27. března 2013

Pár snímků oblohy


ahoj Orgo...

par mych snimku oblohy...naloz s tim jak uznas za vhodne.
par strikacu
jeden letajici talir z mraku
a jedno krasne srdce i s tepnou
  
Mir a klid srdci
Mira

Orgonet: Díky! Zejména ty první dva snímky jsou úžasné, chemtrails při západu slunce na fotce málokdy vyniknou, ale tady se opravdu povedly.









10 komentářů:

  1. a lidi se na to dívají a nepřijde jim to divné, ba kolikrát jim to přijde "krásné" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prečo by im (nám)to nemalo pridadať "krásne"? veď aj do kina chodíme s otvorenými ústami hľadieť na efekty....a dnešná obloha je úžasné filmové plátno, už dávno sme sa prestali čudovať z jednoduchých zázrakov - nemáme na to čas ani silu rozmýšlať nad zázrakmi, ktoré sa nám dejú každý deň, na tie sme si už zvykli, sme presýtení dojmami, zážitkami, ktoré nespracované hádžeme do podvedomia, bez toho, aby sme ich hlboko prežili, vytriedili a nepotrebné vyhodili. Sme prosto chamtiví (chtiví)- viac a viac chceme všetkého zo strachu, že niečo nám bude odopreté, sme "malé a ustrašené deti",...veď sa len pozrite okolo seba - v prevažnej väčšine takto všetci fungujeme a kto hovorí, že - on nie - nehovorí pravdu. A potom sa nám dá hocičo nahovoriť, manipulovať s nami je jednoduché a my nevieme kam z konopí...v tomto "prúseru" sme všetci, čo si tu budeme nahovárať. A myslím si, že ako sme "zanerádili" celú zem naším nedospelým strachom, tak je iba jedna cesta - a to konečne dospieť. Ale predsa mnohí vidíme, že "naša puberta" nám dá poriadne zabrať a nemusíme to všetci ustáť v tejto dobe. A poukazovať stále že to oni: - satan, čerti, zákerné vlády, v stredoveku ženy- bosorky, dnes rôzne sorty mimozemšťanov a neviem, čo ešte..nám figu borovú pomôže. Ani nejaké vyspelé entity nám nebudú pomáhať, veď načo by sme im boli. Takže myslím si, že sa treba poriadne nadýchnúť a s pokorou, ale dôsledne a intenzívne začať upratovať. A to myslím aj konkrétne - v sebe, okolo seba, okolo svojho domu, okolo svojho bydliska, okolo svojho mesta, krajiny....každý z nás predsa vie, čo je správene a čo nie je. takí blbí nie sme, aby sme to nevedeli - len to nerobíme...a keď to nezačneme robiť, tak sorry - treba sa ešte dovivinúť, ale možno už v oveľa náročnejších podmienkach. "hospodské plky" sú na milú jarmilu, :)

      Vymazat
  2. "Boží spravedlnost",která by zlikvidovala škůdce Země zjevně neexistuje.Zbývá tedy jediné:spláchnout a začít znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu se Země zjevně chystá, k tomu spláchnutí nás lidských parazitů na jejím od nás těžce zkoušeném těle !

      Vymazat
  3. To by možno bolo riešenie, ale kde je istota, že začínať znovu nebudú práve tí, čo páchajú túto genocídu...pretože inak sa to nazvať nedá. Zo začiatku som pociťovala hnev...teraz je to už len boľavá bezmocnosť. Písať o tom nestačí, treba ľuďom otvoriť vedomie, aby pochopili o čo tu ide a začali konať. Každý obyvateľ na tejto Zemi sa narodil s právom dýchať čistý vzduch, piť čistú a nezávadnú vodu a požívať potraviny prospešné jeho zdraviu...čo z toho je reálne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proroci jasně řekli, že NIKDO na Zemi nebude vyňat z Posledního Soudu ! Boží Mlýny melou zdánlivě pomalu, ale trvale, a koho nachytají, toho zdrtí na prach !

      Vymazat
  4. No já si nemůžu pomoct, na tom posledím obrázku vidím fakáče:D no řekněte,že ne:)

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím, rozumíte těmto grafům? Co znamená žlutý sloupec, větší aktivita slunce? Děkuji
    http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nestale magneticke pole, zbytku take nerozumim :)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.