15. února 2013

Polární záře s Ježíšem

Snímek polární záře, na němž je vidět známá tvář... Ježíš, nebo Demis Roussos, nebo co kdo chce vidět ...
Pořízeno v Norsku 13. 2. 2013 a právě "frčí" na facebooku.
Zdroj: http://www.nordlys.no/nyheter/article6500063.ece



19 komentářů:

  1. Ty "tváře" můžete vidět v mracích,sněhu,vodě,v kosmickém éteru apod......někde i ve stromech prostě ve "všem" co pozorovatel nebo jeho "technika" sleduje.....co k tomu říct,že záleží na jeho "fantasii" a vidí v tom např. Ježíše...? nebo to,co označil slovem,aby to prostě "lidsky" pojmenoval,ale může to být "úplně" něco jiného a v tom je to právě ta krásná "originalita",kterou každý může vnímat a pozorovat "jinak" bez jmen,slov apod. přesvědčování,že je to ta jeho "identita" pravdy z vlastního pozorování......Ale každý takový snímek či vjem je "zajímavý",to uznávám,i pokud se upravuje např.přez "technologické" vynálezy - i to přece patří k naší existenci a jejich vzájemné "spojování" můžou vidět i jiní "pozorovatelé" a může jim to připomínat to co chtějí vidět sami "vlastní fantasií".........

    OdpovědětVymazat
  2. Proč ne, obraz stvořitele je ve všem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno je to nějak zajímavé, papež, Ježíš na obloze, a dnes ráno oheň a síra nad Uralem. Vše je navíc ve velmi rychlém sledu.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná práce HAARPu, ne? Chtějí takto "elity" obluzovat lidi, aby měli čas a klid na svou "práci?" Nevím, co to to soudíte vy, jež jste dál než já?? JanaR.

    OdpovědětVymazat
  5. nádhera...je to Ježiš.

    OdpovědětVymazat
  6. WhitelikesnowandcoldlikeWinter.15. února 2013 v 16:44

    Že by už zkoušeli holografickou projekci...?; vždyť atmosféra je plná látek z chemtrails,jenž by to umožňovaly... atd. ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jka se ty látky udrží na místě ?

      Vymazat
  7. V rusku lietaju celý deň meteority a dnes ma jeden preletiet okolo nasej zeme a nič tu neni ?

    OdpovědětVymazat
  8. Neříkám že není něco takového možné ale bohužel ze snímku téhle velikosti nejde moc poznat.. kdyby tady byl někde ke stažení originál dalo by se posoudit jestli to není jen dílko někoh zběhlého ve photoshopu, není to nic těžkého cca 30minut i méně času pro každého průměrného grafika.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní15. února 2013 17:16

    V rusku lietaju celý deň meteority a dnes ma jeden preletiet okolo nasej zeme a nič tu neni ?
    _______________
    taky si říkám, že než jímavou fotku ježíška bych uvítal nějaký názor Orgoneta na současné dění ohledně dneštních meteoritů - objevily se konspirace, že jej Rusové dokonce museli setřelit :D no každopádně, tuším že kolem 21:00 by měla ta avizovaná mini planetka být vidět v našich končinách - tedy u těch, kteří mají jasno :) zajímavé je, že před necelým měsícem jsem četl zprávy o tom jak má být tento úkaz snad několika-denní a dokonce měl svítit víc než měsíc v úplňku..pak dlouhou dobu nic a dnes, obzvlášť když ráno spadlo něco menšího v Rusku, si na to nikdo ani nevzpomene :D jinak co se týká fota - je opravdu hezké, aurea borealis je vskutku krásný jev, ovšem křesťanskou problematiku bych do toho nezasazoval, já vidím vousatý obličej, z čeho bych měl dedukovat, že je to ježíš? když vidím v létě mrak podobný krododýlovi, začnu snad panikařit, že se chystá krokodýlí invaze? :D notak . to opravdu nevydržíme chvíli bez těch pánbíčkářských dogmat? uvědomte si, že manipulace církví se netýká pouze sionistů a ostatních náboženství, nechci se o tom rozepisovat, nerad bych porušoval Orgonetem určená pravidla diskuse...ale lidi, sakra, přemýšlejte a dávejte si některé věci do souvislostí, je to lepší než jen vše tupě kvitovat s nadšením...no snad na to má podobný názor vícero z nás, hezký večer ;) a orgonete, tebe prosím o jedno, zveřejňuj i mé posty ve kterých jsem se rozepsal :) vím, že to zní troufale, ale už se mi kolikrát stalo, že opravdu obsáhlý post se mi tu neobjevil aniž bych porušil nějaké tebou nastavené regule - a přiznejme si, když už si dám tu práci se rozepsat (obyčejně to nemám ve zvyku), tak bych alespoň rád viděl nějakou odezvu..ať pozitivní či naopak :) díky a hodně zdaru do budoucna ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíš hledat ve všem záměr, tahle fotka tu je proto, že je zajímavá a hezká. Žádné konspirace kolem ní není třeba rozvíjet. Naše babička vidí obličeje všude, v mracích, na stromech, pořád (:-))))

      Pokud jde o meteority nad Uralem, si mohu myslet co chci, ale nemohu vědět nic víc než je v oficiálním tisku, dokud se neozve Sorcha Faal, a opět nezklamal/a (:-))))

      Vymazat
    2. anonymní 17:16
      Zatím jsme byli obeznámeni o pádu jednoho meteoritu.Po delším časovém úseku. Spekulovat se dá proto o čemkoliv. Váhu bych tomu přikládala pouze v případě, že pády meteorů či meteoritů začnou být častějším jevem. Nebo intenzívnějším. Pak by se to dalo chápat jako "Boží znamení" a důvod ke konspiracím.

      dan.

      Vymazat
  10. Jo, blue beámek bude, jsem zvědav, kdo na to skočí. Jako na ty hologramy andělů.

    OdpovědětVymazat
  11. Taky si myslím, že je to hologram. Ten papež a tak ... ale je pravda, že se toho "divného" v roce 2013 začíná dít stále více. Což je super, i když realita je těžká (alespoń pro mne). A měli bychom přijmout vše, tak jak je. A třeba díky Orgonetovi máme šanci o tom vědět. Každý se probouzíme v jiném tempu a máme na vše jiný názor. Ale neměli bychom se hádat a snažit se pochopit názory každého z nás, rozhodně nám to otevírá nejen oči ale předevsím mysl. Mějte se hezky a pomáhejme si ... Šárka

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu si pomoct, ale po tom všem, co jsme si přečetli, mě napadá projekt blue beam...... Že by lehká příprava na něj? A jak čtu v komentářích, na některé lidi to docela zabírá.

    OdpovědětVymazat
  13. Bluebeam v téhle kvalitě by asi moc nezabral. Lidi nevidí ani chemtrails v HD provedení, natož nějakou matnou figuru.

    OdpovědětVymazat
  14. Premyslim nad tim blue beam, meteority nad Uralem, novym spasitelem, odhalenim mimozemstanu.. Chtela bych rict, ze to bude dobre, az se oficialni cestou dovime vic... Ale muzeme si byt jisti, ze nam reknou pravdu? Bojim se verit cemukoliv :-D

    OdpovědětVymazat
  15. to je preci holograf....BLUE BEEM PROJECT

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.