17. března 2013

David Wilcock: Finanční tyranie

Ruská televize vytvořila filmový dokument na základě knihy Davida Wilcocka "Finanční tyranie".
Nové video v ruštině, s anglickými titulky.
Třeba se některý český překladatel/ský tým ujme českého překladu, myslím, že to stojí za to.
(Anglické titulky jsou skutečné titulky, ne fonetický přepis, takže stojí za to pustit si jejich český překlad, je to relativně srozumitelné.)

http://youtu.be/qTu2iIjm5oA

10 komentářů:

  1. kulturní uderka,aneb příběh dle zkutečné události http://www.youtube.com/watch?v=EYhM6EBNTT4

    OdpovědětVymazat
  2. Šarlatový lišák O.Flaherty in natura http://cs.wikipedia.org/wiki/Hugh_O'Flaherty

    OdpovědětVymazat
  3. osvětový filmík,aneb ZPÁTKY na stromy http://www.youtube.com/watch?v=8W4V_4ZxBFg&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  4. Evropa se bouří, osmělí se Češi?
    http://www.cestyksobe.cz/evropa-se-bouri-osmeli-se-cesi-ab2237/
    Co se děje v současné Evropě? Politické reprezentace členských států EU sjednotili svou politicko ekonomickou strategii. Na druhou vlnu světové ekonomické krize reagují jednotně. Krizi uměle prohlubují škrty v rozpočtech, zvyšováním daní a brutální likvidací páteře tržní ekonomiky, živnostníků. V samotném důsledku to má vliv na zaměstnanost i důchody.

    Jelikož jsou informační média v rukou vládnoucí garnitury, včetně veřejnoprávních, tato nás záměrně neinformují o dění v Evropských zemích, přičemž jakožto členi rodiny EU bychom si zasloužili tyto informace namísto návalu reportáží z arabského světa či ještě vzdálenějších zemí. O Evropě se málo mluví, protože to v ní vře.
    Více na http://www.cestyksobe.cz/evropa-se-bouri-osmeli-se-cesi-ab2237/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Evropa je znovu po dlouhé době jeko jeden papiňák. Co nevidět to bouchne, a EU se svými nenažranými eurohujery půjdou do kopru !

      Vymazat
  5. Ahoj všem!
    Teprve se jdu na tento film podívat, ale píšu pod návalem dojmů, které jsem teď našel na internetu ohledně Kypru. Jak jistě všichni víte, všem kdo má v kyperských bankách nějaké peníze chce Eu strhnout 6,75% z jejich uložených peněz. Plus těm co maj víc jak 100k Eur strhnou 9,9% výměnou za 10mld Eur.

    Takže politici hospodaří všude tak jak hospodaří. Dluhy se neplatí, stále si půjčuje a když není z čeho, tak se to vezme lidem? (Btw. situace, kdy stát místo, aby krouhal výdaje, tak krouhá lidi zkrz další a další daně, které směřuje buď přímo na lid, nebo na korporace, které samozřejmě nenechá nějaké daně ukrajovat z jejich koláčů zdražují své služby a produkty opět lidu?)

    Toto opatření dle mého je definitvní začátek totálního konce tohoto systému. Jak vidíme na Kypru lidi si začínají hromadně vybírat své vklady z bank (média nám říkají, že je jim to stejně prd platný, protože banky si těch 6,75 rep. 9,9 procenta zablokovaly což je zcela jistě možné, ale každému dochází, že pokud se tohoto činu chopila vláda pod nařízením EU jednou, může to udělat znova a to i ve větší míře a já si dovoluji tvrdit, že nejen na Kypru!
    Předpokládám, že už zítra začnou vybírat lidé vše co kdo má a to všude po EU. Pročítal jsem diskuze na anglických fórech a tam lidé již hromadně vybírají své peníze. Jak banky hospodaří s penězi též předpokládám všichni víme, takže ty peníze dojdou a nastane ten definitivní konec!

    Myslím, že začne jízda z kopce a je to jízda na kterou já se osobně těším.

    Férové je myslím též říct, že k tomu všemu předešlému je ještě jedna alternativa a to, že Kypr prostě krachne, ale k tomu si myslím nedojde, protože viz. Řecko, které nikdo nemůže nechat padnout, protože pak hned by šla Itália a Španělsko...

    Takže uvidíme velmi brzo přátelé.

    Krásné žití přeje všem Prokop

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeci jenom tolik zase nejásejte. Eurohujeři ještě stále mají velkou a silnou moc. Mohou provést represe, jako se to stalo lidem v rámci protestů Occupy Wallstreet nedávno v USA. Ti, co si šli vybírat do bank, byli jednoduše policií zadrženi a vzati do vazby za údajné porušení federálních zákonů. Odváželi tehdy celé autobusy zadržených ! A vůbec bych se nedivil, kdyby převážná část skončila v již připravených FEMA campech, jichž je po celých USA údajně na 800 ! Navíc federální vláda USA provedla na svých občanech nezákonnou konfiskaci jejich zlata a dalších cenností, uložených v bankovních sejfech a v různých dalších depozitech. Poněvadž USA nedávno provedla námluvy s EU, a obě strany si chrochtaly nad společnými prostředky a cíly, není vyloučeno, že to samé může potkat občany kdekoli v Evropě, kam má EU sahá moc ! Proto všechno ven ze zlodějských banksterských sejfů k sobě domů, dokud je ještě na to čas ! Já už jsem všechno zařídil a všechny účty zrušil.

      Vymazat
  6. Zdravím všetkých. Naozaj si myslíte že už to ide z kopca??? Človeka až zamrazí už len keď si na to spomenie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vám nestačí, že do čela Vatikánu byl narychlo instalován jezuitský generál ?! Kdo má oči, viz, kdo má uši, slyš, ale neprohloupi svobodu, kterou ještě držíš ve svých rukou !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.