9. března 2013

Odcházení Václava Klause

 Ahoj Orgo.
 Jen pro zajímavost, faktická a přehledná brožura o Klausovi. Nalož s tím jak chceš, třeba pošli dál.
  Honza.
  Brožura - finální verze hotova.


Orgonet: Zajímavé, ukládám na disk:
https://docs.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45NmQ5c0VZU2JnQjQ/edit?usp=sharing

33 komentářů:

  1. Inu, ale ....s tím Václavem Klausem....mediální obraz vytvořený a přiživovaný v médiích, zejména po udělené milosti v lednu t.r.... je neskutečná umělá manipulace. V. Klaus byl a je pročeský. A tak nějak nelezl per rektum každému, což je jeho "největší hřích". Své postoje dokázal logicky vysvětlit. Nelze jej obviňovat ze všech negativ, ke kterým v ČR po r. 1989 došlo. Pro srovnání : V. Havla, jehož velikost média uměle velebila a vytvářela, byla v reálu nulová. Havel nebyl ani filosof, ani dramatik, jeho kultura projevu odpovídala jeho vzdělání a intelektu. Nicméně, V. Havel, stejně jako jeho rodiče, pro Čechy příliš neudělal, a za stav demoralizace všeho možného v Česku je plně zodpovědný. Jeho výprodej "českého stříbra" kamarádům ze zahraničí, podporování rádoby humanitárních akcí na Balkáně, vstup do NATO proti vůli Čechů, radar v Brdech, a celá řada dalších servilních protičeských akcí provázela jeho prezidentský mandát. Loutka v rukou cizáků, kteří zaplevelili naši zemi. Kupodivu jeho amnestie nikdy nebyly mediálně vyhodnoceny, a v reálu byly nesrovnatelně horší než Klausovy. Inaugurační projev nového prezidenta Miloše Zemana obsahoval "poselství médiím a novinářům" přesné a nutné. Carpe Diem těm, kteří myslí, vidí a nedají se účelově manipulovat. Artaban
    P.S. Pro Orgoneta : Vy jste filuta, Orgonete. Na Vašich stránkách se vyskytuje směs pravd, polopravd, a i naprostých nepravd. Dokonalý substrát s manipulačním obsahem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 10:43:
      Ohledně pravd, polopravd a nepravd:
      Starší generace si těžko zvyká, že pravda neexistuje (za socialismu zažila prostředí, z něhož jaksi automaticky vyplývalo, že pravda existuje, což bylo nesmírně pohodlné)

      Mladší generace, která prošla aspoň (mozky vymývající) základní školou, je zase zvyklá, že to, co se učí ve škole, je přece pravda, takže pravda musí existovat, a přivítala by, kdyby jim tu neomylnou pravdu někdo dále servíroval.

      Kromě božích zákonů však žádná jediná pravda neexistuje, a kdo chce mentálně, psychicky a duchovně dospět, asi bude muset touhu po této jediné pravdě pustit a přijmout to, že nikdo nic neví (:-)))

      Já opravdu nevím, kde je pravda, a nikomu netvrdím, že vím, a nikomu nic nenutím. Nicméně zvědavost mě žene ke snaze pochopit aspoň částečně, jak tento svět funguje, a mám tudíž ochotu kouknout se i tam, kam se většina lidí nechce podívat ani za nic, neb by to narušilo jejich "jistoty", jejich "jedinou pravdu" (:-)))

      Takže je pravděpodobné, že čtenář, který sám sebe pasuje do pozice arbitra pravdy a jejích nuancí, se sám v sobě mýlí, pokud to není Bůh sám. (:-)))

      Vymazat
    2. Správně, Orgo, šaman by ještě dodal howgh :-)

      Vymazat
    3. Já se za pana Klause modlím. A všem cizincům se chlubím, že náš prezident ( teď už bývalý) nebyl žádnej posera a řekl na rovinu, že globální oteplování je kravina a taky ty ostatní poznámky v Brusselu a některé i v "emerice".
      Přeju mu , aby se mu vyhnul osud Chaveze a Jacksona. Přeju mu velkou ochranu světla. Někde uvnitř cítím, že ještě nesplnil svoje poslaní.
      Amnestii schvaluju, přesto,že patřím do tábora "poškozených". Nicméně od té doby nemám pocit frašky a poníženosti. Paradoxně mi to vrátilo důstojnost víc, než kdyby se moje kauza táhla nesmyslně dál. To je moje osobní zkušenost a s tou i zemřu
      Hezký den
      Jana

      Vymazat
    4. milá jano přeji ti aby si prohlédla srdcem , a nepřebírala, informace jen z médií ! Posera nebyl a skoro ve všem se mýlil , ale na to jednou snad taky přijdeš :-)

      Vymazat
    5. Nechci nikoho urazit, ale říká se, že kde nic není (jako v hlavě), ani smrt nebere !

      Vymazat
    6. No možná dvě, nebo tři mozkové buňky by se našly.

      Vymazat
  2. Ztráta času toto číst...takových výplodů jsou plná veřejnoprávní internetová média a diskuze pod nimi.

    Sice Klause nemám v moc rád, ale Klaus je jeden z mála politiků, co se nebál otevřeně mluvit proti EU, Lisabonské smlouvě, euru, Fiskální unii atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je to tuneldědek a ochránce mafie ! Proto ho lidé nenávidí !

      Vymazat
  3. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1770-10-nejdulezitejsich-zpusobu-manipulace-verejnosti-podle-noama-chomskeho

    OdpovědětVymazat
  4. Jděte do háje s Klausovou velezradou. Vím, že to zcenzurujete.Nod

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale, ale, ale, chlapečkovi někdo zboural bábovičky, nebo se pletu ?!

      Vymazat
  5. Lidi copak nevidíte, že s tou amnestií je to mediální kampaň? Klaus odchází a je třeba ho maximálně zdiskreditovat v očích ovčanů! Klaus byl jediná brzda v Evropě té jejich slavné eurototalitě, tak na něm nemůžou nechat nit suchou. Tahle kauza má jediný cíl - nafouknout problém, který zamlží vše, co Klaus dokázal. Jen si pročtěte články v historii orgonetu, jak Klaus zatápěl Evropě. To je pomsta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč tedy pustil a nechal před soudy očistit tuneláře miliardáře, korupčníky a další zloděje ve velkém ?! Proč se amnestie neomezila jen na běžnou kriminalitu, a proč protežovala tu nejvyšší, nejhorší - tunelářskou?! Copak jste lidi tak blbí, že nevidíte, že tu bylo zlegalizováno rozkradení státu za bílého dne ?! Vždyť i sám Kalousek/Kradousek ve sněmovně prohlásil o tunelářích, že "kradou tak, že ani poledne nedrží "!!! O amnestii všichni lžou - Klaus,Kradousek,Šláfenberk, Zeman, vláda i média ! Jediný kdo odhalil hloubku hyenismu a špíny našich elit byl Zaorálek !!! Tomu tleskám, a toho bych rád viděl po Zemanovi na Hradě !!!

      Vymazat
    2. klaus se zdiskretitoval sám..nikdo jinej by to lépe neudělal !

      Vymazat
  6. Bezvýchodnost, beznaděj ...

    OdpovědětVymazat
  7. Miloš má zajímavé uvahy http://www.ceskatelevize.cz/porady/10123387294-milos-zeman-nekrolog-politika-a-oslava-vysociny/

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím, koukněte na tohle video
    http://inner-light.ning.com/video/probuzeni-nikdo-si-te-zm-ny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SUPER VIDEO ...... hned jsem to přeposlala všem lidem co mám v mejlu :-) díky

      Vymazat
  9. Zažili jsme panování cizí monarchie, přežili jsme.
    Zažili jsme vládu okupační, přežili jsme.
    Zažili jsme vládu idealistů, přežili jsme.
    Zažíváme vládu zlodějů a troufám si říci, že ji přežijeme také.
    Já osobně si nemyslím, že kdyby Klause nebylo, bylo by lépe.Kdyby nebyl jeden Klaus, přišel by jiný "talentovaný" na tunelling. Přijít to muselo. Já osobně chápu toto období jako období "sklizně".Za idealistů jsme vybudovali a nastřádali (v obecném slova smyslu !) a nyní tedy přišla ta etapa sklizně. Tj. úroda již byla dozrálá (více už vzrůst nemohla) a tak nyní je všude pusto prázdno.Jak už to po sklizni lánů bývá.
    Dochází k páběrkování. Jak to po sklizni bývá.V politice ono páběrkování probíhá ve stylu prodejí zbývajících majetků (církevní restituce, zdravotnictví aj.) Národ zažívá tzv. depku, protože v časech zimních bývalo zvykem uskromňování ,z důvodů omezených zásob. I zde je tedy možné vidět neměnný a věčný zákon Boží jako i že, vše souvisí se vším a nic není odloučené. I u jedinců to tak platí. Jako i vzestupy ...a pády.
    Nic nám nebrání snít o lepší budoucnosti pro nás a naše děti. Ta rozhodně přijde.Někdo v článku níže vyslovil, že i ceremoniály jsou rituály. Ano, jsou. Takže počkejme si ještě krátce na střídání stráží. S přáním plno síly vytrvat a víry v lepší časy, přeje

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor, to co se děje ve světě dnes, nemá historické srovnání ! V tom tkví absurdita současnosti !

      Vymazat
  10. zřejmě nikdy nekončící štvanice na Klause ukazuje skutečný, nekonečný strach., je jen strach a láska.. kdo chce zustat na místě ve strachu?.. škoda ho...
    KaMo

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.outsidermedia.cz/Bezmezny-udiv-redaktoru-CT-nad-projevem-noveho-prezidenta-1.aspx trochu mimo mísu-Vašek

    OdpovědětVymazat
  12. Václav holt udělal Milošovi dobrej odrazovej můstek. Miloš teď může rozjet akci "změna a reforma soudnictví" a bude národem milován. Doufám, že to Miloš ve svém egoismu nepodělá :-)
    No a zároveň tím Václav splatil dluh vůči těm, kteří ho "odstavili" na post prezidenta. Přece jen nedělal tu jejich "halvovsko-iluminátskou reformu" dostatečně rychle a dobře ( chápu,že většina lidí nerozumí tomu, jaké zdržovací taktiky nadělal na ministerstvu financí a proč mu pak byl nabídnut post prezidenta, snad se to ukáže časem).
    Držím teď pěsti celému našemu národu. Všili jste si např počasí od 7.3? Pak byl na seznamu.cz článek s názvem : Držte se dál od státu a politiků vyzval věřící Schwarznberg ( to jsem se připočůrala smíchy, že mi politik, restituent a iluminát radí takovou zajímavost :-D )
    Navíc jsem nadšena novým prezidentem. Václavovi jsem měla poněkud za zlé, že vedle sebe nemá toho správného "šaška na královském dvoře". Jsme národ Švejka a Járy-dy Cimrmana. Potřebujeme se bavit a "nasírat" svět odlišnejma přístupama. A to Miloš zvládl svojí "první slečnou". Bude-li, holka, alespoň napůl po tatíčkovi, tak bude sranda. Být scénárista,už si dělám poznámky :-D
    P.S Včera a dneska ocet ani kyselinka nějak nezabírají ........
    Krásný týden J

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.cestyksobe.cz/zmena-tomio-okamura-ab2208/

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/295720-klaus-vystoupil-v-usa-tvrde-zkritizoval-eu.html

    :-D já tu jeho "neomalenou drzost" MILUJU :-D Celej JÁ :-D Bože ....... život je vážně super :-D JSJ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na Zemanových projevech nic drzého nebo neomaleného nevidím. Mluví tak, jak mu zobák narostl, a tak to má být. Proč si hrát na někoho, kým nejsem ?! V protikladu k tomu je Šláfenberk jako možný prezident nejenom špatný řečník, ale i mizerný herec !

      Vymazat
    2. Mám dojem, že Anonym 20:14 mal na mysli Klausa v nadväznosti na link, ktorý uviedol a vôbec nie Zemana.

      Vymazat
    3. Já to spíše chápu jako komentář k odkazu na Klause v USA ........ JSJ to třeba upřesní :-D

      Vymazat
    4. No to jsou mi halucinace, to by jeden nevěřil :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.