30. prosince 2012

Od čtenáře: Můžeme udělat lepší svět

Před nedávnem se mi zdálo, že moje blogovací síly jsou tak nějak vypočítány akorát do Vzestupu. Že si pak konečně vydechneme, že odteď už půjde vše dobře, že si budeme moci zařizovat své životy podle svého, bez zásahů temnoty, že už nebude třeba ukazovat lidem, jak nás vládcové světa manipulují ... Ale vypadá to, že ty síly ještě budu muset sebrat, a vlastně se na to těším...

Myslím, že každý z nás adeptů Vzestupu si vytvořil na základě různých informací nějakou větší či menší iluzi, a teď rozdýchává určité zklamání. Mojí osobní iluzí byla představa okamžitého zmizení temnoty a nízkých vibrací, ze dne na den (:-))). Takže, to tak přesně nevyšlo, ale přesto musím uznat, že je možno celkově sledovat známky, že temnoty ubývá. I přes to, že některé temné věci dále pokračují a některé jakoby i nabíraly na síle, jako chemtrailsování, snaha nám vnucovat očkování, čipování různými prostředky, atd. atd. Ale už to chápu: božská milost sice může vše, ale proč bychom měli dostávat něco zadarmo, když právě to jsme se sem přišli učit? Já také mám ještě mnoho co odstraňovat, a tak budu holt na tom dále pracovat (:-)))

Máme to velké štěstí, že je mezi vámi čtenáři mnoho vyspělých duší, které se s touto situací moudře vyrovnávají, a mnozí z nich nám napsali krásné články a komentáře, které jsou povzbuzením pro ostatní, včetně mě. (Steve Beckow z podobného, ale mnohem většího anglickojazyčného blogu the2012scenario spoléhal a stále spoléhá na channelingy, komentáře čtenářů nepřipouštěl, a teď se zdá opravdu zklamaný ...)

Díky čtenáři za následující krásný komentář, který přišel mailem, i všem ostatním za předešlé již uveřejněné články a komentáře k současné situaci.

Orgonet


Drahý "Orgonetku", 

bylo mi našeptáno, abych napsal, a tak to činím. Vlastně ani nevím co psát, vím jen, že to mám udělat.

Tak to vezmu jak to cítím. Určitě bych chtěl poděkovat za práci kterou děláš vím že je to vyčerpávající a úmorné a člověk se v tom mele, ode všeho něco a někdy je  problém se v tom vyznat. Naštěstí máme všichni sami sebe i se všemi odpovědmi na všechny naše otázky. Pokud můžu za sebe...věřím v inkarnaci mluvím se stromy, astrálkama všeho druhu, skřítkama, s Bohem, Kristem, Zemí atd. Pamatuji si i některé předešlé životy, pamatuju si vlastně víc i moje-naše "DOMA" všechno to kolem universa, proč jsme tady, co tu máme dělat a proč. Všechny ty věci proč to sebou taháme po několikero životů zpět, neuzavřené dohody a sliby časů dávných které na nás doléhají v době dnešní. A do toho transformace, a to velké zklamání lidí že se nic nestalo, no zeptejme se sami sebe proč se nic nestalo. Jedna věc je znát čas, kdy jsou příznivé podmínky a věc druhá, náležitě se na to připravit.


        Tím jsem vlastně chtěl říci že to tak mělo být, že si nemusíme zoufat a že když všichni budeme společně chtít tak opravdu můžeme udělat lepší svět za který se nemusíme stydět. A  věřím že když se za čas podíváme zpět, tak si uvědomíme že se 21.12.2012 a dál přeci jenom něco odehrálo. Přinejmenším jsme si uvědomili že nás tady nikdo nespasí, že si musíme pomoci sami. Proboha opravdu si nechceme vzpomenout, proč jsme tady? Pravda tak bolí, je však potřeba jí koukat zpříma do očí. 

         No a to jsem chtěl poukázat na to jak je tvoje práce potřebná, vzal sem to nějak ze široka. Je to pro mě morální vzpruha brouzdat na tvých stránkách. Dokonce jsem se dostal přes odkazy na stránky o volné energii a začal vyrábět stroječky na volnou energi. Jsem strojař :-) zatím nic nefungovalo, neodradí mě to budu pokračovat. Kéžby burcovali tvoje stránky více lidí aby dělali věci co je baví a jsou potřebné.

         Přeji ti mnoho dobrého, spoustu energie, lásky  a Bůh Tě provázej.  Jakub

        P.S. Jestli máš pocit že tento dopis má viset na blogu, tak budiž. :-)

9 komentářů:

  1. Orgonete.
    Kdysi jsem v komentáři upozornil na to, že se obávám zklamání lidí, že se 21.12 nic nestane, bohužel to neprošlo schvalovacím procesem a nebylo zveřejněno, jak si se to nehodilo před očekávaným koncem světa do krámu. Teď je ta frustrace z toho, že to tady někdo nevyřešil za nás tady, klasická kocovina …..... je to a vždycky bylo všechno jenom a jenom na nás nikdo nám naši životní cestu nezjednoduší. Děje se vždy jenom to, co pro svůj vývoj potřebujeme a co jsme si dopředu dohodli. Věděli jsme, do čeho jdeme. Důvěřujte proto boží prozřetelnosti a sobě a vše dopadne tak jak má. Každý jsme ryzí originál a opisování od druhých nám nepomůže, spíš může být zavádějící. Tak žijme v očekávání, co přijde, doba je zajímavá a pro všechny poučná. Vzestup své duše je pouze na nás, na našich srdcích bez ohledu na tom co se bude dít..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěřím ale v náhodu.Ten,kdo čekal,že se něco mimořádného stane,tak se třeba zase snažil více na sobě pracovat,prostě ten alarm tam byl.Měla jsem tento rok pocit,jako kdybych se ocitla v "říši divů",nebo v nějakém "urychlovači".Osobně jsem 15.12.byla na jednom semináři,kde se akorát říkalo,že dojde k vynulování časoprostorů a že vše se napřed odehrává na astrální úrovni a žádná tma nebude.I tak jsem měla svíčky přichystané,"kdyby náhodou". Pro mne ale jedno veliké poznání at.neměla jsem vůbec žádný strach i kdyby se dělo cokoliv,včetně mé fyzické smrti.Pro mne ještě před rokem nemyslitelné!! I ty hrůzostrašné články mne spíše posilovaly."No co už,jestli to tak má být,tak se staň, jestli tohle jsem si před inkarnací plánovala,tak teď fňukat nebudu".Jinak na semináři ještě bylo řečeno,že vše má probíhat velice citlivě a nenásilně,prostě jako v peřince.Co se mi v poslední době zdává,tak to o vodě,jako kdyby následkem posunu tektonických desek.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    2. Také jsem měl jiný názor a také neprošel.Já nestojím o jakéhokoliv spasitele,který nás povede k lepším zítřkům,vždycky to bylo jenom na nás.A blbnout a strašit druhé nikdy nebylo něco s čím bych souhlasil.Každý má svůj osud ve svých rukou,tak se podle toho řiďte a snažte se udělat svět lepším.

      Vymazat
  2. Orgonetku,po opakovaných snahách použít kontaktní adresu zkouším tuto cestu - děj se vůle Boží . .zdraví Ari.
    Předmět: Projekt : Obžaloba



    Ahoj Orgonetku, připojuji se k všeobecným díkům za Tvou obětavou činnost, časové nasazení i tíhu napadání od některých co nepřejí změnám a ve stavu "napruženosti" /nechci psát nas . . . . . . . / nedavno ráno mne napadl způsob, jak se pokusit zdvihat laťku této /naší/ "ovčí" společnosti. Navrhuji tomuto širšímu a otevřenému projektu dát název " PROJEKT - Obžaloba masmedií", jehož náplň by byla časově otevřená pro doplňování této obžaloby dalšími z řad Tvých čtenářů a tudíž i odborníků v různých oborech, ale i spřízněných právníků, kteří by PROJEKTU stanovili "štábní kulturu" - nejde mi prvoplánově o "podání" této obžaloby, ale zapojení čtenářů, propojování myšlenek a hlavně "chytání se za nos /zobáků/ zasažených kejhajících husí !
    Tuto obžalobu navrhuji rozdělit podle oborů /viz dále/ s možností rozšiřování obžaloby dle příspěvků čtenářů. Všechna "masmedia" jsou koupená a v soukromých rukou, které jsou však řízeny illumináty z výšin pyramidy moci, z "božího oka" na jednodolarovce , a to i u nás . Nešetřil bych ani spoluviníky - jako klub Bludných Balvanů, protože Sysifovskou práci ve skutečnosti dělají vynálezci, jejichž "nehodící se " /nebezpečné/ výsledky končí v sejfech těch nahoře a to již od Nikoly Tesly. Nebudeme šetřit ani spoluviníky - manažery těchto masmedií, kteří za 30 stříbrných mlčí a k mlčení nutí i své poddané, kteří mlčí za hrstě měďáků. . . . K napsání této obžaloby mne posílil i hezky zpracovaný text o Vykradení našeho státu uveřejněný na na Orgonetu před krátkým časem.
    Na první místo bych zařadil oddíl
    ENERGETIKA - mlčení o nových technologiích Keshe fundation, proč nejsou převzaty naší vládou, dále studenou fúzi Andrea Rossiho, mnohá
    pronásledování a vraždy vynálezců. . . až nazpět k N.Teslovi.. . tento oddíl odhaduji za nejobšírnější a v současné potřebě
    společnosti za nejdůležitější . . . . dále
    MEDICINA a FARMAKOLOGIE - mnoho zamlčených objevů léčení, včetně rakoviny , nové revoluční přístupy p.Keshe, opět pronásledování a
    věznění od Dr.Semlweise , přes W.Reicha a jeho orgonu k naší nedávné době, kdy počátky čínské apunktuktury začínaly
    vězněním lékařů . . . opět široká oblast včetně ekonomických a léčebných manýrů farmakologických firem . . .dále
    HISTORIE - nebudu zatím uvažovat o kosmické /to nás čeká/, ale pravdivá historie Slovanů, nálezy koster obrů, pravdy o pyramidách a nedávná
    historie 2.sv.války, zbraně V1,V2 ale hlavně dále po UFO Haunebu, pravdě o prvenství fašistů zkoušky atom.bomby v tankové bitvě
    u Prochorovky - Kursku a jejich pokračování po ukončení války pod ledem Antarktidy . . . . až po novou knihu "Nacistické kořeny
    Bruselské EU" . . . .zamlčených témat je mnoho . . .
    ASTRONOMIE - zde opět Dr.Keshe hodil balvan do soukolí Newtonovské i současné fyziky, ztráta priority rychlosti světla a nové chápání temné
    hmoty ve vesmíru atd, zde ponechám pole vizionářům nezatíženým "katedrou" . . k smíchu debaty o "pátrání po
    mimozemšťanech" v TV, utajení dvou výzkumů vesmíru /jedním NASA a druhým tajným illuminátským/ se základnami na Měsíci
    a Marsu . . . .
    další rozhodnutí ponechávám na Tobě Orgonetku a na soudu čtenářů. Věřím ,že dalších oddílů může být více a hlavně obrovská kupa utajených pravd, které v našich masmédiích nesměly spatřit světlo světa . . . .ale pevně věřím.
    ,že spatří ! ! ! Ari

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě že furt se mám na co obrátit když nic nevyšlo , budu muset dále studovat Magii abych se měl lépe , jinak by mě tady z toho už trefil šlak.

    OdpovědětVymazat
  4. Co môžeme urobiť pre lepší svet ? Stať sa LEPSIMI.......... Je to TAZKA CESTA, nebudem klamať že nie, som v jej začiatkoch - ale nie na úrovni TEORIE, ale na úrovni PRAXE.
    Som toltécky bojovník v začiatkoch (bojujem so svojim vnútorným parazitom, kvôli ktorému som totálne obmädzený ako drvivá väčšina z nás čo čítame môj príspevok - čo si budeme klamať, aspoň ja viem svoje...), a rád by som dal odkaz na jednu slovenskú stránku, kde je o toltékoch veľmi veľa informácii, a všetko môžete dať DO PRAXE, ak.... AK MATE ODVAHU, a ked SILNO TUZITE byť STASTNY, a viete, že skutočné šťastie nezískate peniazmi, rodinou, majetkom.

    Tu je spomínaná stránka, ktorú považujem za najlepšiu, k akej som sa za 7 rokov (odvtedy ma zaujíma duchovný rast) dostal. ....

    WWW.DREAMINGWOLF.SK ....... ... žiadna "vata"..... všetko sa dá implantovať do života..... a začať SKUTOčNý žIVOT !!!!
    Stránka je bezplatná, a plná veľmi hodnotných informácii. Pokiaľ viem, diskusie tam nie sú (čo je niekedy dobré).

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte som zabudol... na stránke DREAMINGWOLF.SK je preberaná aj SEXUALITA (tantra, atd...), ktorá má ísť ruka v ruke s DUCHOVNOM (Orgonet sa sexualite na týchto stránkach nevenuje - ja ho nenútim, ani nežiadam, je to jeho vec). Dreaminwolf.sk nie je žiadnym konkurentom stránky orgo-net.blogspot.sk, pretože sa nezaoberá počasím, konšpiračnými teoriami, a ani archaanjelmi či informáciami z vesmíru, vzostupom a podobne. Je to čisto toltécka stránka, bez diskusií (pokiaľ som náhodou neprehliadol - a mne tam ani nechýbajú) a bol by som rád, keby ste ju objavili aj vy.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  6. ale ono se stalo a pořád se děje, každý podle své úrovně vědomí to vnímá jinak, kdo nic nedělá a jen čeká, nevidí nic !

    http://www.pomoczosvetla.sk/news/fewa-29-12-2012/

    OdpovědětVymazat
  7. http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2012120015
    Tak takhle nějak bych to viděl i já.Snad už bude klid od falešných proroků.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.