to na rukach a potom akoby bunku po bunke to prechadzalo do celeho tela az som takmer cela ziarila a s inymi ludmi sa dialo to iste...a ked som sa pozrela z okna,z vesmiru padali nejake zlate ciastocky...bolo to NEUVERITELNE KRASNE :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu,že nejsem blázen :-) Vnitřně stále věřím a Orgonetku vydrž. Ps: ted o vánocích jsem začal číst tajemstvíamenti1, http://marta-l2.wbs.cz/tajemstviamenti1.pdf
      Tajemství Amenti 1 aneb. O čem to všechno je. Interpretace pravdivé historie a
      údělu lidstva, planety Země a problematiky současného vzestupného období

      Děkuji Míra

      Vymazat
  21. Ahoj Orgonete,
    to je nachlazení, jsem zvědaví s čím příjdou po 25. Asi bude zas nějaká změna.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, jak jsem psal v jiném příspěvku. Dávat někomu falešnou naději je to nejhorší co se může stát. Nepředpokládám, že další stanovené datum bude TO, kdy se povzneseme. Žijme teď a nesoustřeďujme se na budoucnost. Co má přijít, příjde a my lidé nemáme šanci se dozvědět jestli zítra nebo za tisíc let. Mír všem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nikdo nikomu falešnou naději nedává, to jen ty si měl falešné očekávání a jelikož si pro vzestup nic neudělal a neděláš , a jen čekáš , nic neuvidíš

      Vymazat
  23. Wow, kdo toto vymysla? :)

    OdpovědětVymazat
  24. ano,zase to museli posunout :D a budou to posouvat tak dlouho,dokud se nikdo ničeho nedočka :)

    OdpovědětVymazat
  25. Tak jsem si přečetl dost komentářů o tom jak je vše odloženo na další dny.Jsem zvědav jak vysvětlíte že se opět nic nebude díti.Že by si nejvyšší dal zase odklad?Jsem názoru že každému co jeho jest tak i Vaše víra a proto Vám přeji krásné svátky vánoční a vše nej v dalších letech na této zemi.No a pokud se opravdu něco stane tak s tím stejně nic nikdo z nás nevěřících ale i věřících neudělá.Mír s Vámi.
    Jindra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono se děje a bude díti, jenže pro běžného smrtelníka se nic nezmění, pro ty co pracují s energií, meditují a připravují se , pro ty to už probíhá

      Vymazat
  26. Nic proti channellingům, ale nezdá se mi, že by se se vzestupem čekalo na to, až se rozdají dárky...Je 7 miliard lidí a vánoce slaví jen zlomek. Myslím, že západní svět má tak trochu sklony k sebestřednosti, ale v Rusku se dárky rozdávají na Nový rok a muslimů taky není zrovna málo.

    OdpovědětVymazat
  27. Podivejte se na dokument okem boha Hora. Je to 10 dilny dokument o pyramidach. Zvlaste doporucuji 6 dil. Po jeho shlednuti vse pochopite, jak je to s nasi a bozi existenci. Vytrvejte v lasce a pozitivnu, protoze z mrtvych vstani slunce je po 3 dnech od slunovratu, tak jako vstal Jezis z mrtvych, tak povstane i novy vek Vodnare. I kdyz neverim na previbrovani, verim ze to bude novy a lepsi vek pro vetsinu lidi, kteri chteji zit v miru a lasce. Jake si to budeme ze srdce prat, takove to budeme mit, protoze vedomi tvori nasi realitu, dle nasich prani (prani vetsiny). Jen doufam, ze nas pozitivne smyslejicich bude v teto tezke dobe dost. Viz. dokumenty o poznatcich kvantove fyziky. S pranim peknych vanocnich svatku a stastne budoucnosti se na vas tesim v lepsich casech. Pepe :-)

    P.S.: Omlouvam se za chybejici diakritiku - pisu z mobilu.

    OdpovědětVymazat
  28. Doufám, že se v roce 2013 veřejně omluvíte všem co jste jim zde zveřejňovanými bláboly pletl-a hlavu celé roky. Kde máte ty 3 dny temnoty? Žádný "energetický náraz a přenos do 5D dimenze" se 24.-25. 12. ani nikdy jindy neuskuteční. Najdete si nové datum pro manipulování veřejnosti? Je dobré aspoň občas používat selský rozum.

    OdpovědětVymazat
  29. Všecho to chce "jen"zdravý rozum a čisté srdce... :-)

    Lidi, nemyslíte si, že spoléhání se stále na nějaké info z vnějšku může být zavádějící a naopak neprospěšné? Na jaký svět stále čekate(me)??? Běžme a tvořme, právě ted a tady! Stejně stále a nepřetržitě tvoříme a to vědomě či nevědomě... :-)

    To jsem "zvědavý" co příjde za další datum(y).

    Všechno je "jen v nás! A o nás! Můžeme se uklidnit-hlavně klid...:-)

    Kdyby jste se náhodou na něco chtěli zeptat mě, tak se klidně ptejte - jsem absolutně fundovaný a to jsem člověk tady narozený a životem vyučený (a ještě se učím, samozřejmě). Ptejte se na cokoli- vím toho taky mnoho... :-)

    topvel@seznam.cz

    MArtin

    OdpovědětVymazat
  30. nic z toho neni pravda, bohuzel...

    OdpovědětVymazat
  31. Tak tohle je nejpokrytečtější sdělení vůbec... Domnělý přechod se přesouvá kvůli svátku chamtivosti? Trošku mě to mrzí, ale váš archanděl Michale si z vás asi dělá srandu. Nic se nestane ani 25.12 a ani 1.1, což bude jistě další datum, pro které si najdete další ryze sobecké opodstatnění - tedy, že je třeba užít si Silvestr a alkoholové radovánky, což není o nic lepší, než tyto svátky materiálního šílenství, respektive toho, co z nich udělala valná většina lidí na celém světě. Tady není nic co by mělo důvod nás tahat z toho, co jsme si sami nadrobili. S tím se musíme vyrovnat sami. Jakýkoliv přechod do světa blaženosti je proti zákonům karmy ať už si pro to z prstu vycucáte sebelepší vysvětlení. Zastavit cyklus převtělování může pouze duše (člověk) samotná, musí sama dojít ke zkušenosti a pochopení v lidských inkarnacích. Všechny tyhle články jsou nádhernou ukázkou lenosti a jednoduchosti lidem vlastní, neboť všichni vy nespokojení se svými životy a neschopní s tím něco udělat, všichni vy spoléháte na nějaké zázračné zásahy Božské ruky a interpretujete si je jak se to nejvíce hodí, ačkoliv si stále neuvědomujeme, že právě my jsme projevy Boha, který není nijak distancován, nýbrž je vším a tudíž, chceme-li splynout s jeho podstatou, musíme se mu dokázat přiblížit sami. Přes to všechno - přeji prožití svátků Vánoc v míru. K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvele napsane, presne to co si uz delsi dobu myslim o vsem tom humbuku kolem vzestupu. Ano z karmy se neda jen tak utect, a byt by to bylo moc pohodlny, zadna zkratka neexistuje. Zadna omluvenka typu, "uz me to tady nebavi...." "jsem zklamany zivotem..." atd nepripada v uvahu. Kdyz uz jste se sem narodili, tak se snazte aby vysledkem tohohle zivota byl stupinek vys a ne kolo navic. Nezahazujte jeden zivot tim, ze budete sedet v necinnosti, "sirit lasku" a za odmenu ocekavat, ze vas "nekdo" osvobodi.
      Honza

      Vymazat
    2. přes to všechnu Vzestup probíhá...

      Vymazat
  32. Dotaz-co když se nic nestane ani po Silvestru?Bude někdo tvrdit,že to bylo "posunuto",abysme se ještě jednou v této 3D dimenzi mohli pořádně ztřískat?

    OdpovědětVymazat
  33. Všechny moc zdravím. Nikdy jsem nic nepublikovala, ale asi je čas. Přemisťuji se ve " snech " 20 let. Nyní jsou tyto " sny " častější, jedná se o krásná místa, odkud se nechce pryč. 17.12. jsem viděla dvě obří ryby, které radostně zářily, vyskočily do výšky a ve fosforeskujícím třpytu se rozplynuly v " nebi ". Bylo to nádherné, uklidňující, s tím byla vidět i drobná lesní zvířátka, která běžela k lidem a chovala se jako ochočená. Po pár dnech jsem si uvědomila, že končí věk Ryb - možný význam snu. Nikde nevidím nic frustrujícího, jen 12.12. jsem ve snu opět " živém " stála venku a nemohla zachytit očima pevné body a obrysy okolí, budov, vše se vlnilo a vibrovalo. Ale od té doby nic nepříjemného lidskému duchu. Jinak cítím tělesné projevy stejně jako všichni, co tady píšete, hlavně v minulém týdnu, v noci z 21. - 22.12 vše vibrovalo. Teď je klid. Držím palce nám všem, přeji Vám pokoj, lásku a světlo ať nás provází.Děkuji za tyto stránky. Anna.

    OdpovědětVymazat
  34. Pokud bych byl Temným a chtěl, aby co nejvíce pracovníku světla přestalo dál navyšovat své vibrace, ( což by se mi nelíbilo, protože až k vzestupu opravdu dojde, nebudu třeba mít dostatek nesvobodných otroků ) není lepší způsob, jak je znechutit v práci na sobě, než dlouhodobě vyvolávat euforii kolem finalního vzestupového data 21.12.2012 a čekat až bublina splaskne a příjde rozčarování.

    Zvyšujte dále své vibrace, nenechte se odradit a vzestup příjde ... kdy? To ví jen Bůh.
    Nemůžeme kolem sebe nevidět, že se starý svět hroutí, nové energie tento systém prostě nepodporují. Na Falešné Proroky jsme byli upozornění, pokud vám i přesto chybí něco hmatatelnějšího, vzpomneňte si na Tolleho, když si uvědomil, dvojakost svého vědomí, došlo u něj k uzavření energetických vzorců, byly uvedeny do celistvého stavu a došlo k navýšení jeho vibrací. Navýšení vibrací pak způsobilo, že viděl svět jinak ... ( úryvek)

    "Ráno mě probudilo švitoření ptáka za oknem. Nikdy předtím jsem takový zvuk neslyšel. Měl
    jsem ještě zavřené oči a v duchu jsem viděl obraz drahého diamantu. Ano, kdyby diamant
    mohl vydat zvuk, pak by to byl tento zvuk. Otevřel jsem oči. Záclonami pronikalo do pokoje
    první světlo úsvitu. Okamžitě jsem cítil, okamžitě jsem věděl, že světlo je něčím víc, než si
    uvědomujeme. To měkké světlo naplňující pokoj byla láska sama. Do očí mi vyhrkly slzy."

    Nepřipomíná vám to trochu 5D? Pracujme na zvýšení svých vibrací, uzavítejme svá témata a energetické vzorce a nemusíme pak být závislí na nějakém datu, klíče k tomu máme v sobě.

    Přeji kouzelný Nový Rok 2013


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to datum bylo jen orientační, a přesto hodně důležité , kdo čekal že v jeden den se vše změní, čekal marně , vzestup je proces ,a ještě se to týká jen těch kdo jsou připraveni , což většina z vás tu není ...

      Vymazat
    2. Wan, přesně souhlasím s tvým komentářem, hlavně první sloupec:
      "Pokud bych byl Temným a chtěl, aby co nejvíce pracovníku světla přestalo dál navyšovat své vibrace, ( což by se mi nelíbilo, protože až k vzestupu opravdu dojde, nebudu třeba mít dostatek nesvobodných otroků ) není lepší způsob, jak je znechutit v práci na sobě, než dlouhodobě vyvolávat euforii kolem finalního vzestupového data 21.12.2012 a čekat až bublina splaskne a příjde rozčarování."

      Napadlo mě úplně to samé. Nerozmlouvat probuzeným tyto věci, ale nechat je projít zklamáním, aby sami začali reptat. Nedejme se, copak nevíte, že i přání, která se plní, příjdou vždycky úplně jiným způsobem, než očekáváme?

      Vymazat
  35. dobrý den, jsme také čtenáři a děkujeme, máme své sny a vidění a máme pocit, že jsme tu právě pro tento čas, byť jsme jinak normální rodina zahrádkářů s malými dětmi a tak se cvičíme skrze jógu rodiny... nevěříme na žádnou katastrofu, ale doufáme v proměnu a procitnutí. Věříme, že se ten okamžik stane. je to už dlouhý proces, co k němu vede a pak - probuzení je náhlá záležitost, moment vyjití slunce je taky věc jedné sekundy ... od 12.12. nám bylo celé rodině blbě, i děti, i my jsme nebyli v kondici, od 20tého se to zlepšilo a nyní máme klid a udržujeme vysokou vibraci radosti.
    ale v noci z 21. se mi udrolily 2 zuby a to hodně, začala bolet hlava, děti moc nespí, všichni máme velký hlad, stále nám tu vypíná proud, takže máme na hodinách pořád 0:00 --- jsou to opravdu hodně zvláštní dny..
    ať se děje, co se děje, tolik lidí si je už vědomo souvislostí, že už jen proto tu ta změna je, ke světu ve vědomí lásky!
    Děkujeme Orgonetovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tí, kto pociťujú silné a náhle zmeny, bolesti, prosto sú na odlišných frekvenciách ako to čo sem prichádza.
      To prejde :-)

      Vymazat
  36. Jj,uz se tesim,probiha to uz -set let,az se to zase "samozrejme rizene" prosvihne,dej vedet dalsi termin,at se tou lidskou naivitou a hlouposti zase pobavime :-) ;-).Tady se aspon jen strasi,chlacholi a sem tam najde i neco dobryho,takze nic ve zlym:-).Jsou i weby,treba ten Maska,kde uz jde o schizofrenii a jeste si z toho delaj dojnou kravu a na vystrasenejch lidech se pakujou,ale budiz "na kazdou svini se vari voda" , to funguje spolehlive :-),Vsem dobrejm lidem preju krasny,pohodovy a hlavne zdravy vanocni svatky a novej rok,samozrejme celej nasledujici,mejte se radi,davejte radost a pomoc druhejm a pouzivejte svoji hlavu,selskej rozum a logiku,jaky si to udelame ,takovy to budeme mit a ja doufam,ze je dobrejch lidi vetsina........proud

    OdpovědětVymazat
  37. Želám všetkým stvoreniam, aby sa dostali do 5.dimenzie. Dobrým stvoreniam želám, nach sú zdravé a zlým želám, nech sa uzdravia. Ježíš nás všetkých miluje rovnako a preto by sme sa mali snažiť aj my napraviť k dobrému. Želám všetkým šťastné Vianoce plné pohody a lásky. To jediné, čo človek potrebuje je čistá láska a nie bezduchý materializmus. Nech sa každému darí. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. No páni, to jsou kecy. Vzpamatujte se,proboha, žádné dimenze nejsou, žádní andělé nejsou, vesmíru jste u PR*ELE. Žádné nadpřirozeno necítíte, nic jiného než zbytek lidí nevidíte, jen si to vsugerováváte, protože vám z toho už hráblo. NASA vám nelže, nikdo vás nechce ovládnout, 99 % konspirací jsou bláboly a vy byste se měli konečně vzpamatovat a začít žít v realitě. Ach jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ach jo škoda . až se probudíš , tak 10 dní probrečíš,,,jak s mohl být tak hloupý

      Vymazat
    2. Až se z tebou příjde rozloučit člověk, co zrovna umřel a ty o tom nebudeš vědět, že je mrtvý. Dozvíš se to až druhý den, tak pochopíš, že existuje plno věcí mezi nebem a zemí. A konspiračky, zatím vidím jak nás pěkně pomalu omotávají , svazují, zákony, nařízení, prukazky, rentgeny. Ale lidé jen brblají v hospodě, nebo se smějí , že konspiračky jsou bláboly a zatím se jinde smějí tomu jak jde všechno hladce a jaké jsme ovce.

      Vymazat
  39. A asi chápu, proč tady máš schvalování komentářů, protože by se vám tady každý akorát tak smál...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, ale kdyby vymazával komentáře co zrovna nejsou pochvalné,ale on nechává oboje. Mazání komentářů,které nesedí majitelce jistých stránek, se provádí jinde, troch si to pleteš.

      Vymazat
  40. Želám všetkým stvoreniam, aby sa dostali do 5.dimenzie. Dobrým stvoreniam želám, nach sú zdravé a zlým želám, nech sa uzdravia. Ježíš nás všetkých miluje rovnako a preto by sme sa mali snažiť aj my napraviť k dobrému. Želám všetkým šťastné Vianoce plné pohody a lásky. To jediné, čo človek potrebuje je čistá láska a nie bezduchý materializmus. Nech sa každému darí. :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Možno sebecké ale mne sa z planéty vôbec nechce ísť nech si berie tých ktorý robia zle, byť človekom je to najlepšie čo sa dá len keby sa dalo zbaviť zla na tomto svete a posunúť svoje hranice myslím že tento život by stal kľudne za to. Život nám 7 miliardám ľudí stažuje iba zo pár 100 ľudí ktorých moc ochvíľu skonči. Keby som mohol povedať všetkým aby už prestali platiť dane,a kašlali na všetky tie veci ktoré ich naučili v škole, zabudli kým boli do teraz a začali z novu. Vybudovať z ničoho zase niečo však nie už skazené ale silné,odhodlané,krásne a láskyplné nič viac nepotrebujeme len jeden veľký reštart.
    Mal by nastať rozpad všetkého stavieb,eletroniky proste všetkého čo sme do teraz vytvorili a znovu začať a naučiť sa uvažovať úplne inak ako sme sa učili do teraz, ľudia podľa mňa nemajú toľko skúsenosti z duchovnom aby sa dostali hneď na takú uroveň k svetlu. Mali by sme sa to naučiť, nechať obdobie temna za nami a ako sa hovorilo začať zlatý vek.

    OdpovědětVymazat
  42. Schválne by som nechal ľudí splniť si všetky svoje materiálne túžby a potom by sa videlo čo by ako že robili ? Kam by dospeli nikam... Treba vyhľadať mier a lásku v sebe a potom môžeme hovoriť o duchovenstve. Myslím že neprejdu všetci. Chcel by som mať silu tvoriť z ničoho bolo by to úžasné, konečne by som mal pocit že robím niečo čo ma napĺňa.

    OdpovědětVymazat
  43. taky se zajimam o duchovno,ale uz se probudte z ty pohadky o transformaci.doted se o tom dalo diskutovat ale od ted uz to je jen k smichu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty si čekal že ti Ufoni přistanou na zahradě ? co si udělal pro to aby si se posunul ? kromě čekání ?

      Vymazat
  44. Je štedrý deň, a mňa mama mňa a sestru pred odchodom k dedkovi (tam oslavujeme...) tak nahnevala, že po jej odchode z bytu padli veľké nadávky na jej osobu...... A preto neverím, že sa niečo mení výraznejšie k lepšiemu..... Ziadne zmeny nepociťujem.... stále nenávidím svoju mamu, lebo je môj odstrašujúci príklad, a jediné čo si od nej môžem vziať "za svoje" je to, že pracuje (ako väčšina ľudí, takže nič výnimočné)... BOžE, POMôž MI VZDAť SA NENáVISTI VOčI VLASTNEJ MATKE, ktorá ma celý život neprijíma a učí ma byť falošným (čo sa jej NEPODARILO)....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jej odpustam, a odpustam aj sebe. V tomto 3D svete, nie len na mentalnej urovni. To preto, lebo sa mam rad.
      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Milý Marek, ak je mama tvoj odstrašujúci príklad, poďakuj sa za to zrkadlo. TY taký nechceš byť tak nebuď ! Chápeš ? Zastav to TY keď ona ešte nevie... Be

      Vymazat
  45. sever zdraví jih. Milý OrgoNete a rodino, příznivci a čtenáři OrgoNeta-orgonetíci a ostatní lidé dobré vůle se srdcem na pravém místě naplněném láskou a slunečnem v duši. I přes tu,,deku,, co je nad námi a nejde prorazit Vám všem přeji klidné a radostné Vánoce, ,,bohatého ,,Ježíška všem dětem. Ohledupnost a pokoru a pomoc pro všechny ty kteří jsou v nouzi a trpí-a to, jak v nouzi psychické, tak i fyzické. Mějme se rádi a buˇme pospolu v lásce. Pěkné Vánoce všem. přeje Indy.

    OdpovědětVymazat
  46. Nechapu, jak muze nekdo spolehat na to, ze jeho problemy vyresi jakasi transformace do dimenze, kde je vsechno krasne a problemy neexistuji. Nepripada Vam to trochu jako utopie? Jako nejaka berlicka na Vas vlastni zivot? Krucinal lidi zacnete konecne zit a zivota si uzivat, ne porad dumat nad tim kdy previbrujete do sveta, ktery existuje jen ve vasich predstavach...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. i tento náš svět, hmotný, existuje jen v představách !

      http://www.pravidlazivota.cz/pz2_merkaba.htm#pz2:47merkaba

      Vymazat
  47. Nechapu, jak muze nekdo spolehat na to, ze jeho problemy vyresi jakasi transformace do dimenze, kde je vsechno krasne a problemy neexistuji. Nepripada Vam to trochu jako utopie? Jako nejaka berlicka na Vas vlastni zivot? Krucinal lidi zacnete konecne zit a zivota si uzivat, ne porad dumat nad tim kdy previbrujete do sveta, ktery existuje jen ve vasich predstavach...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. převibrují jen ti kdo budou připraveni, ne těchto stránkách to asi nikdo , až na vyjímky nebude

      Vymazat
  48. Želám všetkým stvoreniam, aby sa dostali do 5.dimenzie. Dobrým stvoreniam želám, nach sú zdravé a zlým želám, nech sa uzdravia. Ježíš nás všetkých miluje rovnako a preto by sme sa mali snažiť aj my napraviť k dobrému. Želám všetkým šťastné Vianoce plné pohody a lásky. To jediné, čo človek potrebuje je čistá láska a nie bezduchý materializmus. Nech sa každému darí. :-)

    OdpovědětVymazat
  49. že hopozdravujem teho michala

    OdpovědětVymazat
  50. Orgonote možná by jste už konečně mohl pochopit , že ty anorganické formy vědomí kterým Šamani z Jižní Ameriky říkaji "Dravci" a kteří se vydávají za bytosti "ze shora" za andílky z nebes , za archanděla Gabriela atd jsou pouhými vysavači naší psychické pozornosti a energie , a že vzestup do 5 dimenze "již zítra v noci!" atd jsou pouhými triky toho čemu se říká v šamanismu "Dolní Světy " Měl by jste sem konečně přestávat dávat odkazy esoteriků , lidí kterým se těmto manipulacím propůjčili a kteří neví na co se v channelingu napojují a s čí komunikují . (nevidí to) Zde video k tématu od Petra CHobota : http://www.youtube.com/watch?v=Dx9M72yRvao

    Mnoho štěstí na cestě a jen bych Vás rád upozornil že když veřejně působíte v této oblasti máte odpovědnost se vzdělávat a ne se stát člověkem, který pouze nekriticky přejímá odkazy a příspěvky ostatních na netu .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ti co dávají odkazy na konspirační teorie jsou také manipulováni, že se nic nestalo a neděje píší jen ti co pořád na něco čekají a sami ruku k dílu nepřiloží, a to jak v našem hmotném světě tak i jinde !!

      Vymazat
  51. Tak...a hned mám své nachlazení daleko radši xD.
    Fáďos

    OdpovědětVymazat
  52. Az je to jednemu luto, sledovat tych co uverua, ze ideme do dakej 5 dimznie alebo hustoty...

    Uz je to tu na jak na 2012legacy webe, vsetci tu cakaju na prechod do 5D a ked to nebude 22.12 tak to bude 25.12. a ked to nebude 25.12. tak to bude o rok.

    A to, ze sa nik nezamysli co je to 5D a co by vobec prechod do 5D v konecnom dosledku pre ludsku rasu znamanal, to je len ceresnicka na torte.


    Martin

    OdpovědětVymazat
  53. Myslím, že ještě není ten správný čas, co když ted transformace běží, ale vzestup není ze dne na den. Spíše proběhne v týdnech, vše nejde tak rychle, ale cítila jsem tlak, kdy jsme opravdu jeli k bodu O.

    OdpovědětVymazat
  54. NÁVOD,jak si zachovat ratio ve třetí cenové skupině je uveden ZDE ...je třeba kviknout na odkaz,aby se obraz ustálil do 3D kvality..http://www.youtube.com/watch?v=gz7BsI5f6a4

    OdpovědětVymazat
  55. Tak co, uz jste vsichni v 5D? Zase jste naleteli?

    Optik

    OdpovědětVymazat
  56. Tak nevím, vzestup bude dnes, zítra nebo pozítří? Nebo nás náš OTEC nechá užít si i silvestr? Stále mi zbýva spousta zásob jídla a pití a vybavení k přežití, čekal jsem tři dni temna, které nevím proč nenastalo. Jídlo se pomalu začíná kazit nestíhám to jíst. Rodina teď na mě kouká jako na blázna, sliboval jsem změny a vůbec nic se nestalo. Vybruji tak, že ani nejsem schopen psát, jak mi ruka cuká. Nevím jestli to ještě vydržím. Proč už jsem nikdo nepíše, to jsem jediný, kdo tu zůstal?

    OdpovědětVymazat
  57. už se konečně proberte a tu najivitu nechte odejít,žadnej vzestup se nekoná!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  58. koukám, že už sem nic nepřibývá...asi jste opravdu všichní v té páte dimenzi, včera jste si rozbalili dárečky a fuk do páté dimenze, že? Blahopřeji, já se zasekl v hospodě :D

    OdpovědětVymazat
  59. To jsou ale žvásty :D

    OdpovědětVymazat
  60. Tak jsem doufal,že bude po 21.12.2012 nějaká změna a nic. Takové zklamání ani slovy nedokážu popsat. Naděje,že bude nějaká změna ve mě téměř vyhasla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. změnilo se hodně , pořád čekáte že to bude nějak vidět, pokud nic neděláte nic neuvidíte !!!

      Vymazat
  61. ..je škoda,že tyto stránky už neinformují o počasí a chemtrails...s největší pravděpodobností už nepatří púvodnímu majiteli ???...je to smutný,tak ráda jsem sem chodila...!!!

    OdpovědětVymazat
  62. už se proberte,žádný vzestup se nekoná naivky!!byl to všechno jenom blábol

    OdpovědětVymazat
  63. Ludia, myslim, ze by ste s tym uz mohli skoncit. To dokedy chcete oblbovat dovercivych ludi?

    OdpovědětVymazat
  64. Zdravím z 5.dimenze, už jsme tam všichni převibrovali, dle vašeho posledního zvěstování jsme tam, šťastní a s láskou hledíme na tu krásnou planetu, plnou slunce, hřejivého tepla, čistého vzduchu, bez smradu z aut a cigaret, na to bychom si museli dát pořádného jointa, abychom to takto viděli. Jsme stále v smrduté 3D a nevím, co si o vás myslet. Buď jste tak naivní (ale tomu dávám tak 5%), nebo pracujete na čísi objednávku. Tentokrát jste to ale přehnal(i), a těmto blábolům by mohli věřit jenom dementní spoluobčané (a možná ani ti ne).Gratuluji již předem k bludnému balvanu, máte z ostudy kabát, takže snad by bylo lepší to tady zabalit. Zdiskreditoval(i) jste se už dost a je mi vás už jenom líto. A sebou si můžete vzít toho úžasného, leč vymyšleného ducha Mathewa, Salusu a další vyfabulované entity.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty tu budeš pořád , protože jen čekáš až za tebe a ostatní někdo něco udělá !!

      Vymazat
  65. A prišlo velky prd protoze infelice zcestne a v živote ormace na tomto blogu a podobným jsou Vam jsou k nicemu.8 let jsem se zabíval temito konspiracemi a jak vidíte samy jsme akorat vew vetsí prdeli nez jsme byli.

    OdpovědětVymazat
  66. Zdravím vás, přátelé.
    Dne 21. 12. 2012 jsme všichni prožili velkolepou věc. Dosáhli jsme POZNÁNÍ. Poznání o tom, že žádná vyšší moc nevyřeší problémy, které jsme zde na naší milované planetě a matce Zemi způsobili sami. I kdyby míra našeho provinění spočívala jen v odtržení se od prožívané reality útěkem do vnitřního světa a ponechání řešení těchto problémů na druhých. Vítám vás do světa, ve kterém je hodně práce a bude zapotřebí obrovská košťata k vymetení svinstev. Do světa hladomorů, válek, nuceného očkování neznámými svinstvy, práškování lidských bytostí chemickými látkami. Mám pro vás dobré zprávy. Je v moci každého z vás s tím bojovat. Jste silní, víte, co chcete, víte odkud začít. Máte technické možnosti, máte internet coby zdroj informací, máte schopnost psát stížnosti, žaloby. Jste plně schopní chodit na demonstrace, jste plně schopní formulovat své tužby, jste schopní se pomocí internetu sdružovat do zájmových uskupení. Svět je plátnem a vy jste štětcem. Je jen na vás, jakou budoucnost vytvoříte. Pro všechny, které milujete, i z úcty k matce Zemi. Godot nepřijde. Mám vás rád. Kéž by se i ve vás našlo dost lásky k tomu, abyste konečně začali pracovat na vytváření reálného ráje zde na světě pro své děti, pro svá vnoučata. Šťastný Nový Rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. světelné bytosti pracují hlavně z venku, vzestup se odehrává na energetické úrovni, pokud s energiemi pracujete , vidíte a cítíte to , pokud posuzujete svět jen z pohledu našeho 3D , tedy hmotného světa , nic neuvidíte ani neucítíte !

      Vymazat
    2. Díky za moudrý příspěvek, anonymní 14:38.

      S pozdravem N.B.

      Vymazat
  67. Ježíš říká:
    Jan 8,44
    Vy z otce ďábla jste, a žádosti otce vašeho chcete činiti. On byl vražedník od počátku, a v pravdě nestál; nebo pravdy v něm není. Když mluví lež, z svého vlastního mluví; nebo lhář jest a otec lži.

    OdpovědětVymazat
  68. Tak kdopak uz nam "odvibroval" ? :-))))))))))))))))))))).....proud

    OdpovědětVymazat
  69. Nelpím na konkrétním datu.Ve 3D chceme vědět,kdy to bude a to je to lpění,chtění a navíc je to zavádějící.Vlasně je dobře,že už je po magickém datu 21.12.,uvolnil se i ten přetlak.Věřím v přirozený a nenásilný proces a vlastní intuitivní vedení,které má každý nastavený jinak a proto tolik nepřesných info.Hlavní info máme uvnitř sebe sama.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
  70. Vážený Orgonete, přijměte, prosím, mou omluvu za mé dnešní dva dopisy, které byly napsány v hněvu, uvědomuji si, že to ode mě nebylo pěkné a spravedlivé. Domnívám se, že vy za to, že se nic viditelného nestalo, samozřejmě nemůžete. Zřejmě jste věřil, že to bude tak, jak psali různí kontaktéři atd. V každém případě, prosím, pokračujte, dle původní koncepce a uvidí se, co bude dál. Ještě jednou se omlouvám a jsem s pozdravem. ErVin

    OdpovědětVymazat
  71. neprislo nic co ted haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co mělo přijít ?? nikdo ti nic neposílal ..

      je to přesně jak se píše zde , skeptici a ateisté vše brzdí http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-27-12-2012/

      už v listopadu hovořili " návštěvníci o tom že se to může zpomalit , že je zatím málo probuzených

      Vymazat
  72. Konečne tá pakáreň skončila. Som zvedavá, čo nové všetky tie svetelné bytosti s kontaktmi mimozemského pôvodu nového vymyslia na oblbovanie ľudí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby si měl možnost vidět jak vypadá Země z kosmu nyní nepsal by si koniny , kolem země jsou statisíce " lodí " vesmírných přátel ! na výlet sem nepřijeli...

      Vymazat
  73. http://www.slobodavockovani.sk/news/heavy-metal-hlinik/

    OdpovědětVymazat
  74. už je 27.12. a pořád nic vyjma toho, že mě bolí hlava jako střep... :-/

    OdpovědětVymazat
  75. Cau Orgo, tak uz sa na tie vzostupy vykasli a dalej nas osviecuj pocasim a chemtrails - to bol dovod preco som tu zacal chodit:) Vsetko dobre v 2013 :) Smoker

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže to sprejování není důležité., vzestup/ transformace je nejdůležitější událost,v rámci celé galaxie , proto je tu také X civilizací z jiných světů na pozorování !

      Vymazat
    2. a k čemu ti to bude? to není vůbec důležité , takhle se jen odvádí pozornost od důležitých věcí

      Vymazat
  76. Zdravim Orgonet ,ja chcem dodat len tolko ,dost ludi sa tu naduva ale peco ste toto nepisali pred casom ?vtedy ste verili a mozno v strachu sedeli a mali konzervu na prezitie pod hlavou.Ani mne sa nepacia posolstva nejakeho Michaela a Mathew ci kto to je,,ale to neriesim a ani som to neriesil a nikto nekaze nikomu verit ,blog sluzi informacne.V mediach kazdy den klamu od prezidenta po primatora a na nich sa nehneva nik .Treba nadavat na miestach kde treba nie v teplucku domova byt hrdina na internete .Vosickeho som neriesil nikdy dovod je ze on sam ma problemy a chce upozornit na seba .Citajte info ale verit kazdej hluposti nemusite nemate dovod sa hnevat na Orgonet vy citate co citat chcete a nik vam to nekaze a nenuti vam to .Ze naletite to je len vasa vec.
    PS:informacie preberajte a neskocte na kazdu kravinu ktoru New Age vypusti .

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  77. Neprislo,ale myslim si,ze presto je to poucny: velikej humbuk,zklamani,ale hlavne POUCENI,ze sami musime,chceme-li :-).Az si kazdej sedne a v klidu zacne premejslet sam jak chce stastne zit ne na ukor druhyho,prijde na to,ze staci prestat hrat hady(elity) na svejch prsou a sdelit jim,ze bud budou jedni z nas,nebo nebudou vubec v nasi spolecnosti.Jak se mezi nas vrati dobra vule,zdravej rozum,sedlacky mysleni a moralka,dokazeme si zaridit budoucnost bez hvezdnejch lidi,federaci a podobnejch vejmyslu,protoze i kdyby existovali a meli rozum,nebudou se do nas michat,vedi,ze jen v samostatnosti a vlastni pili jsou pravy vysledky kterejch si lidstvo bude vazit,"daru" a vodeni za rucicku rozhodne ne.Az se shodneme na budoucnosti,staneme se moralnima vlastencema a zacneme spolupracovat,budeme se divit kolik dobryho spolu dokazeme,a sami:-)........proud

    OdpovědětVymazat
  78. Kdyby všichni ti (podle rukopisu bych tipoval že se jedná o pár lidí)kteří zesměšňují ať už Orgonet nebo zprávy ohledně tématu transformace, se pochlapili a přiznali že je jim to líto, že tomu také věřili, to by se jim ulevilo.... Nemuseli by zanéřaďovat svým hněvem tuto diskuzi a vyrostli by ...
    Já vím že se věci dali do pohybu a i já jsem musel přijmout že věci jsou jak jsou, kupodivu jsem ani rezignací či hněvem nemusel projít, až mě to samotného překvapilo...
    Mír v duši všem cítícím...

    OdpovědětVymazat
  79. Orgonetku,ty už si vzestoupil do 5D???zeptej se AA Michaela

    OdpovědětVymazat
  80. No pekne ste sa tu rozpisali . Ani sa nečudujem že sa nič nestalo keď vidím tie komentáre ...každý by sa mal pozrieť do svojho zrkadla a spomenúť si kedy urobil nejaký nezištný dobrý skutok . Každý má začať zmenu sám od seba . To je to svetlo ktoré sa bude šíriť . To celé je o slobodnej vôli . Nesúdim nikoho z Vás , ani tie chanelingy . Pred 10-12 rokmi mi jedna múdra bytosť (ľudská :-) ) povedala , že zmena príde keď ju nikto nebude čakať , a ja verím že sa udeje . Prajem všetkm všetkým všetkým len to najlepšie .Díky orgo za tvoju prácu a snahu ,pomohlo to veľa ľuďom . Možno tento dátum a veci s ním spojené bola tiež jedna zo skúšok na našej ceste . Ja som neni sklamaný.

    P.S.: Už asi rok počujem ten vysoký tón v ušiach . Mnohý hovoria o chorobe . Ale v mojom okolí to začína vnímať viac ľudí. Ja som po tom trošku pátral a je to (neviem či správne napísane ) Shurmanova frekvencia zeme . Je to dosť vysoký tón ,a už ho počujem aj počas celého dňa , pred tám iba v kľude . Počas tohto obdobia sa tý frekvencia zvýšila a pridružil sa k tomu zvláštny zvuk . Bolo to zvláštne ako keď počuť padať malinke kamienky na niečo pevné vo vysokom tóne . A vždy to so mnou zamávalo ( aj s vyššími čakrami ) . Má niekdo podobnú skúsenoť ??

    Prepáčte rozpísal som sa :-))) S láskou , mili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj no tak sme uz dvaja ,ja to mam asi 2 rok co v usiach nejak piska .Bol som aj na usnom aby som si nic nenahovaral ,doktorka povedala ze je vsetko ok ,a ten zvuk zaradit neviem je to ako nejaka frekvencia piska to divne a obcas zvuk kolise,tlak mam ok .
      AsgarD

      Vymazat
    2. také to mám, a 21.12. jsem viděl , v meditaci nádherné barevné vlny , přelévaly se z leva do prava a z prava doleva , a na čele se spojovaly do kruhů !

      Vymazat
    3. Tyto zvuky už slyším přes 2 roky. V posledních měsících je to mnohem silnější a frekvence vibrací logaritmicky roste. Jak píšeš, v posledních dnech se k tomu přidává přerušované tlumené klepání. Je to slyšet už i ve dne, kdy je celkem rušno, ale když se člověk na chvíli zastaví, uslyší to. Zpočátku mi to hodně vadilo a nemohl jsem spát, teď to začínám více pozitivně a snažím se ty zvuky vnímat, jako harmonické. Zdá se mi, že se na tom dá poměrně zajímavě meditovat. Zajímavé je, že někdo to vnímá jako vysoké tóny a někdo jako nízké až hučivé frekvence. Možná to souvisí s tvarem lebky a úrovní vibrací jednotlivce. Zřejmě dochází k interferenci mezi nižšími vibracemi člověka a neustále se zvyšujícími vibracemi Země. Každopádně je to zajímavé. Že se něco nezvyklého děje, o tom nemůže být pochyb. Uvidíme, co se z toho vyklube.

      Guess

      Vymazat
  81. Jak jsem předpokládal,tak se stalo:-)Výsměch,slovní napadání atd.,zkrátka tady milý Orgonete máš jasný příklad toho, čeho jsou lidé schopní co jsou leckteří zač.Zákeřní,plní falše,zloby,předsudků a posměšků.Cítil jsem před 21.12 že něco takového budeš muset chvíli snášet a s pevnou vůlí a duševní silou překonat.Víš lidé mají strach,pociťují prázdnotu,nevyrovnanost a ztrácejí nad sebou kontrolu a jistě mají v sobě obrovský zmatek a nedovedou svoji sklíčenost nijak jinak vyventilovat než hanlivými slovy,urážkami,bezprizorními stupidními komentáři, výsměchem a pod.Ty se tady snažíš, věnuješ spousty času něčemu, nad čím se měli lidé pozastavit, popřemýšlet a už bylo jen na jejich uvážení jak s informacemi naloží.Nikdo tedy nemá právo tady tě osočovat a napadat,konečně však zase ubližují jen sobě.Proto jsem s tebou a se všemi co si přejí lepší a krásnější svět.Svádíme boj jen samy ze sebou a musíme stále bdít,umět však odpustit a snažit stále prosvětlovat ty co žijí stále v nevědomocti a v temnotě.Transformace samozřejmě bezesporu nastala a stále bude pokračovat,ovšem prozatím v našem vnitřním Já.Příjde chvíle, kdy se ti mnozí budou omlouvat a zpytovat zde svědomí.Pevně doufám, že od své práce, od svého poslání neustoupíš:-) Je to však pro tebe velká zkouška a výzva , která tě myslím jen posílí a dodá více energie.Přeji krásný Nový rok a mnoho zdaru.S pozdravem Ruda

    OdpovědětVymazat
  82. Toľko zlomyselnosti som tu asi predtým nikdy nečítal. Koniec sveta bola pre niekoho zábavka, niekto to vzal vážne. No a ? To je dôvod hádzať kameňmi ? Veď v podstate o nič nejde a zrazu toľko výsmechu.
    Ľudia ozaj niesú pripravení na svet plný lásky a dobroty. A ani si to nezaslúžia. Zlomyselnosť a pýcha je pre Vás väčšia hodnota ako pokora, porozumenie a odpúšťanie. Doporučujem všetkým sa už vykašľať na to kydanie hnoja a obrátiť list. Koncov sveta ešte bude veľa, ale to nieje dôvod aby sme sa k sebe chovali urážlivo povýšenecky a so zlobou v duši. Či ?
    Jao.

    OdpovědětVymazat
  83. Tak už jsem už konečně převibrovaný. Jsem v páté dimenzi. Ale lidi nechápu, že vzestup se nekoná na fyzické úrovni, že se probudím a místo silnice a smogu budu mít rozkvetlou loku plnou andělských květin a já nevím co všechno. Vzestup do vyšší dimenze neprobíhá skrze planetu ale skrze vaše lidské mozkové vědomí, tím, že si víc uvědomujete.

    Do vyšších hustot není možné ve vašich starých neohrabaných tělech zevstupovat. Musíte zemřít a narodit se v příslušné dimenzi. JInak to není možné.

    Pochopte, vzestup lze jedině tak, že pracujete sami na sobě, meditujete a víc si uvědomujete. Tedy vaše duše vstupuje do vyšších dimenzích, nikoliv fyzická těla či planeta země. Makros

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vzestoupit můžeš i s fyzickým tělem a to se taky děje

      Vymazat
  84. No výborně lidičky,konečně se začínáte probouzet a začali chápat :o).Jen tak dál !

    OdpovědětVymazat
  85. Rozumím tomu že se hněváte, tomu že jste zklamaní.
    Ale je nutné přidávat urážení a napadání druhých?
    Tím zklamáním jsme se o sobě lecos dozvěděli a prověřilo to naší víru...
    Pokud si ji někdo budoval jen na základě datumu 21.12.2012 pravděpodobně tu tíhu neunesl...
    Držím palce všem padlým, aby zase dokázali vstát a neopírali se o chanelingy ale svou vlastní sílu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ľudia sa nebudú opierať o chanelingy, keď chanelingy nebudú Sklamanie je vlastne dobré na to, že si uvedomili otočku k sebe. Be

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.