15. února 2013

Žirinovskij popírá meteorit, šlo prý o test americké zbraně

Žirinovský popírá meteorit, šlo prý o test americké zbraně 

15. 2. 2013
Zdroj: http://en.apa.az/news/187943
Překlad: OrgoNet

Moskva – APA: Ruský nacionalistický právník Vladimir Žirinovskij, známý pro svou vyzývavost a urážlivé poznámky, řekl, že na Rusko v pátek ráno nepršely úlomky meteoritů, ale že záblesky a zemětřesení v několika oblastech země měly původ v americkém testu zbraní, jak oznámila APA, citující RIA Novosti.

„Nebyly to padající meteority, to Američané testovali nové zbraně,“ řekl Žirinovskij, vůdce liberálně demokratické strany, novinářům několik hodin poté, co Ministerstvo pro mimořádné záležitosti začalo vydávat prohlášení o incidentu, který zranil stovky lidí a poškodil mnoho budov.

Rovněž řekl, že americký státní tajemník John Kerry chtěl varovat ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova o pondělní „provokaci“, ale nemohl ho zastihnout. Odkázal na komentář amerického ministerstva vnitra o tom, že Kerry strávil několik dní tím, že se pokoušel zastihnout Lavrova telefonicky, aby s ním prodiskutoval otázky Severní Koreje a Sýrie.

Vnější vesmír má své vlastní zákony, řekl dále Žirinovskij.

28 komentářů:

  1. Amíci něco poslali na Rusko a rusové jim to sestřelili. Navíc to můžou svést na mimozemšťany a tím se jim otevře oficiální možnost jak umístit zbraně do Vesmíru. řeknou nám, že to je na obranu proti zlejm mimozemšťanům a bude se to cíleně používat na lidi ....... Icke chlapče, v jaké části tvé přednášky to zaznělo? Paní s bílejma dlouhejma vlasama ....... třetí díl ?????
    Vybavuje se mi pozdrav z Egypťana Sinuheta : Ať žiješ v měnících se časech :-)
    Jen děkuju,že to neposlali na nás jako trest za nezvoleného knížete.
    J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže proto se chystají ty mimozemšťany přiznat ...

      Vymazat
    2. Ono se zdá, že se tak moc nestalo, ale představte si všechny okna vytřískaný, šest pod nulou, hned je co řešit.

      Vymazat
    3. nejste tak daleko - zaznělo to v přednášce Ickeho, ale odkazovalo to na doktorku z Disclosure project, která popisovala svůj zážitek z nějakého setkání v roce tuším 77, kde to bylo přesně načrtnuté 1. Rusko, 2.Blízký východ/ teroristé/ zbraně hrom. ničení 3. METEORITY ! 4. mimozemšťané ;) také mluvila o gestapákovi H. v Braunovi tuším, kterého si po válce odvezli do USA a spolupracoval s nimi - ten jí prý obzvláště ten 4. a poslední bod velice kladl na zřetel :)
      jinak palec nahoru, opravdu rychlá reakce, Žirinovského tedy vážně brát nehodlám, ale lepší než nic..
      také už jsem četl o tom, že toto ufo bylo dnes sestřeleno a připadá mi to pravděpodobné, protože kdyby se rozpadl samovolně, mela by ta "sprška" daleko větší průměr, ovšem to je můj subjektivní názor ;) podle mě jsme na pomezí 2. - 3. stupně - už začíná být i slepým jasné jak je to vlastně s válkami na blízkém východě a proto si myslím, že USA atd se bude snažit přejít na novou hrozbu - meteority, v klidu si mezi tím bude moct připravit svůj "finální" útok na Irán..no a od meteoritů už není daleko k nadpozemským otázkám ;) btw. orgonete - nečetl jsi něco o tom, že papež měl údajně abdikovat kvůli dokumentu Sirius, který se dokončuje a který má údajně mít nezvratný důkaz o e.t.? je o tom toho dost, včetně prohlášení samotného dr. Greera, ačkoliv tezí je spousta (možná pedofilie (Icke o něm říkal daleko výživnější věci..), údajně byl zapleten do podezřelých finančních praktik vatikánské banky atd :) ) jen taková odbočka, vím, že tě to zajímalo v souvislosti s tím proroctvím :)

      Vymazat
    4. žádná válka s Íránem nebude, takže přestaňte strašit lidi a podporovat zlo !!

      Vymazat
  2. Zdravím všechny ufology, sehnal jsem na Netu videjko z ruské televize, kde poprvé ukazují místo dopadu. Vcelku zajímavá hořící a kouřící ďoura. http://serafin.mysteria.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten kráter mi připomněl pekelnou díru viz. odkaz. Také nejdříve ukázali jako místo dopadu díru v ledu blízkého jezera.

      http://magazin.libimseti.cz/cestovani/9731-branu-do-pekla-muzete-najit-v-turkmenistanu


      Vymazat
  3. Plán. je plán....asteroid a pak mimozemšťané.....jen jsem zvědavý v jakém časovém úseku..je to přesně jak to řekla jedna z projektu Odhalení....

    OdpovědětVymazat
  4. ještě bych dodal k tomu, že to jakoby vypadá, že se nic nestalo - souhlasím, navíc při sledování jak narůstá počet zraněných a neustále se zvětšuje počet poškozených měst..vypadá to přinejmenším zvláštně..ale takhle to většinou bývá, v současné době vědí své jen zainteresované orgány a jedinci, jako vždy)
    nicméně, určitě nejsem sám komu přijde, že poslední dobou panuje dost velké napětí, nevím kdo zaregistroval, že S. Korea v týdnu opět uskutečnila podzemní nukleární test, má vlastní družici na orbitu, pákistán testuje rakety, ten papež, opět narůstající tlak ve většině vyhrocených situací(Sýrie, Irán,..) - neříkám, že spolu vše co jsem vypsal souvisí, ale mám takový zvláštní pocit, že se něco chystá ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to už nachystané je a jen se to rozjíždí.

      Vymazat
  5. Američania testovali nové zbrane na území Ruska ? A americký vysokopostavený tajtrlík sa jednoducho nedovolal ruskému ?
    A to sú už čo za hovadiny ? Tak to by nezožral ani rosomák ...

    OdpovědětVymazat
  6. To už zaujímavejšie je toto:
    http://www.aktuality.sk/clanok/223089/zem-tesne-minie-bilionovy-asteroid/

    - že sa ho snažili "odchytiť" a vymklo sa to ...

    OdpovědětVymazat
  7. omlouvám se, už 3tí post, jen jsem chtěl dodat jednu věc ...
    je potřeba si uvědomit, že pokud by šlo o zbraň - Rusům by určitě netrvalo celý den aby na to přišli a určitě by reagovali vyhlášením VÁLEČNÉHO stavu pro celé Rusko, ne pouze vyjimečný stav ve správní oblasti - reaguji na ten první komentář..jste opravdu zvyklý věřit všemu co si přečtete na internetu bez nějakého svého stanoviska, či aspoň zamyšlení se? Nebo vám přijde, že Rusové po sobě nechají střílet a pak celý den zkoumají co to tam vlastně sestřelili za nepřátelskou raketu aniž by podnikli další kroky ? tak to potom pardon :)

    OdpovědětVymazat
  8. Beriem každú možnú odpoveď, aj tú nepravdepodobnú, do úvahy.Lebo v dnešnej dobe sa všetko dá nasimulovať, naprogramovať, napodobniť.Aj Žirinovského beriem do úvahy, aj keby potom nemal pravdu. Dnes je ťažké dopátrať sa pravdy, a pritom byť pripravený na všetky zlé správy.Politici vedia oveľa viac ako stádo, a ked aj niekomu uletí z huby informácia, musíme rýchlo uvážiť o čom to je, a aký to má pre nás dopad. Internet je posledná inštancia na hľadanie pravdy, i ked je preplnená z polovice balastom, napodobeninami, podvrhmi a la flash, adobe, flv, avi, jpg, atď..., čítať medzi riadkami a nezakopnúť,to jediná cesta, teraz, ked všetok mainstream je jednofarebný!

    OdpovědětVymazat
  9. ..napadla někoho souvislost s přeletem hořícího tělesa nad čr? cca před 3 dny. Nakonec to ukončili zprávou,že se jednalo o trosky z doplňovacího mudulu stanice MIR. Záběry měli pouze z Norska,nebo jiné severské země a na pohled vypadali dost podobně,jako ty z ruska. Jak trajektorie tak světelnost...Tak já už nevím:)......Každopádně povídce o náhodném meteoritu vůbec nevěřím.
    Orgo,díky za tvou práci...

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se zavíc nezdá moc pravděpodobné, že by dokázali sestřelit něco jako mimozemskou kosmickou loď z civilizace, která má velký technologický náskok nad pozemskými zbraňovými systémy. Ale to jsou všechno spekulace, čas ukáže...

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych typoval na pokazenou korejskou raketu.Bohuš

    OdpovědětVymazat
  12. Žirinovskij , vyhrožoval světu , eliptonovou zbraní , už před lety !


    http://www.novaduchovnicesta.cz/clanky-ii-30-59/a38b-vyvoj-novych-navyku-cloveka-a-prirody/

    http://www.novaduchovnicesta.cz/informace/a26-ktere-cinnosti-pritahuji-a-znovuobnovuji-zlo-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten poslední odkaz je naprosto "dokonalej" a děkuju za něj. Jana

      Vymazat
  13. Jestli je tato možnost pravda ( viz článek), pak by vysvětlovala i to, proč byl svět ještě před koncem minulého roku v hlavních médiích informován, že v polovině ledna, pak později bylo řečeno v polovině února, uvidíme letící nejkrásnější kometu (a ono zatím, mimo ten meteorit nad Uralem nebylo vidět nic). Také mě zaráží nové odůvodnění astronomů- "odborníků ", proč nebyli rusové na přílet meteoritu včas upozorněni. že prý nebyl vidět, protože byl malý. Avšak v širokém pásmu naší atmosféry už tento meteorit vzplál, takže muselo být vidět alespoň světélko, nebo pohyb (např. Nasa monitoruje ve vesmírů kdeco). Takže zatímco čistě nedávno byla veřejnost "utěšována", že kdyby se k nám něco blížilo, sondy a lecjaká pozorovací střediska by to zaznamenala, tak v tomto případě to prý včas zaznamenat nešlo ?!!
    Ano, na mimozemšťany by se dalo v jiném případě svést vše. Až se v médiích objeví nějaká zpráva o ufonech, brala bych to obezřetně.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak by me zajimalo, kde je v tuto chvili experimentální raketoplán X-37B, presneji receno, v jakem je skupenstvi... :)

    OdpovědětVymazat
  15. vak to je jasny ze tonebyl meterorit na jednom videu zblizka bylo videt jak kus od toho hlavniho "plamene" se objevovali takovy zvlastne plazmaticky-elekricky kusy?casti? vyboje? nevim jak to popsat

    OdpovědětVymazat
  16. Ono to vypadá že těch metoritů různých druhů,bude přibývat.Nakonec přijdou s tou invazí z vesmíru.Bohužel pro lidstvo budou poplivání ti dobří a protlačeni ti špatní.Mimozemských entit je tady strašně moc již od nepaměti.Některé druhy chodí mezi vámi a vy otom nemáte ani ponětí.Různá křížení zde na Zemi probíhají od počátku lidstva.Dnes již tomu začínám rozumět a co mi není jasné,mi objasní má žena,která komunikuje se svým Andělíčkem.Myslím že náš všední rozhovor,by většině lidí hlava nepobrala.Asi ti brzy napíšu Orgonete,ještě nevím odkud začít,abych v tom všem neudělal chaos.V+V

    OdpovědětVymazat
  17. Zjišťuji, že meteorit nad Uralem není jediná věc, která se od nového roku děje.
    Autor série na YT, 2012 is strange se pustil do další série, 2013 is strange. A opravdu je toho dost, co se od ledna děje. Koukněte se. (ten uralský meteorit je nakonec "vyjímečný" jen tím, že explodoval !)

    http://www.youtube.com/watch?v=qtCBdAWIIhQ

    dan.

    OdpovědětVymazat
  18. nesmysl
    všechno nasvědčuje meteoritu
    (trajektorie, nazelenalé světlo na počátku, přecházející do oranžovožluté)
    dělat z toho konspiraci není známkou realismu, ale paranoie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klídek ...... chemtrails je přece taky paranoa. Tady na Orgonetu je to takovej paranoidní kroužek :-) a jak já jsem ráda jeho skorokaždodenní navštěvnící :-) Konspiracím třikrát Zdar Zdar Zdar! :-D J

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.