2. března 2013

O úpravách počasí v obecním zpravodaji

Díky čtenáři za následující příspěvek, který nám je inspiraci a povzbuzením, jak lze šířit povědomost o manipulacích počasí:

O úpravách počasí v obecním zpravodaji

Dobrý den, již delší dobu jsem velkým příznivcem kampaní proti umělým úpravám počasí. Za tu dobu jsme s přáteli zjistili, že docela silně krachují aktivní pokusy dostat na toto téma nějakou, byť jen malou zprávu do tisku. Všude mají natažené své dlouhé ruce dobře placené mediální agentury, které u toho sedí jak hlídací pes a cenzurují snad každý řádek jakýchkoliv klasických komerčních novin. O „veřejnoprávní“ televizi raději ani nemluvě.


Proto mě potěšilo, že mým známým se podařilo „propašovat“ krátkou informaci o umělých úpravách počasí do obecního zpravodaje, který dostává do schránky každá domácnost náležící k dané obecní samosprávě. Dostali ho tedy do ruky jak domorodci, tak i chalupáři z různých měst včetně Prahy.

Informace o manipulaci počasí byla vnesena do článku, který se týká ochrany dřevin v mimolesní zeleni. V příspěvku je apelováno na zvýšenou ochranu našich přirozeně rostoucích listnatých dřevin s tímto odůvodněním (viz citace z článku):

„Právě tyto dřeviny se vcelku dobře vyrovnávají s nepříznivými klimatickými jevy, které často vznikají v důsledku rozsáhlých geoinženýrských pokusů zaměřených na umělé úpravy počasí (nepřirozené výkyvy teplot, extrémní bouřky či přívalové deště, zvýšený počet dní s nízkou oblačností, zastřený svit slunce, silnější mrazíky během května apod.).“

Obecní zpravodaj vyšel kolem 20. února a od té doby až doteď je vlastně pořád zataženo, mlhavo a nevlídno. Žádné sluníčko. Je to sice hodně protivné počasí, ale na druhou stranu to docela zajímavým způsobem podpořilo argument v článku, že ten „zvýšený počet dní s nízkou oblačností“ je nejen realitou, ale že to asi opravdu nebude jenom tak.

„Mocní“ sice prakticky zablokovali šíření důležitých informací přes komerční tiskoviny, cesta k lokálnímu šíření informací však zůstává volná. Týká se to i mých dalších známých, kteří jsou zapojeni do tzv. „marketingu turistického ruchu a zprostředkovávání zážitkových balíčků pro turisty“. Jakmile se jim naskytne vhodná příležitost, hned přidají i drobnou informaci o manipulaci počasí a vážnějším zájemcům o toto téma věnují kopie význačných internetových článků nebo odkazů na různé webové stránky.

Úpravátoři počasí chtějí mít vše pod kontrolou a zároveň zůstávat pro běžnou veřejnost inkognito. Chtějí mít na vše vliv, v případě oponentur ale praktikují známou politickou hru na mrtvé brouky. Ve své podstatě sami sebe nepojmenovali, jsou něco jako NONAME nebo ANONYMOUS. Pokud máme v úmyslu vést proti nim nějakou kampaň a prorazit alespoň některé z barikád, které si kolem sebe nastavěli, musíme si je POJMENOVAT SAMI. Na vlastním jméně zas až tolik nezáleží (akorát by nemělo být moc vulgární), důležité je zacílit sílu a energii a to se dá uskutečnit jen ve vztahu ke konkrétně pojmenovanému subjektu.

Srdečné pozdravy všem

Šerif od Červeného kopečka

5 komentářů:

  1. Výborně:) super článek:) akorát stím pojmenováním. Kam energie plyne tam to kyne:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Orgonet, tu máš niečo ohľadom HAARP, konečne je to oficiálne! http://www.nrl.navy.mil/media/news-releases/2013/nrl-scientists-produce-densest-artificial-ionospheric-plasma-clouds-using-haarp

    OdpovědětVymazat
  3. Jistě zajímavý důkaz pro stále nevěřící Tomáše :
    http://www.freepub.cz/2013/americka-armadni-laborator-oficialne-haarpem-jsme-vytvareli-plazmove-mraky-v-ionosfere/

    Matess

    OdpovědětVymazat
  4. HAARP - oficiální (částečné přiznání)
    http://www.freepub.cz/2013/americka-armadni-laborator-oficialne-haarpem-jsme-vytvareli-plazmove-mraky-v-ionosfere/

    OdpovědětVymazat
  5. No vida, všichni o tom vědí, každý to považuje za škodlivé, ví se o tom že vláda a parlament to tají, a když přicházejí parlamentní volby, najednou je každý "ovládán" neznámou silou, a leze do volební místnosti s lístkem pro ODS, Top09, KDU, ODA, nebo i jiné ješte neexistují pa-strany prokorupčního eurovalovu...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.