1. března 2013

Arkturiáni vysvětlují symptomy vzestupu

Článek o symptomech vzestupu zaujal mnoho čtenářů, tak přidávám kousek překladu velmi zajímavého videa, kde se dozvíme další souvislosti.
Zaujala mě tam nejprve ta otázka na bolest u srdce a mezi lopatkami, která i mně před časem blokovala záda, ale už to přešlo, myslím díky cvičení jógy. Jóga určitě může našim tělům nejvíce pomoci při integrování těch různých vlivů, doporučuji. 


Arkturiáni vysvětlují příznaky vzestupu
(Překlad OrgoNet)

Arkturiáni: Jsme tady, můžete se nás ptát!

Otázka: Zdá se, že všichni teď zažíváme bolest v zádech, mezi lopatkami. Co je to za energii a co to znamená?

Arkturiáni: 
Důvodů je mnoho.

Jedním z nich psychologický důvod: když zvyšujete svou frekvenci do vyšších dimenzí, získáváte tím přístup k mnoha svým ostatním inkarnacím. V nich jste jako lidská forma zemřeli mnoha nejrůznějšími způsoby, a jedním z nejhorších je být proboden do zad. Neboť v tom časovém rámci to byla ostudná věc, neměli jste šanci se otočit tváří v tvář a bojovat. A tak velmi často vznikla v té oblasti karmická jizva. A ta karmická jizva prošla několika inkarnacemi. A v této realitě všechny vaše inkarnace, všechna pozemská vtělení chtějí vyjít na povrch. Rovněž tak všechny vaše ostatní alternativní reality na Zemi. A všechny tyto reality se dožadují, abyste jim věnovali svou pozornost. Protože vy jste oním bodem vzestupu. Vy jste kormidelníkem své lodi. Takže psychologický důvod pro tu bolest v zádech, v různých oblastech zad, je toto uvolňování těch dob ve vašich životech, kdy jste byli probodnuti odzadu, z jakéhokoli důvodu. A proto vám radíme, abyste se otočili dozadu, a střetli se s těmi, kdo vám to udělali, a poslali jim bezpodmínečnou lásku. Bezpodmínečné odpuštění. Protože když vás oni bodli do zad, pak určitě bylo něco, co jste udělali vy jim. To ukončí onen cyklus pomsty, oběti, strachu, hněvu, to vše musí odpadnout, abyste mohli jít k vyšším frekvencím reality.

Jde také o vyrovnávání toku kundalini. Energie kundalini protéká vpravo a vlevo nahoru a uprostřed se vrací dolů, je tam mužský a ženský tok, a uprostřed uzemňující tok. Vzestupné toky se proplétají čakrami odspoda, a když přijdou do výšky srdce, do oblasti zad, tam často bývá mezi třetí a čtvrtou čakrou (solární plexus a srdeční čakra) zúžené místo pro energii kundalini, protože tudy třeba protéká mnoho emocí. A také tu sídlí váš dech, srdeční tep a vaše schopnost mít vědomí. Tam může být něco, na co si vzpomenete, že třeba byly doby, kdy jste nemohli dýchat a že jste odešli, a cítíte tu energii, která chce nyní být z vás uvolněna. Proplétá se tam fyzično a psychika, a o tom je celá kundalini. Energie kundalini propojuje mužskou a ženskou energii, a když mužská převládne nad ženskou, tak ta energie může být velmi horká a způsobuje pocit pálení, a když převládne ženská, energie může být velmi chladná. Uvnitř může být i depresívní energie. Oblast srdce je proto velkým problémem, je třeba udržovat všechny tři proudy – mužský, ženský a proud směřující dolů - ve správném vzájemném vztahu.

A pak je tady ještě něco. Třetí věc je, že veškeré vaše interpretace světelného jazyka probíhají v oblasti vašeho srdce. Vy přijímáte tento jazyk, vnímáte ho svým třetím okem, ale jde do vašeho átmá, což je vaše knihovna, vaše mezidimenzionální knihovna veškerých realit, a tak jste schopni si vzpomínat a interpretovat ten jazyk, abyste ho mohli použít ve svém denním životě. A to často způsobuje velkou únavu, frustraci, zklamání a hněv.

A všechny tyto důvody se scházejí ve stejném místě těla, a tak tam mohou vznikat různé problémy. (6:59)

Otázka: Už pár týdnů mám problém s levými nosními dutinami. Prý to má souvislost s otvíráním mého třetího oka?

Kundalini stoupá celým vaším tělem, a svou cestu ukončuje v nosních dírkách. Ženská kundalini prochází levou stranou, levou nosní dírkou, a mužská jde pravou stranou a končí v pravé nosní dírce. Když máte problém s touto určitou dutinou, nebo s nosní dírkou, jde o intregraci mužské energie kundalini. Také to má souvislost s Hórovým okem, to je božský syn matky Isis a otce Osirise, a znamená to, že se mužská energie integruje ve vašem ženském srdci, a zvyšuje se vaše schopnost hluboce milovat, i vaše laskavost. To je pro muže dost těžké. Vytváří se ve vás nový člověk. Muž, který se nebojí své ženské energie a dokáže ji integrovat se svou mužskou energií. Někteří muži jsou tím velmi vyděšení a stávají se zlostnými a agresívními. A někteří muži mají symptomy. Synchronizace mužské a ženské energie je velmi složitý problém, a velmi důležitý. Protože způsob, jakým se synchronizují, tok ven, tok dovnitř, měsíční a sluneční proud, z vás činí onu multidimenzionální bytost, když tyto proudy v sobě vyrovnáte. (9.47)

(Pokračování překladu může následovat.) 


Zveřejněno 26. 02. 2013
Webinář vedený Dr. Suzanne Lie



24 komentářů:

  1. Nevím. Jen jsem to proletěl, ale mám z toho divný pocit jako z Mathewa a Teal Scott, takže nečtu.
    Člověk musí vybírat všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a delas dobre i ja prestal cist vsechny channelingy a vysledek ? prestal jsem si delat falesny nadeje, ocekavani a to nemluvim o zmotane hlave z tech vsechn informaci. nakonec strom poznas po ovoci a tohle zadnou hodnotu nema... peknej den

      Vymazat
    2. Mě také něco stále nesedí na té Teal, ale pořád nemůžu přijít na to co ! Když ji sleduji a poslouchám, mám z ní takový "divný pocit". Určitě to někdo znáte !

      Vymazat
    3. No já z ní cítím jen dobré. Já mám aktivní hadí energii jak se tu popisuje a taky mám problémy , ale za to vnímám energie i z lidí a to stačí jen sktze text.

      Vymazat
    4. Taky to se mnou nějak nerezonuje, nedokážu popsat proč. (Zato když poslouchám E. Tolle, cítím brnění nebo mrazení v těle.) Vybírám si jen to, co se mnou pěkně souzní, brnká na ty správné struny. :-) Krásný den přeje JaJi

      Vymazat
  2. Přimlouvám se za pokračování...

    OdpovědětVymazat
  3. Díky. Vysvetluje mi to příčinu bolestí zad při meditacích, joze apod. Myslela jsem si, že to nějak tak bude, ale tohle je přehledně a jasně řečeno. Sofie.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to zajímavé a těším se na pokračování. Taky jsem před 2-3 lety trpěl dlouho nevysvětlitelnými bolestmi kolem levé lopatky, ani masáže nepomáhaly. Jelikož jsem prý kdysi žil v jednom přírodním národě, mohl tam být zapíchnutý nějaký oštěp.

    OdpovědětVymazat
  5. neni v tom videu neco o tom piskani v usich? piska mi nejmene 2-3 mesice neustale bez prestavky, kdyz se na to zamerim, tak je to hodne silne a nesnesitelne, kdyz na to nemyslim, tak to zase ani tak nevnimam, je zajimave, ze si zde na piskani stezuje hodne lidi, ze bychom najednou vsichni dostali ten tilnus nebo jak se to nazyva? divne... pritom jsem jinak uplne fyzicky zdrav.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ! Trvalé pískání v uších a v hlavě, asi jako když skončí TV program, naskočí monoskop a pronikavé pískání ! Když se na to nemyslí, také to téměř nevnímám !

      Vymazat
    2. Odborně se tomu říká tinitus. :-)

      Vymazat
  6. Jasně, formátování na podkožní čip a následné vypnutí, tedy ukončení cyklu neexploatovatelných. Tací nedoktnutelní, z kastovního systému indie, kteří tu blahodárně prosperují, ale ostatní s tímto čeká pravý opak. Ať se dotyční multidimenzionálně rozptýlí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keshe mluvil také o tom, že sestrojil nějaký disk, který se v rámci možného zákonného uplatnění eutanazie na žádost na smrt nemocnného přiloží na jeho solar plexus, zapne, a dotyčný okamžitě bezbolestně umírá. Ten disk totiž vyšle nějaké impulsy a přehodí, zvrátí toky energií v čakrách, čímž vznikne šok, kolaps toho systému, a člověk okamžitě umírá. Takže není zcela vyloučeno, že plánované čipování lidí může být na podobné bázi, a nepohodlní lidé budou prostě "vypnuti" jak se píše zde v komentáři výše !

      Vymazat
    2. prosím jest-li to jde ,zkus to vysvětlit jednodušeji, nerozumím tomu a nebo mi něco ušlo?

      Vymazat
  7. Ahoj, je zde hodne zajimavych informaci, dekuji.
    Kazdy tomu nemusi rozumet, kazdy si z toho vytahne co potrebuje a kazdy potrebuje neco jineho, proto ani nemusi rozumet ostatnimu. Presne jak pise citatel, pocit je dulezity, avsak ten pocit muze taky naznacovat, ze: "to nepotrebuji, to nemusim cist", rozhodne bych neodsuzoval zadnou informaci, staci nechat projit a nearchivovat :). Z Mathewa nemam taky dobry pocit, a citim tam jistou navaznost na prevlecenou ovecku, nicmene jeho texty taky obsahuji dulezite myslenky. Teal je zvlastni a vyjimecny pripad, ja osobne hodne prijmam a shoduji se s mnoha jeji myslenkami, ale sam si rozhoduji co si ponecham a co propustim.

    Kazdopadne diky Orgo za kazdou informaci zde ;).

    Mir a klid v srdcich
    Mira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky doufám, že Orgonet blog zálohuje, nebo nějaký dobrovolník a příznivec Orgoneta, aby byly zálohy alespoň na 2 - 3 místech. Člověk nikdy neví, co se může s internetem nebo s blogem stát třeba zítra !

      Vymazat
  8. mám brnění u prstu nohou již skoro rok,ted začal brnět ukazováček pravé ruky...citlivost je normální....

    OdpovědětVymazat
  9. pre Anonymní1. března 2013 11:15

    Mne píska v ušiach už viac ako 2 roky , lekár ničnepotvrdil . Veľa známych má ten istý problém . V niektorých článkoch sa to spomína . Stačí hore poprosiť nech ti to stíšia . Už to počujem aj počas rušného dňa , zvykol som si . Okolo 21 .12 už to bolo neznesiteľné , ako by mi pri hlave štartoval stíhačka a pridružovali sa aj iné zvuky . Hľadal som na youtube vysoké tóny a približne sedí frekvencia okolo 10-10,5 Mhz . Veľmi vysoký tón . Narazil som na Shurmanovu frekvenciu zeme ( neviem či som to napísal správne ) a tam sa hovorí o stálom zvyšovaní frekvencie zeme , môže to s tým súvisieť . Ak ti lekár potvrdí že to nie je Tintus ( to by si mal problémy s tlakom a krvou ) tak potom prijímaš frekvencie ktoré časom začneš dekódovať a chápať . Všetci sa meníme a je len na nás ktorým smerom :-D . Či sa to snažíme vnímať alebo sme k tomu ľahostajný . Tak či tak pred tým neunikneme :-) .
    Všetko dobré , S láskou , mili :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. O pískání v uších mluvil
    Kryon.
    Máme začít komunikovat se svými buňkami.
    Můžeme poprosit průvodce,aby vyladili signál a snížili hlasitost.
    To co vnímáme jako hučení je světelný jazyk, kterému zatím nerozumíme. «Buňky moje jsme zdravé....živíme se pránou....jsme plné světla...»

    OdpovědětVymazat


  11. SMLOUVA O VTĚLENÍ /Je dobré zauvažovat jednotlivě o každé větě/

    §1) Obdržíte tělo. Toto tělo je nové a jedinečné. Nikdo jiný nedostane
    totéž tělo.
    §2) Obdržíte mozek. Může být výhodné ho používat.
    §3) Obdržíte srdce. Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete mozek a srdce
    používat vyváženě.
    §4) Obdržíte lekce. Nikdo jinak nedostane přesně tytéž lekce jako Vy ani
    je od Vás nemůže přebrat.
    §5) Můžete dělat, cokoliv chcete. Všechno, co uděláte druhým, se k Vám
    vrátí zpátky.
    §6) Lekce se opakuje tak dlouho, dokud se nepochopí. (I přes více vtělění.)
    §7) Tato smlouva je pro všechny stejná. Neexistují výsady, i když to
    někteří tvrdí.
    §8) Dostanete zrcadla, abyste se mohli učit. Jsou k tomu, aby Vám
    ukazovala, co je ve Vás.
    §9) Pokud se Vaše tělo zničí nebo přestane fungovat, dostanete nové.
    (Může dojít k čekacím lhůtám.)
    §10) Smlouva o vtělení vyprší teprve tehdy, když všechny lekce dospěly k
    uspokojivému výsledku.

    Užitečné pokyny a tipy:

    Není cílem, mít při opuštění těla co nejvíce peněz.

    Za slávu či oblíbenost se neposkytuje žádný bonus.

    Nemusite se řídit chybami ostatních.

    Pravidla jsou od toho, aby se přezkoumala.

    Tvrzení druhých o cíli mohou svádět z cesty.

    Nemůžete nic udělat špatně. Nanejvýš to může trvat déle.

    Čas je iluze.

    Máte přístup ke všem odpovědím přes speciální spojení ve Vašem srdci.

    Všechno v učebním prostoru reaguje na vyzařování srdce.

    Pokusy poškodit učební prostor vedou k omezením.

    Nikdo Vám nemůže odebrat zodpovědnost.

    Násilí nikdy nevede k řešení.

    Může být užitečné sledovat, jaké situace se opakují.

    Drogy (legální i ilegální) mohou zkreslit vnímání lekcí.

    Když si všichni počínají určitým způsobem, nemusí to znamenat, že to je
    správné.

    Zřídkakdy existuje jediné správné řešení.

    Můžete podat žádost o odpuštění.

    Pro nikoho neexistují zvláštní dodatky.

    Jste milováni. Všechno ostatní je klam.

    Lekce jsou zvláštní příležitosti k vývoji a nemají špatné záměry.

    Může být riskantní zcela se odevzdat někomu jinému.

    Bránit druhým ve vývoji nepřináší výhody.

    Dostáváte příležitost (především v nočních hodinách) tělo opustit.

    Vzpomínky na zkušenosti mimo tělo se neukládají v těle respektive v mozku.

    Experimentovat se svým tělem je Vaše právo. Pohrávat si s tělem ostatních
    vyžaduje jejich souhlas.

    Snažit se opisovat nemá smysl.

    Ten, kdo Vám nabízí životní pojištění, je podvodník.

    Svévolné ukončení vtělení vede ke spoustě zbytečného papírování.

    Vědecká dobrozdání a svaté knihy slouží ke zmatení.

    Nejde o to, být první.

    Nejde o to, vypadat chladně a odměřeně.

    Nikdo ve Vaší situaci nevypadá lépe než vy.

    Nejste jediný, kdo pochybuje o smyslu smlouvy o vtělení.

    Jelikož jste s touto smlouvou souhlasili, je zbytečné stěžovat si na to,
    že jste tady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak rekl Limonadovy Joe..konecne teple lidske slovo..vety.



      Vymazat
    2. některé až příliš teplé

      Vymazat
    3. dalo by se říci přímo vřelé jak čaj :-)))

      Vymazat
  12. Milý OrgoNete, díky za tento překlad, dost mi pomohl při "pochopení"... Přimlouvám se za pokračování, pokud budeš mít tu možnost. Díky. :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.