8. března 2013

Z vesmíru právě proudí neuvěřitelné energie


Zdravím všechny orgoneťáky a hlavně jeho majitele. 

Chci jenom poukázat na jedno z nejúžasnějších období, tohoto desetiletí, možná století. I tím, že v pátek je Inaugurace prezidenta ČR. Což je vlastně rituál. Ano skeptici i prezident prochází rituálem!!! Slavnostní slib, předání klíčů, to je ceremoniál, neboli rituál. A je v tomto úžasném období. Věřím, že tento muž bude vyjímkou. 

Úžasné konstelace tohoto měsíce:
Slunce v Rybách
Merkur v Rybách
Venuše v Rybách
Mars v Rybách
Neptun v Rybách
Cheiron-léčitel- v Rybách
a v pondělí 11.3. Měsíc v Rybách

 Až do pondělí nám znamení Ryba představí neuvěřitelné energie, které k nám teď proudí z vesmíru. Tyto energie může využít člověk, který je nemocný. Stačí se léčit obyčejnou vodou. Důvodem je Neptun a Cheiron v Rybě. V tomto týdnu máme opravdu něco úžasného zažít. Poprosme tedy o léčení naší planety matky Země, ona je zde tím nejdůležitějším. Meditujte aspoň 10 minut denně a přijměte energii z vesmíru, nechte se jí zalévat a dávejte ji i zemi. Tato konstelace se může naskytnout až za několik desetiletí. Díky Merkuru v Rybách i slovo dá sílu/ i když je retrográdní-tzn. planeta se pohybuje zpět/. Proto své meditace, prosby a děkování sdělujte nahlas.

Slunce je v 11.domě a přestavuje naše splněná přání, přátele. Je v souladu s Merkurem, Venuší, Marsem Venuše je také v 11.domě v Rybách a pomáhá výrazně. Jupiter je v 1.domě v Blížencích a dává nám štěstí, vytváří osobnost, přívětivost. Mars je ve 12.domě a dává nám nepřátele, smrt, chronické choroby, ale i možnost poznat druhou stranu věci, i toto nemusí být negativní, můžeme se  i poučit. Musíme však být opatrný, mnoho lidí do úterka 12.3. zemře na silnicích a při jakýchkoliv nehodách a neštěstí. I toto je druhá stránka, bohužel. Vše má dvě strany, rub a líc. A za tyto energie, přichází oběť nehodovosti na silnicích a nejenom tam.

Přeji vám všem, šťastný dojezd do svých domovů a myslete na svou duši, ale i duši této planety. A duše co jsou kolem nás. 
Důležité je odpouštět!                    Zdenička Sládková

Výpočet je pro 08.03.2013 - 08:47:00 Praha.

64 komentářů:

  1. doufejme tedy,že bude alespon TROCHU osvícen spasitel lidiček,co si sami se sebou neví rady a upínají na něj nadějeplně vlhký zrak-- Miloš Zeman....ale když inteligentním židum DOSUD nedošlo,že si Mesiáše popravili a stále upěnlivě modlitbami živí své očekávání někoho KDO NEPŘIJDE,jak to zvládne krkající nemyslící dav???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vite, je to zhruba tak, je mnoho ruznych nabozenstvi, kazdy vam tvrdi, ze jen ONI maji pravdu, kde mate zaruku, ze Josua z Nazaret byl mesias?ano rikaji to krestane, ale to ze to rikaji je pravda? budhiste mluvi o budhovi...je tedy budha ten spasitel vsech? muslimove maji proroka Mohameda ktery v jeho dobe byl pokrokovy, ano zide ti verici veri v prichod mesiase, kde mate zaruku, ze jak rikate "nikdy neprijde? Vy jste ten nadclovek co to vse vi?pochybuji o nekom kdo by vic jak druhy, to jen lide ze sobeckych duvodu udelali hierarchii ze ti jsou vic jak druzi a ti druzi jak ti prvni. Pokud opravdu buh je,jiste place nad egoismem lidi, nad valkami a zmarem, nad tim, ze lide nehledaji to, co je spojuje, ale jdou si po krku.. a jeste malickost, jak si vubec muzete dovolit davat kolektivni vinu zidum za popravu take zida Jezise? ano rvouci dav to chtel, ale kdyz pustite na Vaclavak v Praze rvouci dav urcite skupiny primitivnejsich lidi a ti budou rvat, budete davat take kolektivni vinu vse cechum? rvouci dav nepredstavoval mineni vsech zidu, a za druhe v zidovskem zakone se zakazuje nekoho zabit ci zavrazdit, kdo to dela porusuje zakon, a desatero si prevzali nejen krestane , ci jeho casti jako zaklady prava..na kazdy pad byl Jezis nadprumerny ze lidem dal viru, kterou mohou vyznavat vsichni, nicmene ohobloval puvodni nabozenstvi, je sporne kym vlastne byl, patrne clovekem, ovsem az me nekdo presvedci, ze bozim synem, tak reknu ano, a co do mesiase, kazdy clovek muze byt tak trosku mesiasem pro lidi kolem, kdyz bude se chovat hezky, premuze v sobe zvireci pudy brat druhym, jednat jen na ukor sveho ja a sobectvi hlava nehlava, pomahat davat.....nezalezi na vire az tolik zalezi na tom jaci jste.....to je muj nazor muzete souhlasit ci ne...

      Vymazat
    2. Prosím,dejme panu prezidentu Zemanovi aspoň šanci. On je teď v realitě jediný, který může a chce nás vysvobodit z toho pekla okrádání, lží a nenávisti. Bude muset čelit tolik zlu.Podívejte se, jak média už teď na něm a jeho rodině nenechají nit suchou.Budou vyzvedávat nepodstatné nedostatky (oblečení) a překrucovat a bagatelizovat důležitá sdělení (mafie,negativní deviace).Podívejte se, jak se chechtají ti bazilišci Kalousek se Schwarzenbergem: http://media.novinky.cz/264/362642-top_foto1-g3bwe.jpg?1362756605.Vypadal velmi unaveně a to je teprve začátek.Bude potřebovat hodně sil, aby to ustál, nehledě že protivníci se nebudou štítit ničeho (americká rakovinná zbraň).Dejme mu šanci, neházejme mu klacky pod nohy hned na začátku cesty. Děkuji Eva

      Vymazat
    3. přestaň krkat a zvládneš to ..

      Vymazat
    4. Chtít může, ale druhá věc je, nakolik bude moci ty tři body jeho represí (kmotři, nenonacisti a jim podobní, jistá část médií a novinářů), které zmínil v inaugurační řeči, uskutečnit ! Nezapomínejme, že jsme volili jedno ze dvou "menších zel" (Zeman vs.Šláfenberk), tedy nic, co by bylo skutečnou vůlí většiny občanů ! Oba dva aktéři mají z nedávné minulosti "másla na hlavě" ažaž. Takže bych byl vůči počínání Zemana a i Šláfenberka krajně obezřetný a ve střehu !

      Vymazat
    5. S tou rakovinou to mají ti zmetci pěkně ošetřené. Nikdo jim nedokáže, že ti, co na ní již zemřeli, ji nedostali přirozenou cestou !

      Vymazat
    6. Pro Anonym 8.3.13, 17:30
      Židé by vpodstatě za nic nemohli, pokud by sami ve svých komunitách tuze potírali sionismus, jeho zvrhlé myšlení a praktiky. Tím, že jsou k sionismu dosud loajální (nechápu, že jim nestačila lekce holokaustu za 2ww !), padá stín viny i na jejich krev ! Proto se nemohou divit, že je útočeno především na ně, zatímco sionisté dál ve skrytu za oponou dál piklí proti celému světu !

      Vymazat
  2. Mě spíš napadlo, jestli souhvězdí Ryb není synonymem těch příšerných 2 tisíc let a že Vodnář je ten co by nás měl omýt od jejich minulosti...
    Pro mne je ryba symbolem mlčení,lhaní,nepřítomnosti PRAVDY potažmo strachu a na těhle atributech je postavena naše pseudocivilzace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne nadarmo se říká, že "ryba smrdí od hlavy" ! A podívejte se, co z hlav našich politiků, úředníků, policie, armády, lobbystů a dalších darmožroutů příšerného páchne jen co tu hubu prolhanou otevřou !

      Vymazat
  3. ... ja tomu nechápem všade sa spomínal rok vodnára,teraz zrazu ryba, môžete to niekto objasniť čo a kedy sa začína lebo všetko sa to pletie aspoň pre mňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde se nepíše o roku Ryby jen o tom, že pro měsíc, či začátek března do 11.3. nám hvězdné znamení-zodiak, ovládne Ryba hodně planet,. Tím pádem, přinese více duchovního světa. Je to jen dočasná vláda Ryby. OK?

      Vymazat
    2. Odpověď není na jednu větu. Za tyto hypotetické věky může precese rotace Zeměkoule. To je něco jako když si roztočíte na stole kolečko ze setrvačníku a ono vytváří kromě rotace ještě krouživý náklon. Ten je dlouhý v případě Země asi 26 000 let. No a když to rozpočítáte, tak vám vyjde, že bod rovnodennosti je pohybuje zvířetníkem něco přes 2000 let na znamení proti směru zvářetníku Beran -> Ryby -> Vodnář... Z toho to pochází, proto ten věk Vodnáře. Dále odborná literuatura (astonomická a astrologická). Je to také důvod posunu Zodiaků v evropské astrologii vůči indické tradiční astrologii.

      Vymazat
  4. Jestli je naší budoucností ožrala, tak to nás čekají opravdu velké věci. Tady je vidět, že lidé České republiky k samostatnému myšlení, což je základ demokracie, zdaleka nedospěli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten ožrala je již konečne pod drnem

      Vymazat
    2. zemřeš hlou..pý

      20-27

      Vymazat
    3. Přesně tak ! Zeman to netají, a hrdě se k becherovce a slívce hlásí, zatímco Havel to před veřejností pokrytecky tajil stejně jako to dodnes dělá jeho někdejší kamarád Kradousek z MF !

      Vymazat
  5. Každý den umírá někdo na silnici ba i jinde, co je to za rozbor? Já žádnou energii necítim :D Nezlobte se, ale nesmíte věřit všemu, co kdo napíše :))) A vůbec bych nevěřil někomu, kdo dělá do reiki, je to špatná energie. Tauri

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty asi patříš k druhé straně že, satanismus.

      Vymazat
    2. Možná ji nechcete cítit, nic vám nepříjde zadarmo. A komu máme věřit Vám?, který nic necítí. hi hi hi

      Vymazat
    3. Musíme však být opatrný, mnoho lidí do úterka 12.3. zemře na silnicích a při jakýchkoliv nehodách a neštěstí. I toto je druhá stránka, bohužel. Vše má dvě strany, rub a líc. A za tyto energie, přichází oběť nehodovosti na silnicích a nejenom tam.

      Tahle informace,nikomu neprospěje ba co víc může i uškodit. Bude z toho někdo nervózní a přítahne si nehodu.
      Jedna z dohod toltéků - Nehřešte slovem...
      Proboha proč takový věci říkáte? A na víc. vše nasvědčuje, že postavení planet je úplně jinak jak píše čitatel pod námi... fakt nechápu...

      Vymazat
    4. Reiky používám a s názorem, že je to špatná energie se setávám poprvé. Můžete to prosím vysvštlit? Děkuji. A.

      Vymazat
    5. Prečo je reiki zlá energia ?

      Vymazat
    6. Ten kdo o reiki nic neví, ani neví, že je to zlá-špatná energie. Bohudík žádný satanista nejsem, takže trochu klidu ju? Energie pomalu narůstá to ano, ale to je normální, příroda taky přes zimu spí a energie je v kořenech. Takže teď ji bude víc a víc..Každý jsme jiní a máme jinou karmu a každý máme jiný druh energie, někdo je víc čistý, někdo méně. Je mi jedno co si kdo o mě myslí, ale takový článek, který popisuje další mrtvé zrovna na dobré náladě nepřidá. Zase jen strach z něčeho, místo toho, abychom se zaměřovali na přítomnost a žili v pohodě. Ohledně reiki, znám hodně lidí, kteří mi potvrdí, že reiki je špatná energie a jen tak se toho člověk nezbaví. Jsou různá drahá zasvěcení, která stojí i desítky tisíc. Stačí si více číst o reiki a jejich záporech. Energie reiki nepochází z čisté enerige. Názor na reiki budu mit stále stejný a raděj se toho taky vyvarujte. Je vidět, co sem vše chodí..někdo mě hodí do satanistů, a další vyvrací energii reiki. Mno nic, hezký den ještě jsou další datumy: 13.3.2013 a 21.3.2013 :) 21. by se mělo něco douzavřít..

      Vymazat
    7. Určitě Reiki není zlá:) (já to nepsal:) ) vždyť reiky byla přirozená energie Ježíše a Buddhy :) tím oni léčili:) Že je zlá bych spíš viděl,že je to dezinformace od temnářů, pač oni rádi zdiskreditovávají to co je dobré, klasika, stačí koukat mentálním okem a pozná se hned co je ok a co ouvej:)

      Vymazat
    8. :-) http://cs.wikipedia.org/wiki/Reiki - jen k zamyšlení:

      Jako každé "zasvěcení" je rituál. Každý rituál a tady zvláště,podporován symboly, které se vkládají do těl bytosti...je co? :-)) magie...:-))) Co je to za symboly? hmm,,Zná někdo přesný význam těch symbolů- čím a co vyzařují, čím svazují, jak působí a hlavně, jejich původní utvoření záměr, kým? Nikdo tohle neví, ale všichni to používají.-)
      Reiki je druh pasti, zpočátku vám dělá dobře, mnohdy i čistí, pomahá, ale pak ničí bytost.
      Velmi srovnatelné s podobenstvím ďábla :-D Upiš se čertu, dobře ti bude sloužit, ale pak! Lidé,kteří před několika lety si zaplatitili zasvěcení do stupňů- a tady zbystřete:-)) ZAPLATILI tj, koupili, cožpak může to být čistá energie? Cožpak si v duchovnu můžete něco koupit, aby to fungovalo čistě?:-)) Ti lidé, mistři reiki rychlokvašky, po letech se jim nedobře daří, buď na duši nebo i na tělu, nebo na obojím...proč?
      Proč to píšu?
      Moje dávné osobní setkání s reiki, popisuju, vlastní zkušenost- bolestivé a náročné odsvěcení.A vidím lidi kolem sebe, co si to taky koupili, nebo jedou v tom :-))) A zkušenosti lidí, co pochopili a odsvětili se, jsou podobné mým- bolestivé prožitky se těch sajrajtů zbavit.
      Ale nestraším, nevnucuji, jen k přemýšlení fakta.
      Jenom zkušenost, opakování a moudrost prožitku vás dovede k cíli...(ne mistr),tj, vlastním úsilím,poznáním a prací na sobě.
      S Bohem se nekšeftuje. ;-)
      Návod jak na to:
      Rozhodování a úvahy by neměly být ovlivněny sociálním nebo náboženským,
      filosofickým zvykem, ale vlastní úvahou v hlubinách sama sebou pozorovaného zevnitř z mikrokosmu. Tam je klid, moudrost a tvé srdce. To nám pomůže být v proudu a harmonii s vesmírem a Bohem. Jednání s očekáváním zisku a výhod (myšleno i duchovní) je předem svázáno s nepravdou. Naslouchat svému vnitřnímu světu, ve svém srdci je cesta, jak poznat pravdu o sobě a svých činech. Ego a stres jsou jako pokřivené zrcadlo, ve kterém se snažíme najít svůj obraz a poznat pravdu. K poznání sebe a věcí je třeba vyčistit svoji mysl, zbavit se trápení a strachu, chtíče, a uznat, že nejsme něčím víc, ale ani míň, než částí dokonalého Vesmíru. Pak naše jednání nebude omezeno touhou pomoci k bohatství a očekávání odměny nebo konkrétního výsledku. Vesmír ve svých zákonech nám odpoví stejně.

      Vymazat
    9. Tady je o reiki pěkný článek, pokud se chcete dozvědět pravdu: http://karolinaloskotova.blog.cz/1201/1-zasveceni-jako-podvod-reiki

      Vymazat
    10. Fakt je, že pozoruji ve svém okolí (a nejenom v něm !) v poslední době výrazný nárůst úmrtí lidí v různém věku, ať už jsou to nemoci, sebevraždy nebo nějaké nehody, úrazy apod. ! Nevím, nakolik to může být důsledek globalistických programů depopulace, samoočistného procesu Země nebo zásahem "vyšší moci" !

      Vymazat
    11. Nejenom Toltékové, také Starý a Nový Zákon přikazuje lidem nehřešit Slovem a nebrat Boží Jméno nadarmo. Kdo to dělá, nemůže se divit, že má ve svém životě nepřátele, neúspěchy a plno dalších "jobovek" !

      Vymazat
    12. Ještě k reiki, k info Anonymní9. března 2013 16:31
      ten článek z www je téměř dokonalý popis, co se děje při zasvěcení reiki, ale i jiných podobných, smyšlených učení jako merkaba apod. reiki je základním, prvotním- shambala a merkaba nadstavbou, dokonalé energetické zničení bytosti. Je to past na probouzející se bytost. Její zastavení a dokonalá destrukce.

      K Anonymní8. března 2013 23:17 - ano bylo zneužito pro zničení. Na tom není nic divného, děje se tak běžně se vším. Tvoje- "klasika, stačí koukat mentálním okem a pozná se hned co je ok a co ouvej:)" bych jednu radu pro tebe, vyčisti si dobře své mentální oko :-))))

      Vymazat
    13. A jaké čistidlo doporučujete ?

      Vymazat
    14. K Anonymní11. března 2013 17:13
      Vyberte si z něj breberky různé, :-) tj blokace. a očistu celé bytosti, hlavně 6té čakry.

      Vymazat
  6. Dávám Milošovi rok ...... (maximálně dva) a bez smajlíku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miloš je nezmar, ten má tuhý kořínek. Boj s ním bude velmi tuhý. O tom se brzy přesvědčí všichni jeho nepřátelé ! Budou potit krev a vyvalovat oči z důlků !

      Vymazat
  7. Kulový z toho budem mít ,kvuli tej chemodece,snad jen ma Šumavě jako vždycky není

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kulový s přehazovačkou a chemodeku navíc jako bonus !

      Vymazat
  8. Overil som to cez astronomický software (okamžité polohy planét si môžete pozrieť aj cez Google Earth):

    Merkúr, Venuša, Neptún, a Cheirón sú cez tento víkend vo Vodnárovi, nie v Rybách. Venuša sa do Rýb dostane budúci týždeň, ostatné ostanú celý mesiac vo Vodnárovi. Neptún tam bude celý rok. Merkúr sa do Rýb dostane až budúci mesiac.

    A Jupiter je celý mesiac v Býkovi, nie Blížencoch, tam sa dostane až niekedy v lete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem to kontrolovala, autorka článku má pravdu koukněte sami na výpočet planet na
      http://astrologie.najdise.cz/aktualni-postaveni-planet

      a když si najdete profesionální web astrologů, tak také povrzuje autorky článek, koukněte sami na efemeridy, měsíc březen 2013, myslím, že na astru a efemeridách by nelhali používají je sami astrologové, píšete jako anonymní, jen chcete poškodit někoho, kdo se tu snaží lidem trochu naznačit a pomoci. Měl byste se omluvit, protože vy jste někde úplně jinde.
      http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2013.pdf

      Vymazat
    2. Asi jste se anonymní překoukl, článek je pravdivý.Mám to přímo od hvězdopravce.Zda důkaz.
      http://www.stribrny.cz/strib.clanek.php?clID=1667

      Vymazat
    3. Upřímně řečeno, tak to máte asi špatný program, neboť Google Earth vymysleli materialisti a tento program vůbec nesouvisí s astrologií ale s astronomií. Pořiďte si astrologický program.

      Vymazat
    4. nie veru, pravdu máš len s tým Jupiterom, ostatné spomínané sú naozaj v Rybách, over si to aj niekde inde

      Vymazat
    5. Aha, tak teraz už som to pochopil, všade na astrologických weboch je to tak ako hovoríte, máte pravdu. Ale stále mám pravdu JA! Tie vaše programy neberú do úvahy precesiu a sú už asi pár storočí zastaralé (podľa môjho odhadu zhruba 2000 rokov). Keby ste sa pozreli na oblohu že v akých súhvezdiach skutočne sú planéty videli by ste to (aj keď teraz väčšinu zakrýva Slnko)...

      Ani len znamenia už nemajú dobré dátumy, ako pozerám. Slnko len teraz prechádza z Vodnára do Rýb. AK majú podľa vás Slnko a iné planéty nejaký vplyv na presun energie zo súhvezdí, prečo neberiete do úvahy ich skutočnú polohu?

      Vymazat
    6. To je značně diskutabilní ! Protože software není originální realita, a nejsem si tak úplně jist, že správci toho software průběžně aktualizují skutečný stav. A zvláště tehdy, pokud se v okolním nebo ve vzdáleném vesmíru přihodí nějaké anomálie či dočasné nebo trvalé změny, a zvláště ty, které by mohly pozorovatele a lidi obecně vyděsit a vyvolat případně paniku !

      Vymazat
    7. astrologická souhvězdí nejsou ta samá jako astronomická

      Vymazat
    8. To víte, to konzumní hmotaři těžko pochopí, když někdo něco nabil vedle výrazu nabyl - obojí strčí bez skrupulí do jednoho pojmosloví podobně jako astrologii s astronomií. Je to podobné, jako když se něco točí levotočivě nebo pravotočivě - materialista vnímá jen to, "že se obojí točí":-)

      Vymazat
  9. No ja sem hlavne rad, ze sme tim dnesnim ritualem prosel ve spanku.

    OdpovědětVymazat
  10. ctenar nahore hovori o nejakem davu co je vinen smrti Jezise, svedci to o tom,, ze jeho uhel je velmi zkresleny...nejaky dva nejsou vsichni a kazda vrazda je vrazda, byly tyo intriky, chteli se Jezise zbavit, byl prilis nebezpecny pro Rim a tak se hodilo zmanipulovat par kriklounu, kdyby si pan precetl historii, zjisti ze Jezis mel byt zidovsky kral a to se moc nelibilo rimanum....to ze vzniklo krestanstvi je jeho dilo, ze dal nove myslenky novy smer a ohobloval puvodni nabozenstvi, zato dal sanci vsem...nechci spekulovat byl li vykupitel, ci spise clovek s nadprumernou inteligenci a velkym srdcem pro lidi, nebo prorok jak rikaji arabove, na kazdy pad, kdyz nadavate na zidy, modlite se k zidovi, protoze Jezis byl zid, coz znamena, ze mezi zidy jako vsude jsou lide co maji ruzne zajmy, ruzne uhly pohledu, a ruzne nazory na ruzne veci....ne vsichni jsou verici, ne vsichni souhlasi se vsim..ale to je lidska zavilst, ze lide nesnasi nekoho kdo je odlisny a taky zavidi ze ano...misto aby se sami taky pricinili...osobne bych byla rada, kdybychom meli vsichni jednoho boha jednu cirkev pro ty co chteji verit, a ne stovky cirkvi a sekt..., jenze to neni ani tak o cirkvich, valky nasili a brat druhym je zla stranka cloveka a proto apelujme na tu dobrou stranku, davejme misto berme a pak nas svet bude lidstejsi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je poněkud sporné, když jeruzalémské farizejstvo a jím zfanatizovaný přítomný lid, někdo paušalizuje v otázce viny na celé židovstvo. Mohli bychom se domnívat, že vinu za smrt Ježíše na sebe vzali jen ti, co s jeho mučením a popravou souhlasili, ať už se nacházeli kdekoli na světě.
      Jsou tu však proti tomu jisté indicie, které naznačují, že "proklet" byl celý židovský národ. Svědčí o tom mimo jiné Bohem nařízený věčný exil pro židy, kteří z toho plynouce si nesměli již nikdy více vybudovat vlastní království či stát, a měli zůstat věčnými běženci na Zemi bez domova. Dalším náznakem je hříšný pád prvních lidí Adama a Evy. Nebyli potrestáni smrtí jenom oni dva, ale i jejich děti, a všechna další pokolení, která z nich do budoucna vzešla !

      Vymazat
  11. Tady je graf na pondělí, pokud se vám to nezobrazí, tak rozklikněte "vypsat detailněji"

    http://osobni-horoskop.najdise.cz/rozbor-formular/?poslat_rozbor=ano&narozeni_den=11&narozeni_mesic=3&narozeni_rok=2013&narozeni_hodina=12&narozeni_minuta=00&narozeni_mesto=50-5-14-25&house_system=placidus#rozbor-znameni

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím Vás přátelé, nemusím být vzdělaný v esotérice, někdy stačí mít pozorovací talent. Všiml jsem si, když na Zemi mají proudit silné očistné energie. Je obloha maximálně zatažena (nasazený dekl) to na její odstínění od těchto energii. Takže z Prahy potvrzuji "Velmi silné očistné energie".
    Zasílám Vám, také link na polohy a pohyb planet v sluneční soustavě. Energeticky zajímavý (dle mne) bude datum 4(5).4.2013, kde planety vytvářejí krásnou společnou linii.
    http://dd.dynamicdiagrams.com/wp-content/uploads/2011/01/orrery_2006.swf

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. energie proudí pořád , nezávisle na tom jaké je počasí

      Vymazat
    2. Tak tak, někomu proudí jinému zas prudí, přijde na to, jaké prisma ten či onen zaujme !

      Vymazat
  13. Tolik planet v Rybách to svědčí o tom, že jaderný Kim vyhlásil Jižní Koreje válku a odstupuje od příměří. Tím se završí celkové období RYB a můžeme konečně vstoupit do Věku Berana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte, že když se v médiích začne překotně mluvit o míru, mírových procesech, o kulatých stolech, vždy je za tím skrytá nějaká připravená destrukce (povětšinou povstání nebo války)!

      Vymazat
  14. Na str. Alex Collier Andromeda je nové video, rozhovor 20.3.2013. Rada by som bola, keby ho niekto preložil, pretože Collierovi verím, že ma skutočné informácie od Andromedanov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A.Collier toho řekl hodně, a vše do sebe logicky a věrohodně zapadá. Varoval lidstvo před agresí, represí, ničením a potlačováním !

      Vymazat
  15. Ahoj, nechci vás mučit, ale pokud víte, co je precese zemské osy, tak byste mohli pochopit, že kdyby byly všechny ty planety v Rybách, tak nikdy nemůže nastat věk vodnáře. Ty planety jsou ve Vodnáři. Jupiter je v Býku. Můžete si to věřit, když vyjdete ven a podíváte se na oblohu. Vedle jasné večerní hvězdy jsou vidět Plejády a ty nejsou v Blížencích.
    http://udalosti.astronomy.cz/?p=2149

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astronomie a astrologie jsou dva odlišné obory...To jen abyste věděl vy.

      Vymazat
    2. v astrologii se nepočítá se souhvězdími , jako v astronomii, trochu si to prostuduj ..

      Vymazat
    3. Jedno druhé zcela nevylučuje, aby bylo též jasno !

      Vymazat
  16. Nepatří to do komentářů pod tento článek, ale zde http://karolinaloskotova.blog.cz/1303/truman-show doporučuje Alue shlédnutí filmu Trumen show. Právě jsem ho viděla
    a doporučuji. Schválně, co vám to připomene?

    OdpovědětVymazat
  17. Čekání na spásu...

    Všichni někoho čekáme...

    Abd-ru-shinovi stoupenci hnutí Grálu na svého Imanuela
    Bendovci na svého Aštara a jeho vesmírné lodě
    Budhisté na svého Maitréju
    Hopi na svého Pahana
    Jehovisté na svého Jehovu
    křesťané na druhý návrat Krista,
    Krišnovci na svého Kalkího, jenž ohlásí konec kaljugy,
    muslimové na svého Třináctého proroka,
    šiíté na svého Mahdího
    židé na svého Mesiáše...

    Všichni čekáme,
    čely bijem, na zem klekáme,
    tak jako miliardy mrtvých před námi,
    tak jako miliardy mrtvých za námi,
    a možná i Bůh si za nás zoufá, modlí
    a čeká na nás, doufá, den po dni...

    OdpovědětVymazat
  18. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/energie-v-b-eznu-2013

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.