26. března 2013

Díra v haarpové oblačnosti nad Ostravou

Milý OrgoNete,

posílám Ti (pro mne) velice zajímavé fotografie oblohy nad včerejší nedělní Ostravou v podvečer... Nikdy jsem nic takového neviděla já ani nikdo z přítomných, naštěstí jsem měla po ruce foťák.
Kolem 17.hodiny jsme přijížděli ke Globusu, když jsem si všimla na obloze zvláštní díry v ještě zvláštnější oblačnosti. Na prvních dvou fotografiích je ta díra, na třetí jsem se pokusila zachytit tu zvláštní oblačnost - v životě jsem takové mraky neviděla ani já, ani manžel a ani moje maminka, se kterými jsem to sledovala. Z obchodu jsme vyšli o necelou půlhodinku později a díru jsme na stejném místě už neviděli, jen o kus dál směrem na severovýchod bylo něco, co by mohlo být zbytek po ní (foto č. 4). Poslední 2 fotky jsou opět pokusy zachytit tu zvláštní strukturu oblačnosti.
Pro mě to byl velice zajímavý, fascinující zážitek, nicméně musím se přiznat, že jsem z něj měla dost špatnou náladu - teprve nyní jsem totiž uvěřila tomu, o čem se na svém blogu zmiňuješ, tedy ovládání počasí.
Budu ráda, když se pokusí fotky někdo zanalyzovat (mohu jich dodat víc a v původním rozlišení) a vysvětlit, co že to vlastně bylo...
Děkuji moc a díky za Tvůj blog, který mi neustále otevírá nové a nové oblasti poznání.
S láskou, Radka









Orgonet: 
Díky za snímky velice zajímavého jevu, který si taky přeju spatřit na vlastní oči, ale zatím se mi nepodařilo (:-))

Haarpová oblačnost je to beze vší pochyby, a pokud jde o díru, asi nezjistíme, o co přesně se jedná, ale zcela jistě jde o nějakou činnost klimatických technologií. Hypotézy jsou vítány.

(Pár návrhů: Vysypali z letadla moc chemikálií naráz? Radiační paprsek působící odsdola/odshora? Létající objekt mající kolem sebe jakési energetické pole?)

Celou galerii podobných děr v mracích (anglicky hole punch - "díra od děrovače na papír" najdete na zde na obrázcích Google. Ukázka:


Oficiální meteorologové se tímto klimateroristickým výtvorem, který pokládají za přírodní jev, (:-))), zabývají seriózně např. zde (přednáška a prezentace anglicky), ovšem jako vždy vědí houby:

https://ams.confex.com/ams/91Annual/flvgateway.cgi/id/17122?recordingid=17122






28 komentářů:

  1. Nejlepší je, když si kliknutím můžete zobrazit menší foto, než je náhled... :)

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.novinky.cz/koktejl/297077-nad-parizi-se-objevil-vzacny-halovy-jev.html

    OdpovědětVymazat
  3. je pravda, ze jsem vcera pri mimodecnem pohledu z okna zaregistrovala takovou zvlastni formaci oblacnosti..jakoby byl nad ni nejaky obrovsky kulaty energeticky objekt, ktery ji formuje do hodne neprirozeneho tvaru..Jeste mi problesklo hlavou, haha, ze by loď??? To nejspis ne, ze, ale bylo mi to divne, protoze takle seskupene mraky jsem jeste nevidela...takove bile vlnky oblacnosti nastosovane soustredne v kruzich a pak najednou, jako kdyz utne, obrovsky polokruh...toz kde jsme, takle krajet oblacnost!!! :-))) Eva z Ostravy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mých informací používají antigravitační stroje i schopnost maskování. Možnosti jsou různé, jako např. změna vlastností okolní atmosféry a vytvoření např. zajímavého a ostře ohraničeného "mraku" na jinak skoro čisté obloze - někdy se mrak dokáže i pohybovat proti směru větru. Nebo druhý případ - kdy "obtéká" světlo kolem tohoto objektu. Takže i když ho máte přímo nad hlavou, tak ho nevidíte, protože k vám "teče" to, co je z vašeho pohledu ZA tímto objektem. Jenomže občas se stane, že se ten objekt dostane přímo na úroveň takovéhoto mraku. Ptom pod ním i nad ním je obloha bez mraku a on "vysílá" to co je nad ním. A tak to potom může vytvořit efekt takkovéto díry. Stačí chvilička, aby objekt buď stoupl nad mrak, nebo klesl pod něj a vše je pryč. CZK

      Vymazat
    2. nerikam, ze toto byl zrovna ten pripad 26/3, protoze nevim, ze. Ale tohle mi prijde hooodne pravdepodobne.

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jen k tomu octování-věřím, že vypařování octu může mraky rozpustit a že se nad tím místem, kde se octuje,mraky rozplynou. Ale pokud tam je barium, hliník a jiné sračky, tak ty určitě nikam nezmizí, ale spadnou stejně někde na zem. Možná ne nad tím místem, ale o kousek dál. Toď můje logická úvaha.

    OdpovědětVymazat
  6. Stát občany šikanuje, starší auta ani nemůžou jezdit a přesto se děje tohle:
    http://www.hybrid.cz/clanky/lodni-nakladni-doprava-vetsi-nebezpeci-nez-miliony-aut
    Zajímalo by mě, co vlastně vzniká za škodlivé látky spalováním leteckého benzínu, tedy kdyby jsme se nebavili o chemtrails a kolik toho vzniká.

    OdpovědětVymazat
  7. já si myslím že jde o Sylfy. párkrát jsem to vyděl a to jak tu chemku okolo sebe rozpouštěly mě nenechalo na pochybách...

    OdpovědětVymazat
  8. takovehle diry jsem videl v okoli Plzne uz nekolikrat...casto se pohybuji v oblasti nad vychodnim predmestim az k Radyni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak se dobře podívejte, co za "radarové" mostrum stojí přímo na hradní věži hradu Radyně, a nevyjdete z úžasu

      Vymazat
  9. Doporucuji kouknout i na webkameru Lyse hory na smery JZ a SZ, tam je dobre videt oblacnost na snimcich v intervalu 5min.
    http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=lysa_hora1
    Na Lyse hore jsme byli a take nechapali co se deje, krasny slunecni den a najednou se zaclo zatahovat divnou oblacnosti, ktera sla jak by od zapadu. Na snimcich z webovky je videt, jak se tvori pruhy a vsechny sly do jednoho epicentra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste viděli správně, protože od západu sem k nám tu chemosra.čku tlačí "násilně" radary v Německu (např.bavorský Eisenberg nebo saský Dresden)! Udržovat jim jí nad ČR pomáhají naše radary Brdy(hora Praha) a Skalka (střední Morava). Nějaké radary jsou i v polském a rakouském příhraničí.

      Vymazat
  10. Jestli je to z ostravy, mohl by to být Pavel Serafín. Zkuste mu napsat, jsestli tou dobou něco robil.

    http://serafin.mysteria.cz/2011/11/Jen-par-orgonitku.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přísahám, že s touto dírou nemám opravdu, ale opravdu nic společného. Operuji v jiných lokalitách, např. Krmelín http://serafin.mysteria.cz/2013/02/Chembustery-ve-fotovoltaicke-elektrarne.html
      Z těch fotek mi není zřejmý směr od Globusu, kde se vyskytla ta dírka. Pokud to bylo směrem na Opavu, tak bych mohl vědět, kdo je pachatelem.
      S přáním děravé klenby Pavel Serafin

      Vymazat
    2. Ano, bylo to směrem na Opavu... Radka

      Vymazat
    3. Děkuji Radko za upřesnění. Možného původce ďoury samozřejmě neprozradím, ale chtěl bych požádat o fotky úkazu v maximálním rozlišení, pokud by bylo možno. I Lukáše bych požádal o totéž, můj mejl je asi pavelserafin@email.cz . Děkuji a jsem s přáním Světla P. Serafin

      Vymazat
  11. Ahoj! Nevyvracím zdejší názory, jen chci připomenout odpovědi indigového chlapce, který zmiňoval změny v přírodě. Nemohly by tyto jevy nakonec souviset s něčím, týkajícím se nadcházejících změn? Kladu si otázku co je prvotní příčina a co následek. Sledujeme snahy ovlivnění počasí, nebo snahy ovlivnění jiných jevů? Ahoj vsichni!

    OdpovědětVymazat
  12. Že by naše práce, Pavle? DRH

    OdpovědětVymazat
  13. Tento jev mohu potvrdit, sám jsem jej sledoval..díra se pohybovala od centra ostravy směrem na slezskou, přes heřmanice až do rychvaldu a dál na karvinou..? to už jsem ale neviděl.. tzn. od západu na východ.. díra se pohybovala rychleji než ta deka ve které byla.. za dírou byla oblačnost rozmíchána tak, jako když jí něco projede a před dírou, ve směru jejího pohybu se oblačnost postupně kupila, jako když ji něco tlačí před sebou.. celá oblačnost byla nasprejovaná a načechraná.. vypadalo to jako když někdo za tu díru ten velký cár oblačnosti vleče jistým směrem, což mi potvrzuje orgonetovy teorie o těch haarpových vidličkách na míchání oblačnosti.. oni ji za tu díru posouvají tím směrem kam chcou.. také je zvláštní, že ten vymražený vzduch foukal na druhou stranu.. gorgy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gorgy, to bylo to první, co mě také napadlo - ty obří vidličky, o kterých tu Orgo často píše :o) Bohužel jsem neměla příležitost sledovat to v delším časovém horizontu, takže nemohu popsat vznik a chování té díry a oblačnosti, ale aspoň jsem to nafotila... :o)) Radka

      Vymazat
  14. nedavno jsem tu cetl clanek o ceskych radarech ze je mozne ze maji technologii na upravu pocasi, bojuzel ho nemohu najit a rad bych si to precetl znova protoze na zaklade toho, a toho ze mi prijde haarpova oblacnost vzdy seskupena do kruhu kolem techto mist, me stale vice napada napada, jestli tyto radary (brdy, brno...) nevysilaji signal ktery chemicky mrak rozprostira a udrzuje v tom kruhu. pripada mi ze pri pohledu na chmi radar odpovida poloha tech zkresleni kolem radaru v brdech rozlozeni beranku na obloze. vsadil bych se ze nad brdy maji taky takovou diru. Omlouvam se ze posledni dobou na toto tema komentuji tak casto ale opravdu bych rad vedel vice o tech ceskych radarech , protoze to je same haarp, haarp ale me vice a vice pripada ze si to tu ohrivame sami a ne z jednoho mista.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice si to tu ohříváme a vypařujeme my (tedy někteří prodejní z nás !) proti sobě,ale za zájmy a peníze někoho jiného (globalisté,EU,USA apod.) ! Jsou to důkladně prověřené osoby, které by podobně placený džob těžko v ČR hledaly !

      Vymazat
  15. Já jsem dříve častěji zažila podobné díry pár hodin nebo dní po instalaci CB. (2005-2007) Namu, Paprsky

    OdpovědětVymazat
  16. Jo tosamé se mi taky naskytlo při pohledu z okna, dokonce jsem to vyfotil, byl bych moc rád kdyby mi někdo vysvětlil co to je ?! To prostě náhodně seskupené mraky nebyli, byla to jasná kulatá díra a uprostřed ní jakoby kouř ! Prostě jakoby tam stálo něco kulatého a poté jen zadymilo a zmizelo... NEdovedu si to vysvětlit nijak logicky... Prostě tam něco stálo, druhý den večer jsem natom samém místě viděl podezřele stejný mrak jako ta díra... Mám takový pocit že se ufo často maskuje za mraky, a muže vám stát nad barákem třeba celý den a nikdo nic nepozná. Někdy mám pocit jakoby byli nápomocni tomu vytvořit země magora, nějak si začínám myslet že nic dobrého vnich není, co jak to sou ti špatní ? Cojak to sou ti co nás tady a nejen tady otročí ? Pokud se dovedou maskovat mrakem tak si myslím že technologie jakou mají daleko přesahuje naši představivost, co jak sou vládami v každém státě právě oni ufouni. Jeto fakt divné, hlavně ty souvislosti, prostě šílené náhody, které samy osobě popírají zákony nahodilosti ! Jsem zvědav co se ještě bude dít...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle meteorologů za to můžou prudké změny skupenství vody.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Fallstreak_hole

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.