26. listopadu 2015

Foto mrakového valu a záhadného světla

Foto mrakového valu a záhadného světla... Počasí Parbubický kraj 24.11.

Krasny den Orgo!
Posilam foto z Pardubickeho kraje.
Zajimave bylo, ze oblacna linie se tahla v uplne rovine nekolika km.Byla to nekolikahodinova horizontalni cara , ktera rozdeluje oblohu na modrou a sedivy val.
Pri foceni se objevilo zvlastni svetlo a je vidno u kominu.Nevim , kde se to tam vzalo.Divam se na komin z okna a neni tam zadny leskly predmet.
To svetlo se pohybuje a je vyfoceno na nekolika snimcich v ruznem miste....
Na posledni fotce uz nic neni....Vse jsem fotila behem jedne minuty.
S pozdravem I.
















Orgonet:
Díky: I. zřejmě zachytila oblačnou anomálii, která byla viditelná i na satelitních snímcích: pravidelný rozpínající se polokruh. Někdo z Pardubického kraje by zřejmě věděl, jaké zařízení tento kruh mohlo způsobit....
Záhadné světlo je záhadou, třeba mělo s anomálií něco společného.




Polokruh na animaci:



Delší verze videa (snímky za celý den):




Hypotézy o původu anomálie/světla vítány!







22 komentářů:

  1. To světélko není žádná záhada. Jedná se o odlesk na objektivu, který vzniká když se fotí do slunce.
    Mám to na svých fotkách taky. Stačí pohnout foťákem a světýlko se hýbe taky. Mám spíš problém při takovém focení abych ho tam neměl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D Přesně sem čekal, že tohle někdo hned napíše :D

      Vymazat
  2. To světlo by mohl být odraz objektivu.

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji Orgo za vysvetleni a zverejneni fotek.Satelit to pekne ukazuje :)
    Jeste to zahadne svetelko ....IRENA

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně to samé světlo se už několik let objevuje na polárních stanicích v Antarktidě !!! A dokáže se dokonce zvětšovat na obrovskou záři !!! Více můžete shlédnout na videích z Antarktidy (jižní pól) na youtube.com.

    OdpovědětVymazat
  5. Včera večer jsem se po 23 hodině dívala dalekohledem po okolí. Mou pozornost upoutalo červené světýlko. Dívám se zvědavě, jak se posunuje po poli a najednou kousek od něho se objevilo další, zelené světýlko. Žasnu a vzápětí se objeví ještě modré světýlko. Všechny tři světýlka vypadala jako tři malinké protáhlé světelné body, přibližovala se k sobě a pak zase oddalovala, kroužila kolem sebe, někdy některé zmizelo, pak se vzápětí objevilo. Malinké barevné světýlka se pohybovala ladně po poli, jako by měla brusle a vypadalo to, jako by mezi sebou komunikovala a sdělovala si navzájem nějakou informaci. Když jsem se na pole podívala bez dalekohledu, neviděla jsem nic, jen tmu. S dalekohledem jsem světýlka opět zahlédla, obdivně jsem je pozorovala asi pět minut, až se světýlka dostala na opačnou strnu pole a postupně jedno po druhém, zmizela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda nechci kazit romantiku, ale takovéhle světýlka dávají lidi na obojek psům, aby je ve tmě neztratili z dohledu. Není možné, že tam šel někdo venčit své tři miláčky a každému dal jinou barvu světla, aby věděl, na kterého volat, když se zaběhne moc daleko?
      Ilíriel

      Vymazat
    2. Tyto tři malinké světelné barevné body byly protáhlé na výšku, a ačkoliv kolem sebe kroužily, přesto jejich rychlost byla stejná, nezpomalily ani nezrychlily. Jako když se bruslí stále stejnou rychlostí. Ráno jsem se na pole dívala, zda tam neuvidím nějakou anomálii, ale nic zvláštního tam nebylo. Zůstal jen noční zážitek, který jsem přiřadila k těm dalším podivuhodným, kterých jsem byla svědkem.

      Vymazat
    3. Krásný. Nenechte si zkazit zážitek! Někdo píše a třeba nevi co. Hezky den

      Vymazat
  6. .Celá tahle zimní estráda se sněhem, je naprosto umělá. Chamtrailsování celé Evropy, 3D HAARP v akci. Bohužel i lidé trpý více, nevolností, oslabenou imunitou. Rád bych aby tohle skončilo, ale nitky za které se tahá, jsou hodně dlouhé. K nim je třeba se probojovat. Lidé a jejich slovo, ani vědecké měření, důkazy, nic nezmění.

    OdpovědětVymazat
  7. Myslim si ze je to odlesk. Ovšem kamos ma na fotce to samé...
    Ovšem, ja s pár přáteli viděl tu samou kouli v noci, na polni cestě, kterou jsem projel. Byla z panelů. Po zastavení nas zacala pronásledovat. Ale takovým stylem, že plula vzduchem metr nad zemí a od své osy se ani o cm nepohla... ujel jsem nez se k nam přiblížila. Každopádně kdyz jsem to vsem ukázal. Koule zrychlila....
    PS: MRAKY jsem pozoroval uz od severu nemecka...
    Tzv. Chemodeka

    OdpovědětVymazat
  8. už si dávala jednou foto z našeho baráku. Zajímalo by mě kdo jsi? :-) držím palce orgonet.. i tobě sousedko :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj sousede !
      Svet je maly:) ....ono je zde vice zahad i v nasem okoli ...I.

      Vymazat
  9. Často si všímám, že v době, kdy se stmívá,je ta tma vyráběná umělými mraky,někdy je vidět za nimi ještě modrá jasná obloha.Je zřetelné,že nebýt uměliny,ještě by bylo světlo.

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu se to špatně fotí, je to často spojené s chemodekou, často viditelné i v pravé poledne, vypadá to jako malé (jasný kulatý koláč, který moc neoslní) a velké slunce, nebo zdroj extrémního světla a tepla. Ani jedno nelze splést s měsícem, díky zřetelným kráterům. Jistě jde o nějaké testy geoinženýrů.

    jandera

    OdpovědětVymazat
  11. K mrakovým a jiným valům:
    Stále více lidí i za Velkou louží si uvědomuje jakýsi tlak, pravdivost orwelovských trvzení, že se něco děje, ale že oficiální doktrína je to přehlížet, byť bychom měli přehlížet i velkého bílého slona v místnosti...http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/us-government-places-gag-order-on.html
    Bývalý komerční pilot pokračuje v boji proti geoinženýringu, z jeho slov: Naše kdysi modrá obhloha je znečišťovaná toxickými aerosoly z neustálého sprejování. Viz více zde:
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/former-commercial-pilot-continues-fight.html

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den , bydlím nyní od července v Hradci Králové dříve jsem bydlela 10 let na Mělníku. I tam se toho dělo dos,t ale tady je tedy věcí zejména v noci vidět opravdu hodně, ale asi se lidé moc nedívají nebo už ani nedivý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co se deje v hradci králové? Oblohu pozoruji kazdy den a zatim nic...jen chemka :D

      Vymazat
    2. Souhlasím s Vámi. Okolo HK se dějí zvláštní věci. ČERNÉ vojenské VRTULNÍKY, otáčející se zářivě zlatý objekt, který náhle vystřelil vzhůru a byl pryč. A další zajímavé věci.

      Vymazat
    3. Ahoj,u nas take cerne helikoptery , krouzila nad nasim domem nekolikrat a jednou jsem vysla odpoledne do mesta a letela stale kolem me, vzdy se vracela atd...Dorazilo me, ze jsem na namesti s kamaradkou sla na kafe a oni me 20 min.spizovali...Pozor,letali zcela napadne nad moji hlavou jen par metru ve vysce strechy dvoupatroveho domu! Otevreli cerne bocni sklo a sedelo tam nekolik osob v cernych oblecich specialni vystroje a cerne helmy se zrcadlovym tmavym skem.V rukou neco jako kamera ( ne ta video jak jsme kdysi pouzivali)....:)
      Neco jako merici pristroje atd ...Stale krouzili a vraceli se...Lidi se divali co se deje .
      Byla to pro ne atrakce s domnenim , ze nataci nejaky dokoment.
      Jinak cerne helikoptery mam casto kolem sebe i v jinych zemich.
      O DALSICH SVETLECH A KOULICH MAM ZAZNAMI I Z INDIE z chramu a na fotce jich mam nekolik stovek a nejsou tam zadni poletujici psi s obojky.
      Tyto fotky jsem nafotila po 13 h.,takze zadny pes s obojkem a svetlem na krku a uz vubec ne na dome za kominem a na strese.... :) !
      Mam zazitek s velkym zelenym svetlem ve velikosti zarive smaragdove koule ....Proletla me pred dvema lety po 22 h v parku nad autobusakem.( nas soused bude vedet kde :) ...)
      Meteorit to nebyl a nekolikrat to za letu zhaslo a pak se rozvitilo.Koule byla velika jako mesic a pri letu jsem slysela ramus ...To byl podmet proc jsem zvedla hlavu na horu ....Bohuzel, jsem nestacila vyfotit.
      Dalsi akce byla za dob uplne bezletove akce, kdy bouchla sopka na Islandu a nesmelo se letat!(Pokud to nebyla zasterka pro jine akce! )V tu dobu vecer nad nasim mestem opet na obloze rusno.Letalo tam NECO a zvetsovalo se to a zmensovalo...Z velke svetelne koule, ktera letela smerem sem..., pak udelala ostrou otocku ....a pak se smrskla v malou koulicku a odletela smerem na jih.
      Psala jsem o tom vedeckym bratrum ,co sleduji nocni oblohu a meteority a jasne, ze neodpovedeli.
      Na vysvetlovani lomu svetel atd ...jsem uz dost stara.
      Kdyz se leta dlouhe trasy, je mozne take ve vyskach spatrit leda co.Proto nam obcas letusky zakazuji vytahovat rolety v okenkach.Maji to narizene a nesmi se o tom mluvit.Jednou se me to take stalo, letusky v rychlosti naridily okamzite stahnout okenka.Nikdo nesmel vytahnout!Okamzite pribehla a kricela stahnout roletu ( jeden pan se chtel podivat na mraky).Kvuli slunicku ten humbuk za bileho dne urcite nedelali...
      Nekolik pilotu o tom hovorilo, ze se jim stava, ze neleti sami a maji kolem sebe zahana telesa.
      Pak , ze UFO vymysl :)
      Prijde me to spis navstevnici z budoucnosti. (Tesla to umel !)
      A zahadna svetla, ruzne pruchody dimenzi ...IR.

      Vymazat
  13. K tomu světýlku mám následující. Vemte si digitální fotoaparát nebo mobil a miřte na dálkový ovladač např. od televize. Zmáčkněte libovolné tlačítko na dálkáči a pozorujte displej foťáku či mobilu. Uvidíte světlo v infra spektru které oko nevidí, ale digitální snímač ano. Snímač je nejcitlivější právě v rozsahu infra. Proto má na sobě nalepený tenký infra-filtr. Fotokutilové ten filtr sejmou a vytváří úžasné černobílé fotky krajiny v infračerveném světle.
    Některé průzkumné sondy bůhví odkud jsou maskované, ale stále vyzařují v infraspektru. Proto se dají vyfotit jako zářící koule i když tam oko nic nevidí. Kdo má nějakou videokameru s pravým nočním viděním a chvíli bude její pomocí sledovat oblohu, bude překvapen kolik mu toho lítá nad hlavou.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.