6. března 2013

Chemtrails zakrývají dvojí západ, Slunce a Nibiru?

Už jsme tu dlouho neřešili Nibiru, nebo jak chcete nazývat onu planetu, která se inkognito pohybuje v naší sluneční soustavě a jejíž existenci nám stále NASA pečlivě tají.

Na webu se asi před rokem objevil názor, že Nibiru je systém několika planet, což by vysvětlovalo, proč na různých amatérských videích a fotkách je vidět spolu se Sluncem planetu/planety různé velikosti a v různých postaveních.

Po celém světě oběhly fotky z letadla, zachycující onen systém, viz např. http://beforeitsnews.com/space/2012/05/2190213-2190213.html

Postavení planet systému připomnělo obrazce z kruhů v obilí, kde se vyskytuje stejná sestava:


Nejčastěji je některá z planet systému zachycena spolu s východem či západem Slunce, když je ideální zakrytí oblohy umělou oblačností, ani moc husté, ani moc řídké.


Jedním z cílů hustého sprejování v jasných dnech je nesporně docílit zakrytí východu a západu Slunce.
Což funguje dobře. Kdy jste naposledy viděli západ nezakrytý mraky, i když nad vámi byla obloha vymetená? Flotila sprejujících letadel se neustále pohybuje v propočítaném předstihu před západem Slunce a zajišťuje, aby se asi tak poslední půlhodina západu odehrála za oblačnou clonou.

Proč o tom píšu? Při šmejdění po netu mi vlezlo na obrazovku čerstvé video zachycující dvojí západ Slunce v UK. Slunce zajde, a náhle se vše opět rozsvítí a podruhé se stmívá. Podobné snímky a videa jsme už tady na blogu řešili, s tím, že zachycovaly dvojí východ Slunce z Lysé hory (jeden ze článků např. zde http://orgo-net.blogspot.cz/2011/11/jeste-jednou-dvoji-svitani-z-lyse-hory.html, ostatní najdete vyhledávačem třeba pod dvojí východ nebo dvojí svítání, nebo pod štítkem Východ slunce (pod článkem).

Optikové nám to vždy rozmlouvali, že náhlé setmění po prvním východu a nové rozednívání vzniklo tím, že kamera přechází z nočního na denní režim. No dobrá, lepší vysvětlení těžko hledat. Ale podezření, že kamera se v něčem nemýlí, v některých z nás stále přetrvávalo...

Toto je video, které mě opět upozornilo na dvojí západ, nazývá se Systém Nibiru se stále více zviditelňujehttp://youtu.be/aDAY9VXGaBw



Toto video z UK mě inspirovalo k nakouknutí, jak vypadá západ Slunce právě teď u nás, když máme jak takž jasno.
A toto je moje video sejmuté z obrazovky - webkam ČHMÚ na Klínovci - dvojí západ Slunce z Klínovce 5. 3. 2013: V 18:35 skončí první západ, v 8:40 se opět rozední a začne druhý západ, který končí asi v 19.15.

http://youtu.be/n488_TOZ7Og



Stejně probíhal i dnešní západ:

18:40 tma:


18:45: opět světlo.


Vím, že optici napíšou, že jde o přepnutí kamery do nočního režimu, ale nějak mě to úplně nepřesvědčuje ... Na videu z UK je vidět, jak se druhý západ odráží ve vodní hladině ...

Dodatek:

Prosím, pokud se někomu z vás podaří pozorovat dvojí západ či východ i pouhým okem, napište. Protože to by byl důkaz. Ale je to těžké - do východu i západu se může plést různá (umělá) oblačnost, takže se různě stmívá a rozsvětluje... Pokud budou příznivé podmínky pro pozorování, buďme bdělí (:-)))



55 komentářů:

  1. Pravda je, že jde o změnu expozice. Dělám timelapse videa a tohle je běžná chyba kamer. Na vlastní oči jsem viděl západ a na snímcích je vždy pár snímku přeexponovaných, než se ustálí. Nejde o nic převratného, běžně si tyto nepovedené snímky vypouštějí a když to někdo neudělá, tak z toho vzniká tato panika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si spíš myslím, že se jedná v případě druhého slunce o sluneční světlo toho našeho pravého zapadajícího. A odráží se jako druhé světlo nebo slunce o tu aluminovou clonu, co ji chemoplány nad námi stále udržují v pohotovosti ! Problesknutí paprsků slunce po této nebo skrz tuto vrstvu s efektem druhého slunce ! To ovšem na existenci objektů zachycených na obloze z letadla neubírá nic na jejich autenticitě a skutečnosti !

      Vymazat
    2. To je pekné, lenže divné je keď to ide vidieť aj bez kamery... -_-

      Vymazat
  2. Kdy jste naposledy viděli západ nezakrytý mraky, i když nad vámi byla obloha vymetená?

    díky za myšlenku..

    dva západy slunce, měl jsem takovej pocit že něco není v pořádku poslední měsíc dva...zkusím se na to soustředit.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. hurá, nejsem blázen. já ty "dvě slunce" viděla už vloni, hleděla jsem na to jak blázen a koukám, co na to ostatní, všichni byli v klidu a čučeli kamsi dolů, na nebe jen já

    OdpovědětVymazat
  4. kulturní uderka http://www.youtube.com/watch?v=AeOF8Fbb3LE

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsem si všiml, že někdy v noci, dávno po západu slunce, na západě za tou tmou vykukuje světlo, jakoby se dralo ven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám přesně stejně odpozorované v jižních Čechách

      Vymazat
    2. Aj na Moravsko - Slovenskom pohraničí.

      Vymazat
  6. Dnes 6.3. 2013 kolem 11:15 hodin jsem se chtěl podívát na sprejujíci letadla a vzal jsem si na pomoc dalekohled. Letadlo jsem si v dalekohledu přiblížil, jak to jenom šlo. Letadlo mělo stříbrnou barvu. Od zadních malých křídel z jejich koncových části vycházel bílý "kouř". Samozřejmě stopa přes celou oblohu. Sundám dalekohled z očí a vidím ještě jeden objekt.. Přiložím znovu dalekohled k očím a zaměřím na objekt na obloze. A ejhle, jaké bylo moje překvapení. Nedaleko sprejujícího letadla další letadlo s červeným podelným pruhem. Toto letadlo žádný bílý "kouř" nevypouštělo!!!! Toto co jsem viděl, vyvrátilo všechny moje pochybnosti o chemtrails. Vše jsem pozoroval mezi Opavou a Slavkovem. Pilot nesprejujícího letadla toto musel vidět a nejenom on i další piloti o sprejování musí vědět. Proč mlčí? Asi proto jsou královský placeni. Ještě k tomu dodám, že před půl rokem mě osud seznámil s člověkem, který potřeboval poradit. Dali jsme si schůzku. Jeho problem jsem mu pomohl vyřešit a zůstali jsme v kontaktu. Mezi řečí se tenkrát zmínil, že pracuje jako letecký navígator na letišti v Mošnově, krásná práce a plat 60000 Kč. Po čase jsem objevil tyto stránky a dozvěděl se o chemtrails. Tak jsem si řekl "zeptám se odborníka". Zavolal jsem mu, že bych se s ním chtěl sejít a znát jeho názor na letecké sprejování. Telefon mi zavěsil a už jsem se mu nikdy nedovolal. Je s podivem, že nikdo s lidí co se pohybuji kolem letectví nepromluví. To se mezi těmito lidmi nenajde člověl s "gulama"?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jsou to jen samí dobře placení přizdisráči, a zřejmě jim nevadí, že to svinstvo dopadá i na jejich rodiny ! Takového cynického hajzla bych na hodinu vydědil !

      Vymazat
  7. Nevim jak vy.... ale ja jsem vcera vubec nebyla venku (Ut, sedela jsem cely den doma u pocitace) tudiz neni to ze bych nekde nastydla, a po naletech z dnesni noci a celodennim praskovani me boli v krku a mam horecku. Od znamych vim, ze nejsem jedina kdo se dnes takto probudil.
    Jste na tom nekdo take tak ?
    Co to na nas proboha sypou, to zase zkousi novy vir ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. také sedím doma, bolí mě od úterý v krku, posmrkávám a jsem takový polámaný a přišlo to v úterý z ničeho nic, že by to bylo opravdu z toho jejich sprejování, navíc jsme měl čas včera ležet doma v podkroví a skoro celý den koukat na oblohu, byla zvláštní, jako nějaká šedivá deka přes kterou se sluníčko nemůže dostat, a ještě k úterku, ačkoliv svítilo sluníčko, tak byla dost zima, tak nevím ??? Dub

      Vymazat
    2. Se mnou to takhle seklo z pátka na sobotu. Zánět dutin, kašel, jaký nepamatuji, chycené i průdušky, takže antibiotika mě neminula (hrozilo, že z toho bude zápal plic). A slabá jako moucha. Nastydnout jsem neměla kde.

      Vymazat
    3. Ano, včera jsem byla plná energie,v pohodě,dnes jsem se vzbudila jako praštěná palicí,hned po ránu mne rozbolela hlava a mám ucpaný nos. Vlastně když si vzpomenu,už večer jsem si říkala,že se mi nějak špatně dýchá. Ta deka leží už téměř trvale. Je to nějaká vrstva,tu právě chemují těmi letadly a na tu vrstvu pak natahují vysílači oblačnost.

      Vymazat
    4. Přesně, dnes ráno se vzbudím, silná bolest v krku, naprosto zahleněný.. V pondělí a úterý vůbec nic. Jěště včera se u nás (Českosaské Švýcarsko) dopoledne rýsovala modrá obloha jako v po a út, nicméně od rána pořádali chemici intenzivní nálety pěkně ve dvou vrstvách nad sebou a k večeru se jim podařilo oblohu zatáhnout, nepomohlo ani myšlenkové rozpouštění chemočar. Nevzhledná chemodeka se od té doby nezvedla a teď z ní už i prší... Marcel

      Vymazat
  8. Mně dnes odpoledne taky vrtalo hlavou, že je tak dlouho světlo a není potřeba rozsvítit - tak možná to bylo právě tímhle, ale na západ Slunce jsem se podívat nešla, takže nějakým extra pozorováním se pochlubit nemůžu.
    Ad kamery: Ok, pokud se kamery chovají takhle, tak chápu, že je to problém nafilmovat, ale co lidské oko, které si toho všimne, a tak další jasný den člověk vytasí kameru, aby to nafilmoval... a pak mu někdo řekne, že to je kamerou. Ale co jeho pozorování přímo očima???

    OdpovědětVymazat
  9. no, a já zase pro změnu před půl hodinou viděla obrovský meteorit, letící téměř přes půlku severního obzoru a který dost ozářil noční oblohu. A co je pro mě záhadného, letěl od prvního zableskutí v přímce. Zrovna jsem koukala na nebe do toho místa, kde se objevil. Připadalo mi to spíš, jakoby ho někdo odněkud vystřelil, protože nepadal obvykle zhora dolů či šikmo, ale striktně rovně. Svítil modrobílým silně jasným světlem. A dle oka to bylo podobně blízko, jak lítají stříkací letadla.. Vždy jak vidím meteority, tak je vidím padat z vesmíru, ale tohle bylo, jakoby od nás... V tu chvíli jsem si myslela, že je po mě... viz. Rusko apod. Ale jako zážitek to byl hrůzokrásně fascinující..
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správný postřeh ! Meteority či bolidy ZÁSADNĚ nepadají k Zemi paralelně s rovnoběžkou nebo poledníkem, ale VÝHRADNĚ po sestupné parabolické trajektorii. Takže to, co jste pozorovala, nebyl meteorit, ale možná stejné, co bylo pozorováno nedávno nad Čeljabinskem v Rusku ! Okolo tohoto incidentu se začínají také objevovat názory na základě rozborů dostupných dat a informací, že to mohlo být plavidlo UFO nebo pozemský stroj z utajovaných vyspělých projektů, případně střela z utajovaných Kosmosfér či bojových hvězdných stanic pozemského původu na oběžné dráze Země. Vaše podezření na výstřely zvláštních projektilů nebo objektů z orbity Země nejsou "mimo mísu", jak by nejeden čtenář mohl prvoplánově utrousit ! Všímejte si dál, pozorujte a pokud možno zachytávejte na foto nebo na kameru, a předkládejte sem na OrgoNet. Rádi se dovíme nové informace, co proti nám ti slizouni globalističtí mají dalšího "v rukávu"!

      Vymazat
  10. Nechci byt kriticky a ani nenabadam k lhostejnosti k deni kolem nas. Ale? Priliz mnoho casu travite za monitorem vyhodnocovani senzacichticiho materialu. Ja chapu, ze doba primo vybizi k dobrodrustvi, odhalovani tajemstvi a prevratnych zmen. Ale vetsinou se nam dostane jen sebeklam a energie, ktera po nejake dobe opet vyprsi a zustane nam zase ten "normalni zivot" :) Busme vice sebekritictejsi a zkusme najit vice objektivity, v uz tak preplnene mysli. Nebo je tu nekdo kdo videl dve slunce na vlastni oci? Zkusme opet hledat zmenu v nasem kazdodennim zivote a udelat dobrodruzstvi tam. Nejlepe vsichni tady udelate, co jevi o tendle jev zajem, ze se domluvite a zajdete spolu treba na tu Lysou horu. Mrknete se spolecne jak to doopravdy s temi dvema vychody/zapady je;)Uvidite, ze to bude prijemne obohaceni pro vsechny! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možná trochu jinak. Nehledáme jen senzace na internetu, ale pozorujeme oblohu a něco se nám nezdá, proto pak hledáme vysvětlení a důkazy na netu.Když něco zvláštního vidíte na vlastní oči, pak nějak lehčeji uvěříte nějakým zprávám. Nemyslím, že by sem chodili jen senzacechtiví lidé, ale lidé přemýšlející, pozorující, nechodící se sklopenou hlavou, kteří možná místo Superstár a vysedávání u TV pozorují co se kolem nás děje.

      Vymazat
    2. Dobrý den, ano mě se stalo, že jsem viděla na vlastní oči slunce 3. Bylo to v listopadu 2011. Den přesně nevím, jen to, že byla sobota. Pozorovala jsem ještě před samotným východem slunce 2 koule o velikosti slunce (každá jinak vysoko nad horizontem),ale byly lehce zastíněny oblakem. Přesto jsem ty koule viděla zcela jasně a zřetelně. Zavolala jsem na manžela, ať se jde podívat, ten však ty 2 koule neviděl, což mě dost rozhodilo, protože já je viděla opravdu jasně. Připadala jsem si trochu jak blázen. Asi 5 minut na to teprve začalo vycházet naše slunce. Máme dcerku, v té době jí bylo 2 a půl roku. PO tomto pozorování jsem si všimla, že na všechny své obrázky a do všech omalovánek malovala 2 nebo někdy 3 slunce (úplně všude). Podotýkám, že v době, kdy jsem se na slunce dívala a ukazovala to manželovi, ona spala o patro výš, takže o tom neví, ani jsme se o tom víc nebavili. Sdělila jsem to bratrovi a ukázala mu i kresby dcery, že mi to přijde zvláštní a on info předal naší známé, která léčí lidi, má takovou svojí vyvinutou metodu, prostě se nějak napojí na Zdroj a ví, co je čeho příčinou, pracuje i na globálních věcech pro všechny atd,... A ta napsala 30.11.2011 (SMS mam schovanou). "Mimochodem pri praci mi ted vysly 3 slunce. 2 pomocna, aby rozehraly ty mrazy.." Takze kdo vi, co se deje a proc nekdo neco vidi a druhy ne. Pekny den.

      Vymazat
    3. Proč se tu prezentujete jak notorický ignorant, a nečtete pořádně texty komentářů ?! Ono myslet bolí, že ? Tak to napravte nebo půjdete do kouta klečet !

      Vymazat
    4. No proto, že se na obloze dějí neuvěřitelné jevy ! Mnoho lidí, kdyby to vidělo, by bylo vyděšeno k smrti hrůzou, a vlády zemí by začaly být bombardovány telefonáty svých občanů o vysvětlení, co se to nad jejich hlavami děje a jak to, že s tím něco nedělají ! Proto ty chemodeky (tedy nejenom proto), aby nikdo nic neviděl a nevznikla panika ! Vlády ví, že pokud propukne mezi občany existenční panika, panika o život, je to jejich konec !

      Vymazat
  11. ja som zapad slnka sledoval 5.marca nijake dve slnka som nepozorival ,bol som na horach a bolo krasne jasno
    samozrejme nikomu nic nevyvraciam pisem len o konkretnom dni aa neboli ziadne dve slnka
    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  12. Dvojte ani trojte zapady ci jine ukazy jsou zpusobeny optikou(odrazy fotonu). Podivejte se z kolika cocek se sklada i bezny digitak. Neplechu delaji i ccd chipy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vás taky nezajímá, co čtenářka píše ! Ona se tu nebaví o čipech a foťácích, ale o tom, CO VIDĚLA NA VLASTNÍ OČI ! Fakt, někteří ze zdejších čtenářů jsou ignoranti nejvyššího kalibru. Osud by vám to měl po zásluze vracet !

      Vymazat
  13. Ukazy na webkamerach z hor opravdu zpusobuje prepinani na nocni rezim. Napr. http://sie.ag/13IbgVv - Pasaz Den/Noc. Prepina se pri urcitych svetelnych podminkach. Nasimulovat si to muzete na fotaku zmenou citlivosti ISO. Pres den pouzivate na foceni napr ISO 100-200. Kdyz se blizi soumrak, je nedostatek svetla a musite prepnout na vyssi citlivost abyste videli vice detailu, takze prepnete napr. na ISO 800 a najednou se vam vse prosvetli, kdyz to prezenete dostanete prepaleny snimek. Tak nejak funguji kamery s prepinanim na nocni rezim ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netvrďte mi, že přepínání kamer trvá 10 minut, a na sekvencích snímků během této domnělé doby, že postupně narůstá diskutovaná záře (ne slunce!), která hned vzápětí zase postupně rychle klesá až zmizí. To vyprávějte optikům se "třemi měšťankami", ale ne nám, kteří fotíme a kamerujeme poměrně často !

      Vymazat
  14. toto som akurat nasla: http://veda-a-technika.noviny.sk/veda-a-technika-clanky/07-03-2011/nebeska-zahada-dve-slnka-v-cine.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takových snímků byl dost už v loňském roce dávali se do souvislosti s Nibiru, ještě že nám osvícená věda včas řekne že vidíme, něco jiného než vidíme :)

      Vymazat
    2. Přesně ! Budou lhát, mlžit a zatloukat až do samého konce !

      Vymazat
  15. naše sluneční soustava má 12 planet. ne 10 ,za chvíli budou vidět všechny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co ten objekt podobný Měsíci, co tu krouží kolem Země, ten se tu vzal odkud ?!

      Vymazat
    2. sleduju to pořád , zatím je tam jen měsíc...

      Vymazat
    3. tak to sledujete poněkud málo nebo nepravidelně zvláště pokud je tu stále přítomná ta chemodeka nad hlavou

      Vymazat
  16. Kam energie plyne,tam to kyne. Ano všichni víme o chemitrails,temnářích jejich plánech, nwo o tomhle zvráceným systému a všechno co k nim patří. Ale jak říkám pokud to budeme všichni neustále dokola řešit a řešit tyhle věci, společné vědomí toho vytvoří víc a víc. Takže ano víme o tom, neignorujeme to. A budeme to řešit tím nejúčinějším - vizualizovat,manifestovat tvořit lepší realitu a když tak bude vibrovat společné vědomí oni prostě zmizí. Karma je spálí a hotovo. To je rok 2012 a následující období. Vytvořit vědomím tvořením svět,který chceme. Ale pokud budeme neustále tyto věci řešit. Jak dlouho se to řeší? a kolik se toho změnilo? skoro nic. A to proto, že tomu neustále plyne energie pozornosti a tvoření a tvoří se toho vic a víc. Proto na Vás všude útočí strach tv,hudba,reklamy,filmy časopisy furt pořád strach. Oni to vědí, jak vibruje jedinec,vybruje společnost, a vibruje společné vědomí. A zákon přitažlivosti jenom odpovídá. A voni si drží "moc". Když je někdo v nesnázích,tak mu pomůžete např: materiálně. Ale ten největší dar jak mu můžete pomoci je si ho vizualizovat v lepší situaci. To vytvoří tu změnu. Materiální pomoc je pro něj jen dočasná. To byl jen malinký příklad.Neřišit neustále tyhle věci neznamená to ignorovat,nebo cynismus nebo něco podobného. Ale reakce na tyhle informace musí být jiná než je teď. Né vztek,zlost nenávist. To pak pěkně nakyne problémy ve světe. Ale vizualice si už vyřešené skutečnosti k lepšímu.
    To je totiž jediné jak trvale můžeme tento svět zlepšit. Samozřejmě to neznamená nečinnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to byla velmi dobrá analýza !

      Vymazat
    2. Díky za připomenutí...ano, důležité je vibrovat pozitivně. Záporné emoce strachu, nejistoty atd. jsou ty nejnižší a všem škodlivé. Každý člověk je takový hologram, co se dějě v něm, děje se všude ve světě. Prosím tedy nepodléhejme hněvu a strachu, když pozorujeme tyto zvláštní jevy a zkusme dle rady vizualizovat. Na chvilku se zastavte a představte si například čisté a slunečné nebe bez chemických čmouh a tím zároveň pocítíte radost...tu emoci,energii, která všem pomáhá. Děláme totiž, co oni chtějí...jsme naštvaní a máme strach, co se to děje!

      Vymazat
  17. Tá malá guľa, nech už je to čo chce, nie je optický klam. Videla som ju pred rokom v Bratislave pri východe sĺnka na pozícii 20 min na ciferníku v pomere veľkostí asi ako fotbalová lopta a tenisová loptička. Nie vždy je možné ju zahliadnúť, pretože ju prekrýva slnečný jas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To druhé "slunce"(ohnivá koule, loptička apod.) je nějaký objekt, ne příliš vzdálený od Země, který se v poloze mezi Zemí a Sluncem (řádově stovky až několik tisíc km od Země)objevuje poměrně často, i když tam není stále. Objevuje se i na jiných polohách na obloze v různých částech světa ! Navíc je ten objekt jako intenzivní "sluneční" světlo někdy "vypnutý", a "stojí" před sluncem jako černá koule. Někdy se v její bezprostřední blízkosti objevuje černý čtverec (krychle?) o málo menší než ta koule. Takže to druhé slunce je nějaký objekt, který umí kolem sebe udělat jakýsi obal, clonu, která září a svítí přibližně stejně silně jako naše slunce. I když světlo a intenzita obou (objekt vs.slunce)se zdají být na první pohled stejné, čímž vyvolávají reálný dojem dvou sluncí, energie obou objektů jsou nesouměřitelné. Slunce je od nás asi 150 mil.km při velikosti asi 1 mil.400 tisíc km. Zatímco onen záhadný objekt(jednou světlo, jindy černá koule) je od Země pouhých několik stovek či jen pár tisíc km, a s velikostí to bude zrovna tak (viz lodě Ringmakers ze Saturna kolem 25.000 km délky - viz výzkum a pozorování dr.Bergruna). Navíc se těch objektů může zřejmě objevit i více najednou, čímž vzniká dojem, že člověk vidí 2, 3 i více sluncí najednou ! Takže nás na obloze někdo klame, ale proč to dělá, zatím nevíme !

      Vymazat
    2. Zdravím lidičci, vidím, že je zde plno odborníků na optické a digitální klamy a současně i na pohyb těles po obloze. V lednu jsme vyfotili takový zvláštní úkaz na večerní obloze, fotky jsou sice velmi nepovedené a já jsem tomu ještě dal korunu pokusem o vytvoření panoramatu, ale i tak bych uvítal nějaké vysvětlení. Prostřední fotka je přímý směr západ. Na první fotce vlevo nahoře je vidět dva objekty, ten větší jsem identifikoval jako měsíc, ale nemusí být. Upozorňuji, že již byla tma a pak se protrhla obloha, jak vidno z foto. Budu vděčen za reálné vysvětlení úkazu.
      S pozdravem P.S.http://serafin.mysteria.cz/2013/02/Zajimavy-ukaz-na-vecerni-obloze.html#foto

      Vymazat
  18. K tomu spejování. Něco ve vzduchu je. U nás v Praze to pěkně již dva dny smrdí venku a asi na mne něco vysílají . Už druhý den, mám za chvíli hlad i když se pořádně najím. Že by útok na lidi, aby víc jedli a nakupovali jídlo? Předtím to bylo o.k. Cítím, že se něco děje. Ještěže mám stále na sobě orgonitový přívěsek.
    Snad už brzy dojde k odhalení a bude tomu konec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem to cítil ve středu k večeru, když už byla obloha nad Prahou tak posprejovaná, že to připomínalo za svitu rudých odstínů zapadajícího slunce, jakoby se otvíralo samotné peklo !

      Vymazat
    2. taky venku cítím smrad, chemický

      Vymazat
  19. Ahojte , po precitani clanku a nazorov by som aj ja rad prispel.

    Stalo sa mi to asi v novembri 2012 na zapadnom Slovensku.
    Rano cca. o 7:00 som isiel do prace a slnko bolo v urcitej polohe vzhladom na smer mojej cesty.

    Po obede o 5:00 som isiel po tej istej ceste naspat a slnko bolo v takej istej polohe .
    Chvilku som sa nad tym zamylel predsa vychadza na vychode a zapada na zapade ??
    Doteraz nad tym uvazujem ako to bolo mozne ze bolo priblizne na tej istej pozicii ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověče, třeba už měníš realitu a zastavuješ čas

      Vymazat
  20. http://martinkolar.blog.idnes.cz/c/116620/Blizi-se-konec-sveta.html

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj všichni, občas se zabývám instalacemi kamerových systémů (nejsem optik, jsem elektrotechnik) a bohužel musím konstatovat, že tohle je skutečně jev kamerové automatiky při přepnutí na noční režím. Rád bych se v tomto případě mýlil, ale je to tak jak píšu. K tomu prvnímu obrázku však nemohu říct nic, ten je opravdu zajímavý a doufám že pravý a že to bude mít nedozírné (pozitivní) následky :-P

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den,v pátek 7.6. jsme byli na chalupě,asi v půl dvanácté večer jsem si šla ven dát cigárko,kouknu na nebe a vidím jakoby svítící hvězdu,ale blízko,pohybovala se rychle a vodorovně,zavolala jsem mamku,obě jsme koukaly,satelit to nebyl,lampion taky ne,co to bylo?

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravim,chci vam vsem jen rict,sam za sebe,prestante resit veci,ktere jsou utajovane a do kterych nevidite,pravdu vam stejne nikdo nerekne a zbytecne se tim trapite.Pokud ma nejaka vyssi moc s nami nejake plany a ukoly,tak je stejne udela a my jsme tu jen mali pani.Takze se radsi radujte kazdy den,ze tu jste a to ostatni nechte osudu.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, naše zkušenosti ve zkratce: červen 2013 - srpen,západ slunce,tma,po chvíli na severo-západě záře, ještě ve 22:30. Minulý týden (tj.11.9.)východ tří sluncí, pozorováno v 6:40, nejmenší skoro ještě na severu (Venuše??? avšak jasný zdroj světla), dvě velké nalepené na sobě na místě,kde slunce být má. místo pozorování:49°29'59.385"N, 14°58'52.781"E, přátelé, tohle je skutečné až moc:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, od doby, kdy jsem si na zahradě postavil pyramidu asi 2 m vysokou si tam občas v létě v noci sednu a pozoruji oblohu. Již několikrát se mi stalo, že na obloze nade mnou, se potichu přesunoval nějaký velký tmavý předmět. Jakmile jsem na něj zaměřil pozornost neuvěřitelnou rychlostí zcela bezhlučně zmizel kolmo nahoru. Nevím, co si o tom mám myslet....

    OdpovědětVymazat
  26. Obdivuji vás všechny tady,protože máte odvahu tady psát pravdu,o všem a o všech.Lidský konspirace,Šedivácký konspirace.Respect! To se vážně nebojíte,že až to praskne a začnou nás kolonizovat,první na řadě,co budou internováni v těch vašich FEMA táborech,budete právě VY!!!!!!! Vy,co to na rozdíl od těch ostatních ignorantů vidíte!!

    OdpovědětVymazat
  27. Jaroslav Blažek - pokud budete pozorne sledovat svetlo spatrite jak cas od casu blikne ale je to jen lehce jako trosku vic svetla pak min -poprve jsem myslel ze nekdo hejbe oknem sedel jsem v mistnosti a na stene to rychle blikalo ale nebylo to okno - koukam jen na nebe moc nemrkam klidnej dech nekolikrat pomyslim blik blik blik a uz to spatruju nekdy pomalu a s prodlevama nekdy rychle -jo a taky mam vyfocenej cervenozelenej mrak nad stredem Prahy nechapu ze si toho nikdo nevsimnul mam i fotku ale neni dobra protoze divna vec kdyz jsem na nej nasmeroval telefon tak samej cernej pruh a netusil jsem co fotim ale kdyz jsem najel vedle sup a zase cistej obraz dam zase na mrak a zase vsude pruhy tak jsem to zmacknul mrak je na spodku fotky ale fotak foti nejak tmavy obrazky a skoro u vsech musim naklonit telefon aby se pridalo svetlo a teprve se ukazou poradne barvy tak posloucham ze to neni na fotce ale ze to dela telefon jak ho naklonim ale neni to tak a tak se ptam co to bylo za mrak??loni nad Prahou taky byla obracena duha a taky hodne jen kousky duhy v jako mracich :) co se to tady deje a cerny pruhy za letadlama co je zase tohle a nekdy kdyz leti ma pred sebou dlouhej stinovej tunel nebo co to je no urcite to je dobrej mazec :D

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.