27. března 2013

Odhalení v australské televizi: americká armáda již dávno spolupracuje s mimozemšťany

Významný průlom ve sdělování pravdy o mimozemšťanech: australská televize před pár dny odvysílala rozhovor s jaderným fyzikem Charlesem Hallem, který odhaluje fakt, že americká armáda již dávno spolupracuje s mimozemšťany žijícími na Zemi. 
Jde ovšem o jiné mimozemšťany než ty, kteří s námi láskyplně channelují na různých webech (Plejáďané, Arkturiáni, Galaktická federace.) Doporučuji si k tomuto tématu přečíst výstižný článek o mimozemšťanech od Teal Scott
Tak to bude zajímavé, kteří nám budou oficiálně odhaleni dřív??? 
Počítám, že ani jedni - Plejádani nás nechtějí vyděsit, a o odhalení ostatních nemají zájem armády USA ani Ruska, i když Medvěděv už něco naznačil ...


http://youtu.be/VS3IJmVXkBA (Video zveřejněno na youtube 25. 3. 2013)



Přepis videa (OrgoNet):

Naším hostem je Charles Hall, jaderný fyzik, který v době služby v americké armádě strávil dva roky s mimozemskými bytostmi. Prohlašuje, že americká armáda je už po léta v kontaktu s mimozemštany. Promluví k nám nyní z Nového Mexika i se svou ženou, aby vysvětlil, co zažil. Charlesi, můžete nám říci, jak jste se v armádě dostal do kontaktu s mimozemšťany?

Jsem veterán z Vietnamu, a v r. 1964 jsem začal sloužit v Air Force, a byl jsem vycvičen jako meteorologický pozorovatel. Byl jsem poslán na leteckou základnu Nellis v Nevadě, poblíž Las Vegas, a dva a půl roku jsem byl v Indian Springs a měl jsem povolení vstoupit sám kamkoli. Objevil jsem, že v blízkosti Indian Springs, na severu údolí Gunnary Range, což můžete najít na mapě, má americké letectvo základnu pro skupinu vysokých bílých mimozemšťanů. A já jsem tam jako meteopozorovatel směl chodit, a více než dva roky jsem s nimi byl v interakci.



V průběhu těch dvou let jsem také byl v kontaktu menšího rozsahu s rasou šedých, a také jsem osobně mluvil s rasou, které říkám Norové, mají 24 zubů, kteří sem přišli z nějaké blízké hvězdy. Moje zážitky, prezentace a knihy jsou jedinečné, protože pokud vím, byl jsem jedinou osobou, které bylo povoleno hovořit s bílými vysokými mimozemšťany po dva roky,

Takže jsou 3 různé druhy? Můžete nám popsat, jak vypadají?

Začnu velkými bílými. Jsou vysocí asi jako já, 5 stop 11, ale protože žijí 10x déle než lidé - 600 až 800 let – a nestárnou jako my, mají ve 400 letech vzhled asi jako lidé ve 40 letech. Ve 400 letech začnou opět růst, a do 600 – 800 let vyrostou tak, že jsou vysocí 8 – 10 stop. Což není pro ně dobré, protože jejich kostra a tělo rostou více než vnitřní orgány, takže dojde k tomu, že už orgány nestačí tělo vyživovat, a tak zemřou přirozenou smrtí, protože jsou to bytosti z masa a kostí jako my. Taky jim trvá 10x déle se vyléčit, když onemocní.



A vy jste s nimi pracoval na nějakém zvláštním projektu? Sdílení technologií, nebo nějaká technika pro armádu?

Americké letectvo v polovině 60. let jim bylo ochotno dát cokoli, o co požádali. Já jsem z nich měl velký strach, jako by měl každý člověk, který potká mimozemšťany v poušti, to je přirozené, ale oni se nás báli ještě více. Bylo to pro ně jako vstoupit do divočiny.

Takže oni si nejprve museli zvyknout, že jsou mezi lidmi, a pak se teprve mohli účastnit programu transferu technologií. Já jako meteorologický pozorovatel jsem byl takovým testem, aby si zvykli na lidi, byl jsem postradatelný (:-))



Mary, vy tomu věříte? Co byste řekla lidem, kteří nás poslouchají? Je to možné?

Nu, Charles šel na to velmi chytře a řekl mi to až několik měsíců po svatbě. Ptal se mě, co na to říkám. Já že nic, že jsem na to nikdy nemyslela, zda existují, a že je mi to vlastně jedno. Už jsme spolu 43 let, a já mu zcela věřím, že je to pravda. Navíc nám to potvrzují lidé z celého světa,

Charlesi, vy jedete příští měsíc do Austrálie, kde budete konat sérii přednášek.

Ano, už se nemůžeme dočkat. (Přednášky začínají 6. dubna 2013 v Sydney).

Více od Charlese Halla:


65 komentářů:

  1. Že by to už začínalo. Falešní "přátelé" z hvězd původ U.S.A hodně informací se o tom dá dohledat. Že američané/temnáři chystají takový mega podvod na lidi. Pač žádná mimozemská rasa nevstoupí do přímého kontaktu s náma dokud svět jednotně neřekne tak už přijďte:)viz Bashar členy aliance se máme stát až v roce 2033-37 když se udrží aktuální vibrace k lepšímu.(společného vědomí lidstva) samozřejmě to může být jinak. A navíc nás má kontaktovat přímo civilizace,která nás považuje za rodiče, pač se vyvinuli z nás. Nevím, jak říkám kde slyším slovo američan jsem velice skeptický a nevěřím jim ani nos mezi očima. A ta fotka té ženy to rozhodně není mimozemšťan. Dívejte se do očí, oči nikdy nelžou jsou okny do duše:) To není pohled bytosti,která je několik tisíc let před náma v duchovním vývoji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne všechny mimozemské bytosti jsou duchovně vyvinutější než pozemšťané, což řekla i Galaktická federace a Plejáďané (nedávno to bylo zde v nějakém článku, teď přesně nevím kde, ale zaujalo mě to, tak si to pamatuju). Mnohé rasy jsou podle nich vyvinutější pouze intelektuálně a technologicky, duchovně pod námi.
      Je nepochybné, že na zemi žijí i jiné rasy než které jsou součástí galaktické federace.

      Vymazat
    2. Nechem ti zasahovať ale má trošku pravdu v priamom fyzickom kontakte by nás nemali nikdy kontaktovať, áno tiež si myslím že ich bolo vidieť ale inak z oči do oči nie. Po duchovnej stránke pomocou chanellingu by to mohlo ísť ale to by najskôr zdelili niečo oveľa oveľa dôležitejšie než len nejaké pokusy. Tiež sa nechcem hrať na naivku ale jednoducho mimozemštania neverím že ak by sa spravali hlúpo ako ľudia a vyrábali len zlo a násilie žeby dokázali precestovať niekoľko miliónov svetelných rokov a nakoniec sa nás pokusiť zbombardovať len tak zo srandy. Duchovné entity tiež je v tomto je otázka pochybovať alebo nie ? Najlepšie je získať priamu skúsenosť z OOBE - OUT OF BODY EXPERIENCE a preskúmať to na vlastnú päsť.

      Vymazat
  2. Silné slová...a aký je pohľad bytosti, ktorá je ďaleko pred nami...?
    Presne takýto prístup spôsobí negatívne prijatie tých, čo sa starajú o to, aby sme prežili vlastnú deštrukciu...už po celú históriu ľudstva na Gaii.
    Už Hitler spolupracoval so šedými...to je stará známa vec. Nie každý američan je negatívny...svet sa prebúdza a zainteresovní riskujú, lebo vedia, že ide o veľa. Prehovorili ľudia, ktorí majú osobné skúsenosti, najmä ľudia z Nasa a armády...sú ich disiatky. Hádzať všetkých do jedného vreca je krátkozraké. Toto nie je o dobre a zle o temných a svetlých...tu ide o oveľa viac a ja osobne verím, že už čoskoro príde k odhaleniu.

    OdpovědětVymazat
  3. týpek na youtube chtěl zveřejnit knihu popisující rasy ovšem smazali mu profil, odpojili internet, smazali celé PC a ještě ho na 2 hodiny zavřeli jen proto že v posledním videu napsal že se to chystá zveřejnit..kdo sledoval jeho channel tak ví nick AZAZEL8867

    tady se dá ještě něco vyhledat https://www.google.cz/search?q=AZAZEL8867+youtube+deleted+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a

    poslední video než mu smázli acc na youtube http://youtu.be/0htDGO4fD6Y

    pak jsem narazil na todle : http://youtu.be/TypqYp3Vk-s dost zajímavý

    a taky tady ještě videa co si lidi stáhli od azazela (danteho) než mu to všechno smazali http://www.youtube.com/user/cristianantonescu/videos?flow=grid&view=0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-O nestacim se divit, ten kanal jsem odebiral..

      Vymazat
  4. a ještě toto http://www.youtube.com/user/anwarsoso/videos

    OdpovědětVymazat
  5. poslední http://youtu.be/62dJ3e7bJfQ

    OdpovědětVymazat
  6. Jak to, že se ¨hodní¨ mimozemšťané nesmějí vměšovat do našich věcí a ti ¨zlí¨ si tady mohou dělat, co se jim zlíbí? Není vám to divné?

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrome, to máš pravdu! Vždyť země je zóna svobodné vůle...
      Proč by nám nemohli pomoci ti dobří od vládnoucích bezcitných tvorů (elit)?
      Já bych je za to měl moc rád a určitě bych z nich neutrpěl šok :)
      Alfa

      Vymazat
    2. Ono na těch informacích o mimozemšťanech je "shnilého" mnohem víc, než jsme schopni připustit. Je to snimi podobné, jako s tím, že Boha také nikdo nikdy neviděl !

      Vymazat
    3. Divné to není.To že se do nás nesmějí vměšovat ti hodní není rozhodnutí lidí ale právě těch hodných.Je to jako u lidí.Ti co jsou hodní a normální nebudou svoje mimina strašit čertem protože ví že to v nich může zachovat následky.A ti zlí na to serou a klidně je straší a pak se diví že děti v noci nespí a počurávají se a mají noční můry...

      Vymazat
    4. Boha viděl každý z nás...jen si na to nepamatuješ

      Vymazat
    5. Není mi to divné. Existuje jeden zákon a tím je svobodná vůle. Jiné formy života, pokud jsou duchovně vyspělé ji neporuší, vstoupí do našeho světa, až na to budeme vnitřně připraveni. Ti, kteří jsou ochotni svobodnou vůli porušit, jakkoli vystupovat proti lidstva a planetě Zemi, porušují tento zákon a pravděpodobně nebudou na vysokém stupni duchovního vývoje. Dívej se na to takhle - technologicky se liddstvo dostane do vesmíru, objeví planetu na které bude forma života - a má na výběr - bud mezi ně vstoupí, bude je jakkoli ovlivnovat, podmaní si je, začně okupovat planetu apod....nebo ji bude z povzdálí sledovat, nenaruší jejich přirozený vývoj, bude nápomocna při ochraně planety zvenčí nebo zevnitř. Vše záleží na tom jak se technolopgicky vyspělejší civilizace rozhodne - na DUCHOVNI urovni.

      Vymazat
    6. Země je místo svobodné vůle - ale jako kolektiv jsme si je sem nepozvali, větčina lidí se děsí při slovu mimozemstan a naopak tiše souhlasíme s tím co na nás elita a jiní provádějí - vždycky se na chvíli rozzlobíme, ted se to ventiluje na diskuzích na netu, pár malých demonstrací a nakonec se s tím rychle smíříme - souhlasíme s tím. Oni nás mají tak zmanipulované, že většina lidí jin neodporuje a přijme co jim nabídnou oni - tedy vlasntě ani moc svobodnou vůli neporušují. A i kdyby ano, asi by jim to bylo jedno, jde jim o moc a nadvládu nad masy a planetou.
      Možná kdyby lidstvo kolektivně dospělo k přání o pomoc od těch pozitivních...třeba čekají na projev svobodné vůle...na pozvání na Zem

      Vymazat
    7. Kriste pane, bůh je energie a ne osoba! Toho můžeš vidět ve všem

      Vymazat
    8. setkal si se s ním před narozením

      Vymazat
    9. A co když někteří ET´s nejsou mimozemští ET´s,ale pozemský druh vyspělých hominidů podobných lidem, kteří před lidmi žijí na Zemi v utajení pod zemí nebo v mořích !

      Vymazat
  7. Nevím, kolik čtenářů na Orgonetu věří v takové ty kontakty s mimozemšťany, jak pojednává článek. Já to však pokládám za bláboly, ještě lépe řečeno, za nesmysl. Trvám na jednom. Kontakty s mimozemšťany nemá žádná země na Zemi a obzlášť ne USA.
    Abych trochu nastínila svůj pohled na tyto "zaručeně pravdivé zprávy".
    Domnívám se, že kontakty s mimozemšťany a to s velice vyspělou civilizací zažila naše planeta jen jednou.A to v dávných dobách. Jak to pak dopadlo, nám dobře popisují ne jen různé báje národů, ale i Bible.Duchovně velmi vyspělé jedince, kteří porušili vesmírný zákon, nezasahovat do vývojů jiných civilizací, tam nazývají padlé anděle. Domnívám se, že to byli oni, co k lidem donesli všechny ty znalosti okultismů, magiíí apod. Následky karmy z dávných dob se, bohužel, prolínají až do naší doby a nelze to jinak zastavit, než si to "odžít".Naštěstí se blížíme k jeho konci.Našemu vysvobození.
    Další fakt, o kterém jsem si jistá, že je pravidlem a vesmírným zákonem, je skutečnost, že méně duchovně vyspělé civilizace se "dostanou" z Božího principu pouze k omezeným vědomostem, které jim za žádnou cenu neumožní cestovat k jiným světům. Viz .případ nás, pozemšťanů. Podobně na stejném principu fungují i duchovní kontakty.Máme jen velmi omezené možnosti a nebude nám dáno více, dokud se ve vývoji nepřeneseme o kus dále.
    Pochopme, Boží zákony jsou velmi dokonalé a dobře ošetřené, aby si každé světy v poklidu kráčeli ke svému zbožštění. Ostatně, o nic jiného nikdy nikde nejde. Než aby každá bytost (pozemská či nepozemská) našla svůj mírumilovný vztah s Bohem- Stvořitelem všehomíra.
    Takže, jsem v klidu. Kolem naší planety jistě jsou na stráži duchovně vyspělé entity. Jsou-li ale vyspělé, pak neudělají nic, co by bylo v rozporu s Boží vůlí. Jsou jistě připraveni zabránit nejhoršímu a jsou jistě v napjatém očekávání z toho, až se na Zemi začne dít ten dlouho očekáváný zázrak a lidský duch se konečně povznese na vyšší úroveň bytí. Právě ten velký výskyt všelijakých létajících talířů dává znát, že se ten den k nám blíží.A jen tak mimochodem. V Bibli je řečeno, že náš Pán se k nám vrátí s celou svojí nádherou a uvidí to každé oko.Já osobně si lepší nádheru, než přílet celé vesmírné flotily, všelijakých lodí ,doprovázející svého vládce ani přestavit nedovedu.Bude to teprv velkolepé !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Druhý příchod Krista na Zemi nebude v lodích typu UFO, to bude něco zcela jiného, tak velkolepého, že i ti nejkreativnější designéři a umělci, futuristi, budou žasnout nad tím, co uvidí a uslyší !

      Vymazat
    2. A co si pak myslet o té civilizaci "Ringmakers" ze Saturna ? Vždyť bylo i vědecky dokázáno, že Saturn komunikuje s naším Měsícem. A dokonce vysílá na Měsíc jakési záhadné zvuky (http://www.youtube.com/watch?v=XoVc8nINWpE; http://www.youtube.com/watch?v=cnfRacf0NoY), pulzy ( http://www.youtube.com/watch?v=6tYxkF0gCmU)a runy (http://www.youtube.com/watch?v=jv4BAQwfsiI), a Měsíc je zesiluje a vysílá k Zemi. Je to zřejmě udržovací zdroj duality na Zemi. Lodě Ringmakers byly viděny také až u Slunce, a dokonce i ve slunci.Zřejmě si ho hlídají před konkurencí, která se do sluneční soustavy sletěla v posledním desetiletí v obrovském množství. Saturn je navíc považován za satanovu planetu - tedy vysoce negativní prostředí !

      Vymazat
    3. Druhý příchod Krista už se děje nyní, nejedná se o příchod ve hmotném těle ani o příchod, v talíři či jinak .

      Nejlépe je to popsáno v knize : Co bude po roce 2012

      Vymazat
    4. dan. rodí se sem různě vyspělé duše, chceš li různě zkušené, takže jsou tu i tací, kteří komunikují s duchovním světem, či jinými dimenzemi atd.Pro mimozemšťany není problém putovat ve virtuálním vesmíru, sledovali nás jen z povzdálí, ale nyní je situace jiná, přišli se sem podívat z celého vesmíru , protože k tomu co se tu děje , dochází zřídka.
      Civilizace které tu nyní jsou, dostaly povolení od Zdroje zasahovat, proto nám pomáhají, největší kus práce ale musíme udělat sami !

      Vymazat
    5. Přesně o tomhle mluví David Icke.

      Guess

      Vymazat
    6. To si myslím už delší dobu taky, že se sem sletěli z celého vesmíru (nebo i jiných vesmírů - vždyť těch lodí a objektů je ve Sluneční soustavě miliony možná i miliarda - prostě nepředstavitelně moc!)na nějakou nevšední podívanou, jaká se uděje velmi vzácně jednou za hodně dlouhou dobu, periodu ! A budou z toho mít zkušenost a užitek i oni !

      Vymazat
  8. tyto zpravy me drive temere sokovaly nez jsem zjistil, ze krom nejakeho webu co je uverejni o nich vickrat neuslysim, presto http://www.math.uiuc.edu/~ruth/newpost.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenechte se ošálit, i světové mocnosti mají tyto převratné technologické prostředky. Insideři tvrdí, že utajený vojenský výzkum v technologiích je asi 300 let před civilním sektorem. Takže pozor na UFO (neidentifikovatelné objekty) a IFO (identifikovatelné objekty). Obojí často vypadá stejně nebo velice podobně, ale nejedná se o totéž !!!

      Vymazat
  9. Uluru je velká interdimenzionální brána , tato brána se stane hlavním uvítacím portálem ,pro vesmírné lodě vstupující do tohoto , vesmíru.Pokud si vzpomenete tak Austrálie je zmiňována , v souvisloti s mimozemšťany , ve filmech Akce Bororo, a Kam zmizel kurýr, což znamená že autoři scénářů to museli vědět.

    Ty civlizace nás nepovažují za rodiče , ale vznikli jsme působením společných předků .

    Například před těmito jsme byli varováni, viz disk na obrazci .
    http://www.lucypringle.co.uk/photos/2002/uk2002dl.shtml#pic2

    Vzestoupení se s nimi setkají ihned, ostatní po stupně .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti předkové jsou nazýváni pod označením Wingmakers (Tvůrci křídel neboli Centrální rasa), podle zásadního nálezu v Ancient Arrow v Novém Mexiku v USA.

      Vymazat
  10. Mimozemska Obamova ochranka, stoji za to..:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k2mjs_gdMAI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro 20:50. Ano, tyto záběry ochranky před časem obletěly celý svět. Mimo velmi zajímavé rysy hlavy, které je možné přiřadit k šedým, jsou také zajímavé pohyby této bytosti - pro člověka velmi necharakterní. Stojí za ním další člen ochranky - v tomto případě člověk, takže vzniká naprostá konfrontace všech rozdílů mezi oběma členy ochranky. V každém případě je to zajímavé. Honza.

      Vymazat
    2. Sjížděl davy očima (kamerama na způsob Terminátora ?) v sedadlech zleva zprava a znova jak robot !

      Vymazat
    3. Děkuji za odkaz. Viděla jsem ho poprvé a přiznám se, že jsem se bavila :-D

      Vymazat
  11. Neviem ale mám aký si divný pocit už som pár krát túto frázu počul "bol som jedina bytosť ktorej bolo dovolené z nimi komunikovať" tomuto jednoducho neuverím proste ale ok ak by podal pravdivé informácie o nejakej veci ktorú som na internete nevidel tak možno by sa nad tým dalo uvažovať.

    OdpovědětVymazat
  12. A já jsem v klidu, dokud je na vlastní oči neuvidím - a to, jak doufám, hned tak nebude... Kdoví, jestli nám nepřinesou víc zlého než dobrého. Stejně jako otrokáři do Afriky kdysi taky nic dobrého nepřinesli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. otrokáři přijeli do Afriky jako okupanti, piráti, a brali si násilím, co se jim zlíbilo, kdo se bránil byl bez milosti mučen a zabit !

      Vymazat
    2. A kde je napsané, že se eventuální mimozemšťané nebudou chovat stejně?

      Vymazat
    3. No to právě chtějí globalisté, abyste věřili, že ET´s jsou nebezpeční, militantní, bezohlední a imperiální. To je přesně jejich cíl : abyste se VŠEHO z vesmíru báli ! Tak jim to prosím tolik nežerte, nebo otrávíte nakonec i svou duši !

      Vymazat
  13. ta "mimozemšťanka" je docela sexy. nevadilo bi mi se s ní spářit. narodil by se nám malý E.T s hnědýma očima. hlásím se jako dobrovolník na sexuální pokusy, dejte vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen aby nebyli homosexualove,to by pak nyl jinej srumec

      Vymazat
    2. :-D :-D :-D jsem ráda,že na Orgonetu má někdo i smysl pro humor :-D :-D :-D

      Vymazat
    3. Jen aby se měla čím pářit ! To poznáž, zda bude mít pupík (pak se narodila podobně jako člověk), anebo ne (pak pro nás neznámým způsobem "vznikla" nebo byla "vyrobena"), a typické "ženské nádobíčko". Pokud tyto dva hlavní příznaky chybí, asi bys musel chtě nechtě "ostrouhat" :-) Je otázkou, jak by reagovala, kdybys chtěl po ní pozemský sex :-)))

      Vymazat
    4. Až ta mimozemská kočka na tebe vytáhne drápy, nebudeš stíhat utíkat !

      Vymazat
  14. Ahoj všem tady se Vám určitě dostane doplňujících myšlenek a odpovědí.

    http://www.youtube.com/watch?v=mt17D4QKVi0

    Bashar mluví o kontaktu. Kdo proč a jak:)

    OdpovědětVymazat
  15. Milý Orgonete ! Vy jste ale filuta ! Nic ve zlém, a ruku na srdce. Vydáte tolik informací všeho druhu a rozsahu, jako celý kolektiv lidí ! Ráda bych viděla Vaše foto, (případně toho kolektivu)prosím, snad bych lépe ohodnotila záměr v šíření různých informací zde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu by mě zajímalo, kdo má tak velký zájem o fotky autorů, kteří se podílejí na spoluvytváření článků na orgonetu??? Není to snad jedno, kdo sem posílá informace?? A vůbec, proč by měl kdokoliv zájem (cituji) "ohodnotit záměr v šíření informací" na orgu??? Každý si přece svobodně vybere jen to, co ho opravdu zajímá, případně dodá komentáře (aktivně se zapojí), jinak by tyto stránky nenavštěvoval. Trošku mi to smrdí, nemůžu si pomoci.

      Vymazat
    2. Kdo má zájem? Co třeba někdo, koho nebaví získávat informace od neidentifikovatelných zdrojů, tedy třeba i nastrčených dezinformátorů. Pod rouškou sdílení "tajných fakt" se dá s velkým množstvím takových "ovcí-čtenářů" krásně manipulovat. Takže jsem pro odtajnění kolektivu pisatelů a jejich zdrojů. Přeci si ta fakta necucají z prstů.

      Vymazat
    3. Když budou chtít, nasekají vám o sobě fotek a údajů, že nebudete stíhat klikat. A zase budete tam, kde jste dnes. Kdo zaručí, že to všechno bude pravé ?! Nehrajte si tu proto na cenzory, internet je jich beztak plný i bez vás. Pravdu vám totiž nikdo neřekne celou, poněvadž ji nikdo z nás nezná !

      Vymazat
  16. s těma pokusy bych raději opatrně. Nikdy nevíš zdali to náhodou nebudou ti zlý...



    tisk dopisních obálek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ještě ti vysaje mízu, a budeš mít "toten hose" :-))))

      Vymazat
  17. Je mi líto,že spousta z vás nevěří na mimozemský život. Sama mám od dětství spoustu negativních i pozitivních zkušeností a je pravdou,ž záleží jen na nás jaké entity si připustíme,není těžké se těch špatných zbavit,ale na to musí každý přijít sám. Trvalo mi spoustu let se vymanit ze strachu a hrůzy z dalšího setkání,nicméně přijde den,kdy se na to musíme podívat jinýma očima a pak se teprve člověk nestačí divit :) Musím ale přiznat,že sílu,tu maj obrovskou,člověk však dokáže mnohem,mnohem víc. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proc bych neveril,podle me je vetsi nerozum ho popirat. Ale stve me to jak se nechavaj lidi nachytat na zneuzivani jeho existence........proud

      Vymazat
    2. A nezhmotňujeme si je náhodou do naší reality právě naší myslí ?!

      Vymazat
    3. Vím o čem mluvíte. Taky mám z dětství podobnou zkušenost. A to "probuzení" a uvědomění si, že člověk dokáže mnohem víc je k nezaplacení. J

      Vymazat
    4. Nemyslím si že si je zhmotňujeme vlastní myslí,malé dítě které nikdy neslyšelo ani nevidělo nic tohoto tématu se setkává s jinými entitami,to by si jen tak vymyslet nemohlo. K.

      Vymazat
  18. Už mě to začíná kapku nebavit - každý má foťák nebo kameru jako hrom, ale nikdo není schopný udělat pořádný záběr, když už něco mimořádného potká... Totéž, jako při misích Apollo - na Měsíc se jsou schopní dostat, na to jim technika stačí, ale aby jim s sebou dali kameru, která natáčí nebo fotí ostře, to ani omylem???
    No a když už někdo něco natočí, je z toho tak vyřízený, že dýchá jako lokomotiva až mu hrozí, že se překysličí a flákne to s ním, takže není schopen ani na okamžik udržet kameru v klidu - viz
    http://www.youtube.com/watch?v=TypqYp3Vk-s
    Já se nakonec ani nedivím, že s lidskou populací nechtějí mít jinoplanetníci nic společného, nemají k tomu důvod, jsme rasa trotlů :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud je něco vidšt je to dost vysoko, po přiblížení je vidět že se každému třese ruka a ještě když se to hýbe, ani televizáci by netočili lépe

      Vymazat
    2. nedavno jsem videl v jednom dokumentu na youtube zabery z kamer americkeho raketoplanu kde z nej do prostoru vypusili lano s kdovi cim a lode se kolem toho zacali zjevovat v neskutecnem mnozstvi, atd a to jde o perfektni zabery.
      to si zkus dat fotak jak hrom na stativ , zazoomovat az nekam na letadlo a udelat ok fotku..

      Vymazat
    3. To již víme, že UFO-objekty jsou hrozně zvědavé jak opice, a u všeho musí být první !

      Vymazat
  19. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/specifika-kontaktu-rizika-probl-my-p-prava-na-kontakt

    OdpovědětVymazat
  20. Zdravím, mám otázku ohledne, komunikovani s jinými bytostmi, rád?, bych jestli ta cesta je možná tedy, se duchovně nebo mentálně spojil s jinou bytostí, co není z této planety, jestli někdo znáte cestu spojení, rád si přečtu tipy, předem díky. Ps: jestli narazim na toho šediváka co dělá samy problémy tak z něj udělam filety :D

    OdpovědětVymazat
  21. je pekné niečomu veriť. Ale keď čítam slovo USA, NASA či americký... tak mi je z ích lží na zvracanie. Ideáli ako sa zviditelniť vždy chodili iba od namysleních pochlebovačných amíkov.

    OdpovědětVymazat
  22. Pomatené řeči a blábol. kdo z vás upřímně, ruku na srdce, viděl UFO a nebo se setkal s mimozemšťanem ? kdo na to věří a sám si to neověří by měl vrátit školné a nechat se zavřít do klece.

    OdpovědětVymazat
  23. Aha, dáváte rozumy a přitom cenzurujete příspěvky do diskuse, prostě schválíte co se vám hodí do krámu. Váš komentář bude viditelný až po schválení.

    OdpovědětVymazat
  24. Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, žádné urážky autorů článků.
    Komentáře moderuji podle svých časových možností, minimálně 1x denně, proto se nedivte, když se váš komentář třeba neobjeví hned. A NEBO NIKDY !!! CENZURO , NEZÁVISLÝ REPORTÉŘI !!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.