1. března 2013

Max Igan: Trance-Formation


...ahoj "O" :-)
...doporučuji tenhle výbornej film...tak ňák pěkně shrnul "vo co go" ;-)

Dokument Trance-Formation CZ titulky 
...krásný den a světlo všem, Béďa :-)



Orgonet: Díky, fakt výbornej ...

Zveřejněno 1. 02. 2013
"...Země, náš domov - planeta překypující životem. Místo velké krásy a velkého údivu. Svět, ve kterém se spojuje ekosystém v rámci dalšího křehkého ekosystému a vytváří komplexní a jemně vyváženou síť života. Sympatická síť, v rámci které harmonický stav každého organismu, závisí zcela na stavu zbytku. Síť, ve které přežití každého jemného vlákna, spočívá na jeho symbiotickém vztahu k životnímu prostředí, ve kterém existuje. Samozřejmě, pavučina života byla vždy křehká, a přesto, tisíciletí to fungovalo perfektně, protože jako všechno v něm, mělo svoje jedinečné místo a jedinečný účel. V této pavučině přebývá také lidstvo... "

Nejnovější dokumentární film od Maxe Igana, jednoho z největších lidí v moderní historii. Tento muž si zaslouží své právoplatné místo v knihovnách, po boku největších myslitelů.

http://thecrowhouse.com/home.html

Max Igan's YouTube Channel: (další dokumenty, rozhovory, atd... )

http://www.youtube.com/user/aodscarec...




17 komentářů:

  1. Děkuji za vystavení. Hodně zajímavý film.

    OdpovědětVymazat
  2. Klikla jsem si to od 56 minuty zcela samovolně...přesně to zapadá do toho, co te´d tak řeším.
    Dita

    OdpovědětVymazat
  3. Díky,
    lépe vysvětleno a shrnuto tu asi ještě nebylo.
    Snad bude jen víc, těch co se zamyslí a pochopí
    :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgonete, neměls náhodou dnes tady jeden článek a video na téma "tohle nás ve škole neučili"........? Já jen, že než jsem na něj upozornila, tak zmizel a nejde se mi ani dostat na odkaz na to video na you tube, přitom když ho rozklinu v e-mailové poště, tak tam je, vůbec nechápu co se děje. Ale hlavní důvod, proč píšu je, že tam ve videu byla zmínka o tom, že se člověku již ve 2.týdnu po početí vytvoří v těle jeden bod, nazývaný "hot spot", který tvoří vakuum a teplota 540 st.celsia!!! - není to překlep, opravdu 540! A tento bod je schopen nás energeticky vyživovat...........byla tam totiž zmínka o tom, že nepotřebujeme stravu, jenom čistou vodu........takže mi to celé začíná dávat smysl, t.j.samouzdravovací schopnosti, život na práně a pod.....tohle byla jen nepatrná zmínka mezi ostatními info ve videu, ale mně to dalo hodně........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne není ! Já jsem už o tom "bodě vakua" tady psal na Orgonetu již dříve ! Přišlo se na to náhodou, když lékaři prováděli operace srdce, a zaváděli tam také operatérské mikrokamery. Byli zděšeni, když je v živém srdci oslnilo bílé intenzivní světlo.Když se tato skutečnost dostala na lékařské semináře, příslušná ministerstva to zakázala, a zdravotní pojišťovny pohrozily blokací peněz. Tak si to lékaři-operatéři museli nechat jen pro sebe, jakoby se nic neobjevilo, jakoby se nic v medicíně zásadního neudálo ! Ten svítící bod je nějaká neznámá forma energie (elektroplazma či co ?), a je velice horká (těch 540°C bych nevylučoval, já předpokládal, že je horká ještě víc !). Od toho bodu se ohřívá krev (proto musí také tak skrze srdce rychle protékat !), a teplo se krví rozvádí po celém těle. Zdá se, že když člověk běží nebo těžce pracuje, ten bod zřejmě vydává více energie, a proto se více zahříváme nebo dokonce potíme. Tzn. že ten bod živě reaguje na energetickou soustavu člověka komplexně a má také co dělat s existencí tělesně energetických čaker člověka ! Řada komentátorů se mi tehdy vysmála,když jsem toto uváděl na Orgonetu, a vidíte, pravda přišla za mnou v závěsu ve videodokumentu "Vše je jinak než nás učili" (vysazen na youtube.com)!

      Byl jsem svého času vysmíván i za toto : v tom výše naznačeném videodokumentu bylo vzpomenuto i to, že na slunci nedávno (2010)prováděli jeho opravy, úpravy či údržbu gigantičtí roboti, o čemž jsem tu na Orgonetu také psal ve starších článcích (2011,2012). A znovu jsem byl vysmíván, že si vymýšlím fantasmagorie, jen abych byl zajímavý. Uvidíme, co se ještě objeví za důkazy kolem druhého "měsíce", co začal létat celkem nedávno kolem Země, a je pozorován v různých částech světa vč. u nás !

      Vymazat
    2. Proto stále říkám : čtěte mezi řádky, tam je toho nejvíc k odhalování!

      Vymazat
    3. https://www.youtube.com/watch?v=TkjIVfoWolk

      Vymazat
    4. sestra bola 4 krát na operácii srdca. Ak myslíte junkčný uzol, prípadne jeho náhradu v komorovom svale po porušení predsieňového tkaniva ( operácia podľa Senninga ), je tam, ale 540°C nemá.

      T

      Vymazat
    5. ten bod, to světlo v srdci není žádná tkáň, ale energie v prostoru nezávislá na tkáních srdce !

      Vymazat
    6. Tie operácie sol´m sledoval, svetlo o ktorom píšete tam nieje. A ani pri iných nebolo.

      Vymazat
  5. Je to tohle video? Vše je jinak než nás učili http://www.youtube.com/watch?v=TkjIVfoWolk&list=UUkkxrMaX0q0y35tpql_TtiQ&index=1

    OdpovědětVymazat
  6. zahlédl jsem toto http://www.promena.biz/otazky.php a dokonce jsem přihodil nějaký obolus z duchodu....

    OdpovědětVymazat
  7. Celý ten dokument je takové zhrnutí všeho, co proudí po netu. Tedy zotročení lidstva, chemtrails,čipování lidstva atd.
    Takže ten, kdo se stále potácí v otázkách, v jakém světě vlastně žijeme, to může být velmi zajímavý filmeček. Kdo hledá odpovědi na složitější hádanky, tak bude muset hledat dál.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak,tak, kdo chce vědět musí hledat ! Lenost totiž nevyplodí nic dobrého !

      Vymazat
  8. Pokud hot spot vyživuje člověka, jak jsou vyživováni lidé s umělým srdcem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě také zajímalo, když má někdo místo srdce jen umělý strojek - "motorek"

      Vymazat
    2. haluz :o) chci odsud pryc nechci zemrit :((

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.