11. března 2013

Pozvánka na Rusavu: Škola dotyku ducha a duše

Milí přátelé,

chtěli bychom Vám nabídnout tuto zvláštní příležitost ke kompletní proměně Vás samých - ke vstupu do nového světa. Zvláštní pouze proto, že "Škola dotyku ducha a duše" není jen aktivitou organizovanou naším osobním záměrem, ale spontánním projevem síly, která v současné době zve každého, kdo je připraven, k opuštění starého hmotného vnímání světa (těla) na nejhlubší buněčné úrovni.

Změnou vnímání pro nás přestává existovat hmotný svět jako takový. Co je zapotřebí, je si na to zvyknout. Připravit nervový a energetický systém na tuto proměnu, aby člověk byl schopný překročit sám sebe a na hluboké úrovni představu hmotného světa opustit. Detailnější popis přístupu školy najdete v přiložené pozvánce.

ŠKOLA DOTYKU DUCHA A DUŠE:
Katarína se u nás na Rusavě objevila „náhodou“ na konci roku 2012. Patří k těm bytostem, jejichž hlavní úloha při vzestupu právě začala. 
Setkání s ní bylo nečekané a naprosto úžasné. Potkáte se s ženou, která na Vás bude ve svých 70 letech působit jako mladá dívka plná života a štěstí. Pokud projdete touto třídílnou školou, váš život – vy sami, projde kompletní proměnou. Svět, ve kterém žijeme není takový, jak vypadá. Není hmotný, objektivní. Starý svět jak ho známe skončil. Znovuzrození člověka je nesmírně nádherný a současně intenzívní proces čištění jemnohmotných těl, odpoutání se od programů a vlivů minulosti a stávání se vědomím - ryzím „duchem“. Je to pocit, jako by jste vystoupili ze starého sebe sama, doslova umřeli, a znovu se narodili do úpně jiného, nového světa, kde neexistuje sféra negativity. 
Velmi srdečně Vás zveme do této proměny, která nás postupně všechny čeká.
Jestliže cítíte, že se Vás škola týká, určitě přijeďte. Netušíme, kde všude jsou lidé, kteří podobnou příležitost uvítají. Chceme Vás proto poprosit o přeposlání pozvánky, pokud uznáte za vhodné. Děkujeme.


Školu duchovního vzestupu zahajujeme právě s jarní rovnodenností roku 2013, aby proces byl v souladu s frekvencí proměny planety Země.

Děkujeme a moc se těšíme na společné setkání !

Eva a Daniel Krejčí

--

ONENESS CENTRUM HOSTÝN - RUSAVA
Kulturní centrum ONENESS o.p.s.
Rusava 296, 768 41, Bystřice pod Hostýnem
Tel: + 420 774 90 30 56+ 420 775 90 30 55 
Tel: + 420 573 39 20 64 pevná linka
Email: onenesscentrum@seznam.cz
Email: semane@seznam.cz
Web: www.onenesscentrum.cz


10 komentářů:

  1. nejako mi tu chýba cena aby som si to vedel naplánovať.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to z LÁSKY K BLIŽNÍMU,proto se cena sděluje,jako v nobl restauraci,DECENTNĚ..

      Vymazat
    2. Aha, to jako aby se někomu nelekla peněženka, jó ?

      Vymazat
  2. více o škole + praktické informace najdete na stránkách www.onenesscentrum.cz. Děkujeme. Přejeme hezké dny. Krejčí

    OdpovědětVymazat
  3. 3250,kč včetně ubytování a veg. stravy... jsem se jukla... určitě je to přínosem, ale já razím cestu- co si neuděláš sám.. to nemáš. Žádné urychlovací metody vstupu do 5D..můj názor.. i když v partě ta energie je znát.. to je fakt... V

    OdpovědětVymazat
  4. Když si klikneš na jejich stránky a na semináře,tak to tam najdeš.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý večer, škola je aktuální pro lidi, kterých se posun v této době týká. Někomu to naopak z jeho pohledu může přijít jako "urychlování". Ale tak to není. Jakoby jste vlně tsunami chtěli říct, že přišla příliš brzo. Nikdo nemůže ve skutečnosti udělat nic za někoho jiného nebo něco urychlit. To by byla iluze a v praxi života by to nefungovalo. Ve skutečnosti je to vždy vaše rozhodnutí a váš vnitřní záměr růst, co je silou k proměně. Škola je "jen" prostředkem k očištění a zrcadlem vás samých. Jestliže se realizace stane skutečností nebo ne, není už věcí žádného osobního úsilí nebo dělání něčeho. Školu můžeme v tomto ohledu z vlastní zkušenosti vřele doporučit. Kombinace přístupu a přirozeného vlivu místa na Rusavě je velmi podporující. Cítíte-li srdcem "ano", určitě přijeďte. Děkujeme a mějte se krásně. Krejčí, Rusava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo určuje ..."lidi, kterých se posun v této době týká." ?! To jako paní lektorka na semináři určuje nebo dokonce schvaluje ?! To je potom velmi dobrý byznys ! Inu nadarmo se neříká, že hlupák své peníze mine, ale dobrý hospodář je nedá !

      Vymazat
    2. ale no tak ... přece vy sami, nebo ne ? je to jak se vším ... cítíte li ok, je to pro vás, necítíte li ok, není to pro vás. tak proč ta zuřivá paranoia s byznysem ?? Kdo za vás rozhoduje o tom, jaké auto si chcete koupit a kolik zaplatíte ? Nedejte se !(-: Hezký večer. Krejčí

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.