14. března 2013

Archanděl Michael: Ruský meteorit by byl způsobil novou dobu ledovou

V návaznosti na článek  a video Ruský meteorit rozstřelilo UFO:

Archanděl Michael, 13. březen 2013
Zdroj: http://goldenageofgaia.com/2013/03/archangel-michael-ascension-is-not-distant-but-very-current-and-underway-part-12/ 

Překlad: OrgoNet

Archanděl Michael: Zdravím vás. Jsem Michael, archanděl lásky, válečník míru, a vítám vás všechny. Zvu vás, abyste sdíleli radost, smích, rozvoj, pravdu, můj jasně modrý plamen. Jsem rád, že jsem s vámi v této době rozvoje a změny, ukotvování nové reality Zlatého věku Gaii a sladkosti na této planetě.

Vím, že je toho hodně, o čem si přejete hovořit, a proto předejdu některým vašim dotazům - chci, abyste pochopili, že pokud jde o rozvoj vašeho energetického pole, velká část se již proměnila, vzrostla, posunula se, ustálila se.

Takže, i na toto se, přátelé, dívejte, když pátráte po prvcích změny. Podívejte se do svého nitra a uvidíte, jak jste se změnili, jak jste vyrostli, jak cítíte, reagujete, angažujete se, jednáte, jak se to vše posunulo.

Buď zdráv, Steve. Kde si přeješ začít?

Steve Beckow: Dříve než začneme mluvit o hlavním tématu, což je plná obnova vědomí, mohu tě požádat, abys pohovořil o meteoru, který zasáhl Rusko? V soukromém rozhovoru 8. března jsi mi řekl, že by byl způsobil novou dobu ledovou. Můžeš to potvrdit mým posluchačům, a třeba uvést nějaké podrobnosti o procesu, kterým by vznikla doba ledová, a jak se tomu zabránilo?


Archanděl Michael: Ne, řekl jsem ti, že jediným referenčním bodem, který byste měli ohledně katastrofy a škody způsobené meteorem, by byl nástup nové doby ledové.

Meteorit se dostal velice blízko k Zemi, a díky stálepřítomné bdělosti a šlechetnému zásahu vašich hvězdných bratrů a sester tato událost neproběhla v plném potenciálu. I když došlo k nějakým škodám a zraněním, zajisté to nebylo na úrovni, která byla možná.

Byla to pro vás příležitost podívat se nahoru a uvidět velice jasně zásah a ochranu. Stále žádáte o viditelná znamení, a tohle bylo jedno z nejviditelnějších znamení zásahu vašich hvězdných bratrů a sester. Je to prvek Odhalení, ať už to za něj chcete pokládat či ne. Prostě je.

Co by se bylo stalo, kdyby došlo k plnému účinku této události na planetu? Poškození by způsobilo katastrofické i klimatické změny. To jsem měl na mysli, když jsem ti to říkal. A bylo by to podobné jako při posunu a rozkolísání osy planety. Bylo by to změnilo centrální bod Gaii.

Klimatické změny by byly velmi a velmi dramatické a destruktivní pro celé lidstvo, které je již v procesu změny. Vpravdě by to změnilo celý postup, v jehož středu právě jste.

Fyzický vliv toho meteoritu by byl geologicky a fyzicky tím, co nazýváte pohromou a katastrofou. Ale větší katastrofou by určitě bylo to, že velká část lidstva, celého kolektivu, by se nejen dostala do strachu o přežití, ale jejich pozornost by se přesunula zpět na otázky migrace a změn v geologické topografii.

Odvrátilo by to pozornost od toho, čím právě procházejí, a to je posun lidského vědomí, který by se dostal na vedlejší kolej. A z naší perspektivy by toto byla ještě větší katastrofa.

Došlo tedy k tomu, že zásah vašich hvězdných bratrů a sester předešel katastrofě na mnoha a mnoha úrovních. A na vaší planetě není mnoho takových, u nichž bychom si všimli, že řekli děkuji, nebo vyjádřili vděčnost silám, které zasáhly. To je divné, ne?

SB: Ano.. Dovolte mi, abych poděkoval za ně. A my už tak trochu známe galaktiky, takže bychom se třeba mohli dovědět, jaké lodi to byly. Z Plejád, ze Síria, Arkturiánské? Jak udělaly to, co udělaly? Vypadá to, jako by proletely přímo středem meteoru. Je to tak?

AAM: Ano, je to tak, Víte, že to byl zejména zásah Plejáďanů, ale byla tam i pomoc Arkturiánů. A pokud máte na mysli technologii, víte už, že lodi jsou velmi organické, živé, cítící, kooperativní bytosti, ale mají též schopnost vytvářet silová pole, něco jako štíty, které mohou vydržet nejen tlak, ale i teplotu, oheň, vše, na co si pomyslíte. A jediným způsobem, jak rozptýlit meteorit, bylo proletět skrze něj. To bylo nejúčinnější opatření. Plejáďané totiž nechtěli použít paprsek laserové technologie, který by mohl nechat meteorit explodovat/implodovat, protože by to bylo vidět a bylo to sledovatelné jako paprsek energie. A někdo by si to mohl interpretovat jako zbraň. A to by nesloužilo jejich strategii. Protože, ať už říkáte, že lidé jsou připraveni na mimozemšťany či ne, stále jsou síly a jednotlivci, kteří by se domnívali, že je to uvrhlo do nebezpečné zóny. A proto byla použita tato strategie.

Pro lidské bytosti je tím poskytnuto také velmi jasné znamení. Protože z jejich hlediska, z jejich perspektivy chápání, když uvidí video lodi prolétající skrze meteorit, v nich se to na podvědomé úrovni přeloží jako „Naši hvězdní bratři a sestry jsou ochotni se obětovat a zemřít pro nás, pokud je to nutné, aby nás ochránili.“ A to je silné poselství. A mimochodem velmi pravdivé.

SB. To si jistě zaslouží naše díky. A neodpustím si poznámku, že v tom je ironie. Existují filmy jako Deep Impact, které se nás snaží vyděsit událostmi konce světa, kdy vesmírné lodi (jako Messiah) sestřelí meteorit. A zde máme událost, která mohla být právě tou katastrofou konce světa, a hvězdní bratři a sestry nás před touto katastrofou ochránili. To je hluboká ironie.

AAM: To není vůbec ironie, můj milý! Mnohé z těchto myšlenek, s nimiž přicházejí vaše různá média a zábavní průmysl, jsou naaranžované.

SB: Ano. A v těch filmech jsou často mimozemské bytosti představovány jako predátoři. A zde ve skutečnosti zachránily svět velmi reálným způsobem.

AAM: Ano, hvězdné bytosti všech těch různých značek, barev, národností, linií, forem, nejsou predátorské. To je jen přání vytvořit vnějšího nepřítele, což se děje, jak dobře víš, nepřetržitě a hroznými způsoby na celé planetě, mezi národy a názorovými systémy. A je tu lidská touha – na níž pracujete vy i my – cítit, že potřebujete mít vnějšího nepřítele, abyste si dokázali, že jste král nebo královna, že jste vítěz, je to měřítko moci a síly, což je velmi smutné.

Je stále více filmů a forem zábavy, které ukazují jednotu rodiny a celé komunity různých národů a vašich bratrů a sester, a staré vzorce jsou již v procesu rozpadu.

http://youtu.be/WaQIPBqoQ-Q



............................................

31 komentářů:

  1. nejak som to tusil hned ako som videl to video. mam pocit ze mame nad nasou planetkou krasnych ochrancov.. ci uz pri Tunguske, Chernobyle, Fukushime..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už mě to napadlo několikrát, i při mých osobních pádech. Jen je třeba s nimi nějak komunikovat :-), ONI si občas totiž myslí, že se nám utrpení dost líbí, že se v něm rochníme a to potom nezasahují :-))

      Vymazat
    2. Vždy, když v nějakém videu vidím, jak nám pomohli naši přátelé, silně mě zahřeje u srdce ( nebo rozvibruje srdeční čakra, jedno jak to vyjádřím slovy). Moc děkuji za pomoc :)

      Vymazat
  2. škoda ze to bolo špinavé okno. To už bolo rozobrané

    OdpovědětVymazat
  3. O♥O není třeba ode mne víc dodávat..

    OdpovědětVymazat
  4. hm už nevím čemu věřit...žeby nás zachránily?tojim potom díky jde vidět žeto sestřelily zbraní ale dezinform. je hodně tak pak člověk neví co si má myslet....


    Doporučím všem Knihu Ami chlapec z hvězd...http://www.kosmas.cz/knihy/177013/ami-chlapec-z-hvezd/ tato kniha doslova mění chápaní a vědomí lidí..

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda že nespôsobil ...

    OdpovědětVymazat
  6. Koho by napadlo,že pan Icke slouží NWO,třeba se pletu,posuďte sami.
    http://m.videograbber.net/video/01T0Z3LUd5YTF1RTQ=-david-icke-confronted-for-alice-bailey-lucis-trust-connection.html
    Na internetu jsou k dohledání další informace. http://chaukeedaar.wordpress.com/2012/09/17/the-last-word-on-david-icke-documentary-by-chris-white/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nešlo by aspoň v skratke načrtnúť, o čo ide pre nás, čo sa nekamarátime s angličtinou ?
      IvH

      Vymazat
    2. mno a taky vás mohlo napadnout že toje agenda proti icke?
      i kdyby icke byl reptos a patril k nwo tak je to fuk,otevrel oči mnoha lidem a nemyslím si že by k nim patřil.
      udělat video a hodit na net může každej.a jeho přednášky jsou famozní

      Vymazat
    3. Zdá se, že všichni "v tom jedou, ani poledne nedrží". Začínám mít silné podezření, že se smyčka nwo začíná kolem Země neúprosně zatahovat také díky armádě falešných proroků a prorokyň. A chanelling a podobné věci bude jejich technologie masového ovládání. Mám takový pocit, jakoby tu někde byla líheň nebo nějaká kadetka těchto lidí, kteří vystupují před lidmi jménem neviditelných,nehmotných, stojících v zákulisí běhu světa s tezemi, jež na první pohled skýtají naději a euforii, ale vzápětí tím více posilují mezi lidmi strach a beznaděj ! A to se mi silně nelíbí !

      Vymazat
    4. Video pojednává o přednášce pan Icke v něměckém městě Immenstadt.Na mísntích plakátech s obrázkem lva je vidět symbol tzv. pentagram. V závěru videa pan Icke zřejmě vysvětluje historii tohoto symbolu,ale na to,proč tam ten symbol je,zřejmě neodpověděl.

      Vymazat
    5. Ďakujem za vysvetlenie.
      Osobne si ale myslím, že jeden pentagram na plagáte ešte nič nedokazuje. On tie plagáty zrejme nevylepoval či neroznášal osobne.
      Ale jeden nikdy nevie ...
      IvH

      Vymazat
    6. ono tam těch symbolů je víc pohromadě mezi očima toho lva. A použitý pentagram,hexagram a další symbolika silně evokuje příslušnost ke kabbalistické,zednářské symbolice. Je skutečně s podivem, proč to p.D.Icke použil právě zde (a celkem nenápadně !) a v kontextu s jeho heslem : Vodnář - věk zla !

      Vymazat
  7. A co raketa PLO Ruské federace? Museli ho sledovat drahnou dobu než sestoupil do téhle "občanské" výšky...
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to celé nezdá. Když meteorit nebo bolid vstoupí do atmosféry Země, hoří už vysoko na orbitě. Tady bylo jasně vidět, že to něco vzplálo zcela náhle jakoby odnikud, jakoby to vylétlo z jiné dimenze nějakou neviditelnou stargate, už hodně nízko nad zemí. A takto meteority a bolidy skrze zemskou atmosféru rozhodně nelétají. Ještě navíc to něco srovnalo svůj let paralelně se povrchem zemským, což meteorit či bolid úplně vylučuje. Byla tu předvedena nějaká demonstrace síly a moci, ale kdo za tím stojí zatím nevíme.

      Vymazat
  8. psal sem tu že to nebyla žádná raketa, prostě se do sitace " nacítím" a vždy vím co je správné a co ne , jen musíte odpojit hlavu :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už byste mohl se svým nacítěním nahradit i doktory a právníky :-)

      Vymazat
    2. taky můžeš...nikdo ti nebrání

      Vymazat
  9. Nepochybuji o tom a vím, že se nemýlím, když napíši, že mimozemské lodi kolem Země a všude tam nad námi mohou ovládat pouze duchovně velmi vyspělé bytosti a jsou tam proto, aby nás chránily v době blížící se vrcholné fáze na Zemi.
    Aby nám, lidem, experimenty našich vlád nezatarasily onu cestu "přerodu".Z čehož vyplývá, že pokud se naše duchovně nevyvinutá civilizace navzdor všemu technickému pokroku nedostala dál, než pár mil.km od své kolébky Země, tak se to nemohlo podařit ani žádné jiné méně duchovně vyvinuté civilizaci.
    Myslím si, že těch "náhod", kdy meteority, pozemské katastrofy aj.změnily nečekaně změnily dolety-následky, je v posledních časech převážně velmi mnoho, než aby se dalo mluvit o náhodách.
    Díky Bože za ty anděly, které jsi nám pozemským dětem poslal !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo prorokováno, že bude poslední válka na Zemi na Nebi, a pak už bude následovat jen Věčný Mír a Pokoj !

      Vymazat
  10. Zda li jste si všimli, někdo začal filmovat proto, že viděl 2 objekty na obloze, až poté bylo vidět meteorit, kterou tato tělesa provázela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch doprovázejících těles bylo (světelné doutníky a koule) mnohem více, než jen 2 !

      Vymazat
  11. http://cs.gloria.tv/?user=416
    Rotary Club: Okázalé konání dobra, kontroverzní členové, hradba ...
    blisty.cz/art/41273.html
    17. 6. 2008 – Rotariáni se však ve funkcích pravidelně

    https://www.google.cz/#hl=cs&sclient=psy-ab&q=rotariani+wikipedia&oq=rotarian&gs_l=hp.1.3.0l5j0i30l2j0i10i30j0i30l2.5284.5851.2.10828.2.0.2.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.1.8.hp.FbWVmWFcqK8&psj=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44697112,d.Yms&fp=bc28507fe02a4a0d&biw=1008&bih=437

    Benedikt XVI. zdůraznil, že mytí nohou je proces již duchovně připravených, kterým stačí si každý den jen omýt nohy v jejich apoštolátu. Pán Ježíš tedy mínil mytí nohou svým služebníkům, šířící evangelium. Papež František omyl nohy i jinověrcům, nepokřtěným i ženám. Nenápadně změnil pravý důvod mytí nohou míněný Ježíšem, za zalíbení se nebdělému lidu.

    Příslušnost k rotariánům je velkým znamením, neméně velkým znamením je nadšená chvála na nového papeže od církevních zednářů, kterým zcela nezakrytě velí Tomáš Halík. Kdo měl možnost sledovat na ČT 2 nedělní bohoslužbu z Vatikánu a kde byl právě T. Halík hlavním komentátorem, musel se až smát, jak T. Halík papeže Františka vychvaloval a vědomě i nevědomě odhaloval plány církevního zednářstva s tímto papežem a s budoucností Římskokatolické církve vůbec. Ano jde jim o sjednocení naší Římskokatolické církve s ostatními odloučenými církvemi, ale i s jinými náboženstvími, především judaismem a islámem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.