10. listopadu 2015

Vojenské tajemství

https://youtu.be/7ubz0KpFkPg

9 komentářů:

  1. http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2014/07/co-delaji-chemtrails-s-vasim-mozkem.html

    OdpovědětVymazat
  2. porušení rovnováhy může vést k válce,slabší zaůtočí a pokusí se zničit silnějšího,než bude ještě silnější.nebo se ho pokusí vyprovokovat-sestřelí jeho dopravní letadlo.rusové moc ukazují ramena a ponižují světového četníka-to nedělají dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé video,jakýkoliv komentář zbytečný a ten,kdo chce válku,je jasný-ruská federace to není.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si, že tato reportáž Ruské televize je spíše propaganda, mající za účel zprostředkovat tak lepkavým prstíkům ušáků , jak kvalitní už má Ruská armáda vybavení. V reportáži se koneckonců o ničem jiném, než supervýkoných Ruských vojenských technologiích a strojích nemluví. Je to pokračující , zatím spíše studená válka mezi dvěma velmocemi, z nichž jen jedna si donekonečna nárokuje právo panovat celé planetě. Pokud Rusko dokázalo, že jejich technologie jsou schopny do minuty způsobit cyklónovou smršť (např.) pak reakcí ameronů mohla být ona zvláštní spirála nad Norskem (kde jsou jejich základny, že) Dále, pokud Ameróni dokázali, že jsou schopni během jednoho dne srovnat obydlené oblasti v Sýrii se zemí, pak Rusové dokazují, že jsou schopni už s 3 metrovou přesností na dálku 1500 km, se zákrutami a bezpečnými přelety přes Turecko vést střely, pak Ameróni v nejbližší době odpoví jistě ještě větším zázrakem, jaký lidské oko nevidělo. A konečně, jsem si jistá, že ten největší zázrak a demostraci síly předvede Putinova armáda až po té, co Ameróni svůj tajný repertoár vyplýtvají . To jsou ty Ruské šachy, jak se diskutovalo o pár článků dříve. A tak, hlavně zůstat v klidu. To, co bude létat na nebi, úkazy či obrazy...to vše bude zatím jen tichá válka nejvyšších technologií. Jsme však na konci věků. Bylo kdesi řečeno, že žádné, ani ty nejďábelštější zbraně nemohou zabránit tomu, aby se stalo, co bylo obyvatelům Země předpovězeno:
    "Už žádná zloba, už žádná záhuba
    nikde na celé mé svaté hoře –
    země bude plná poznání Hospodina,
    tak jako vody naplňují moře ! (Izajáš, 11-9)- Doporučuji si to přečíst celé, kdo se bojí budoucího !

    Srdečně zdraví,

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak..., tiež si myslím o tej bububu akcii to čo ste napísali, "Hojnost nám je daná". BE

      Vymazat
  5. A tohle je také vojenské tajemství?
    http://www.hlavnespravy.sk/americka-helikoptera-na-strane-bojovnikov-is/706419

    OdpovědětVymazat
  6. Lidi co remcáte, buďme rádi, že pokrok v technologiích, se začíná používat v dobrém směru. Nebo chcete nechat USA, neustále používat jednotky ISIS k plenění světa. Kdyby si každý řekl, že technologie nepotřebujem, vždy se najde někdo, kdo je použije k získání své moci. A Rusko nepotřebuje dobívat svět. Jejich ekonomika je stabilní a neníčí ekonomiku ostatních zemí, tím že využívá zákony k tomu, aby zotročovali lidi ve válkou zničených státech. Lidé tam dřou pro americké nadnárodní korporace za kus žvance, bez zdravotního pojištění, odborů a nemají jinou možnost. Mi tu máme ještě možnost to zastavit a k tomu jsou potřeba donucovací prostředky. Protože tihle hovada co ničí svět válkou a pustoší zdravou přírodu chemikáliema, obchodují s dětmi a lidskými orgány, prosazují homosexualitu a sex od 12 let, si nezaslouží na téhle planetě ani žít.
    Jsou to zubožené bytosti, jenž zneužívají bezmoci lidí a cizopasí na nich. Rusko je poslední záchrana světa, před těma debilama.
    V čechách jich vládne spousta také. Je to vidět všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. absolutne suhlasim,.......ak by sa aj Rusko zlaklo a balo by sa postavit USA na odpor, tak kto by potom zachranil tento svet? Ja vidim v Rusku jedinu nasu sancu na zmenu v lepsiu buducnost.

      Vymazat
  7. a budeme remcat protože je to jedna z mála činností která nám jde náramně dobře

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.