5. března 2013

Německo: UFO v tunelu

Ahoj Orgo,

zasílám odkaz
http://alien-ufo-sightings.com/2013/02/28/ufo-travels-through-tunnel-in-germany-26-02-2013-live-cam/




Zveřejněno 28. 02. 2013
26. 2. 2013: V německém dálničním tunelu u Stuttgartu bylo zaznamenáno na monitorovací kameru záhadné vozidlo/světlo prolétající tunelem, která zřejmě uniklo z nákladu auta, které týden předtím nedaleko havarovalo. Toto je již jeho druhý záznam, vypadá, jako by někoho/něco pronásledovalo.

Video on yt je mazáno, našel jsem až na výše uvedené stránce. Nicméně ho mám pro jistotu stáhnuté, kdyby již nebylo a mohu poslat.
Ze stránek, které sleduji tam zůstalo jen foto, to je také hezké.
http://www.ufosightingsdaily.com/2013/03/ufo-travels-through-tunnel-in-germany.html

P. S. Orgonet: Máte pravdu, dělají si z nás bžundu. Žádná taková televize neexistuje. Viz http://www.bbsradio.com/cgi-bin/webbbs/webbbs_config.pl?md=read;id=31344
Stačí si přečíst zábavné titulky (:-)))
Mně už se zdá holt všechno na světě možný (:-))) Totiž napadlo mě, co když si přivezli z Afghánistánu vimánu a ta jim ulítla a teď jim tam frčí tunelama. Vimána by to rozhodně dokázala. (:-)))



23 komentářů:

  1. Jestlipak tu paní reportérku vyhoděj z tv jako se to u podobných případů dělává ........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už se nedělá, je se ji blikne do očí :)

      Vymazat
    2. MIB v akci :D

      Vymazat
    3. Ty afghánské vimány bych úplně nevylučoval. Pěkně o tom referuje zajímavý hraný film Hrozba v poušti, proč tam američané nemají téměř žádné úspěchy ve válce s mudžahedíny ! Stojí tam totiž proti oněm vimánám úplně bezmocně ! Nějakou vimánu někde v horách ukradli rusové, a pak údajně i američané, angličané s francouzi ! Tak kdoví, co ještě všechno kolem sebe uvidíme !

      Vymazat
  2. Jak se píše i v komentářích pod videem, žádná taková televize neexistuje. Je to jen počítačová grafika.
    Chtělo by to víc prověřovat než to sem hodíš Orgonete. Jinak doufám že se nám jednou skutečně takové záběry naskytnou.

    OdpovědětVymazat
  3. jestli to někoho pronásleduje, tak by to mohl být finančí úřad. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně nezaplatila ta vimána silniční daň nebo dálniční známku, i když nemá kola :-)))

      Vymazat
  4. vypadá to jako scénka ze scifi filmu. Typycká zápletka, která světlu předchází je nehoda kamionu. Pokud není video digitálně upravené, potom je zvláštní zpočátku ta nehoda kamionu, kdy ji podle toho co lze na videu spatřit způsobil záblesk světla... ten záblesk šel shora?

    OdpovědětVymazat
  5. 9 hpdm neexituje to je vse

    OdpovědětVymazat
  6. je to fake potrebujou spatny verejny mineni proti vesmiranum aby mohli zase zbrojit a vycucavat dane ted toho bude vsude plno dochazej prachy protoze platej fizlovani a armadu a chemtrailzovani ten nakladak je prehnanost to ho normalne sestrelili haarpem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možné.Před časem jsem viděl film, kde satelit zapálil shora laserem či čím to bylo obytný přívěs i s nepohodlným svědkem na útěku před FBI. Takže věřím, že americké a ruské kosmosféry zahrají falešný útok mimozemšťanů, který bude vypadat a slyšet zcela reálně ba způsob série filmů sci-fi Battle-Los Angeles,Battleship nebo Skyline ! Doporučuji shlédnout, docela zajímavé věci v těch filmech a zajímavá odhalení !

      Vymazat
  7. Co když se někdo snaží upoutat naši pozornost měrem na tunel a světlo a to jen kvůli tomu, co převážel ten kamion? Další info k nákladu kamionu, jaká se tam pohybovala auta, nebylo něco nápadné atd?

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je jasný fake! Jasnější být ani nemůže. Adobe After Effects za 5 minut i s exportem videa...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,dole běží opravdu husté titulky:) Rakouští turisté nafotili lochnesskou příšeru. Deset let postrádaný američan byl nalezen v nepálu a další. Rozhodně důvěryhodné zpravodajství a té hlasatelce tu němčinu taky moc nevěřím:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych tu "reportáž" zas úplně ignorovat nechtěla. Když už je tedy zřejmé, že televize 9 hpdm neexistuje, pak bych se opatrně zeptala, kdože má takový zájem dělat kvalitní fakezáběry ? Může být, že nás preventivně dopředu "upozorňují ", že ať už se na YT objeví sebekvalitnější záběr, tak jej nesmíme brát vážně ? Trvám rozhodně na tom, že většina létajících objektů, která byla dosud pozorována, budou pozemského původu. Což se také může hodně rychle změnit ! Vždyť nemůžeme s jistotou nikdo říct, v čem se právě Nasa vrtá !
    Takže, Orgo, rozhodně podobné zprávičky nezahazuj, ale uveřejni, ať můžeme i my diskutující říct svůj názor ! Díky

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový videa se dělají skrz sledovanost, udělá se pár videí, fejků atd. Hodí se na stránku zvýší se sledovanost i na youtube (rozpoutá se obrovská diskuze) a jelikož si vymyslí název tv tak nikoho nepoškozujou tudíž je to nežalovatelný. Něco jako v mainstreamu slovíčka Prý,možná,asi,něco takového zřejmě říkali atd. Prostě právně nenapadnutelný slovíčka,(protože oni nic přece netvrdili) oni říkali jen pry:D Proto nemůžete zažalovat média pač oni nelžou oni hrajou hloupočký a používají výše uvedené slovíčkaření třeba to prý( všimněte si toho a pak to uslyšíte v každé větě v tv:) a peníze z reklamy jen tečou. Nic jinýho v tom není. A vždy se to pohybuje u co nejzajimavějších témat. Nedělá to nikdo jiný,než lidi co chtějí ze všeho na netu vytřískat peníze. Něco jako pseudoduchovní učitelé atd. A že jich je:) ale dají se snadno rozpoznat:) K tomu slouží v pravo nahoře červený křížek:)a šupky dupky pryč:)

      Vymazat
    2. Alex Collier jasně řekl, že pokud se lidé pokusí vyvézt války do vesmíru, dostanou od vesmířanů lekci, na jakou nikdy nezapomenou (asi jako kdysi na Potopu světa) !

      Vymazat
  11. Dobrý večer, chtěla jsem k tomuto tématu doporučit skvělý dokument našeho českého Viliema Poltikoviče - Učitelé z hvězd. V Peru o tomto tématu prostě už nikdo ani nepochybuje. Dokonce i autobusová zastávka je vystavěna ve tvaru létajícího talíře :) Přeji vše dobré. Beata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Učení prosím, ale dělat z učení schízum, dogma, to už tu několikrát bylo, a jaké následky z toho pro nás byly, přeci víme !

      Vymazat
  12. 19:34 - -souhlasím s tebou, všechno se praktizuje, příprava obyvatelstva na nezvyklé jevy, instruktáž moderátorů v národních televizích ( i našich), všude se jemně podsouvá od tzv.neznámých zdrojů, vzpomeňte si na vodeo "Odhalení", kde se četla zpráva ze zasedání Bilderbergu, o tom také, že budou nás "připravovat na nadcházejíci celosvětové změny" všetně různých efektů, UFO, robotických tvorů, no a k tomu ještě různé faky, od vtipálku, tak právě začína anarchie....

    OdpovědětVymazat
  13. Berme to tak, že občas trošku humoru taky nezaškodí - resp. spíš naopak, je ho čím dál míň, takže hurá za každou veselou zprávu, byť je to fake... :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty návěsti ve filmech a ve zprávách neberte na lehkou váhu. Jsme připravováni na realitu, kterou si ani v nejdivočejších snech nedovedeme představit !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.