3. března 2013

Konference o chemtrails 17.-19.8. 2012 v Los Angeles

Trochu mi ušlo, že v loňském srpnu se konala v Los Angeles mezinárodní konference Vědění ukryté za chemtrails, na níž proneslo své přednášky 16 světových expertů na chemtrails a geoinženýrství, z nichž jsou pro nás známá jména jistě aspoň Michael Murphy, Clifford Carnicom, Kerry Cassidy a Scott Stevens.
O konferenci si můžete přečíst na stránkách http://www.consciousnessbeyondchemtrails.com/ (anglicky).
Všechny přednášky jsou prodávány jako DVD či online, ale v poslední době se již objevily i volně na youtube.
Jednotlivé přednášky by asi byly příliš velkým "projektem" na překlad do češtiny, já se do toho pouštět nehodlám, ale třeba to někoho inspiruje, aby udělal třeba nějakou kompilaci i s překladem.

Jako příklad zde vyvěšuji aspoň jednu přednášku: Clifford Carnicom: Geoinženýrství a bioinženýrství jsou neodlučně spjaty (anglicky)
(Ostatní přednášky z konference najdete na youtube na kanálu ChemtrailsConference.

http://youtu.be/btEQhSe80js




1 komentář:

  1. Da se rict,ze ve chvili kdy jsem se dovedel o silenym a dabelskym planu chemtrails,nespocivajicim ani tak v hrani si s pocasim,jako v zmeneni lidsky rasy nanotechnologii,me uz nezajima co a jak s chemtrails,ale co a jak s tema nanovlaknama a jak se chemtrailsu naprosto zbavit,jen tyhle dve veci!Vsehno kolem se v ty chvili stalo uz jen nepodstatnym drbanim a kecama co nic neresej.Tyhle dve veci je potreba vyresit!!Primo se dotejkaj nasi existence vubec,zivota a smrti......proud

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.