19. března 2013

Workshop o HHO


Ahoj Orgo, zdravím tě.

Myslel jsem si, že se okolo HHO na nějakou dobu slehla zem, ale opak je pravdou. Včera jsem narazil na tyto stránky s pozvánkou na workshop. Tak pro ty z nás, kteří by měli rádi doma „auto na vodík“ je cesta zase o něco kratší. Naposledy jsi se zmínil o této technologii 10. května 2011. Luboš


http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2013030053

HHO workshop - 6.4.2013 - Praha

Volná energie
Zveme všechny zvědavé a zvídavé lidi na náš první HHO workshop, na kterém Vás naučíme jak realizovat HHO aplikace. Všichni účastníci akce si sami sestaví kompletní HHO set, který si odnesou domů. K dispozici dostanou kompletní soubor součástek, ze kterých pod našim vedením na akci postaví funkční HHO set (elektronika bude již hotova), záleží pak na každém z Vás zda zařízení umístíte do svého vozu, či z něj uděláte hořák-svářečku, který využije v domácnosti či ve firmě. Chystáme nový web pro tuto problematiku, kde budou bezplatně zveřejněny veškeré návody a postupy, jak realizovat HHO systémy, včetně výkresů elektroniky, desek vyvíječů atd.



Nabízíme na akci možnost instalace HHO systému do vozu jednoho z posluchačů... takže pokud toužíte po HHO do svého vozu a měli jste problém s neznalostí jak instalovat, první zájemce získá tuto instalaci zdarma a ostatní se na ní budou učit.

Ukážeme Vám samozřejmě také, jak udělat z vody pomocí elektřiny hořák, takže všichni kdož budou chtít, si budou moci na svých chatách či kempingových vozech vařit či ohřívat pomocí vody a elektřiny.

Registrace na emailu: jan.hanak@digitalboard.cz

Cena akce včetně výroby vlastního HHO setu činí 3.500,- Kč
Cena akce pouze jakožto posluchač 500,- Kč

Událost na FB:
https://www.facebook.com/events/138811686295126/

16 komentářů:

  1. Skoda, ze som daleko od Prahy, lebo patrim medzi nespokojnych majitelov HHO. Skusal som ho nasadit na 2L turbodiesel a ani prd sa to neodzrkadlilo na spotrebe. Vodika to popritom vyrabalo az az.
    Takze moznoze na obycajne benzinaky, alebo klasicke diesle to funguje, ale kto mate turbodiesle, tak neusetrite nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám 1.8TD a domacky vyrobená špirálová verzia mi znižila spotrebu zo 7,8 na 6,6 L/100km (Mesto krátke trate do 10km). Auto nemá lambda sondu. To môže byť príčina prečo to tebe nejde.

      Vymazat
  2. lze tím pohánět auto nebo to jen do spalovani benzinu pridava trochu vodiku?

    OdpovědětVymazat
  3. Jak jsem uz nekolikrat predesilal,HHO je bezvadna vec k vytapeni.Jestli ho nekdo chcete do auta,mate dve moznosti: c.1 Dat to do auta tak jak to je,znamena rozloucit se cirka za dva roky s motorem,ted pocitejte kolik usetrite na palivu,na nicem jinym neusetrite,kolik stoji novej motor,nebo jeho kompletni prestavba!Co vznika spalovanim vodku,a co potece vyfukovym potrubim. Pak je c.2 vyvlozkovat motor,vymenit valce,pisty,krouzky,atd. za pochromovany,nebo nerezovy.Kdo umi pouzivat hlavu a pocitat,nepotrebuje vic slyset!Jediny auto budoucnosti je elektroauto,viz na youtube dohledatelny:"kdo zabil elektromobil".To resi totiz i oleje,udrzbu a spousty jinejch veci.Je to prakticky auto na veky a s minimalnima nakladama.Tyhle HHO auta jsou trpeny jakoby s nelibosti jen proto,ze ropnymu a automobilovymu prumyslu skodej jen nepodstatne;-).Ovsem pouzit HHO k vytapeni domu,bytu,a vyrobe elektriny je uz jinej a velmi vitanej soudek :-)......proud

    OdpovědětVymazat
  4. Zbytečně složité. Stačí 4 litrová sklenice do ní natočit šikovně dva dráty přes jednu šišší a jednu slabší rouru, napustit vodou, přidat trochu sole kuchyňské a připojit na 12 V s hadičkou na sání motoru a 3500,-Kč je doma. Stará věc. Spíš by mě zajímala stejně jednoduchá výroba deutéria.

    Čus.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chceš vyrábět vodíkové bomby, že sháníš deuterium ?

      Vymazat
  5. kamarad byl kdysi na takovym work shopu na morawe nekde a vylezli z nich velký podvodníci snad to nejni taky taková šmíra ale jinak mam radost ze se o to stale nekdo zajima

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte se, ropy je dost A VŽDYCKY JÍ BUDE DOST ! To samé se týká UHLÍ ! Ty kecy o ropném nebo uhelném zlomu (jako že se už nikdy víc nevytěží jako tomu bylo před rokem 2008)jsou jen korporátně - politická propaganda světových elitářů (NWO) vůči nevědomé veřejnosti, aby mohli zdražovat benzín, naftu, plyn i uhlí, jak se jim zlíbí ! Ropa ani uhlí nevznikaly FOSILIZACÍ, ale úplně odlišně vlivem Slunce na vnější a vnitřní plášť jádra Země, odkud jsou takto vzniklé masy tlačeny ven k povrchu (viz Třinecké sloje) ! V tomto nám elity více než 60 let lhaly, a to i v učebnicích základních a vyšších škol ! Hledejte si proto dobré informace kolem sebe, a nečekejte jak "prasata u žlabu na to, co jim do nich nalejou" !

      Vymazat
    2. Kvůli tomu odhalení, jak se tvoří ropa a uhlí (ne fosilie jako omezený zdroj, ale naopak jako obnovitelný zdroj interakcí sil Země a Slunce !), považuji videodokument s Michaelem Ruppertem (investigativní žurnalista - něco jako je u nás Stanislav Motl) o ropném kolapsu (Collapse Michael Ruppert - http://www.youtube.com/watch?v=G7WLCEUi7vk ) za účelový hoax, fake vůči nevědomé veřejnosti ! Asi byl velmi dobře zaplacen, neboť "tu kauzu" na kamery velmi dobře zahrál ! Proto pozor na podobná matoucí a zavádějící videa stejně, jako na ty "vypečené ptáčky", co tomu před kamerami sekundují ! Doufám, že něco podobného nepraskne i na další tzv.insidery či kontaktéry (např.Kaoru Nakamaru, Luisa Muratori, Dolores Canon,Ludmila Kozáčková, Kiesha Crowther, Inelia Benz, David Wilcock, Drunvalo Melchizedek, Kateřina Motyčková, Alex Collier, George Kavassilass, Phil Schneider, Rauni Kilde, David Icke, Sheldon Nidle, Wild Collen, Steward Swerdlow, Alaje z Plejád, Lindsey Williams a další)!

      Vymazat
  6. kolikrát to má vyšší účinnost než obyčejná elektrolýza?

    OdpovědětVymazat
  7. nechápu důvod "přepálené" ceny. nápady na zařízení 0 point energy by se měli sharovat a ne na nich zase jen sprostě vydělávat! toho západního myšlení se jen tak nezbavíme očividně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není západní myšlení, jen přepěstěná lidská chamtivost !

      Vymazat
    2. Člověk nespotřebuje miliardu za svůj život, ani kdyby se potento, a kdejaký blbec z vlády potřebuje "nutně" druhou, třetí atd. !!!

      Vymazat
  8. Asi si Luboš , Jan dělá malou reklamu? Ale zase pokudi auto pojede zadara tak to je super.

    OdpovědětVymazat
  9. ono se to sharuje ale i to nekdo musi zaplatit, krom toho mnoho lidí není technického vzdělání a nemusi tedy být schopno dané zařízení dle sharu "zdarma" zprovoznit, někdo to musí udělat za ně proto workshop a proto cena. Odpovídat neustále do kola na jednu otázku a to zdarma aby se dav uspokojil je hloupé. zákon o zachování energie říká že nic opravdu nic ani prd není zdarma.

    OdpovědětVymazat
  10. S těma elektromobilama je to totální kravina.
    Elektřina je poměrně drahá. Voda potřebná ke štěpení je skoro zadarmo. A jestliže tedy lze štěpit atomy vody efektivně tj. jestli funguje Meyerův objev týkající se rozkladu vody , kdy pomocí vysokého pulsního napětí pří velmi malých proudech dochází k rozkladu , tak taková věc se hodí jak na to topení , tak i na pohon vozidel.
    Ovšem u stávajících motorů by se musely vyměnit ventily a výfukové systémy. Což by vzhledem k úsporám desetitisíců za palivo nebylo vůbec nákladné. Ale stát by to brzy zarazil. Protože daně s paliva by najednou nikdo neplatil.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.