2. března 2013

Gersonův zázrak - alternativní léčba rakoviny


Dobrý den Orgonete :o)
asi půl roku sleduji Váš úžasný web s velmi zajímavým obsahem a jsem šťastný, že jsem ho objevil :o) Děkuji Vám za vše, Vy a Vaši přátelé-čtenáři se svými dalšími tipy a příspěvky v diskuzích jste mne velmi inspirovali, ještě jednou všem velice děkuji. Mimo jiné jsem založil stránky www.opravdova-skola.cz , kde se snažím upozornit své kamarády a známé na zajímavé alternativní články a videa z netu, ..a možná tím přispět k jejich i svému většímu uvědomění. Jsem teprve na začátku této cesty, všechno je tak nové, pěkné, vzrušující..  ..jako když malé dítě objevuje svět a sebe v něm :o)

Často odkazuji na OrgoNet  a tak na oplátku posílám také super tip na důležitý dokument: The Gerson Miracle - Gersonův zázrak, alternativní léčba rakoviny
Pokud to tedy již neznáte z jiných zdrojů a neproběhlo to ještě na OrgoNetu, myslím, že by to určitě stálo za zveřejnění.

Co se týče mne, tak můžete kdykoliv cokoliv čerpat z „Opravdové školy“ vč. zveřejnění (..i tohoto mailu) a doufám, že to může být i naopak?

Srdečně zdraví Radek Kuchař :o)

Orgonet: Děkuji za uznání (:-))) a přeji hodně zábavy s tvým novým webem, a když tak si něco vypůjčím! Dokument jsme ještě neměli, tak s radostí zveřejníme!


Zveřejněno 27. 03. 2012
Gersonova terapie je bezpečná, přírodní léčba objevená Dr. Maxem Gersonem v roce 1920, která využívá přírodních, biologicky nezávadných potravin, džusů, kávových výplachů, detoxikace a přírodních doplňků, které jsou schopni aktivovat přirozené obranné mechanizmy těla a vést k vlastní ozdravě.
V posledních 60ti letech, tisíce lidí využily Gersonovu terapii k léčení z nemocí často nazývaných „nevyléčitelné", jako rakovina, cukrovka, artritis či další chronické onemocnění.Centrem Gersoneovy terapie je Gersonův institut založen Charlotte Gerson -- dcerou Dr. Gersona -- v roce 1977.


http://youtu.be/4PMzbT3hCGk




7 komentářů:

  1. Zatím jsem jen mrkla na ty nové stránky opravdová..... a vypadají moc dobře, jak bude čas, omrknu víc.

    OdpovědětVymazat
  2. orgo konkurence ti asi neva taky se chystam na projekt rss zajimavejch stranek,neco jako inespravy.sk sem jen fanda a rss je dobra cesta

    OdpovědětVymazat
  3. Moc moc se mi líbil tento dokument! Dokonce jsem si i opravila názor na židy.

    OdpovědětVymazat
  4. To je hezký....za 3 roky jak se ti to tu hemží lidickami O. Tři roky, myslím od doby, kdy k tobě chodím já. Ať se nám všem daří.

    OdpovědětVymazat
  5. Něco k tématu, aneb pokrytectví bílé mafie a jejich právníků:
    http://www.itpoint.cz/pr-clanek-it/?i=predavani-zdravotnickych-dokumentu-pres-pacienty-je-nezakonne-8746

    tak má pacient právo na informace i svém zdr, stavu nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si zcela jist, co se myslí bílou mafií, ale toto je jen jeden z mnoha přípravných kroků, které směřují k projektu "IZIP 2", centrální úložiště dat pacientů a namastění si kapes jistých IT firem (jako u IZIPu) a poslanců Šťastného, Šnajdra a jejich skupince, pokud myslíte bílou mafií je, tak je to v pořádku. Pokud myslíte ty chudáky doktory, povětšinou donucených systémem k často otrocké práci, velmi často zdarma, tak ti ani nevědí v jakém systému to pracují. Hovoří o tom např. MUDr. Hnízdil, který ze systému zdárně utekl. Je to podobné jako s paní Gerson, která musela utéct do Mexika, aby mohla UZDRAVOVAT lidi. V našich podmínkách je povoleno pouze "LÉČIT" lidi a to je rozdíl. Léčit se dá totiž do smrti a dá se na tom vydělat pěkný balík.

      Přeji krásný den a ORGONETu zvlášť :-)

      Vymazat
  6. parádní dokument. Navazuje na informace Dr. Normana Walkera, který je také v dokumentu zmiňován. Hezké a na hezkém je nejhezčí ta jednoduchost :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.