6. března 2013

Jak se odevzdat a Být

Jak se odevzdat a Být

Archanděl Gabriel
Překlad: OrgoNet

Zdravím vás, moji milí! Jsme velice potěšeni a poctěni tím, že jsme dnes s vámi. Vážíme si vás za to, že jste se dali na tuto službu ukotvení energie skupiny, a když říkáme skupina, tak samozřejmě myslíme nejen ty, kteří jsou právě s vámi v místnosti, ale i všechny ty, kteří si poslechnou toto vysílání na internetu později. 

Prociťte energii. Když se napojíte tímto způsobem na kanál, jste napojeni na své vůdce, na andělský svět, na Kristovskou radu, na své předky. Prociťte, jak vás obklopuje láska, jak vás miluje, podporuje, uzdravuje a pomáhá vám při posunu lidstva, do něhož jste právě plně a se vší vážností vstoupili.

Mnozí z vás žádají o naše vedení a rady, jak jít kupředu, jak dosáhnout osvícení, jak se stát vším, čím si přeje být vaše pozemské vyjádření vašeho Já, a naše odpověď je zcela obyčejná: Odevzdejte se. Radíme vám, abyste se odevzdali, abyste setrvali v proudu, abyste vědomě tvořili a BYLI. A zjišťujeme, že vaší nejčastější otázkou v tomto přenosu je: „A jak se mám odevzdat?“ O tom vám chceme povědět.

Chápeme, že mnohým z vás, zejména těm, kteří se možná cítí unaveni a vyčerpáni, se odevzdání může jevit jako představa nahánějící strach. Jestliže cítíte, že váš životní projev nejde směrem, který si přejete, pak myšlenka, že se vzdáte kontroly, se nejeví jako prospěšná. Ale naslouchejte nám, když vám říkáme, že jakmile se pokoušíte mít vše pod kontrolou, umožňujete, aby vaše ego, ta část vašeho já, která se snaží vás udržet malé, převzalo velení. A to v každém případě znamená, aby sabotovalo váš růst.

Ego nemá absolutně žádný zájem na osvícení. Váš kontrolor, ta část z vás, která se snaží vás ovládat, udržet malé, udržet předvídatelnost věcí, vás nemůže posunout ve vašem růstu. Snaží se vás udržet v omezeném prostoru, zatímco vaše duše se snaží rozvíjet a růst a kvést. Lidé, kteří zůstanou malí a bez síly, jsou vždy dovedeni na velmi nepříjemné místo. Většina lidí je schopna se odevzdat pouze tehdy, jsou-li příliš unaveni, vyčerpáni, opotřebováni, a už to nemohou vydržet. My jsme zde, abychom vám řekli, že to tak být nemusí.

Odevzdání, moji milí, neznamená, že se budete divoce zmítat sem a tam. Někteří z vás si představují, že to bude jako kulička v hracím automatu, která je vystřelena a divoce naráží do všeho kolem. Nic není více vzdáleno od pravdy. Akt odevzdání znamená rozhodnout se jít kupředu ve svém mistrovství, s veškerou dostupnou pomocí vesmíru. Je to cesta milosti a klidu. Je to pohyb vpřed s pomocí, asistencí, podporou. Pomocníci, kteří přijdou, jsou ti nejkvalifikovanější, kteří vám pomohou navigovat na vaší cestě.

Představte si to takhle. Kdybyste se ztratili v lese a snažili se najít cestu ven, bylo by to velmi obtížné. Mohli byste chodit v kruzích, a skončit daleko od místa, kam jste chtěli dojít, protože byste prostě neměli perspektivu pohledu, abyste mohli vidět, kudy se dát. Ale kdybyste měli přítele s helikoptérou, který by vám odshora dával instrukce, jak jít tou nejpřímější cestou, dostali byste se ven velmi rychle. Totéž platí o odevzdání a spolupráci s našimi vůdci.

Když se odevzdáte, pracujete se svým vyšším já, s tou svou částí, která je vědomě spojena se vším, která ví, co jste sem přišli prožít. Volíte si nejpřímější cestu ke svému nejvyššímu vyjádření života.

Akt odevzdání je proto tak důležitý, že dává vašim vůdcům a pomocníkům svolení vstoupit do toho a pomáhat vám. Když si zvolíte, že půjdete sami, oni musí respektovat vaši svobodnou vůli. Když se odevzdáte, mají velkou radost, protože vám konečně mohou poskytnout pomoc, kterou vám vždy toužili dávat.

Nejsou žádné speciální rituály, které musí být při odevzdání provedeny. Vše, co je třeba, je klidně sedět a mít upřímný záměr, a prohlásit, že se nyní odevzdáváte. Můžete se odevzdat Bohu, můžete se odevzdat Zdroji, můžete se odevzdat Ježíši, andělům, Buddhovi, svému vyššímu Já, můžete se prostě jen odevzdat, pokud nevíte jak to nazvat.

Akt odevzdání je velmi posvátný a ctěný, a když je lidská bytost připravena přistoupit k tomuto božskému aktu odevzdání, její vůdcové a pomocníci a jejich vyšší Já jsou velmi vzrušeni. Shromáždí se ve vaší blízkosti a čekají se zatajeným dechem na ten velký okamžik a radují se ve chvíli, kdy vše propustíte a konečně odstoupíte od své vlastní cesty.

Takže, je to o vašem upřímném záměru začít se pohybovat a plout životem tím nejmocnějším způsobem, jaký je možný, s největší možnou dostupnou pomocí. Je to o tom, že opustíte svou vlastní cestu a začnete plynout s proudem, a umožníte kouzlu, aby se dělo.

Odevzdání mnoho nedokáže, pokud nezůstanete v proudu. Musíte se odevzdat a pak plynout cestou nejmenšího odporu. Když to učiníte, budete postupovat vpřed velmi rychle. V rekordním čase můžete dosáhnout věcí, kterých jste nebyli schopni dosáhnout za celý svůj život, když využijete nástrojů odevzdání a plynutí.

Je to krásný pohled, když vidíme lidskou bytost, která využívá své vlády nad nástroji odevzdání a plynutí. Ale mnozí lidé, i když to slyší, jsou stále připoutáni k myšlence, že tuto věc není možno žádným způsobem řídit. To je klamné. Vy máte uvnitř sebe právě teď schopnost řídit proud, a to používáním vděčnosti.

Vděčnost je kormidelnické kolo proudu. Jde o to, že vesmíru poskytujete zpětnou vazbu. Jde o to, jak spolutvoříte s vesmírem. Jestliže použijete odevzdání, plynutí a vděčnost, půjdete vpřed velmi rychle, a velmi mocným způsobem, po snadné cestě, na níž bude mnoho synchronicit a zázraků. Je to cesta Radosti, moji drazí. Jde o to pochopit, že používáním těchto nástrojů můžete mít vyjádření života, o němž sníte, a můžete mít život, který je zábavný a vzrušující a podporovaný. Opět vám říkám, že dny námahy jsou u konce, ale je na vás, zda si zvolíte snadnou cestu, a to můžete učinit odevzdáním, plynutím a vděčností.

Takže, jak můžete vidět, jakmile se odevzdáte, pak už si nemusíte dělat mnoho starostí. A co tedy budete dělat s vším tím volným časem? (:-)))) Nu, budete praktikovat BYTÍ. Bytí znamená přijetí svého božství. Bytí znamená přijmout, že jste součástí většího celku, že jste božskou a milovanou částí Zdroje. Je to přijetí faktu, že jste jedineční, milovaní a nedílně spjati s celým procesem.

Bytí vám umožní vyzařovat svou pravdu, v celé své transparentosti a autenticitě. Je to klidná a nádherná energie. Neznamená to nafukovat se iluzemi o velikosti či ubíjet se negativní samomluvou. V Bytí na to není míst. Bytí znamená přijmout svou energetickou pravdu, jako božská bytost, jako lidská světelná bytost, na této planetě, v tomto čase. A když to budete dělat, když budete vyzařovat svou pravdu, váš život se může pouze zlepšit. Budete-li upřímní, umožníte-li vyzařovat pravdu, přitáhnete k sobě veškeré zázračné věci, které obsahujete. To je mistrovství, moji drazí, tak to dělejte. Lidé říkají: „Nu, Gabrieli, to zní tak jednoduše, příliš prostě na to, aby to byla pravda.“ A my se ptáme: „Když je to tak prosté, proč to neděláte?“ (:-)))

JE to prosté. Nekomplikujte to. Prostě to zkuste. Experimentujte, udělejte si z toho zábavu. Můžete se odevzdat v jednom velkém aktu. Jestliže zjistíte, že se zase plácáte mimo proud, ve strachu a pochybách, můžete se odevzdat znovu. Když se probudíte, můžete odevzdat svůj den nejvyššímu možnému výsledku. Hrajte si s tím, moji drazí! Bavte se! Je to radostné, vstoupit do svého mistrovství, a my se nemůžeme dočkat, až uvidíme, co pro sebe stvoříte. Tohle jsme vám dnes chtěli sdělit. 

Archanděl Gabriel

Archangel Gabriel thru Shelley Young
trinityesoterics.com
on facebook
on twitter

Listen to this channel now on youtube!






14 komentářů:

  1. Slyšela jsem, že v těchto dnech přicházejí nějaké nové energie, víte o tom něco? Je někde něco napsané?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu jak kolem mne všechno úpí novými symptomy, včetně mě samotného, dal bych krk za to že ju...:)energie šestého slunce ?

      Vymazat
  2. Zajímavé, hezké a také opět, jak jednoduché......
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tento článek, je nekomlikovaný a pravdivý. Moc mi pomohl a při čtení mne zabalil do nádherné energie. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=-K9TZg7lC2w

    OdpovědětVymazat
  5. dnes nad Prahou hnojili Slunce,až se jim disidentská tradice zadírala v rectu http://www.youtube.com/watch?v=PXIKAbNGKgY&

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravdoláskaři dopouštějí Nelásku nad Prahou,až mi jí bylo líto, když jsem dnes viděl, co zase provádějí na obloze za pikle !

      Vymazat
    2. ty zůstaneš ..nevědomý i na dále

      Vymazat
  6. Aj toto je zaujímavé - v podstate potvrdenie toho, čo tvrdí David Icke :
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=zUnTsY3MTzI&NR=1

    OdpovědětVymazat
  7. Příjemné čtení, ještě příjemnější pocity z něj...Díky, Pravda je tak jednoduchá. JaJi

    OdpovědětVymazat
  8. Nejhorší na tom je, že Pravda není hned nebo na první pohled pro mnoho lidí vidět ! Někteří o ní dokonce ani nechtějí slyšet, jiní ji zas ignorují, protože se jim "nehodí doh krámu"

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.