27. března 2013

Díra v haarpové oblačnosti i v Olomouci

Milý OrgoNete,
reaguji na článek z dnešního rána "Díra v Haarpové oblačnosti". Stejný jev byl viděn i v Olomouci. Snímky byly pořízeny také v neděli po okolo 17. hodiny. Nejdříve nám zaclonili sluníčko - obr.1. Následně se roztáhla oblačnost - obr. 2 a pak se objevila v oblačnosti podobná díra jako v Ostravě - obr. 3 a 4.
Vím, že žalovat se nemá, ale hlásit se to musí.:-)

Děkuji za skvělé stránky a přeji krásné dny plné pohody.

Milan, Olomouc

Orgonet: Díky, zajímavé, díra přesně ve stejnou dobu jako v Ostravě !?!?!? Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2013/03/dira-v-haarpove-oblacnosti-nad-ostravou.html






8 komentářů:

  1. Kde v Olomouci to bylo viděno?

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli mě oči neklamou, tak se zdá, že je to spíše mrak pod mrakem :)

    OdpovědětVymazat
  3. V pondělí 25.3. v 11.30 h. a později se nad Libercem v mracích promítala 2 jasná duhová holo = dva vzájemně se protínající kruhy. Každý s průměrem alespoň "20 měsíců", průnik cca 10%.
    A.

    OdpovědětVymazat
  4. zdravim, bydlim 40 km od prahy na vychod a neco podobneh pozoruji kdyz je cerstve nasprejovano, nevidim sice diru, ale beranky vzdy jakoby meli mit tento stred tam kde jsou brdy. Opravdu by me zajimalo jestli je to ucinek tech nasich radaru nebo se to deje kvuli necemu jinemu..

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou to Nove Sady - Povel. Na fotkach je videt areal olomouckych hasicu. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .....tak to mi ho vyn.ejte! :D.....neznáme se náhodou?:o) a to z jednoho prostého důvodu! a to jsou PŘESNÁ místa odkud se autor díval a fotil. Tak schválně:-))
      - 1.foto je uplně přesnější lokace hned u Billy a parkoviště přes které byl focen směr!(vpravo ul. Jeremiášova atd atd :D )
      - a 3, 4 fota jsou přesně na chodníku mezi ul.Rožnavská a Družební!(kde mimochodem bydlím) no a dal klasika! :-)...(vpravo hasiči,rovně-vpravo smšr Heyrák a vlevo-rovně zmiňovaná Billa s parkovištěm!:).....jsem aspon blízko néé? xD Každopádně pokud někde poblíž pobývá i kolega? tak se 100% známe!:)))) (to jen tak naokraj)

      Vymazat
  6. aj v Poprade som to videla uz viac krat

    OdpovědětVymazat
  7. Otazka,co s tym? ako na to,aby to nerobili????

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.