3. března 2013

HAARP vytvořil hustý trvalý umělý oblak plazmatu v ionosféře

Díky čtenářům za upozornění na aktuální článek, kde NRL (Navy Research Laboratory, Výzkumná laboratoř amerického loďstva) informuje o svých "pokusech" s HAARPem ve vysokých vrstvách atmosféry

Podobné informace vydávají americké "výzkumné organizace" vždy, když provádějí "experimenty", které mohou být viditelné ze Země a děsit lidi. 

Loni v březnu prováděla NASA podobné"vědecké pokusy", kdy vystřelovala rakety na okraj vesmíru údajně za účelem zkoumání vesmírných větrů, a bylo to vidět z území USA: (anglicky o tom http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/missions/atrex-nightlight.html, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2012/03/akce-nasa-aktivizujme-cloudbustry-ocet.html

To, co někteří lidé mohou pokládat za "přiznání", je jen malým zlomkem toho, co Američané skutečně ve svých výzkumných centrech, zejména vojenských, běžně provádějí. Tato informace o HAARPu poslouží k posílení oficiální informace, že HAARP slouží k vědeckým účelům, čímž se zastírá fakt, že je denodenně aktivně využíván k účelům vojenským, klimateroristickým a bůhví jakým. 

Takže, myslím, že ani v tomto případě nejde o nějaké nevinné "experimenty", ale že nám americká Navy právě vložila do ionosféry cosi zcela jistě nepříznivého pro naši planetu. Naštěstí mají vesmířané právo v podobných případech zasáhnout a neutralizovat jejich snahy.


Americká armádní laboratoř: HAARPem jsme vytvářeli plazmové mraky v ionosféře

Převzato: http://www.freepub.cz/2013/americka-armadni-laborator-oficialne-haarpem-jsme-vytvareli-plazmove-mraky-v-ionosfere/
Originál: http://www.nrl.navy.mil/media/news-releases/2013/nrl-scientists-produce-densest-artificial-ionospheric-plasma-clouds-using-haarp

Vědci armádní Naval Research Laboratory (NRL) použili HAARP.

Použili jej k vytvoření trvalého mraku plazmatu s vysokou hustotou ve vrchní atmosféře. “Předchozí umělé mraky plazmové hustoty měly životnost jen deset minut nebo méně,” řekl Paul Bernhardt, Ph.D. “Tato plazmová ‘koule’ vydržela jednu hodinu díky přenosu HAARPu a vymizela až po vypnutí rádiového vysílání HAARPu.”

Tyto zářivé výboje v horní atmosféře byly vytvořeny jako součást Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), která sponzorovala kampaň Základního výzkumu ionosférických charakteristik a efektů (BRIOCHE), aby prozkoumala ionosférické jevy a jejich dopad na komunikaci a vesmírné počasí.

Použití 3,6 megawattového vysokofrekvenčního (HF) HAARP vysílače, plazmových mraků a nebo koulí plazmatu slouží ke studování použití jako umělých zrcadel ve výškách 50 km pod přírodní ionosférou a jsou používána pro odraz vysokofrekvenčního radaru a komunikačních signálů.

1 komentář:

  1. http://www.loupak.cz/video/ostatni-soubory/10937-velryba-vyrabi-duhu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.