6. března 2013

Sluneční halo a umělá žebrovitá oblačnost

Dobrý den Orgonete,
v sobotu dne 2.3. jsem v Praze zaznamenala neuvěřitelný úkaz. Ve 12 hodin jsem náhodně vyhlédla z okna a najednou civím na něco, co jsem za celých svých 62 let nikdy neviděla. Kolem slunce byl obrovský tmavý kruh, celý olemovaný duhou. Manžel mi to vyfotil, tu fotku Vám zasílám- ale na té fotce jsou ty barvy jinak, než jak to bylo ve skutečnosti. I když klimateroristi od rána sprejovali, obloha byla zatím i tak v těch dvanáct hodin odpoledne stále bez mráčku. Takže obloha byla světlemodrá, kolem slunce byl tmavomodrošedý obří kruh a to duhové ohraničení bylo lépe vidět než jak je zachyceno na fotografii. K večeru se pak rozprostřelo harpové rozvlnění umělé oblačnosti, jehož snímek rovněž zasílám.
Mějte se moc hezky
S pozdravem Jarmila K.




Orgonet: 
Milá Jarmilo, díky za pěknou fotku. Tento jev se nazývá sluneční "halo" a není v současné době neobvyklý. Lze ho spatřit ve dnech vydatného sprejování, když je vzduch nasycen kovovými nanočásticemi. Zřejmě nějak souvisí s haarpovou žebrovitou oblačností.

Stejný jev můžete sledovat na následujícím videu natočeném v r. 2011 v Bratislavě, v opačném pořadí - začíná žebrovitou oblačností a končí slunečním "halo". Viz článeček http://orgo-net.blogspot.cz/2011/05/zebrovita-oblacnost-slunecni-halo-nad.html


Sluneční halo také uvidíte na včera zveřejněném videu ze Švédska, viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/chemtrails-ve-svedsku.html

40 komentářů:

  1. Menší duhový kruh vídávám i u měsíce v úplňku.

    OdpovědětVymazat
  2. Z mého pozorovaní: V pondělí bylo jasno a slunce nejvíce hřálo kolem patnácté hodiny. V úterý bylo také jasno, ale slunce zdaleka tak nehřálo jako v pondělí. Čímpak to asi bude?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. větrem za oknem?

      Vymazat
    2. Větry za oknem může mít jedině ten pozorovatel. Opak je vyloučen :-)))

      Vymazat
  3. Díky za zveřejnění Orgonete, je vidět, že jsem objevila jev, který už je dávno objevený.:) Jeden diskutér mi napsal pod článkem Chemtrails v Jihlavě, že se jedná o umělý efekt zvaný „sun halo“ a že pod tímto názvem je obrovské množství snímků na YouTube. A zde jsou na google pro změnu soustředěny „sun halo“ do jednoho obrázku:
    https://www.google.cz/search?q=sun+halo&hl=cs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sQ02UaH8CJHEtAap9YDICA&ved=0CDoQsAQ&biw=1241&bih=584
    Je to focené ze všech částí světa a podle toho je vidět, že klimateroristi provádějí pokusy s počasím snad opravdu na celé planetě. I když to Rusko se mi stále nezdá, je tam jen jeden snímek z Moskvy- a ten může být tajnými službami kamuflovaný. Myslím, že ani v Izraeli se s tímto jevem nesetkali, že tam mají pořád čistou nesprejovanou oblohu.
    Teď nám dva dny v Praze dopřáli naprosto slunečné dny bez jediného chemtrails (budu si do kalendáře zapisovat slunečné dny po celý rok). Ale dneska ráno již začali sprejovat jako šílení, takže vlastně dnes ve 12 hodin, by ten efekt „sun halo“ měl nastat znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chemtrails v Rusku samozřejmě existují, Orgonet si nedávno dal práci a našel dostatek důkazů, viz zde: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/chemtrails-v-rusku-samozrejme-existuji.html

      V Izraeli se sprejuje běžně, asi tak ve stejné míře jako u nás, je to vidět i na satelitních snímcích Eumetsat. Když trochu zagoogluju, najdu i fotky oblohy.

      Na světě není místečka, kde by se nesprejovalo, ale v některých (horkých) oblastech to není v rámci globálního řízení počasí tak často potřeba (třeba v rovníkové Africe), takže pokud to záměrně nesledujete,zdá se, že tam nejsou. Ale jsou tam, ne třeba chemtrails vytvářející oblačnost, ale rozhodně jsou tam ty monitorovací, které se "rozplývají", ale samozřejmě též sytí atmosféru látkami potřebnými k ovládání počasí.

      Vymazat
    2. taky si říkám co měly znamenat ty dva dny bez chemtrails.. pan vrchní iluminát jel asi na dovču a tak nařídil pauzu :)

      Vymazat
    3. Pre Jarmilu: Ja som si v roku 2010 (po ťažkej operácii) robila záznam dní bez chemických čiar, lebo som zistila, že pri oslabenej imunite mi také postreky robia veľmi zle na oči aj na dýchanie. Od 1.1 do 30.6 ich bolo presne trinásť. Nepozerala som stále na oblohu, ale tie dni nebolo vidieť v čase od svitania do zotmenia čiary. A bolo to vždy tak- že tie dni boli dva- alebo tri v kuse. Dnes je po dvoch dňoch krásneho modrého neba zase klasické šero.

      Vymazat
    4. Asi to tak tedy bude, že už mají ilumináti pod kontrolou v zásadě celý svět. To by tedy znamenalo, že se podařilo bankéřským dynastiím (Rothischild, Rockefeller a spol.) v tuto chvíli již ovládnout celou planetu, stala se jejich soukromým majetkem i s „lidskými zdroji“.
      Včera mi došlo, jak je to s tím halo efektem. Včera totiž intenzivně sprejovali pouze asi do deváté hodiny ranní, proto kolem slunce ve 12 hodin obrovský tmavomodrošedivý kruh olemovaný duhou nevznikl, protože chemtrails se stačil rovnoměrně rozptýlit po celé obloze. Když ale hutně sprejují od rána nepřetržitě až do těch 12 hodin odpoledne, jako se to stalo toho 2.března, tak ten „sun halo“ efekt vznikne, protože je obloha příliš nabitá těmi kovovými částicemi hliníku.

      Vymazat
    5. ONI nás nepovažují za lidi, vidí nás stejně jako sionisti jako pouhý dobytek, ale NE jako lidi. Lidi jsou prý jen ONI !

      Vymazat
  4. Zaujímavé, vyzerá to,akoby to boli dve úplne rozdielne Slnká.
    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíte správně. To "druhé či třetí slunce" je totiž umělý objekt(y) v nepříliš velké vzdálenosti od Země v poloze před sluncem !

      Vymazat
  5. Dobrý den milí spolučtenáři, už jsem zde jednou psala. Chci vás poprosit jestli víte víc o energiích a sluneční aktivitě v těchto dnech a o době šestého slunce. Došla ke mně nějaká informace o jiných energiích,ale moc o tom nevím a ráda bych. Poslední dny je mi velice zvláštně, ztrácím se v realitě tohoto světa, jsem unavená, chci Domů ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si na transformace.info.cz članek od Kryona.Jeho starší poselství o DNA jsou super.Přepis DNA,programování buněk...

      Vymazat
  6. Tento ůkaz jsem sledoval již několikrát minulý rok,že by hvězdná časoprostorová brána??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádná brána, kovové nanočástice nasprejované z letadel.

      Vymazat
    2. Jojo, začátek jevů projektu BlueBeam(modrý paprsek)v praxi !

      Vymazat
  7. Viděl jsem tuhle duhu taky a při delším pozorování mi naopak přišlo, že to pohlcuje všechny ty čáry od letadel...ale každopádně to minimálně hezky vypadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si toho pohlcování chemosprejungu všiml. Takže to nevidím sám !

      Vymazat
    2. A co ty podivné vortexy (víry), které se často objevují v létě před bouřkou poslední dva roky ? Pozoroval jsem je v červenci a srpnu dalekohledem asi na 3 km předemnou. Stáčely se do takových jakoby hadích spirál, které se i podobně jako had vlnily od země do mraků (ne naopak !). Poznatelné to bylo tím, že v těch vortexech (byly jich min.stovky v širokém a dlouhém pásu vedle sebe) vzhůru rotovaly nějaké černé částice neurčitého tvaru,asi jako když se losují rotující míčky v osudí TV Sazky a v hustotě asi jako když se vystřelí konfety na plese z balkonu.Hmyz jsem vyloučil, poněvadž ty částice byly na tu vzdálenost příliš velké, ale zase ne tolik, aby si toho hned kdekdo všiml ! Odehrávalo se to na SV předměstí CK.

      Vymazat
  8. Sobota,neděle,pondělí a úterý nad Prahou neskutečné azůro a žádné chemostopy, ale dnes ráno ve středu nad Prahou zase neskutečný chemosprejung jak dlouho už ne ! Díval jsem se včera a dnes ráno přímo do slunce, a musím přiznat, že se mi s očima nic nedálo, a dokonce jsem viděl celý sluneční kotouč jak nádherně žhne. Jen mi to slunce připadalo asi o čtvrtinu větší a nějaké zarudlé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ja som mala dojem, že nie o štvrtinu väčšie - ale skoro raz také...aspoň ako sa mi to javilo v utorok večer, keď zapadalo - išla som v Prahe v Bohnicích a vyslovene som sa nechala pohľadom na slnko viesť ulicami cik-cak po sídlisku, aby som ho videla až sa úplne schovalo (čo ma pri tej kráse napadlo: že zapadá nejako bokom, nie ako vždy, ale už si možno nepamätám, kedže dlho nesvietilo)...úplne ma fascinovala veľkosť a intenzita zapadajúceko slnka...takýto pocit máme pri mori, keď zapadá priamo do mora a naraz zmizne a je tma...tú intenzitu si vysvetľujem tým, že bol čistý vzduch, ale tá veľkosť ma fakt prekvapila. Bolo to úžasné - len ma zaskočila aj ne-reakcia ľudí, ktorí boli vonku: aj tí, ktorí sa len prechádzali alebo "pásli" psíkov sa tvárili, že nič, hľadeli do zeme pod nohy a ja som vedome vyhľadávala očný kontakt s niekým, s kým by som zdieľala svoje nadšenie...ale nič, nikto sa nechytil:)))tak som išla domov a mala som silný pocit, že nie som celkom "adekvátna" hehe...tak som rada, že nie som v tom sama...

      Vymazat
    2. Někde na netu jsem četl, že slunce se zvětšuje a údajně přechází do stadia rudého obra, což se prý mělo stát až za několik miliard let. Jedna verze říká, že při tom rozpínání pohltí Merkur,Venuši a Zemi, a že si proto elity údajně stavějí kolonie na Marsu pro přežití. Druhá verze zase naopak říká, že všechna tělesa podobná Zemi a větší se chovají vůči ostatním tělesům vč.slunce jako magnety, a že nás tudíž jen magnetismus zvětšujícího se slunce odstrčí od sebe do bezpečné vzdálenosti. Údajně budeme vídat slunce přes celý obzor (od jihu k západu), a proto na Zemi nebude téměř tma. Asi něco na způsob, jak to ukazuje sci-fi film Riddick !

      Vymazat
  9. Měli sme dva dni klid, byli ve Švédsku, bylo mě divný že nelítaj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. By mě zajímalo, co měli globalisti ve střední Evropě za akcičku, že 4 dny za sebou(!!!) vůbec nesprejovali !!! To se stalo naposled po výbuchu té islandské sopky !

      Vymazat
    2. Jako že nemaj dost lítadel nebo sprejungu, a tak sprejujou postupně po oblastech ?! Zdá se pak, že se jim něco hroutí, tohle se jim donedávna nestávalo !

      Vymazat
  10. bylo tak DIVNĚ normálně hezky,že kamera to nezvládla a podělala se http://kamery.humlnet.cz/cz/videa/snezka/20130305

    OdpovědětVymazat
  11. v polárních oblastnech halo může vzniknou přirozeně, ale v ostatních oblastech to je jen když je napráškováno fest..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a že práškujou jak o život vidíme dnes a denně !

      Vymazat
  12. Podobný jev vídám pravidelně v Libanonu. Poprvé jsem se s ním setkal před 5 měsíci právě zde, při měsíčním úplňku. Toto zároveň vyvrací tvrzení, že se nad Izraelí nic neděje. Nejsem si jistý, zda by se dal tento proces takto lokálně izolovat, aby nezasáhl jen několik stovek km vzdálenou Izrael. Ancwr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ty manipulace již tak vymakané, že dokáží "stavět hráze" kolem vytýčeného vzdušného prostoru haarpy, eiscaty apod.,že všechna oblačnost po těch "hrázích obtéká" jak voda kolem hráze rybníka. A nad takto ošetřenou oblastí je modromodré azůro a chemoběsy jen kolem na dohled. Takže to možné je !

      Vymazat
  13. Iniciativa za ještě větším monitorováním počasí, 50 institucí se sešlo v Německu:

    "V současnosti je totiž vyžadováno absolutně přesné sledování klimatu a také přesná data poskytovaná dalším uživatelům. Zlepšit by se rozhodně mělo jak prostorové, tak i časové měřítko klimatického monitoringu. Zároveň se rozšiřuje obor požadovaných volně dostupných dat. Závěry zmiňovaného setkání budou sloužit k vytvoření zprávy, jež OSN využije k jednání se všemi zainteresovanými státy."

    PS: Kdo potřebuje "absolutně přesné sledování klimatu"? A ještě banda z OSN, to smrdí až za mořem! Hnus totok!

    Zdroj: http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=13030600

    OdpovědětVymazat
  14. Sice mimo mísu,ale většina z nás má problémy s pískáním v uších,já si už pomalu zvykla a přirovnávám to k "trafu".Féva se v posledním infu o tom zmiňuje takto:Čistenie orgánov sluchu /bubienok, stredné ucho.../, ktoré cez Eustachovu trubicu aktivuje rezonanciou elektromagnetických polí vyšší stupeň frekvencie zvuku. Jedná sa o konkrétne energetické body tela človeka. Rezonanciou nového zvuku nastáva simultánne posun do novej časopriestorovej kvadratúry. Na fyzickej úrovni sa tento proces prejavuje silnejúcim pískaním a šumením v ušiach. Epifýza aktiváciou nového zvuku a obrazu zväčšuje svoj tvar a spätne odráža do priestoročasu rezonujúci signál, čím sa ukotvuje v novej sfére ako aktivovaná nová vibrácia.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před tzv.rozlamováním časoprostorových zámků (ty zámky jsou něco jako definice ukotvení jedince ve vesmíru)u lidí varoval již Nikola Tesla. Pokud to někdo začne dělat, naruší tím i bezprostředně související časoprostorové kontinuum v naší Sluneční soustavě a nejbližším kvadrantu vesmíru, díky čemuž se pak začnou dít spontánně různé neznámé a chaotické nebezpečné jevy a události, které již nebude nikdo z lidí schopen řídit ani kontrolovat !

      Vymazat
    2. To máte radar u Chrudimi, radar Libavá, Radar Práce (Slavkov u Brna),... na střechách BTS vysílače, WiFi, digitální vysílání, 3G a podobně. Není se čemu divit, že lidem píská v uších.

      Vymazat
    3. Ještě bych doplnil : Radary Skalky, Brdy (hora Praha), u Chlumce n.Cidlinou, Sokolnice u Brna, pod Cukrákem u Prahy !

      Vymazat
  15. No sláva, už jsem myslela, že jsme měli rodinnou halucinaci- zhruba před 16 lety v létě jsme byli s dětmi na pěším výletě v okolí Ledče nad Sázavou. V okamžiku, kdy jsme vylezli z lesa, kde jsme zas nebyli tak dlouho, nás poněkud zvláštní světlo v okolí přinutilo podívat se na slunce. Na nebi byl naprosto stejný úkaz, tj. slunce, kolem temné ocelově modré halo ohraničené duhou a to vše na blankytně modrém nebi bez mráčku. Byly asi 2 hodiny odpoledne. My jsme byli zrovna na kopci, takže nám slunce připadalo hodně blízko a přesně nad námi. Nebyl to ovšem jen optický jev, ale jak jsme se shodli, působilo na nás okolní prostředí jako náhlá zastávka v čase- ptáci nezpívali, nic se nehýbalo, naše hlasy zněly poněkud dutě. Po chvíli jsme se otočili, šli loukou na cestu a když jsme na ni došli, jev zmizel. Mysleli jsme, že je to jiným úhlem pohledu. Všemožně jsem vyzvídala po známých i u lidí zabývajících se podobnými věcmi, ale nikdo nevěděl o co by mohlo jít. Nebyla ještě doba internetu ale v nějakém časopise jsem se o stejném úkazu přeci jen dočetla, ovšem s tím, že je pozorovatelný jen z vesmíru nebo oběžné dráhy Země. Zajímavé,... Jisté je, že to není jen otázka posledních let. Stále si připomínám, co jsem se kdesi dočetla, a sice, že Informace ( tedy i ty o Chemtrails) jsou jen popis reality, ne realita a uvěřit jim, znamená stát se obětí klamu. A taky samozřejmě- čemu dávám pozornost, tomu dávám energii a uvádím to v život- záleží na každém jak s tím naloží. Olivie

    OdpovědětVymazat
  16. aj dni,ked je obloha bez jediného mráčka vypúšťajú nejakú clonu,pretože to halo okolo slnka je aj vtedy.Slnko síce svieti silno,oslepuje ale pritom neopáli...minuly rok v lete som sa skoro vobec neopalil,a zelenina na zahrade tiež akokeby nevedela dozreť...počul som,že tí chudáčkovia vypúštajú nejakú kovovu clonu,ktora zachytáva a mení slnečný svit...všiml si to nekdo,že to slnko neopáli?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, oni vypouštějí stále něco. Někdy jsou to clony, které nejsou téměř vidět. Jeví se jako lehce očazené našedlé halo, taková stříbro-bělavá clona, skrze kterou je vidět ještě docela dobře modř oblohy. Ale není to již ta čistá modř, kterou znám naposledy ještě z 90-let 20.stol !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.