26. března 2013

Spolupráce letadel při sprejování

Často sledujeme, jak se chemoletadla předlétají, podlétají, kříží dráhy ... proč asi? Díky čtenáři za názorné video a vysvětlení!

Na videu je ukázková spolupráce radarového letounu AWACS s druhým chemickým letadlem. Druhé letadlo má zespodu krycí nátěr, aby nebylo příliš vidět ze země.

Evidentně zkouší pomocí kovových částeček vytvořit jakousi dočasnou anténu k lepšímu vedení signálu ke generálům a jejich poskokům kdesi v bezpečí prostoru s filtrovaným a klimatizovaným vzduchem.

Signál by se bez vedení chemtrailové stopy nepodřídil zakřivení země, ale letěl by vodorovně.

Že tyto částice přes plicní sklípky pronikají civilistům pod nimi do krevního oběhu? No problem, válčíme přeci proti zbytku zeměkoule v zájmu těch pitomých civilů...

r.m.

http://youtu.be/lm0XDiS6Scw



15 komentářů:

  1. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1885-kongresman-priznava-chemtrails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro anonymní 13:58. Díky za odkaz, velmi vhodný příspěvek k tématu.
      Honza.

      Vymazat
  2. Učebnicová ukázka pro ty, co tomu nevěří a myslí si, že jde o pouhé kondenzační čáry - to druhé letadlo "kondenzační čáru" nemá a nemá a nemá a najednou šup, a už ji má - to by muselo trknout snad úplně každého, že se na povel "TEĎ!" nezmění klimatické podmínky během zlomku sekundy, notabene když "o patro vedle" jsou ty klimatické poměry stejné a čára za letadlem je. Moc povedené video!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem si přečetla článeček z příspěvku odkaz výše uvedeného na /www.ac24.cz/ a jeho příspěvky čtenářů, byli až podezřele provokující, aby se člověk k tomu vyjádřil. Ale nějak z toho opravdu cítím, že je to záměrně vyprovokováno, k soustředění infor.o všímavých :-))na chemtrails. Je to tak okaté až běda :-)), proč by vůbec někdo všímal takových článků, jestliže je tak skálopevně přesvědčen o jeho nádherně čistém a ničím nerušeném vzdušném prostoru nad hlavou?:-)
    Vždyť je to podle něj jen hrstka bláznů, která si vymýšlí a nemizící(podle něj):-)contrails , přetrvávající hodiny je naprosto v pořádku a všichni mají být v klidu, je o nás přeci s láskou péčí postaráno.:-)))))Tito lidé co se tam takhle angažují svými příspěvky do diskuze a velmi zaujatě diskutují podle mne nejsou obyčení čtenáři. Jde tu o vyprovokování debaty, která má opět rozptýlit serióznost otázek kolem chemtrails. Tady je jasně vidět, že je potřeba volit i jinou formu upozornění lidí na POZORNĚJŠÍ sledování a jejich vlastní pozorování oblohy a všeho co se kolem nich nyní děje. I ti co se ještě nezačali zajímat, už cítí a tuší, že tu něco není v pořádku. Je to už jen otázka krátkého času, kdy se všichni ostatní spojí ve společný hlas k důraznému : " TAK UŽ DOST !!!!!" Lásku a světlo pro všechny. S láskou Laira

    OdpovědětVymazat
  4. Pozrite si stranku http://www.flightradar24.com a nazoomujte si mapu tak aby ste videli vsetky kontinenty. Vsetky tie lietadielka su v realnom case vo vzduchu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vam se opravdu nekdy podarilo identifikovat sprejujici letadlo na fl24.com? Jsem v polabi ktere je docela frekventovane. zajimalo me, odkud vzletaji a kde pristavaji, pozoruji to posledni mesic, pricenz nepraskujici letadla vidim na radaru vzdy, obcas jsou viditelna i letadla german air force, ale sprejujici letadlo nikdy ne a ne na radaru najit... pred par dny jsem to vzdal ze am proste nejsou..

      Vymazat
    2. Jedno vzletové místo mají také údajně v Ruzyni a další v Bratislavě. Jsou to totiž na první pohled velká letadla k nerozeznání od těch linkových. Ve svých útrobách ovšem nemají pasažery ale různá zařízení, pumpy a nádrže s chemosajrajtem. jsou ovšem i linková letadla,která mají menší nádrže,a vnější rozprašovací trysky pod křídly nebo na ocasní části trupu. takže si chemosprejingu cestující prakticky nevšimne.

      Vymazat
    3. Víte někdo o železniční vlečce vedoucí k letišti v Praze, na které byly údajně viděny vagony s nějakou bílou substancí, údajně na chemosprejing do letadel ?

      Vymazat
  5. Pááni, hezky natočeno. Tohle se velmi těžko vysvětlí jako kondenzační stopa.

    OdpovědětVymazat
  6. me bylo nevericimi vysvetleno, ze se jedna o tankovani letadel :D muhaha, co to berou za drogy :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tento clánek mi pripomel,ze jsem je u toho nacapal taky,a nastestí jsem ty fotky nasel.Je to z konce minulého roku,presné datum nevím,taky nad D.
    http://guitarjoe.rajce.idnes.cz/Obloha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako syn meteorologa, si už od mládí všímám oblohy. Mraky jsem uměl popsat dříve, než číst. No a jak se "dělá"mrak a proč prší, mi táta vysvětlil dříve, než pan učitel ve fyzice.
      A tak si už dlouho říkám, že se vyskytují společně takové mraky, které prostě NEMŮŽOU být spolu. A co " náhlé chřipkové" epidemie, poslední kolem vánoc. To jsou bláboly. Buď aby se lid obecný utlumil a nebo se producenti LEKů nažvejkli.
      Kdysi, když chtěli poručit větru, dešti a bylo potřeba na Letecký den, či vojenskou přehlídku hezké počasí, tak naše první proudová letedla byla nástrojem kdy se tzv. "píchaly mraky". To byl termínustechnikus pro létání v oblačnosti a tím se rozpouštěla, aby souzi měli na přehlídce jasno......
      Jojo byla to doba hurá.
      A dodneška to postoupilo o hezký krok dál. Už neporučíme jen větru, dešti, ale chřipce, pandémii, plicním a střevním případům pro celé oblasti, které chceme vyřadit z provozu. Pak se na to udělá studie a nasadí se nové LEKy aby se lidstvo vylekalo....pardon, vyléčilo.

      Vymazat
  8. A největší průser přátelé je méně zřejmý. Všechny ty kovové sloučeniny putují na hranici troposféry a cestou masivně ničí ozónovou vrstvu.
    Fungují jako katalyzátor. To znamená, že samy se při této reakci prakticky nespotřebovávají.
    Existuje dost stránek na sledování ozónu na obou polokoulích.
    Už několik let je 10 - 20% pod dlouhodobým průměrem. Pokud zmizí, přijde 1/ jejich kýžené ochlazení a 2/ valná část rostlin včetně hospodářských chcípne.
    Následný hladomor pak zredukuje lidskou populaci na kýženou úroveň.
    Po třech měsících pak naše zdegenerované elity vylezou z krytů a budou žít ve svém "Krásném novém světě".
    Viz: http://www.uloz.to/xZz7qqv/huxley-aldous-krasny-novy-svet-rar
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí nás to tolik bolet nemusí, protože Země si s tím poradí. Při zemi vzniká ozon zcela přirozeně, a ten pak stoupá nahoru do příslušné vrstvy atmosféry, neboli se stále průběžně doplňuje. bylo dokonce pozorováno, že tam, kde vznikla nějaká ozonová porucha, se ozon v té oblasti záhy zase objevil, jakoby Země věděla, kde se to stalo, a přispěchala příslušnými procesy k potřebné nadvýrobě ozonu, aby se ta anomálie zacelila. Podobně je to s van Allenovými radiačními pásy kolem Země. Stabilně jsou dva nad sebou. Když ale Slunce začne chrlit velké množství energie (CME) a záření, Země "vyrobí" dočasně třetí vrchní pás, který posiluje ty dva předchozí pásy. Díky tomu je Země dokonale odstíněna prakticky od všech přímých vlivů slunce. Těm ujetým oficiálním vědeckým katastrofickým blábolům nevěřte, protože je to všechno jen podplacená ohavná a ohlupující propaganda !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.