20. listopadu 2015

Díky geoinženýrům za umělý déšť

Už nějakou dobu jsem se domníval, že atmosféra  je neustálým geoinženýrským ovlivňováním natolik porušená, že geoinženýři už ani nejsou schopni dovést do vnitrozemí (do Česka) vydatnější déšť, vzhledem k tomu, že po mnoho měsíců zde pršelo pouze symbolicky (kromě pár přívalových dešťů z "bouřkových koláčů", což je jiná technologie). Celé jaro i léto nám padá na hlavu po troškách pouze voda, uměle vypařená u nás či v okolních zemích, a zase uměle shozená dolů, takže vody samozřejmě celkově ubývá...

Dnes, po dlouhé době - myslím že od jara, kdy jsme dělali na zahradě ty výkopy - spustili vydatnější déšť (nemyslím, že vydrží delší dobu a napraví sucho).

Samozřejmě k tomu potřebují oblačnost, jejíž chemtrailsový původ - křížené linie - je na následujících snímcích jasně patrný (kliknutím zvětšíte).




Takhle to vypadá na radarovém snímku srážek. (Kupodivu, radary zatím nekrouží, takže by mohlo jít o zkoušku nějaké nové metody.)



Je nutné vydatné "opražení oblačnosti"  elektromagnetickým "zlatým třeskem" - asi ze satelitů.


Aby si někdo nemyslel, že tyto "zlaté třesky" jsou součástí normálního nočního zobrazení, tak nejsou: jsou tam jen když spouštějí déšť. Uvádím sekvenci fotografií z NOAA, na níž je vidět, že původně červená (=vysoká chemtrailsová) oblačnost je podle potřeb v různé intenzitě "ožehována". Dnes ráno byla ožehnuta velmi intenzívně.

https://youtu.be/TKdS7KAghkE



Chemtrails "párající" oblačnou peřinu, aby pršelo:


Závěr:

Jsem rád, že nám geoinženýři/klimateroristé dnes věnovali trochu deště, ať už to udělali jakkoli. Pokud jde o vodu shora, vždy už budeme odkázáni na jejich libovůli. Režim sucha u nás bude zřejmě nadále pokračovat ... pokud náš stát těmto vyděračům nezačne platit řádné výpalné, aby nám tu občas milostivě spustili vodu shora...

Nevypadá to, že by nám sem dnes spouštěli vodu nesenou oblačností od Atlantiku, tak jak to fungovalo za starých dobrých časů bez geoinženýrství. Spíš je to voda ukradená - vypařená v zemích na západ od nás...

Update večer 20. 11.:
Vydatnější déšť vydržel až do večera.

Během dne k nám přitáhla silně čárovitá oblačnost, nasprejovaná nad v Německem.



Jak tak sleduji, české radary nedělají kruhy proto, že jsou retušovány (konečně na to přišli). Trochu jim tam ty kruhy totiž stejně probleskují.
Přes Česko je obrovský haarpový kruh (to je ta rovná čára, co je vlastně část obrovské kružnice) se středem někde v Itálii, nebo až kdesi ve Francii...



Chemtrailsově "páraná" oblačnost během dne:



I večer "ožehují" oblačnost zlatým třeskem, takže by mohlo pršet ještě aspoň do rána...



9 komentářů:

  1. Pravděpodobně je to částečně zase naše voda. určitě odpařovali z Krkonošských lesů.

    J

    OdpovědětVymazat
  2. kde chyba dazd, tam rusko pomaha (udajne umyselne zapalovane):
    https://www.rt.com/in-motion/322742-russian-battle-wildfires-indonesia/

    OdpovědětVymazat
  3. Vsetko dava v urcitom smere uvazovania zmysel, az na to tkz. ozehovanie. Stale mi vrta v hlave, aky zdroj by na to postacoval. Samozrejme, zatial vieme o energiach iba to co nas chceli naucit na skolach. Ale podla mojho nazoru, to musi byt nejaky vysokoenergeticky zdroj. Bud sa tam hore v priebehu dna nabije aspon 100 satelitov a potom daju veci na povrch, alebo tam na orbite lieta nejaka atmova elektraren - to myslim len obrazne, alebo tento svet nie je az taky zaklimaterorizovany a snazia sa Nas entity "chranit" pred niecim, co sa deje v kozme.
    Niekedy byva opak pravdou. Osobne si myslim, ze spomaluju ako sa len da MALU DOBU LADOVOU.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ionosféra je plná energie, stejně tak jako sluneční energie sbíraná satelity dokáže představovat dostatečnou energii pro tyto účely...teda dle mého, skromného, neodborného.

      Vymazat
  4. Orgonetu, vím, že to nesouvisí s počasím ,ale rozhodl jsem se ti poslat touto cestou , protože jsem nenašel způsob jako odkaz poslat jinak. Pokud uznáš za vhodné , dej o tom vědět i ostatním příznivců. Podle mně je to dúližitá informace. Pavel
    https://www.youtube.com/watch?v=cF74uIN72I8

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Orgonet čo je to EISCAT 3D ? Nikde som O tom na OrgonetE nevidel článok. Myslím že je to nová A lepšia verzia HAARP.

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, děkujeme za chemickou kontaminaci půdy, kde poroste pouze GMO, děkujeme za záměrné poškození DNA všeho živého, ovlivnění počasí je pouze napravování/zastínění něčeho většího, chce to více hliníku (je nutné zvýšit chemospad hlavně nad většími městy a hustě osídlenými oblastmi, ozařování je také prospěšné) čím více dementů tím méně problémových lidí pro vládnoucí korporace.
    jandera

    OdpovědětVymazat
  7. Připadá mi, že výroba počasí je zadána těmi, kdo skutečně vědí, co se děje s naší planetou a s celou Sluneční soustavou. Je zadána těm silám, které si při tom ohřívají svoji polívčičku a vyrábějí, naštěstí jen občas, povodně, hurikány, přívalové deště a pod. Sluneční soustava se dostala do silného fotonového pásu naší centrální hvězdy, myslím, že se jmenuje Alcyon, a bez geoinženýrství bychom pravděpodobně byli vystaveni opravdu enormně silnému slunečnímu záření. Doufám, že jste si všimli, že Slunce už není žluté, ale je bílé. Je to Nové slunce, jak říkají Májové. Buď spaluje novou vrstvu paliva nebo máme opravdu Nové slunce a naše Sluneční soustava se stala binární, staré Slunce je v zákrytu za Novým, viz.mnoho snímků východu dvou sluncí asi před dvěma lety.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.