28. prosince 2012

Všechno teprve přichází

My lidé máme rádi přesná data - ale vesmír je nemůže poskytnout, prostě je neví, vše závisí na mnoha faktorech, a vesmířané se vždy ve svých poselstvích bránili poskytnout přesný časový rámec. Ale aby nás uspokojili, tak něco řekli, a není divu, že to nesedí (:-)))
Z Borupského poselství (1967): "Onen den a hodina je tajemstvím a zůstane jím až do příchodu. Nemudrujte nad daty. Vzpomeňte, že ani v proroctvích nebyla udána žádná přibližná hodina. Utajení času tak dalo vznik nesprávným výpočtům z vaší strany, a proto přijdu jako "zloděj v noci". 
Myslím, že všichni, co sem chodí, budou souhlasit, že první stupeň Vzestupu,  proces PROBUZENÍ, nepochybně probíhá. Všude kolem sebe vidíme, jak stále více lidí se probouzí z iluze. Toho se moudře drží Eckhart Tolle, žádná data nedává (:-))), prostě nám ukazuje, jak se vesmír probouzí, a jak se můžeme probouzet i my ... a to není závislé na žádném kalendáři.

Onen očekávaný VZESTUP, to by měl být až další stupeň, až bude dostatek lidí probuzených. Je to božská milost, a ta rozhodně také přichází. Věřím, ba vím, že ten proces už probíhá, a naopak se těším, jak budeme pozorovat, že se vše postupně vyvíjí do krásy a zdravého rozumu (:-)))) a ještě více, co si ani neumíme představit (:-))))

Děkuji Dan za krásný příspěvek a souhlasím s ní, že lidské slabosti pro data zřejmě využila strana temnoty, aby nás odradila od probouzení.


Mám radost, Orgonete, že jsi nás, své věrné dušičky nenechal čekat až do nového roku a přišel jsi nás obšťastnit milým článkem.

I já bych chtěla všechny zklamané a také očekávající krásných časů ujistit, že naše prosby a naděje byly a jsou vyslyšeny, jen ta cesta opětovné reakce chce svůj klidný čas.

Co jsem si nevycucala z prstu a co jsem viděla, to jsem viděla. Pokusím se to tu teď "převyprávět". Viděla jsem:

Velká louka plná známého i neznámého kvítí(to je vesmír a známé a neznámé planety). Někde uprostřed stojí nevelký chrám, ale velmi sešlý, protože zloději si z něj berou na stavbu svého domu, ale o ten hlavní chrám se nestarají (to je naše Matička Země. Jeho obyvatelé se starají o svůj blahobyt, berou si,co se ji hodí ze Země, ale údržbu Matky Země se nestarají. Tak jsem to viděla).

V tom zchátralém chrámu je plno dětí. Mají úplnou svobodu. Mohou si v tom chrámě dělat, co se jim líbí, co je těší. Mohou pobývat a dovádět i v nejhornějších patrech. (Chrám je naše Země, ty děti, co jsem viděla, jsou obyvatelé Země. Někteří se derou až na úplný vrchol společnosti, jiné jsou rozumnější a něčím se zabývají, z něčeho i malého se umí radovat,jsou spokojení, i když jsou ve společnosti nejníže. Spolklo by to celou stránku, kdybych se měla rozepsat o činnostech těch "dětí".)

Ty děti měly různé ošacení. Některé byly oblečeny velmi chatrně, bylo mi jich líto, jiné měly i docela krásné ošacení a mě těšilo se na tu okrasu se dívat (to ošacení znázorňovalo tělo duše. Čím "užitečnější" a jemnější člověk v očích duchovních, tím hezčí šat. Např."dítě" pomáhající plačícímu dítěti mělo mnohem krásnější oblečení, než "dítě",které skotačilo na horním schodišti.

Když jsem si celé to osazenstvo Chrámu dost prohlédla, zaslechla jsem volání:"Děti, přišel učitel, přišel učitel, pojďte si ho poslechnout!"
Některé děti jakoby neslyšely. Chtěly si ještě hrát. Jiné slyšely, ale byly líné se jít učit a tak dělaly, že neslyší. Jiné šly. Věděla jsem, že učitel bude mluvit o důležitých věcech, chtěla jsem tam také jít.(Učitel je něco či někdo, nepochopila jsem přesně, co volá každého člověka k základní otázce života, co způsobuje, že se člověk "probouzí". To, co udělaly ty děti je totéž, co se děje na Zemi v časech jednotlivce,když ho "cosi" táhne k duchovním pravdám a někdo jde, jiný by šel, ale zrovna se mu to nehodí atd.)

Jdu do učebny. Je tam hodně dětí. Učitel je tam také. Je to vousatý muž. Připomíná mi svým zjevem hajného. Někde vedle něj sedí krásný velmi barevný pták. Je to jako papoušek. Je velký. Dívám se na ptáka, vím, že ví úplně vše, takový pták ohnivák. Ale velmi barevný. Učitel mluví o neuvěřitelných dovednostech toho ptáka, říká také, že se ten pták musí ještě zdokonalit(ten pták,to je naše duše. Učitel je Pán. Pán lidské duše. Více o něm nebudu prozrazovat.)

Některé děti chvíli poslouchaly, ale pak už je to nudilo a odešly. Jiné tam seděly stále, ale nedávaly pozor, co učitel říká. Jiné velmi pozorně poslouchaly a zůstaly v učebně až do konce vyučování (děti, tedy my, lidé. Tak mi bylo ukázáno, co se děje, když se člověk probudí a začne prohlubovat své znalosti. Někteří se něco dozví, ale po čase to vzdají a vrátí se ke svému dřívějšímu žití. Jiní se chtějí dostat dál, ale vybírají si, co se jim hodí atd.)

Viděla jsem učitele, jak bere svého milovaného ptáčka, s jakou laskavostí jej hladí,utěšuje. Nechtěla jsem, aby ten učitel odcházel. Viděla jsem, že všechny děti velmi miluje. Utíkala jsem za ním, volala jsem na něj. Vrátil se ke mě a já s ním chvíli mluvila. Dávala jsem mu hodně otázek. Už nevím, co vše. Ptala jsem se jej, kdy se vrátí. Byl smutný. Protože na ten den přišlo hodně dětí, ale hodně dětí, když poznají, že nepřišel, odejdou. A až On přijde,bude jich málo.

21.12 byl dnem, kdy hodně dětí čekalo na svého učitele. Špatné je, že učitel má přijít později (toto datum není od Boha!) a právě proto, že hodně lidí se těšilo na převibrování apod. a nedočkalo se, si řekne, že dál bojovat nemá smysl. A odpadnou od probuzených! V tom bylo to dílo šelmy, že mnohé navnadila a tím i ošálila. Toto, co píši, mi bylo ukázané někdy na jaře.

Ráda bych tak ujistila mnohé, co už přestali věřit, že rok 2012 teprve má přijít. A je to velmi blízko !
Přeji všem dušičkám hodně klidu a víry, že rok 2013 bude kouzelný !

Vaše dan.

4 komentáře:

  1. :-) reaguji na zklamání, a znovuhledání víry k tomu, čím nás různé ezoterické weby, guru, krmili na ono datum 21.12.2012. Když se nic nestalo, a ono se stalo přeci :-)) 21.12.2012 v SEČ 12.11 hod. byl astronomicky zimní slunovrat ☼ :-)) Krásné období, svátek návratu Slunce do našich končin. On i ten mayský kalendář byl pouhou manipulací pro lidi viz:http://konecsveta2012.cz/nazory-vedcu/dva-cesti-bratri-o-konci-mayskeho-kalendare/
    Sama jsem se opakovaně setkala s tím, když jsem psala nebo řekla, že se nic nestane z toho co rozvířili, byla jsem označena za zhrzenou a negativní bytost, která nepostoupí do 5D :-)))

    Ale jedno pozitivní toto má, a to zkušenost pro všechny lidi. Věřte své intuici-duši a své hlavě-duchu.Propojte srdce s hlavou. Naučte se věřit sami sobě, né chanelingům- ty jsou bludy,nebo různým falešným prorokům, kteří lákají do svých tenat lidi, aby využili jejich energii pro své kejkle.

    Také se obávám, že toho 21.12. nastal tzv. stadionový efekt :-/ dívala jsem se na Haarp ten bláznil přesně kousek za 12tou hodinou toho dne, pak zmkl. Divné ty časy:-)
    Stadionový efekt je, kdy guru při velkém množství lidi shromážděných, zneužije jejich energii ke svým "zázrakům" kejklím. Kdy vyzve všechny lidi shromážděné, aby dávali svoji energii. Tu on shrommáždí a vezme a mrskne jí na choré, nevidomé, chromé, které v ten okamžik jsou uzdraveni, ale jen po tu dobu, co síla té energie účinkuje. Po pár minutách se zázrak již nekoná. A takto se nějak stalo,dle mě, toho 21.12.2012. Zneužití energie milionů lidí. Jen se obávám, kdy a k jakému účelu bude zneužita.Hmm. Hodně lidí již prodělává kocovinu tj. různé bolesti hlavy,únavy, divná agrese mezi určitou skupinkou populace...
    NIC A NIKDO ZA NÁS NEUDĚLÁ!! Pracujme na sobě dál, tvořme krásno a harmonii napříč, bez ohledu na často negativní reálné události. Zasívejme krásná semínka, ze kterých vyroste krásná květinka (obrazně) či dobré plody uzrají,když né pro nás samé, tak pro naše děti.vnuky budoucí.
    Proto, do nového roku 2013, který bude trochu těžší, přeji Vám všem hodně síly, víry a lásky, abychom prošli bez ztráty kytičky. ☼♫
    Aa

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-27-12-2012/

    OdpovědětVymazat
  3. Ano,proces transformae probíhá. Toto je zřejmé pro každého, jen si to uvědomit. A v tom to spočívá, každý si svou vibraci vědomí nastavuje sám. Nikdo nemůže počítat s tím, že to nastaví někdo za něj. 21.12 jsme překročili práh a stáváme se vědomějšími tvůrci než to bylo dřív. Jsme tvůrci záměru - to vychází především z vizualizace, která ale musí ke své realizaci obsahovat laskavost, lásku. Pokud by obsahovala negativitu - dualitní záměr, projev, tak nedojde k realizaci. Takže toto je možné si uvědomit, každý k tomu má stejný prostor. A kdo to objeví, najde v tom zalíbení i tvůrčí sílu. Vytvořením pozitivního - láskyplného záměru lze vytvářet podmínky, které povedou k realizaci.
    Ohledně data 21.12 mnozí a zejména média hovořili jako o konci světa, nebo očekávali nejrůznější dramata - byla to však jen negativní vize, zkáza, - to je dualitní projev jako řemen. Takovýto záměr by nebylo možné vědomím zrealizovat. Ano, bylo by to možné zrealizovat, ale jen fyzicky - jaderné zbraně, HAARP atd.. Ale to by byla realizace několika jedinců, kterou však může naprosto potlačit kolektivní pozitivní vědomí - a vůbec k tomu není potřeba milionů lidí, stačí být ve většině proti těmto jedincům a je takzvaně přehlasováno. Tato úvaha je však nepodstatná, protože vibrace vědomí těchto jedinců je také už jinde.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  4. Já za sebe můžu říct jen tolik,převibrování se děje, ale každému jinak. To, co celý podzim prožívám, ať boj s temnými silami, očišťování od nemocí, emocí atd, po 12.12. ty nárazové přílivy energií a teď po 21.12. v ještě větší míře, že jsem 26.-27.12. mimo procházky se psem, doslova prospala. Včera večer jsem meditovala za Matičku Zemi a ulehla, celkem dost na mne brzy ve 23hod. a říkám:Pane Bože odpusť, už se k Tobě nepomodlím, chce se mi šíleně spát a byla jsem tvrdá jak špalek a spala do 8.30 hod dnes, což je na mne zase výkon. Ale byla jsem konečně svěží jako rybička. Tento podzim byl opravdu náročný.Taky jsem očekávala od 21.12. kdoví co, ale beru totak, jak to jde. V srdci mám lásku pro sebe a všechny ostatní, ale hlavně pro naši Matku Zemi. Jestli to bude trvat ještě rok, dva, nesejde, prostě se to děje a já jsem ráda tomu a děkuji každý den Živodu, Bohu, Vesmíru i sobě, že se toho mohu zúčastnit. S láskou ke všem Slávka.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.