11. března 2013

Nový web: Uvědomělý hip hop

Ahoj Orgonete,
 posílám ti video pozvánku na nový web, fungující jako platforma pro uvědomělý hip hop, ale také jako komunita, která sdružuje lidi, jimž není jedno to co se kolem nás děje. Inspirujeme uvědomělou tvorbou. Internet je mocné a zatím díky bohu svobodné medium na jehož vlnách je možné se spojit a vytvářet něco smysluplného. Budu ti vděčný, pokud toto budeš sdílet na svém blogu. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h7vBhKuLVQQ




http://www.youtube.com/watch?v=Jnp5ONeIWKM



Ať se daří! :) 

sobull



12 komentářů:

  1. Boj za Mír:)Boj zůstává vždy jen bojem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O boji nikdo nemluví....

      Svět nebude zničen zlými, ale těmi, kteří nečinně přihlížejí....Albert Einstein

      Vymazat
    2. Bude to poněkud jinak : těmi zlými díky nečinně přihlížejícím !

      Vymazat
    3. někdy mi přijde, že se náramně bavíš tím, že si děláš k komentátoŕů a čtenářů prdel, když začneš řadit komentáře v jistém sledu a obsahu, které naznačují, že obojí tábory považuješ za idioty, kteří budou reagovat jen tak, jak ty jim tím stylem nadiktuješ (namoderuješ). Respektuji sice, že blog je tvůj, to ti nikdo nebere, ale vadí mi, že kolikrát děláš z lidí blbce a neumětely. A toho by ses měl jako osoba, která vede mnohé, těžce vyvarovat !

      Vymazat
    4. Na řazení komentářů bohužel nemám vliv. Automaticky se řadí v časovém pořadí. Dopředu se můžete dostat jen tak, že "odpovíte" na první komentář, což jistě zkušený komentátor ví (:-)))
      Docela se mi začíná zamlouvat přístup zahraničních blogů podobných obsahů, že prostě komentáře nevedou, což se mi dosud zdálo zbytečné, ale čím dál více zjišťují, že tím, že umožňuji komentáře, si bohužel pouze přidělávám práci a nahrávám třetí hustotě, aby se o mě otírala zlolajnou hubou. Mám to zapotřebí?

      Vymazat
  2. bojovat,bojovat...tak to naznačil nějaký Krišnamurti....pozor, pro hip hopující,není to žádný zelinář od naproti...

    OdpovědětVymazat
  3. presne tak, prečo bojovať? dokážme to bez boja!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez boje nejde provést žádné změny. Dokazuje to i příklad starozákonního Jóba. Když byl k němu Bohem vyslán anděl Utěšitel, omlouval se Jóbovi za zdržení, neboť na své cestě k němu musel svádět boje s pekelnými knížaty, kteří se mu postavili do cesty, a chtěli jeho misi zmařit. Takže vidíte, že i andělé musejí se zlem bojovat, aby dostáli úkolům, které jim byly svěřeny !

      Vymazat
    2. Bez boje vás agresor, usurpátor, okupant snadno a bez problémů zotročí nebo ještě lépe rovnou vyhladí z povrchu zemského podle své libovůle!

      Vymazat
  4. super myslienka!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. at se každý popere se svým vnitřním haraburdím,tam je demonu...zejména v pokrytecké euroatlantické civilizaci....tam se kecá pravdivě až na smrtelné posteli..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako kdysi jeden papež z průběhu 20.stol. měl prohlásit v hodině smrti na smrtelné posteli, aby mu do lože přidali nahou mladou ženu. Jeden kardinál, co stál nejblíže, a slyšel to, ho raději decentně zadusil, aby z toho nebyl veřejný skandál !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.