22. února 2013

Aolian: Dodatek k únorovému pokusničení a společná octovací akce


Aolian poslal reakci na vaše komentáře k článku Únorové antichemtrailsové pokusničení.
Obsahuje i návrh společné octovací akce o víkendu, po které mnozí voláte.

Co takhle začít hned? Myslím, že není třeba složité organizace. Každý, kdo může, prostě během soboty a neděle zaoctuje, jak může. Podle zkušeností se pak organizace pro příště vylepší ...

Zítra jdu do toho s vařičem butaňákem, zkuste to taky, uvidíme, jak to bude platit na plánované sněžení až 20 cm sněhu ... 

Určitě napište do komentářů, jak jste octovali (:-)))


Aolian:

Díky všem za povzbudivé komentáře a za inspiraci (:-). Díky také za technické info k vysílačům. Zkoukli jsme s Nemem, jak se chovají ty tři vrstvy frekvencí na vysílačích v astrálu. V podstatě vytvářejí materializační trojúhelník poháněný energiemi mořské vody (energie KIO). Tento energetický trojúhelník umožňuje klimoušům manipulovat s molekulami vody (včetně vodní páry) pro zamýšlené úpravy počasí a krom toho má vliv i na naše emoce. Společně s reziduálními energiemi čárového kódu. S tím, jak se odlupují jednotlivé vrstvy Věku Ryb, tento vliv na naše emoce a myšlenky slábne. 


Moji astrální průvodci mi už vícekrát ukázali, že pokud zmizí astrální nástavby z technických zařízení, stanou se z těchto werků obyčejné fyzické krámy bez negativních vlivů na všechny živé úrovně. Předevčírem jsme se věnovali výpucům starých vrstev z Měsíce a nesmírně jsem se zaradoval, když mi bylo ukázáno, že sem přímo od Centrálního Slunce přichází nová výpomoc na uzavírání minulosti naší planety :-) Pokud máte někdy pocit, že „plavete vzduchem“, docela pomáhá si vizualizovat, že se z vás odlupují staré energetické vrstvy. 

Jedna čtenářka Orgonetu se již dříve zmínila o tom, že při pocitech destrukcí vysílaných z různých technických werků si vezme na hlavu izolační alobalovou čepici a nepříjemné pocity ustoupí. Toto můžu jen potvrdit. Je to vynikající způsob, jak se vymanit z vlivu destruktivních technických vln a navodit si stav klidu, při němž získá naše duše prostor „přepojit“ se jinam. Přejít do jiného časoprostoru, kam nemá destruktivní působení technického vlnění a elektrosmogu dosah. Zní to možná trochu nepochopitelně, ale již vícekrát jsem viděl, kterak se do mě snaží temnáři naprat nějaké negativní vlnění, ono to ale jen jakoby holograficky projde skrze mne někam pryč, aniž by se mě to přímo dotklo :-))))))))))) A pokud mě to zasáhne, tak je vždycky příčinou nějaký vadný energetický obal z mé minulosti, kterého se mám rychle zbavit, abych měl propříště větší klídek.

Co se týče návrhu společné akce „Tvoříme si pěkný slunečný víkend“, jsem pro, my octujeme většinou každý víkend. Dokonce mám v plánu vyvěsit na nástěnku v nejbližší střediskové obci jednoduchý letáček o úpravách počasí a možnostech rozpouštění mraků přes odpařování kyselin. Určitě se někdo přifaří :-) Při nějaké větší akci mírně hrozí, že klimoušové pustí přízemní prudivítr, aby to zhatili, ale za tu srandu by to stálo. Nehledě na to, že je to dobrá příležitost vylákat z temných koutů na likvidaci další astrální temnářské bandičky. Pro bližší domluvu k octování přikládám svůj mail: aolian67@volny.cz.

Z globální paralyzace společnosti technikou či jedovatými přípravky strach nemám, v astrálu je spousta pomocníků, kteří vědí, co s tím. A také dobře vědí o tom, že ti největší prudiči jsou v časoprostorových trhlinách Vesmírného orchestru LORI, rozdělovny sil (GALION) a střediska Univerzální vesmírné Lásky (Centrální IMA HOI). My jsme vlastně mimo jiné také sběratelé dat o stavu invazní nákazy, které budou použity při vypořádání se s ní a jsme pod ochranou. Hlavním cílem je dokonalé vymýcení invazní nákazy z celého řádu života. To se ovšem neobejde přes pečlivého sběru dat a jejich důkladné analýzy, která přinese řešení, jak s tím vším zatočit tak, aby se tomu jednou provždy zaťal tipec. Až vykvete Strom Života, bude to znamenat, že dat je již dostatek a může proběhnout jejich analýza (:-)

21 komentářů:

  1. Díky, je to krása!

    OdpovědětVymazat
  2. ten letáček by se mi taky hodil na vyvěšení

    OdpovědětVymazat
  3. Dakujeme, ze tu ste - Orgonet aj Aolian. adal

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé, společné octování, jen tak dál, připojuji se.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím všechny, u nás to teda padá, myslím, že 30 cm už napadalo, jen at si sněží, stejně nás už klimouši nedostanou, akorát už ted je mi líto těch u řek až se oteplí a začne to rychle tát, což je asi jejich záměr, mějte se všichni fajn a dík Dub

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dávejte si dobrý pozor nejenom u řek ! Stačí malý potok nebo staré vyschlé koryto, nebo úvoz, úval, žlabovitý svah, a budete koukat jak umí živlové řádit, byť třeba jen několik hodin !

      Vymazat
  6. Octuji v Budějovicích z termo hrnečku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V CB je toho třeba, poněvadž nad nimi i v okolí vede několik haarpkanálů od SZ k JV ! Některé občas stáčí k jihu nad CK. Mám to odpozorováno !

      Vymazat
  7. Tak jsme dooctovali, jde se na oběd. Octovala jsem poprve 3 l , se třemi dětmi na ohni. Letadla lítají co půl hodiny a hustě sněží. Jestli tady v Jeseníkách mají cvičení či co? Myslím ,že půjdu raději ukotvovat enerii na pole do Matky Země,tam cítím milost hned a ještě si doma děti ze mě nasosaj. Maminky na mateřské, pracujete některá s energií co tu teď je,vědomě? Ráda si přečtu,jak a kde berete energijí na život a péči o mrňata. Terka Šumperský venkov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používám mantru fialového plamene: https://www.youtube.com/watch?v=dFbPMKj3-_U&list=FLF9IJbJLH1fXz6dE7ZtXnRA, jakmile se objeví temno, obvykle to zabírá docela rychle, dneska to bylo těžší, jméno dítěte a já jsem..., a taky další práce se světlem podle: Změňte svou auru, změníte svůj život, podle blogu Zlatého světla, a taky používám léčebný kód...a hlavně každý den ven na světlo. M

      Vymazat
  8. Akorát nevím jestli má smysl vyvařovat ocet nebo kyselinu cit.když hustě sněží. Poradíte?

    OdpovědětVymazat
  9. článek je super, jen to dogma vidí každý jinak, viz dodatek ke „Stromu umělého života“ najděte si ho v článku odkazu
    http://www.knihy-a.cz/14506/prvky-svobodneho-uceni-mceo-a-starobyla-%E2%80%9Eveda-falesneho-vzestupu%E2%80%9C

    OdpovědětVymazat
  10. V ČB vypařeny zatím 2 litry na butaňáku, dopařím třetí, ale dál už se mi nechce hlídat, aby se nepřipálil pekáč, tak skončím.
    Sněžit přestalo asi po hodině, slunce začalo prosvítat přes mraky, letadla hřmotí nad hlavou každou chvilku.
    Doufám, že to klimoušům odebralo trochu vítr z plachet, ale už sem ženou od jihu další umělý útvar.

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě mám dotaz, kdo má zkušenosti s kyselinou citronovou. Mně se stalo (už dřív), že po vypaření pekáče se sáčkem kyseliny na dně trochu zbylo, a zůstalo to na balkóně a vyschlo, a na dně se udělal tolik krystalků, jako by tam ten sáček skoro celý zůstal.
    Taky mám dojem, že kyselina citronová se dostává do oblačnosti pomalu, že ocet působí daleko rychleji. Ale možná ta citronová déle zůstane v ovzduší a působí tam i za delší dobu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jasné - kyselina citronová se - na rozdíl od octové - při zahřívání vůbec nevypařuje. Po odpaření části vody začne krystalisovat, po zahřátí na vyšší teplotu krystaly ztrácí vázanou vodu a při teplotě asi 170 stupňů se rozloží.

      Vymazat
    2. Taky mi zůstává na dně krusta. A je pravda, že poslední dobou žádná velká změna v počasí,i když vypařím 200 nebo 400 g.

      Vymazat
  12. K tomu letáčku.Možná by bylo dobré, ho zveřejnit zde na stránkách. Každý by si ho mohl vytisknout a vyvěsit. Myslím, že by to mohlo pomoci ostatním lidem otevřít oči. Jinak díky za vaše stránky. Oldrich

    OdpovědětVymazat
  13. Octoval som jablcnym dobre robim?

    OdpovědětVymazat
  14. Omlouvám se tento víkend s octováním.... mi se to sněžení moc líbí. Ladovská zima je moc krásná... v zimě přece "vždycky" sněžilo. A zas toho přeci není tak moc, bylo hůř :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojte, mám typ pro ženy, jelikož jsem sama žena.
    V propanbutanové láhvi nebyla náplň, starou konvici nemám, tak mě napadlo při vaření oběda, nahřát starý hrnec s octem a dát je aspoň trochu vypařit na okno a pak zase znova. Při prvním postavení na okno se něco s oblohou dělo, jak kdyby se začalo rozjasňovat. Jenže pak tam klimouši nahnali mraky, aby to nebylo jednoduché. Takže jsem se při vaření aspoň takto trochu snažila, aby věděli, že my již "manipulátory počasí" odmítáme.

    OdpovědětVymazat
  16. Pokus č. 2 :), první nešel odeslat?!
    Děkuji Ti Aoliane za připomenutí toho alobalu. V neděli mi začalo být najednou zle, nezvykle pištět v uších, pravděpodobně to byla reakce na nějaké nové frekvekce, např. k rozpuštění toho sněhu. Šla jsem si pro kus alobalu, dala na hlavu a obmotala etnickým šátkem, ať nevylekám případné návštěvy či členy domáctnosti :).
    K mému překvapení cca do půl hodiny všechny pískoty, tlaky, přehřívání mozku ustalo a dokonce jsem cítila takový zvláštní chlad a lehkost v oblastí celé lebky...jak už dlouho ne. Cítila jsem se dobře i u PC či televize, bez toho alobalu mám v hlavě takové tlaky a přehřívání.
    A takovou dlouhou dobu o tom alobalu vím a z lenosti jsem do toho nešla. Děkuji za připomenutí a dodání impulzu ke svobodě :)
    Pavla

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.