8. listopadu 2015

Michail Lesin, emisar vyslaný Putinem do USA ve věci sestřelení ruského letadla, náhle zemřel v hotelu

Pokračování seriálu. Pěkně se nám to dále zaplétá (:-)))
=Orgonet=

Michail Lesin, emisar vyslaný Putinem do USA ve věci sestřelení ruského letadla, nalezen mrtev v hotelovém pokoji

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1938.htm
November 7, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet

Nová zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes praví, že Ministerstvo zahraničí bylo 5. listopadu informováno Velvyslanectvím Ruské federace ve Washingtonu D. C., že Úřad pro diplomatickou bezpečnost Spojených států (BDS) jim oznámil, že ve svém hotelovém pokoji byl nalezen mrtev ruský občan, kterého měli pod svou ochranou; příčinou smrti byl pravděpodobně srdeční infarkt


Podle zprávy SVR byl tímto ruským občanem pod ochranou BDS Michail Lesin, který byl vyslán do USA presidentem Putinem, aby jednal na základě svých osobních vztahů s vysokými představiteli výzvědných služeb Obamova režimu ohledně okolností a faktů obklopujících sestřelení letu 9268 nad Egyptem Islámským státem.

Ve své poslední zprávě do Moskvy před svou smrtí popsal Lesin „kontroverzní/svárlivé“ setkání s představiteli Obamova režimu, kteří vyhrožovali Moskvě, pokud by se pokusila odvézt do Ruska dva zadržené americké „kontraktory“ z Jemenu, spjaté dle SVR s islámskými teroristy, kteří sestřelili let 9268 a přihlásili se k odpovědnosti za tento čin.

Jak jsme popsali v předešlých článcích (Islamic State Shootdown Of Russian Plane “Will Be Avenged” Vows Russia and Russian Plane Shootdown Now Labeled “Political Event” As Putin Orders Nuclear War Readiness) (česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/ruske-letadlo-bylo-sestreleno-islamskym.html a http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/ruske-letadlo-sestreleno-za-asistence.html), SVR byla díky satelitním údajům téměř okamžitě schopna zjistit, že let 9268, který odletěl z Sharm el-Sheikhu v Egyptě, byl sestřelen raketou britské výroby země-vzduch Starburst, poté, co byl „donucen jít/naveden“ do nižší výšky falešnou elektronickou komunikací vysílanou z Jemenu.

Dle zprávy SVR zjistila, že tato tajná základna v Jemenu „chybně směruje/klame“ lety směřující do a z Sharm el-Sheikhu, již v srpnu, kdy se britský let Thomas Airways s 189 lidmi na palubě přiblížil k této oblasti, byl „elektronicky manipulován“ a poté na něj vystřelena raketa země-vzduch – ale pilot dokázal provést manévr, kterým se této střele vyhnul, takže střela minula letadlo o pouhých 1 000 stop.

Díky elektronické výzvědné službě mohla SVR určit, že vystřelení rakety na let Thomas Airways, i rakety která zničila let 9268, byly teroristické činy spáchané teroristickou skupinou Islámského státu známou jako Ansar Bait al-Maqdis (čili Islámský stát na Sinaji) před nímž američtí představitelé varovali , že „to není jen tak nějaká potrhlá skupinka džihádistů, ale jedna z nejaktivnějších a nejschopnějších poboček ISIS.

Tato teroristická skupina Islámského státu na Sinaji je tím nebezpečnější, že je vojensky a finančně podporována Saudskou Arábií; k podpoře patří i poskytnutí protiletadlových ručních střel Starburst, které dodává Saudské Arábii britská společnost Thales Air Defence, a to podle smlouvy podepsané v roce 2007; tato společnost působí v Saudské Arábii zcela otevřeně.

Ihned po sestřelení letu 9268 teroristy Islámského státu kombinovaný tým SVR a speciálních sil Spetznaz operující v Jemenu od doby pokusu o sestřelení britského letadla v srpnu dokázal nalézt umístění základny používané k „manipulaci/klamání“ letů nad Sinají a zadržel její dva operátory – kteří byli pak SVR identifikováni jako držitelé amerických pasů a prohlašovali, že pracují pro OSN, kteréžto tvrzení bylo OSN popřeno.

Ihned po počátečním „výslechu/rozhovoru“ s těmito dvěma Američany v Jemenu službou SVR vyslal president Putin do Spojených Států Michaila Lesina jako svého osobního vyslance, z důvodu „katastrofálních“ možných důsledků získaných informací.

Je třeba uvést, že Michail Lesin byl prominentní ruskou politickou osobností a expertem na masová média, který inspiroval vytvoření zpravodajské televize Russia Today (RT), a byl dlouhodobým osobním přítelem presidenta Putina.

Jak uvádí zpráva, když se president Putin dozvěděl o smrti Michaila Lesina, nařídil přerušit veškerá jednání s USA a přikázal SVR, aby dopravila dva americké občany zajaté na území Jemenu do Ruska – o tom jsme podali podrobnou zprávu v článku Daring Raid Captures CIA “Assets” Who Downed Russian Plane In Egypt

Při dalším výslechu těchto Američanů po jejich příletu do Moskvy SVR zjistila, že jsou zaměstnanci soukromé americké žoldnéřské společnosti Academi (Blackwater, a XE), a i když vlastní americké pasy, jejich zemí původu je Kolumbie.

Je důležité poznamenat, že tito dva Kolumbijci-Američané ze společnosti Blackwater/Academi/XE zadržení SVR v Jemenu údajně vstoupili do Jemenu pod převlekem kolumbijských vojáků.

Mediální skupina se sídlem v Kolumbii nedávno informovala, že v příštích několika měsících vstoupí do Sanaa v Jemenu přes 800 kolumbijských vojáků na podporu saudských ofenzívních úderů a na podporu saudských spojenců bojujících v Jemenu.

Pokud jde o spojitost dvou zajatých žoldáků Blackwater/Academi/XE s CIA, zpráva uvádí, že je třeba provést dodatečné finanční „zkoumání/potvrzení“ - ale mnozí analytikové SVR se domnívají, že je jen otázkou času, kdy to bude dokázáno.

Pro co nejplnější pochopení této zprávy, jakožto i předchozích zpráv SVR týkajících se letu 9268, to, že president Putin vyslal svého nejvyššího mediálního poradce Michaila Lesina do Spojených států, je důkazem, že o sestřelení letu 9268 ví nejen Rusko, ale i Obamův a Cameronův režim.

Zbývá tedy nejen, aby jak Rusko, tak i Západ si stanovil, jak nejlépe manipulovat fakty o této katastrofě, ale i stanovit stupeň použité pomsty – pokud by nebyla vyvážená a vyrovnaná, téměř jistě by ponořila celý náš svět do třetí světové války.





November 7, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

[Ed. Note: Western governments and their intelligence services actively campaign against the information found in these reports so as not to alarm their citizens about the many catastrophic Earth changes and events to come, a stance that the Sisters of Sorcha Faalstrongly disagrees with in believing that it is every human beings right to know the truth. Due to our missions conflicts with that of those governments, the responses of their ‘agents’ against us has been a longstanding misinformation/misdirection campaign designed to discredit and which is addressed in the report “Who Is Sorcha Faal?”.]


25 komentářů:

  1. ahoj Orgonet , ospravedlnujem sa ze mimo temu ale co si myslis o tomto ? http://www.sandiegouniontribune.com/news/2015/nov/07/mystery-light-sky-military-navy-drill/ daju sa dohladat videa . Oficialna verzia je ze americke namornictvo odpalilo raketu ale ze by sa to jednalo o raketu mi pride dost divne . Nevies nic blizsieho o tom ?

    Dakujem
    s pozdravom AsgarD

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi, že kdokoliv z vlivných lidí se vydá do ussa, ma možnost být odstraněn. Usa si na jejich půdě můžou dělat co chtějí... je to verbeš a pádný důkaz, že se bojí odhalení. Nebude to trvat dlouho. Cítím nějaký zvrat v blízké době...



    Obloha se vyčistí, údajná inverze zmizela a musí se vyrobit další. Orgonete, kde mohu sledovat oblohu ze sat. přes různé filtry ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš tohle odhalení: https://www.youtube.com/watch?v=zZd214Ctfl4 ?

      Vymazat
    2. Pre Boha živého - zase jedna konšpiratívna teória. To je z ktorého roku tá fotografia??? Veď Putin pred rokmi Lesina zo všetkých funkcií odvolal. Samotný Lesin aj s manželkou, dcérou a synom už niekoľko rokov trvale žije v USA kde v Beverly Hills vlastní nehnuteľnosti za 28 ml. US dolárov. Takže ho nemusel Putin do tej ameriky posielať. Ak by redaktori vedeli po rusky, toto všetko a ešte aj viac si mohli ľahko zistiť. Ale zvyšovať adrenalín naivným čitetaľom ktorí im uveria to vedia priam majstrovky.

      Vymazat
    3. vyslať emisára nemusí znamenať, že sa s ním bude lúčiť na letisku Šeremetevo, naštuduj si pojmy ... a k tomu, že žije a kde žije ... žije, resp. žil v jednej z tebou spomenutých nehnutelností, ktoré zakúpila firma vlastnená Gazpromom, nie sú písané na Lesina ... ak by si vedel anglicky, ľahko by si si mohol zistiť, že ani to neodradilo senátora spojených štátov od verejných urážok a žalôb na Lesinovu adresu a následne jeho neobjasnená smrť ...

      Vymazat
  3. Tak to už je opravdu zlé. V diplomatických místech ve všech vládách vždy platilo, že hostitelská vláda/ země, je plně zodpovědná za bezpečnost hosta/ vyslance. Putin také nebude tak hloupý, aby uvěřil, že jeho dlouholetý přítel, kterého pověřil vyjednáváním na americké půdě, utrpěl náhle srdeční příhodu kdesi v hotelu Víme i my, obyčejní lidé, že jsou pilulky, které navodíí infarkt, aníž by pitva cokoliv prokázala. Takže, chápu tohle podivné úmrtí ruského diplomata v Usa tak, že Obaha či kdokoliv z těch šílenců v Bílé chajdě otevřeně vyhlásil Putinovi válku. S podtextem výsměchu a sarkasmu. Oni se opravdu neštítí ničeho. Nevěřím na nečekané úmrtí. V amerických hotelích se událo za několik desetiletí již stovky takových "náhod", které měly splnit jistý účel.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. usáci jsou už mnohem dál. Nepotřebují k likvidaci jedince nějaké pilulky nebo podplacené terminátory. Dnes mají pulsní a akustické zbraně, které na dálku dokáží vyřadit nebo i zničit u člověka mnohé životně důležité orgány. Infarkty nebo mrtvice jsou běžným následkem použití těchto zbraní. Spíš si myslím, že Putin chtěl vědět, zda se té ohavnosti babamovci dopustí na jeho emisarovi. Po tomto utvrzení je jisté, že nezbývá nic jiného než totální válka - kdo z koho. Usáčtí idioti už delší dobu prahnou si to s Ruskem rozdat přímo a silově. Dělají vše pro to, aby tu 3WW vyvolali.

      Vymazat
  4. Pokud bude doopravdy jak výše napsáno tak s USA je amen .

    OdpovědětVymazat
  5. Měl by být veřejný proces s americkými Kolumbijci přenášený nezávislými medii, ať se lidé ohlupovaní oficiálními žvásty dozvědí pravdu !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A která to média jsou že nezávislá?

      Vymazat
    2. Co my víme, třeba to Putin udělá, a usáci se pose.ou strachy i vzteky sučasně.

      Vymazat
  6. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3309265/Al-Qaeda-boss-served-seven-years-terror-offences-smuggled-Europe-posing-refugee.html

    OdpovědětVymazat
  7. USSA vedou psychopati a kloni, Ohava je už jistě také klon naprogramovaný na destrukci světa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mr.ohava mu sedí jak pr.el na hrnec

      Vymazat
  8. Loutkovodiči Obami, takzvaná stínová vláda světa nejsou lidé s duší. Fungují na základě energie theta, která postrádá soucítění a lásku. Jsou to Maldekiánci, kteří v minulosti rozbili planetu Maldek, po ní zbyl jen pás asteroidů. Znají jen boj o moc a pohrdání lidstvem, které se snaží ovládnout, využít a zneužít, plán NWO.

    OdpovědětVymazat
  9. To letadlo ale nebylo sestřeleno,byla tam bomba.

    Infarkt je možné vysvětlení..
    Ostatní jsou teorie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, odpovědí by měl být srdeční infarkt amerického velvyslance v Moskvě! Jiné vychodisko nevidím.

      Vymazat
    2. Jeden z účinků psychotronických zbraní je také ten, že zacílená osoba se něco jako zblázní a vyskočí z okna. To by měl Putin použít na utajené amíky a kolaboranty v Rusku.

      Vymazat
    3. ... nevidíte - ste slepý. Svet zápasí práve pre podobné uvažovanie ako máte vy. BE

      Vymazat
  10. usa to je banda lidiček co utekla protože zde v evropě jim hořela půda pod nohama a to již před 1větovou válkou. Amik umí žít jenom na dluch a to kam se čolvěk podívá. Amík by rád dělal policajta světu ,kdo tulítal za v 2světové samí negr. Ten nám nedé ropu do naši aut ten nám nedá gas do našich sporáků a konec konců amík jenom pomohl rusovi zahnat němce. za další amík zde ukradl co mohl negři rosekali co šlo.Ten skrček s těma krátkejma nohavicema vše pokakal. Rus bylo velké a nekonečné odbytiště všeho přebytku vyrobeného zde v celé evropě. Rus udělal dobře že se spojil s Čínou a Kubou tím zachránil světoví mír. Zato amík nyní nám sem posílá podplaceného muslima a Mertlová je dlužná amíkovi tak je bere pod svá křídla ale jednou se ta křídla naplní , domácí jí odvolají a muslima vyženou spět odkud přišel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mertlová bohužel není nic amíkům dlužna. Stalo se jen to, že Německo je od konce 2.sv.války dosud americkým protektorátem, což bylo mezi amíky a Němci na konci války tajně umluveno. Proto musí mama Mertl poslouchat svého šéfa ve Washingtonu.

      Vymazat
  11. Posílám odkaz na článek na Aeronet, není moc povzbuzující ani potěšující, bohužel krutá realita. Přesto se modleme za pana Putina, je to naše jediná záchrana, ale v boji za lepší život pro celou planetu je sám.----Čína vstupuje do dění v Sýrii. O Británii, Číně a tragédii A321----Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude z toho velká sardel, a veselej z toho nikdo nebude.

      Vymazat
  12. Že sú američania svine ktorím nie je nič sväté je všeobecne známe ale že mme vlastizradcov ktorých volil národ to je prinajmenej hnus že sa takto zapredali.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.