9. listopadu 2012

Degenerace ovoce a zeleniny 2

Ahoj Orgo

V květnu jsem ti posílal tuto tabulku: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/05/degenerace-ovoce-zeleniny.html

Pro doplnění...

  Jakožto člověk, který konzumuje velké množství zeleninové šťávy z řapíkatého celeru, zázvoru, zelí, papriky, č. řepy, cukety, okurky, rajčat, mrkve, černé ředkve, jsem se zajímal, je-li pro mě dostatečně prospěšné vypít cca 0,5l denně této šťávy a zda-li nezničí můj odšťavňovač s kovovým sítkem vše dobré. Zeptal jsem se tedy pana doktora Erbena na několik otázek.

Pro upřesnění, p. Erben léčí civilizační choroby pomocí vitamínů a minerálních látek. Zde rozhovor na Č. rozhlasu.

 http://www.rozhlas.cz/pardubice/mamehosty/_zprava/karel-erben-civilizacni-choroby-a-jejich-lecba--1121440

Příjemný a vstřícný pán my na moje otázky odpověděl a rozvedl je do cca. 10min. rozhovoru.

To nejpodstatnější... proč navazuji na tabulku, kterou jsem ti v květnu poslal. Cituji: zelenina v dnešní době, má o 80 !!! %  méně vitamínů a minerálních látek než před padesáti lety, tedy nelze říct, zda-li 0,5l čerstvé zeleninové šťávy denně je dostatečné pro to, aby jste se vyhnul civilizačním chorobám. 

Důvodem je zdegenerovaná půda, díky chemikáliím, kyselým dešťům. Vyvrátil moji doměnku, že bio zelenina, či zelenina ze skleníku má vícero prospěšných látek. Není tomu tak. Jen je bez přidané chemie. Tedy " zdravější ".

Dále mi doporučil navštívit centrum RMA v Praze, kde mi změří hladiny důležitých látek v krvi, posléze doporučí který prvek třeba doplnit.

Hoax ohledně kovových nožů, které ničí vše dobré v ovoci a zelenině. Jde pouze o vitamín C. Ostatních prospěšných látek se to netýká a styk s kovovým ostřím neubližuje. Nicméně vit. "C" je opravdu likvidován, pokud nepoužijete na ovoce či zeleninu nekovový nůž, škrabku či kráječ.

S pozdravem Viktor



P. S. Orgonet:
Díky, zajímavé!
Transformace je již za dveřmi, a zdroje nám slíbily, že po Vzestupu bude půda uzdravena, že nezdravá strava bude uzdravena, tak jen doufejme, že to bude brzo! Nikdo to za lidi zřejmě neudělá, ale budou vytvořeny podmínky, abychom to zvládli. (Viz Keshova nadace, od níž si Japonci vzali patenty, aby mohli vyčistit půdu po Fukušimě. http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/matrix-rozhovor-s-dr-keshem_8.html)
Možná po Vzestupu i naše těla budou mít jiné nároky, fyzická strava nebude tak důležitá ...
(Kovové nože, to se myslí i nerezové?)

14 komentářů:

  1. myslím si, že jakýkoliv kov použitý pro výrobu nožů reaguje s vitamínem C. Nejlepší volba na ovoce je v dnešní době nůž keramický. Mám doma jeden takový a ten je primárně jen na ovoce a zeleninu.
    L.

    OdpovědětVymazat
  2. .. kovové nože nie, aké plastové?
    Habaďúra.

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš, mám tam 2 super hrubky..omlouvám se....to je tak, když si to po sobě člověk nepřečte ...
    viktor

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si, že Viktor vůbec nepřehání.Ani dnešní Bio se nemůže rovnat kvalitě a výživové hodnotě těm plodů, které ještě před 25 lety rostly na kdejaké české zahrádce !
    Ale Orgonete,právě na to,až dostaneme prostředky k znovuuzdravování naší Matinky Země, se ze všeho nejvíc těším!
    Bože dej,ať už se tvé děti ujmou vlády na Zemi!
    Dej,ať už se raduješ spolu s námi!

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co takhle efektivní mikroorganizmy? To je fantastická věc. jako Cimrman viděl budoucnost v aluminiu, já ji vidím v EM.
      Ma

      Vymazat
  5. Při krájení s kovovým nožem vzniká statický náboj, který z části vit. C likviduje. Lze používat nůž keramický, keramickou škrabku, plast struhadlo.
    Viktor

    OdpovědětVymazat
  6. ...nelikviduje kovový nůž vitamín C pouze v místě řezu...?

    OdpovědětVymazat
  7. Viktore,zapoměls,že statický náboj vzniká třením ebenové tyče s liščím chvostem.V tomto případě spíš s tou keramikou,nebo plastem.

    OdpovědětVymazat
  8. Nutno podotknout, že každá amalgámová plomba v našich ústech se chová přinejmenším naprosto stejně, jako kovový nůž při krájení. Jednoduše řečeno: chová se nepřirozeně a zdraví člověka vychází z přirozenosti. Přirozený pohyb, přirozená strava, přirozené vztahy ...prostě všechno to, co mají nekontaktované kmeny v amazonských pralesech. Všechen náš pokrok, je vlastně počátkem úpadku viz. http://www.magazin-legalizace.cz/cs/articles/detail/456-vsechno-co-delame-je-upadek-mnislav-zeleny-atapana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z amalgámu se navíc vypařuje v puse rtuť ! jsou o tom na youtube dokonce zajímavé dokumenty.

      Vymazat
  9. Při krájení s kovovým nožem vzniká statický náboj…
    Eééé? Aha, nulový bod už začíná působit. Staré fyzikální zákony už neplatí. Takže, uzemnění se od teď bude provádět plastovým drátem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On ti dojde humor, až se i na tobě začne projevovat zvýšená reaktivita prostředí kvůli vysokému zamoření kovy z chemtrails ! Až se to přihodí, vůbec se tomu nebudeš smát !

      Vymazat
  10. Možná jsem to napsal špatně, nicméně k likvidaci vit C tímto dochází. Citace z odborného článku: " nože z kovu a oceli zanechávají v potravinách mikročástice kovu - při krájení ovoce a zeleniny vzniká silný elektrický článek, která nadále prochází celou tloušťkou dužniny ovoce a zeleniny a tím následně dochází k rozpadu vitamínů "

    Nevím proč ten posměch anonyme :-(

    Viktor

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.