5. března 2013

Chemtrails Jihlava

Díky čtenáři za video s věnováním (:-)))
V Jihlavě bývám docela často, a vím, že tudy probíhá zřejmě hlavní sprejovací koridor, který prochází podélně středem naší republiky, a je taky náležitě frekventovaný.
Různé druhy chemtrails mají různá určení i různá složení. Jen některé jsou určeny jako sluneční clona (viz ty, co se roztahují.)
Ty, co se "kroutí" do spirály, slouží zřejmě k měření údajů potřebných při digitálním řízení počasí.

http://youtu.be/VAphFSPF4xQ




18 komentářů:

  1. V Jihlavě taky někdo jede v chemtrails?:-), v sobotu dopoledne jsem venku na zahradě octovala, vymlátila jsem našim skautům všechny náplně do kempových varičů, a´t si pěkně jdou na chrastí...
    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dito Pracuji v Jihlavě na Pávově kde stavíme most .Pracovní doba je od 7:00 do 18 hod takže letadla mám pod kontrolou :-D (nikdo z firmy nechápe proč na letadla pořát koukám a v chemtrails tady nikdo nevěří,ale vím své :-)) Je toho přes den na obloze opravdu dost k vidění. O chemtrails se zabývám teprv od listopadu 2012 (info převážně z orgonetu:-D ) takže se mám ještě co učit .Octováni nebo chembustr chci určitě taky vyzkoušet;). Dalibor

      Vymazat
  2. Pokoušela jsem se teď před chvílí poslat mail Orgonetovi tohoto znění:

    Dobrý den Orgonete,
    v sobotu dne 2.3. jsem v Praze zaznamenala neuvěřitelný úkaz. Ve 12 hodin jsem náhodně vyhlédla z okna a najednou civím na něco, co jsem za celých svých 62 let nikdy neviděla. Kolem slunce byl obrovský tmavý kruh, celý olemovaný duhou. Manžel mi to vyfotil, tu fotku Vám zasílám- ale na té fotce jsou ty barvy jinak, než jak to bylo ve skutečnosti. I když klimateroristi od rána sprejovali, obloha byla zatím i tak v těch dvanáct hodin odpoledne stále bez mráčku. Takže obloha byla světlemodrá, kolem slunce byl tmavomodrošedý obří kruh a to duhové ohraničení bylo lépe vidět než jak je zachyceno na fotografii. K večeru se pak rozprostřelo harpové rozvlnění umělé oblačnosti, jehož snímek rovněž zasílám.
    Mějte se moc hezky
    S pozdravem Jarmila K.
    Ale mail se mi nepodařilo poslat, objevila se tam hláška, že adresát orgonet@gmailcom je neplatný. Kde jsem udělala chybu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. orgonetzavináčgmailtečkacom
      Možná jsi zapomněla tečku před .com?

      Vymazat
    2. říká se tomu Halo, a viděl jsem to tady už cca pětkrát, mám to taky nafocené. Je to optický úkaz který bývá vidět v pravé poledne, když je napráškováno.
      podívejte se, na netu jsou hromady fotek, hledejte "sun halo"

      https://www.google.cz/search?q=sun+halo&hl=cs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sQ02UaH8CJHEtAap9YDICA&ved=0CDoQsAQ&biw=1241&bih=584

      Vymazat
  3. Prosí odpovecte kto možete.
    Mylý OrgoNet prosím o vysvetlenie pre mna nejasných vecí ak máš trochu času.dakujem

    V týchto dnoch -slnečných dnoch lietaju lietadlá fakt velmi často a je ich za den asi to jest od rána po podvečer asi 20 -25
    náletov.ale čo mi nejde do hlavy je to ,že prečo sa nevytvára oblačnost ,ale nebo sa postupne vyčistí samo.
    čím to je ?slnko je už dostatočne silné alebo zloženie chemtralisu je iné a to také ,že neviaže na seba vlchkost?
    Jednoducho prečo prášia chemtralis a nemá to vlastne taký účinok ako v predchádzajúcich mesiacoch?
    dakujem ti ak mi odpíšeš.
    Michal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní 10:41
      Zdá se, že je letos, ještě ani ne na konci zimy, ještě silnější. Než všechny ďábelské chemie.Pocházím z kraje, kam přichází sluníčko fakt až na máje.Ale nyní...má vážně sílu !

      dan.

      Vymazat
    2. Taky je téměř dvojnásobně větší !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Něco se stalo se sluncem !!!!!!!!!!

      Vymazat
  4. Jihlava ...během minulého roku jsem dal plno foteček chemtrails nad Jihlavou na stránky... Databáze: fotky a videa chemtrails.sk
    A je to tu nad Jihlavou opravdu kolikrát hustý !!! :-)Přeji krásný den a sluníčko v dušičce :-) P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívala jsem se, fotíš někde v okolí Bedřichova?
      Dita

      Vymazat
    2. Ano přesně tak Bedr :-) Výhled na skoro celou Jihlavu a její oblohu.Taky Jihlavačka?když tak predator32zavinacseznamteckacz
      Jo dneska bylo zase sprejování ve velkém ....už skoro dokážu předpovídat počasí následujícího dne :-)
      Už mám aji otestovaný ocet a citronku ..ale nejde to stále (bych musel vydělávat jen na to :-)Je vážně zarážející co lidí to nezajímá (nevěří) a nevšímají si oblohy.Minulý rok jsem psal redaktorům do Jihlavských listů,aby napsali článek (i pár fotek chemtrails nad Jihlavou)....no a nakonec ze mě udělali blbce .. ,že by jme třeba mohli věřit i na bludičky které dělají ranní mlhu :-)krásný den a sluníčko v dušičce :-) Petr

      Vymazat
    3. http://www.jihlavske-listy.cz/clanek11310-videla-pruhy-na-obloze-obavala-se-ze-to-je-chemtrails.html?komentare=vse#komentare

      Petr

      Vymazat
  5. Bydlím nedaleko od Jičína /Rumcajsova :-)/ a i zde nás práškují a poměrně hodně. Mohu někdy zaslat důkazy v podobě fotografií. Máme zde poměrně dost farmářů, že by to byl záměr ?!!!
    Michael Morris v knize CO neSMÍTE VĚDĚT !, poměrně podrobně popisuje otázku kolem chemtrails. Kromě jiného např. na str. 301 citované knihy píše : "Jsou-li piloti v dobrém rozmaru, potom dokonce na oblohu vyčarují i podivuhodně pravidelné šachovnicové vzory - což je zřejmým důkazem vědomého a záměrného šíření těchto chemikálií po obloze".
    Takže zatím hlavně octovat a věřím, že bude jednou obloha navždy čistá.
    Všem pěkné dny ve zdraví a pozitivní náladě...... :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piloti nic nedělají z rozmaru, jsou za to královsky placeni globalisty. A navíc jsem někde četl, že klimouši mají mít velkou flotilu robotických chemoplánů, tedy bez přímé pilotáže člověka !

      Vymazat
  6. Chemtrailsování je velice promyšlený systém a ani čárka tam není zbytečná.
    Chemtrails v rámci geoinženýringu - programování počasí - mají svůj přesný účel a přesné složení. Letadla nesou různé směsi a podle programu otvírají a zavírají trysky. Některé čáry jsou určeny k vytvoření oblačnosti - clony, některé k vytvoření srážkové oblačnosti, některé k vytyčení čtverců digitálního počasí, některé k měření proměnných veličin v atmosféře, atd. atd.
    Jen ze zanedbatelné části jsou určeny k tomu, aby na nás prostě "sypaly jedy". To už musí být specifický program - nějaký výzkum apod.

    Nejvíc o funkci chemtrails má napozorováno Scott Stevens, a pokusím se to zprostředkovat, ale prosím o strpení.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, viděl jsem pár videí, jak pomocí tzv. Chembustru dají se trvale rozpouštět chemtrails, je to vlastně větší orgonet vysílající energii na oblohu, ovšem také jsem se dověděl o tom, že orgonety nejsou přece jenom přirozené zářiče, a ve srovnání s menhirovými zářiči mají omezené působení, proto mě napadlo, zda by se nedal usměrňovací mechanismus Chembustrů aplikovat na menhir, popřípadě pokud by nestačilo zbudovat v místě, kde máme už chemtrails dost menhir s kamenným kruhem.
    Dejte vědět, kdo by o tom něco zvěděl.
    Jarda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobrý nápad - obnovit kromlechy - keltské kamenné kruhy s centrálním uprostřed ! Jeden zcela nový obrovský kromlech stojí na okraji jihočeské obce Holašovice nedaleko CB ! Provádí se tam i druidské obřady a ohně !

      Vymazat
  8. No je to hrůza jak vypouští do přírody jedy stroncium bárium , abychom bili oslabení a nemohli se duševně vyvíjet, jde jim o to udržet si nad námi moc a nedopustit ráj na Zemi co předpovídá bible chtějí zabránit probuzení lidí, příchodu Boha nějvětšího komunisty ve vesmíru a nastolení tisícileté království míru. To se jim ale nepodaří bude to masakr.. stavte chembustry, menhiry a hlavně meditujte s předky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.