5. března 2013

Malé humanoidní bytosti

Možná vás napadne, že se Orgonet opět zbláznil, co to sem dává za nesmysly?
Asi by nedával, kdyby si nevšiml, že o Malých bytostech se hovoří i v novém filmu dr. Stevena Greera "Sirius", jehož premiéra bude 22. 4. 2013.
Tuto malou bytost můžete vidět i v traileru k tomuto filmu, viz http://vimeo.com/57567025#
Je součástí Odhalení - nejen že nejsme sami ve vesmíru, ale ani na Zemi ... 
Zde je článek z jednoho chytrého vzdělávacího webu ...

Zdroj: http://www.soul-guidance.com/houseofthesun/dp09.htm#9.%20Other%20Small%20Beings

Malé bytosti
Překlad: OrgoNet

Následující příběhy jsou velmi neobvyklé, avšak dobře doložené. V minulosti se podobným objevům nedostávalo publicity, protože hodně lidí se bojí takovýchto neobvyklých bytostí, a také nebyl způsob, jak k nim připoutat širší pozornost. Dnes v době Internetu může být vyfotografována či nafilmována jakákoli událost, jakkoli bizarní, a v krátkém čase vystavena na Internetu a kdokoli ji může shlédnout. Každá historka putuje internetem samostatně, a často obsahuje podivnosti, které by člověk mohl přehlédnout. Ale když si složíte všechny ty příběhy dohromady, začne být jasné, že ostatní životní formy nejsou vždycky takové, jak bychom očekávali. Někdy mají vlastnosti, které jsou nám nepochopitelné, anebo zcela mimo to, co pokládáme za „normální“.

Mnoho lidí vidělo podivná stvoření, malá i velká, na různých místech světa. Obvykle to byla jednorázová setkání, ale někdy ne. Přečtěte si o několika jedinečných případech, z nichž si učiníte obrázek o tom, co je mezi námi.


První příběh

Následující příběh jsem našel na španělském webu Anomalia.com. http://www.anomalia.org/perspectivas/fotosets/toy.htm

Armando Henríquez Carreno, 15letý chlapec, byl na návštěvě u příbuzných v oblasti Octava v Chile, a našel tam malou bytost dlouhou asi 7,2 cm, kterou našel blízko silnice v trávě. Byla tak neobvyklá, že se rozhodl ji zabalit do papíru vzít si ji domů. Když přišel domů, bytost začala krvácet, a chlapec si myslel, že to možná způsobil on, a rodičům nic neřekl. Asi za 8 dní bytost zemřela. Chlapec se vrátil domů do Santiaga, a pak se o tom dověděl novinář a dal historku do novin. Diskutovalo se o tom, co to mohlo být.





Více snímků naleznete zde http://www.anomalia.org/perspectivas/fotosets/toy/win.htm

Druhý příběh

Ostatky podobné bytosti byly nalezeny na bývalé skládce ve vesnici La Noria Pozo v Almonte, 100 km od Iquique. Byly zabaleny v látce s červenou stuhou. Bytost měřila asi 15 cm na délku, měla ostré zuby a podivný výběžek na lebce, a měla 9 žeber. Ufologové se nedokázali shodnout, co to je, někteří se domnívali, že je to lidský plod, a jiní argumentovali, že na lebce nejsou stopy fontanel. Mario Pizarro, představiel Aionu, se postaral, aby se důkaz neztratil a domnívá se, že kostra ze skládky nemá nic společného s plodem lidského druhu.

Zde je několik obrázků nálezu:




Třetí příběh

Je zajímavé, že tyto malé bytosti jsou známy v peruánském folklóru. Raul Núňez, který provozuje web Inexplicata – The Journal of Hispanic Ufology http://inexplicata.blogspot.com/ , vysvětluje: „V Chile, podle obyvatel obcí Chusmiza, Poroma a dalších míst v prvním kraji státu, je známa existence miniaturních dvojnožců, a tlumeným hlasem se o ní hovoří po celé generace. Tyto bytosti měří 15 – 17 cm a jsou obyvateli podzemní říše, která existuje pod pískem pouště Atacama. Místním stařešinům jsou známi jako „pohané“.

„Podle aymarské kultury je vše, co přichází z nebe, posvátné, a vše, co pochází z podzemí, je ďábelské. Tento názor přivedl místní lidi k tomu, aby se vyhýbali kontaktu s těmito miniaturními bytostmi, a tak před nimi byli ostražití. Říká se, že po celé věky na tyto „pohany“ naráželi především v noci za úplňku, protože tyto bytosti nesnášejí sluneční svit, který jim způsobuje smrt. Jejich velké oči mandlového tvaru jsou uzpůsobeny pouze pro vidění v noci.

Podle vyprávění místních stařešinů byly tyto miniaturní bytosti v kontaktu se starými Inky a informovaly je o místech, kde lze nalézt zlato, a to bylo tajemství, které způsobili, že ztracená říše vlastnila tak obrovské množství cenného kovu. Stařešinové si také vzpomínají, že když vznikl konflikt mezi rolníky, „pohané“ je potrestali tím, že poškodili jejich úrodu odspoda tak, že ji nechali ze dne na den uschnout. Není neobvyklé potkat velmi staré lidi v příhraničních oblastech s Bolívií, kteří se stále ještě obávají těchto „pohanů“. Dlouhodobí obyvatelé Poromy prohlašují, že znají starou pevnost z jílovce kdesi v kopcích, daleko od města, která byla opuštěna před dávnou dobou, ale je perfektně zachovalá, a je rovněž připisována miniaturním „pohanům“.

Dr. Steven Greer z Projectu Disclosure byl v Chile, aby prozkoumal tuto bytost a odebral vzorky DNA.

Z jeho blogu http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=259 :

„Úžasné nové výsledky z možného těla mimozemšťana, publikováno 18. října 2012. Po mnoha týdnech cestování jsme zpět a oznamujeme, že při studii miniaturního, možná mimozemského těla, o němž se hovořilo dříve na tomto blogu, bylo dosaženo úžasných výsledků. Dr. Bravo, Emery Smith a já jsme cestovali do země, která je nyní domovem malého, možná mimozemského těla, a úspěšně jsme získali rentgenové snímky a CT snímky celého těla. Rovněž jsme získali vzorky DNA za sterilních chirurgických podmínek. Tyto vzorky DNA jsou nyní studovány nejlepšími světovými genetiky. Rentgenové a CT snímky ukazují beze sporu neporušený biologický humanoidní organismus. Podařilo se vytvořit udivující 3D snímky na základě detailního CT skenu, a spatřit vnitřní orgány jako plíce a to, co pokládám s jistotou za strukturu srdce. Tyto obrázky byly právě zkoumány předním světovým odborníkem na skeletální abnormality, dysplasie a fetální skeletální syndromy, který řekl, že tato bytost je odlišná od jakékoli skeletální struktury lidí. Také jsme se dověděli, že to není starodávný hominid, a i když je to humanoid, není to zjevně člověk. Jak tento expert, tak radiolog, který je v čele pracoviště, které provedlo všechny rentgeny a CT, tvrdí, že hustota kostí této bytosti odpovídá lidskému plodu potracenému v 20-22 týdnu. Obsahuje stejné množství vápníku jako plod toho stáří. Oba lékaři se domnívají, že bytost v době úmrtí byla postnatální (tj. Žila nějaký čas mimo dělohu, pokud s tím děloha má něco společného …) Postupy při zkoumání DNA jsou složité a trvají dlouho. Na tuto studii bude použita nejmodernější technologie dostupná na Zemi, a tým, který ji provádí, je ten nejpokrokovější a nejprofesionálnější, jaký je možno vytvořit. Zkoumání DNA bude trvat asi dva měsíce, možná i déle. Doufáme, že budeme moci zařadit výsledky a podrobné rentgenové a CT snímky do filmu Sirius. (Viz Sirius, Neverendinglight.com) STAR team poskytl filmové záběry z naší cesty, včetně zkoumání a chirurgických procedur provedených na malé bytosti, a rovněž CT a rengenové snímky dr. Kalakovi a týmu Neverending Light k použití ve filmu Sirius.“

(Pozn. Orgonet:) Viz též článek z blogu dr. Greera z 18. 12. 2012: http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=276

(Pozn. Orgonet:) Snímky z traileru k filmu dr. Greera Sirius (premiéra bude 22. 4. 2013 na Den Země) http://vimeo.com/57567025#



Čtvrtý příběh

Ke svému překvapení jsem nalezl další příběh malé bytosti nalezené v Kištumu v Rusku. Bytost je velmi podobná chilské bytosti, o níž jsme právě mluvili. Zkoumání provedla Ren-TV (jeden z největších soukromých federálních kanálů v Rusku). Získal jsem obrázky a video vystavené na youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=QA01h0BWB9g ) Dokument je dlouhý asi 50 minut. Je celý v ruštině, a říká se tam, že bytost byla nalezena živá v lesích v r. 1996 mentálně chorou ženou, která ji živila mlékem a sladkostmi. Pojmenovala ji Aljoša, po svém vnukovi. Ale když žena byla vzata do psychiatrického léčení, bytost zemřela. Snacha oné ženy a několik sousedů viděli tuto bytost živou.



Bytost nalezená v Rusku: kostra a nákres bytosti podle svědků, kteří ji viděli živou.





Stejné malé bytosti se tedy vyskytly na protilehlých místech světa. Záhada: Odkud pocházejí?








22 komentářů:

  1. Zde je zachyceno něco podobného na fotce z Filipín http://www.ufosightingsdaily.com/2013/03/alien-caught-in-photo-of-government.html

    OdpovědětVymazat
  2. Takže pohádka o Palečkovi není až tak moc pohádka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohádkách bývá ukrytá hluboká pravda :-) JaJi

      Vymazat
  3. naši předci byli pohané a v pohádkách máme spoustu odkazů třeba trpaslíci ze sněhurky taky žili více méně pod zemí a dolovali zlato :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malé bytosti prý vídali i horníci v tuhodole v CK. Ale nikomu to neříkali, protože když to udělali, sklidili jen posměch.Objevovali se vždy jako varování, když hrozil plyn nebo zával !

      Vymazat
    2. Na ostravsku se jim rikalo Permonicci,vzpominam,ze deda o nich nekdy vypravel.Ale taky pry existuji besi nebo desi zijou v podzemi nesnasi denni svetlo,a kdyz jim lidi nejsou povuli a neudelaji to,co chteji,tak se jim muzou skarede pomstit,treba znicit urodu zezdola od korinku,hodne o tom vi lidi napr.v Peru.

      Vymazat
  4. Já pohádky miluju. Třeba takovej třetí díl doby ledové ....... kdy se zvířátka "propadnou" do nitra Země a tak se jim ukáže svět dinosauru....... na copak to asi ty dětičky připravujou? A je toho víc. Některé verze malé mořské víly stojej taky za to. Sindibád ...... ten je jasnej. Dokonce i některé vezre "pekelných" pohádek jsou dobré na podívání. Musím uznat,že některé americké "průjmové záležitosti" jsou slušně udělané. Minimojové nebo Pidilidi ...... na můj vkus příliš mnoho akce a násilí ..... na to,že je to pro děti.

    OdpovědětVymazat
  5. A ještě jeden příběh, který se odehrál v Mexiku v minulém roce. Bytost chycená na farmě Maria Lopeze do pasti a následně usmrcená utopením. Po laboratorních testech její DNA neodpovídá pozemské.
    Hezký a konečně prosluněný den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je na to někde odkaz?

      Vymazat
    2. Pro anonymní 15:06. Odkazů na záhadného tvora z Mexika je celá řada, nejčastěji tyto odkazy míří k německému Bildu. Tento tvor byl laboratorně koumán řadou vědců, nejednalo se jen o jednoho vědce, tak jak se některé média snažily celou věc bagatelizovat - existují videa o laboratorních testech. Za povšimnutí rovněž stojí velikost lebky a jeho velké mozkové části, zejména paměťové. Tato lebka se nedá zaměnit s lebkou primátů. Nejdůležitější ale je, že DNA neodpovídá pozemské.
      Zde některé odkazy :
      tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/tajemny-mimozemstan-z-mexika-po-letech-zjistili-co-to-bylo.html

      scaryforkids.blog.cz/1208/mimozemstan-z-mexika

      Honza.

      Vymazat
    3. Ale ten z Mexika je jiný druh, velký asi 70 cm. Ti z Chile a Ruska jsou tak 17 cm, do akvárka :D

      Vymazat
    4. Pro anonymní 21:10. Ten z Mexika v době nálezu byl velký asi jako křeček. Předpokládá se však, že je to mládě. Honza.

      Vymazat
  6. Takže má Cimrman opět pravdu, že nejhorší jsou trpaslíci, vlezou všude (:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..... a strašně rychle se množej :-) třeba i klonováním :-) Jana

      Vymazat
  7. Aj americký seriál Kde bolo, tam bolo (Once Upon a Time) - tzv. "moderná rozprávka" čo teraz beží na TV JOJ, je zaujímavé pozeranie.

    OdpovědětVymazat
  8. Takže Guliver nekecal, a jestli si přidám trpasličí čepici ta by taky sedela, žujou tady s náma skřítkové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Alpách před lety našli už nevím zda horolezci či jeskyňáři labyrint minitunelů a komůrek ve skalách a jednu seschlou přirozeně mumifikovanou bytůstku, která za života mohla měřit pouhých 40 cm. Takže pověsti o alpských skřítcích se zakládaly na pravdě ! Kam ale skřítci odtud zmizeli, není dodnes známo.

      Vymazat
  9. z českého prostředí lze nalézt zmínku o Běsech, Arnošt Vašíček, autor několika knih, natočil o Běsech jeden díl svých pořadů. Jméno pořadu si nevybavuji, ale běžel na čt1.

    OdpovědětVymazat
  10. Jo, jo. Už v kterémsi článku jsem chtěla vyjádřit, že lidové pohádky,ač znějí velmi "pohádkově" v sobě skrývají velmi mnoho pravdy. Některé země na to mají báje, jiné Starý zákon, jiní Pohádky tisíce nocí a my Slované především pohádky. Tak třeba vedle těch trpaslíků jsou to ještě různí šotci a rarášci...vždy jde o vykutálené týpky. Pohádky je třeba opakovat. Aby jsme si je konečně mohli "přeložit" do srozumitelného jazyka. Mimochodem, čím to, že právě dnešní vládci mají takovou snahu překrucovat to, co do pohádek skutečně patří a nová generace už je ani nezná ?

    dan.

    OdpovědětVymazat
  11. to bych bral v akvárku místo králíka :) a dal bych mu na hraní Lego a papír s tužkou :D

    OdpovědětVymazat
  12. Týrat skřítka, že vám není hanba :-)))

    OdpovědětVymazat
  13. Malí elfové a skřítci! Já věděla, že existují! V Irsku jsou trošku víc zrz a oblíkají se do zelených listů, kterých je tam dostatek.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.