28. března 2013

Tajná ruská kniha o rasách mimozemšťanů

Informace o mimozemšťanech jsou pro vládu USA velmi horkým tématem, které se snaží za každou cenu utajit. Viz následující komentář k včerejšímu článku Odhalení v australské televizi, který popisuje, co se stalo před pár dny člověku zveřejňujícímu pravdu na youtube kanálu.
"Týpek na youtube chtěl zveřejnit knihu popisující rasy, ovšem smazali mu profil, odpojili internet, smazali celé PC a ještě ho na 2 hodiny zavřeli jen proto že v posledním videu napsal že se to chystá zveřejnit..kdo sledoval jeho channel tak ví nick AZAZEL8867 
tady se dá ještě něco vyhledat https://www.google.cz/search?q=AZAZEL8867+youtube+deleted+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox 
-a poslední video než mu smázli acc na youtube (anglicky) http://youtu.be/0htDGO4fD6Y 
pak jsem narazil na todle : http://youtu.be/TypqYp3Vk-s dost zajímavý
a taky tady ještě videa co si lidi stáhli od azazela (danteho) než mu to všechno smazali http://www.youtube.com/user/cristianantonescu/videos?flow=grid&view=0
 Odhalení v australské televizi: americká armáda již dávno spolupracuje s mimozemšťany"


Díky čtenáři za tento komentář. Koukám, že jsme včera večer brousili po stejných místech internetu ...Ta smazaná videa od azazela/danteho byla asi před 2 dny znovu vystavena několika lidmi, kteří si je předtím stáhli, a opravdu je to zajímavé. 


Tajná ruská kniha o rasách mimozemšťanů, 1. díl zde. (Další díly poblíž.)
http://youtu.be/zMD06bIYFSs


Zveřejněno 25. 03. 2013
http://www.disclose.tv/action/viewvid...
Nové zveřejnění ruské knihy o rasách mimozemšťanů, kterou vlastní Dante.
Dante, znovu jsem ji vyvěsil pro tebe.
Nejsi sám, Dante aka Azazel8867
Prosím, stahujte a znovu vystavujte.
Mělo by to jít dál.
Nemohou nás zastavit!




Díky čtenáři, který nám našel překlad těchto tří Dantových videí, pořízený Exopolitikou.

"Tak nakoniec som našiel všetky 3 časti o mimozemských rasách preložené do čestiny:

1. diel: http://www.exopolitika.cz/news/ruska-tajna-kniha-mimozemske-rasy1/
2. diel: http://www.exopolitika.cz/news/ruska-tajna-kniha-mimozemske-rasy-dil-2/
3. diel: http://www.exopolitika.cz/news/ruska-tajna-kniha-mimozemske-rasy-dil-3/

Je to celkom zaujimavé čítanie odporúčam."

51 komentářů:

  1. Vdaka bohu ze som videl uz vsetky tri casti, ak to chcu utajit alebo aby sa to nesirilo tak bud je to tak silna pravda alebo sa snazia ludi len este viac Okonspirovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle podle mě moc věrohodný není. Třeba ten mimozemš na videu v 11:20 je ze seriálu Stargate Universe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom, že je postava ze seriálu bych nevěrohodnost nehledal. Ono námět pro postavu v tom seriálu může být založen na skutečných informacích o mimozemšťanech. Autor tím zobrazením mínil jen podobu.

      Vymazat
  3. Čo mi táto chobotnica hlava pripomína? Pirátov z Karibiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sci-fi mimozemšťani, jo to znám :-))) ty druhé jsem ještě neviděl :-)))

      Vymazat
  4. prvni cast je za mnou a chce to chvilku na rozychani.. Hned na zacatku ma pravdu. Hraji na xboxu a posledni dobou vychazi opravdu velke mnozstvi lehce nadprumernych titulu s tematikou mimozemske invaze.
    Co me zarazi poprve se tu zminuji o "greys" jako o tech hodnych nenasilnych co by jen pomahali ostatnim, dosud jsem vsude cetl ze jich je mnoho druhu a ne moc to mysli dobre... no, uvidime dal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. informace o Greys mě také dostala. Všechny informace, které jsem doposud z internetu nasbíral mluvili proti nim. Nedivil bych se, kdyby Greys byli ti dobří. Ono je v naši společnosti zvykem potírat pravdu a překrucovat ji. Komu tedy prospěje dělat z Greys ty škodící? Není to podobné schéma, jako toho co je nepohodlný zesměšnit, zatratit a znevěrohodnit?

      Vymazat
    2. Kdesi jsem četl, že nějací "greys" někde v jižní Americe gestikulovali u nějakého farmáře o pomoc, aby je u sebe ukryl, že jdou po nich ti bílí vysocí, co se podobají greys. Že jim utekli, že byli něco jako jejich otroci, a že jsou něco jako vyrobeni uměle, ale že mají přitom každý svoje vědomí, inteligenci a pod. Strašně se prý těch bílých báli, ale on se zase těch šediváků bál ten farmář, a střelbou z pušky je odehnal pryč. Už je pak prý nikdy neviděl. Na základě tohoto případu se domnívám, že někdo z těchto mimozemských ras má podobně zájem zotročit lidstvo pro svou soukromou potřebu. Zřejmě jim nestačí plánované zotročení, ještě navíc začali ve velkém drancovat a ničit naši planetu pomocí loutek ve vládách. Kdoví jestli chemtrails není taky jejich dílem !

      Vymazat
  5. Uz to nezastavi,nemohou...je hodne pravdy znamo.
    At maji temnari scenare nebo plany jake chteji, nezabrani nijakym zpusobem jejich odhaleni celemu svetu.
    Chtejme je vsichni videt, citit pri sobe a oni prijdou.
    Neprijdou nam vsak pomahat, ale daji nam nadeji se vzbudit, vzpamatovat v nastolenem chaosu, nadeji uzdravovat sebe i planetu, nadeji spoluprace mezi lidmi, nadeji tvorit v prospech nas vsech.
    Uz brzo!

    Mir a klid v srdci
    Mira

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalistům je dnes už jedno, co kdo o nich odhalí. Už se tím ani moc netají, protože mají vítězství na dosah. Přibližně 90% svého globalistického plánu mají pod kontrolou a ve své moci. V současnosti je veden generální útok na poslední bašty svobody ve světě před vyhlášením nwo ! Jak už tu někdo naznačil, pekelná jízda začíná, dámy a pánové !

      Vymazat
    2. Anonymní28. března 2013 23:20

      ano takovéto úvahy nahrávají nwo, je vidět že jim fandíš, na úrovni energií už ke změně došlo, u nás ve hmotě to setrvačností ještě nějaký čas bude trvat, záleží jen na nás kteří nás navštíví...

      Vymazat
    3. Když si elity nwo pozvou (nebo už možná pozvaly) ke globalizaci světa negativní ET´s, tak jsem zvědav, jak to chcete zvrátit, když o nich a o jejich činnostech, plánech prakticky nic nevíte ! Je to stejné, jako když by se mravenci v mraveništi dohadovali jak se ochránit před ohněm, aniž tuší, že se k nim blíží několik lidí s plamenomety !

      Vymazat
  6. Zajímavé.Zdá se, že někteří z nich se už dostali i do filmu (Piráti z Karibiku) jako Bludný holanďan. Nebo, že by ta podoba byl záměr, aby jsme si zvykli...

    OdpovědětVymazat
  7. Jj :o) lepší je jí však rovnou číst :
    http://www.rulit.net/books/tajna-letayushchih-diskov-get-23891.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se, ale nemůžu se k tomu dostat, poraď jak to stáhnout.
      Stejně je to asi jiná kniha, o létajících talířích.
      Ta tajná je o rasách.

      Vymazat
    2. to je úplně něco jinýho, koukal jsem na to

      Vymazat
    3. Orgonet tu mas tu knihu v *.doc je to skonvertovane tak je to namiagane na jednej strane kto pozna lepsi sposob sem snim. http://uloz.to/xAoE7jb/tajna-letayushchih-diskov-ruliter-ru-23891-doc

      Vymazat
    4. Este som zabudol ak pouzivate mozillu tak tu najdete doplnok ktory cita fb2 subory https://zh-tw.add-ons.mozilla.com/sk/firefox/addon/fb2-reader/?src=cb-dl-rating

      Vymazat
    5. 8.51: Díky za odkaz na doc, ale není to ta kniha o rasách, nýbrž o létajících discích ...

      Vymazat
  8. ahoj orgonete ...jsem velmi rád, že jsi to vše zveřejnil jestil chceš tak tady je ještě hodně osekaná verze jedné knihy, na kterou jsem narazil ještě na bývalém Danteho acc ...

    http://www.metatech.org/BluePlanetProject.pdf

    s pozdravem Míra


    OdpovědětVymazat
  9. Stejně je to divný-buď v ně věřím, pak nepotřebuji důkazy a nebo nevěřím a pak vše označím za podvrh...(protože mě ta možnost ohrožuje...)

    OdpovědětVymazat
  10. fakt nevím co si o tom mám myslet........

    OdpovědětVymazat
  11. Když to všechno za ta léta sledování člověk poskládá jako mozaiku, tak přijde na skutečnost, že vlastně již dochází postupně k odhalení v tom smyslu, že nejsme sami ve vesmíru. Myslet si, že obýváme vesmír jen my je řekl bych doslova zcestné. Vesmír by nefungoval, tak jak funguje. Vesmír je jako oceán na Zemi. Je to stejné jako by v oceánech žil jediný biologický tvor. Pokud bych někomu řekl, že tomu tak je, sáhl by si na čelo a možná by i sdělil, že patřím na vyšetření. Proto můj názor, cítění a vše co kolem toho je, ba i intuice říká: "Ano, sami nejsme. Dochází k odhalení a přijde den, kdy to bude více jak stoprocentní."
    Navíc myslím, že mnoho lidí si již zvyklo a další přibývají. Taky se těším, že přijde den, kdy se setkáme. Na druhou stranu si říkám, že jsem se až příliš věnoval tomuto fenoménu a je třeba se věnovat sobě a svému okolí. S vytrvalostí pracujme na sobě a vydržme.
    V Tibetu je na jedné skále vytesán nápis: "Taky chcete, aby vám život kladl do cesty překážky........"
    Všem mnoho zdraví a pohodu .

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.youtube.com/watch?v=L71Aj5HxjbM

    Nevíte někdo již více. Možná špatně hledám........ díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě to není hotové, pracuje se na tom

      Vymazat
  13. Právě čtu knihu od Stevena Greera Utajovaná pravda - zapovězené poznání, stáhla jsem si ji na Ulozto. Jsem zatím cca v první třetině, ale je to velmi zajímavé. Popisuje tam své osobní zážitky setkání s mimozemšťany, zážitek klinické smrti v mládí(to nemělo nic do činění s mimoz.), ale ztratil strach ze smrti. Umí se napojovat na tzv. kolektivní vědomí, které je společné v celém vesmíru. Dále popisuje jak je pravda o výskytu UFO na Zemi utajována, a to i před nejvyššími vládními činiteli a jak je tato tajná stínová vláda mocná. Dále píše o tom, že ti co to chtějí utajovat, tak že zároveň rozsévají dezinformace, mnoho únosů je organizováno tajnými skupinami vedenými lidmi a zážitky jsou mnohdy vytvářeny pomocí halucinogenních látek. Cílem této skupiny je u lidí vyvolat strach z mimozemšťanů ,aby později podpořili vojenské akce a militarizaci vesmíru. Jak celkem oprávněně uvádí: pokud by byli mimoz. nepřátelští, tak se svými vyspělými technologiemi by nás už dávno zničili nebo zotročili.
    S láskou zdraví Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě té tajné vládě vůbec nevadí všelijaké výstrahy od ET´s, jak už řekl na svých přednáškách Alex Collier. Řekl také, že pokud se lidé pokusí vyvézt války a imperialismus do vesmíru, dostanou lekci, na kterou nikdy nezapomenou.Zemi uzavřou do trvalé karantény - něco jako zakázanou zónu. To by znamenalo, že by nikdo nemohl ze Země do vesmíru, a nikdo z venku na ni. Pro nás by tu pak vzniklo pravé peklo, o jakém mluví slavný Dante !

      Vymazat
    2. Ale veď nás môžu zotročovať a ani o tom nemusíme vedieť. Je to pre nich efektívnejšie

      Vymazat
  14. Snad nemužete byt tak najivn a myslet si,že přichod mimozemštanu otevře zbytku světa oči otom co se tady doopravdy děje a utajuje :) to je podobny nazor jako že je obama posel světla :D:D:D , každopadně jestli nejaka vlada představi mimoše tak maximalně ty negativni pod rouškou nějake meziplanetarni pomoci atd.. a pak bum prásk a všichni budeme někde kopat nějake nerosty v dolech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poslové světla jsme všichni tedy i Obama

      Vymazat
    2. To už tady min.jednou bylo - otroctví lidí pro cizí mocnost !!!

      Vymazat
    3. To už se také ví, že všechny mocnosti světa tahají za společný provaz globalizace. Nám tu hrají akorát pimprlová divadýlka, hry na vojáčky, na teroristy a různé další nepřátele. Oni si hrají,kradou a podvádějí, ani poledne, ramadán a paschu nedrží, a my to všechno platíme !!!

      Vymazat
  15. To je všetko zaujímavé ale všimnite si prosím tvar a povrch tiel na tomto videu toho prvého a greya sú skoro rovnaký a to hlavne majú celé čierne oči. Z toho vyplýva aj pôvod z akých systémov sú. Presnejšie aké slnko majú. Prosím všimnite si že biela rasa má na zemi má modré, zelené, šedé a hnedé oči ale máme len jeden typ slnka. Dôvodov môže byť veľa ale je to na zamyslenie.

    Podľa určitých informácií je všetko inak.

    Ale viete môže byť všetko len rozprávka. Hm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oči můžou mít třeba fialové a budou přátelští a modroocí můžou být..lumpové, podle toho nemůžete posuzovat !!

      Vymazat
    2. Na jednom videu pitvy mimozemšťana bylo jasně vidět, jak koroner pinzetami stahuje z jeho očí něco jako černé clony (u nás lidí asi něco jako kontaktní čočky), stínítka. Je otázkou, proč si svoje oči trvale cloní, před čím ?! Tohoto fenoménu bylo využito u Predátora ve stejnojmenném sci-fi filmu. Když si sundal helmu, viděl jen v jednom spektru,a to velmi špatně.Když měl helmu na hlavě, mohl spektra vidění přepínat podle potřeby !

      Vymazat
    3. Odpoveďou na to sú Slovano-árijské védy: sú tam vyfotené aj dúhovky
      http://www.vedy.in/vedy-a-viera/viera/rozirovanie-vedomia

      Vymazat
    4. s těma vědama ste mě moc nepřekvapili

      Vymazat
  16. Orgonet28. března 2013 21:00
    Mno je to ta z toho tvého filmu, alespoň jak jsem ji zhlédl. Chce to jen umět číst a psát rusky, mnohdy stačí google překladač.
    Tedy jak stáhnout, klikni na formát, který chceš stahovat a dál to asi znáš:
    В ФОРМАТЕ FB2
    В ФОРМАТЕ EPUB
    В ФОРМАТЕ MOBI
    A pak ta kniha není jen na mnou uvedených stránkách. Rusové ji mají tak porůznu.
    I já jí teď mám, ale ještě jsem ji nečetl. Tak zatím nevím. Možná ji potom hodím někam, aby se dala snadno stáhnout, bude-li třeba. Jinak co se ostatního týče, divil bych se tomuto:
    1)Pokud bysme byli ve vesmíru sami, to by bylo děsné plýtvání místem.
    2)Pokud by se nás pokročilejší mimozemšťané nebáli, stačí se podívat jen na zprávy, kdekoliv.
    3)Že by byla nějaká jiná civilizace chováním na tom hůře než my, páč ti by nikam nelétali, neb by se sežrali navzájem.
    4)Že by nám kdokoliv z nich vyhlásil válku, to je absolutně směšné stačí porovnat nutnou úroveň techniky a spolupráce k překonání vesmírných sil a vzdáleností, my zatím nedokážeme čelit pořádně ani pozemskému počasí natož tomu co může nabídnout vesmír. A pak bojujte :o)) Atomová bomba? a nebo ohňostroj na uvítanou.
    5)Že by byla nějaká vysloveně pozitivní, nebo negativní rasa, to jsou jen naše touhy inspirované náboženstvím dobra a zla. Tenhle pohled se nám může zatraceně vymstít.
    6)Že nás může někdo od jinud provést až k vytouženému cíli vysoké morálky a kultury, těžko, na to je třeba absolutní důvěra a úcta k tomu kdo vede toho kdo je veden a opravdu pořádně makat sami na sobě. Lidé nevěří ani sami sobě natož druhým lidem, mírné fyzionomické nebo pouhé názorové rozdíly jsou nepřekonatelným problémem a důvodem i k těm nejhorším činům. A o úctě už raděj nepsat.
    7)Že by vlády nezrazovali své občany a voliče nebo dokonce svůj vlastní druh, na to se stačí podívat co a jak jednotliví členové různých vlád dělají či nedělají a jací lidé po vládních funkcích prahnou a co jsou ochotni pro získání funkce udělat, nebo kratčeji co udělat nejsou ochotni. A pak to nejdůležitější strach z toho co udělali, a co pak až to vyjde na veřejnost. Ta ostuda a hanba toť maličkost, ovšem vysoké tresty či Haagský tribunál to je jiné kafe. A pak zde máme hysterii a strach. No a tato kombinace plodí další chyby, další zločiny a další zvěrstva a další hysterii a další strach. Den jako každý jiný.

    Tak vcelku a jednoduše rozhlédneme-li se okolo sebe bez růžových brýlí a podíváme-li se sami na sebe v zrcadle můžeme pak opravdu doufat v něco konkrétně pozitivního, nebo negativního od někoho tak strašně jiného a odlišného jako jsou bytosti z vesmíru? Jak se my jevíme jim? Možná všichni z nich dělají dle svého chápáni to nejlepší co mohou a svedou a co nejhorší jak nás všechny chápou a vidí. Navíc opravdu si myslíte, že by kdokoliv zdejší byl schopen poznat a pochopit to čemu skutečně vyspělé civilizace říkají válka?
    Nebo zlo? Případně jakoukoliv větší akci, když si nemůžeme být jisti ani tomu co vidíme a slyšíme?
    Nemyslím si, že mají třeba cokoliv skrývat, nebo tajit. Kohokoliv zastrašovat, nebo umlčovat. To co dle mého tyto všechny bytosti opravdu přinášejí je jen zrcadlo. Podívejte se do něj a zkuste pochopit né nás ale sami sebe.
    (Jak v té baladě O katovi "jen co jste dali dělal jsem") :)
    Svět nebude díky nim lepší ani horší, je takový jaký ho stále dokola vyváříme my sami, spolu a až křečovitě. Nikdo nemusí lidi navádět dělat dobro nebo zlo a už vůbec kvůli tomu nebude nikdo létat světelné roky až sem.
    A tajné je to čemu se věří , že je tajné. Jinak není tajné nic.

    OdpovědětVymazat
  17. Díky za dobrý komentář ...
    Rusky umím (:-))), ale ani jeden z těch formátů se mi nezobrazuje.

    OdpovědětVymazat
  18. 8.51: Díky, mám stažen doc, ale to není ta kniha o rasách mimozemšťanů, to je o létajících talířích.

    OdpovědětVymazat
  19. Srdečne zdravím :o)
    Ak má niekto záujem a chce poznať viac o pravde o mimoz., môže si na you tube vyhľadať zaujímavé videá pod menom Alex Collier. Možno, že to už niekto z vás videl.
    V minulých rokoch som často videla svetlá ich lodí v noci, dokonca sa mi ukázali, keď zistili, že ich pohľadom intenzívne vyhľadávam na nočnej oblohe... No, ako som si pozrela tie videá od Alexa Colliera, to skončilo, lebo som sa prestala vytešovať, že vidím svetlá ich lodí, keďže som si prestala byť istá, čie lode to sú... Tam "vonku" všade okolo totiž stále prebiehajú boje medzi Dobrom a Zlom...
    Verím na život mimo našej planéty už od dieťaťa,... už v dobe za socíku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně to tady někdo řekl! Že i tam venku probíhají boje,války mezi temnými a Světelnými. Nepřímým důkazem je sousední planeta Mars. Fotografie z marsovských vozítek, a zvláště z toho posledního Curiosity, ukazují neuvěřitelné nálezy, které budí stále silnější dojem, že na Marsu proběhla nějaká celoplanetární katastrofa, válka mezi marťany nebo marťany a ET´s z vesmíru. Všude, kam se kamera Curiosity podívá, všude jsou samé fosilie bývalých různých tvorů a humanoidů.Některé poměrně "zachovalé", jiné již něco jako zkameněliny nebo z části pohřbené v písku. Doufám, že se nic podobného neodehraje tady na Zemi. Byly tam zychyceny i různé vraky bojových strojů a něco, co se podobá troskám,vrakům pozemských zámořských lodí. Vše též pohřbené z větší části v písku. Jakoby tam kdysi byla jezera nebo moře, po kterých se ty lodě mohly plavit. V těchto souvislostech si vzpomínám na jeden starší článek kdesi na cez-okno.net, exopolitice, doležite.sk (neboť už nevím, kde to přesně bylo), kde se pravilo, že lidstvo žilo před Zemí i na jiných planetách či velkých měsícech Sluneční soustavy, a že vždycky došlo k jejich zničení lidmi. Tak se prý doharcovali až na Zemi, která jim zbyla jako poslední domov. Jak to tak vypadá, chtějí si zničit i to poslední, co tu pro život zbylo ! Možná, že se to neděje přímo z vůle člověka, ale z vůle těch, co lidstvo zřejmě od jeho počátků doprovázejí a tajně ovládají !

      Vymazat
  20. convert file format
    ---------------------
    http://www.convertfiles.com/

    OdpovědětVymazat
  21. Tak nakoniec som našiel všetky 3 časti o mimozemských rasách preložené do čestiny:

    1. diel: http://www.exopolitika.cz/news/ruska-tajna-kniha-mimozemske-rasy1/
    2. diel: http://www.exopolitika.cz/news/ruska-tajna-kniha-mimozemske-rasy-dil-2/
    3. diel: http://www.exopolitika.cz/news/ruska-tajna-kniha-mimozemske-rasy-dil-3/

    Je to celkom zaujimavé čítanie odporúčam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Není to sice ta kniha přímo, ale je to překlad oněch třech Dantových videí.

      Vymazat
  22. Citát z orgonetu: "-a poslední video než mu smázli acc na youtube (anglicky) http://youtu.be/0htDGO4fD6Y "

    Tieto videá sú uz odstránené.

    OdpovědětVymazat
  23. hmm sorry ale neda mi to.. neni kalousek nahodou predstavitel te posledni rasy z toho seznamu? naprosto by to na nej sedelo:) nejen vzhled,ale i dalsi stranky jeho osobnosti..

    njn holt galaktickeho ministra financi jen tak nikdo nema :D

    i Rath rikal ze je to galakticky ministr financi:)

    je to dost offtopic, sorry,nechci rozpoutavat nejaky flamewar jestli je kalousek mimozemstan (on totiz je mimozemstan i kdyz by nebyl mimozemstan,jestli me chapete)

    OdpovědětVymazat
  24. Orgonet29. března 2013 13:51
    No ta kniha nebude původní ani v těch čevených desekách v zde uvedeném českém přepisu toho filmečku. Na deskách je napsáno: главное управление контрразведки СМЕРШ
    A nic jiného, takové desky jsou i na wiki. Ikdyž do desek lze strčit cokoliv, že?
    Film zde už není tak nemohu ani uvést stopáž dle které jsem vyhledával. Ostatně pořád může jít o samizdat či soukromý operační deník. Pak to půjde najít teprve až majitele napadne knihu oskenovat a pustit po netu do světa. A nemusí to být zrovna už bez tak propraný autor původního videa.

    OdpovědětVymazat
  25. Video neexistuje nebo PAGE 404 Takže vcelku o ničem.

    OdpovědětVymazat
  26. Aspon je videt ze to nebylo az takovej fake kdyz to smazali smejdi jeste ze jsem to videl :) docela zajimave ze ne vsichni sedivaci jsou spatni :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.