6. listopadu 2015

Ruské letadlo sestřelily letecké síly USA/Izraele během vojenského cvičení v Izraeli

Ruské letadlo sestřelily záměrně USA a Izrael během leteckého vojenského cvičení "Blue Flag" v Izraeli 

Zdroj: http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisa3.html
Jim Stone
Nov 5 2015
Překlad a úprava textu: Orgonet


Jim Stone, známý nezávislý badatel, po celou dobu vyšetřování katastrofy ruského letadla prověřoval její různé verze, a nyní dospěl k závěru, že šlo o sestřelení raketou. Nebyla to však střela země-vzduch, která má přece jen omezený dolet a zanechává při odpálení stopu raketového motoru, která nebyla zachycena. Jeho vysvětlením je střela „vzduch-vzduch“ vystřelená z vojenského letounu během leteckého vojenského cvičení USA, Izraele, Řecka a Polska, které v tu dobu probíhalo v poušti Arava v Izraeli.

Jim Stone porovnal geografické údaje a oddělené mapky z různých zdrojů a sestavil následující mapu, která ukazuje, že letadlo bylo sestřeleno (místo sestřelení - červený bod) 40 mil od místa konání cvičení v Izraeli (červený čtvercový rámec). Černá čára značí možný dolet rakety (střely vzduch-vzduch mají dolet i přes 150 mil). Mapa není ve zkresleném měřítku, jak již namítali trollové, ale jak ukazuje návaznost silnic a hranic, je co do vzdáleností přesná.





Sestřelení nebylo zřejmě náhodné, nýbrž, jak dokazují videa sestřelení pečlivě natočená ze země. muselo být přesně naplánováno.

Článek o probíhajícím dvoutýdenním leteckém cvičení "Blue Flag" USA, Izraele, Řecka a Polska, se nachází v Times of Izrael.  30. října 2015.




Jim Stone zveřejňující na svém webu průběžně své spekulace i důkazy uvádí, že kdykoli se zmínil o možné spojitosti katastrofy s USA a Izraelem, byl okamžitě napaden velkým množstvím trollů nazývajících ho nenávistníkem, antisemitou – a podle jeho zkušeností, jakmile se někde příliš křičí o antisemitismu, a lže se v evidentních věcech, pak je zřejmé, kdo v tom má prsty. (:-))

Závěr Jima Stona: „Úplně to vidím – jak asi během cvičení byla vystřelena ta raketa, aby zakryli její účel: Jen si jednu vystřelte, na zkoušku, třeba tamtím směrem, tam to do ničeho nemůže narazit ….“




Dodatek Orgonet:

Jak to jde dohromady s předchozími informacemi Sorcha Faal o sestřelení pozemní raketou Islámského státu? Kdo kecá/mlží/lže? 

Moje spekulace:

Sorcha Faal je podle mě jedním z nástrojů ruských výzvědných služeb, které tam dle svých zájmů mohou zveřejňovat jak „úniky“ pravdivé, které jsou žádoucí, ale z diplomatických důvodů nemohou být sděleny oficiálně/přes média, tak i nepravdivé, pokud je třeba svést pozornost na jinou než skutečnou stopu. Tak je tomu asi i v tomto případě.

Pro Rusko je nyní dobré, aby se část veřejnosti sledující "únikové" informace domnívala, že Rusko ví, že letadlo bylo sestřeleno ze země ruční raketou Islámského státu (i když ten dostřel tam poněkud hapruje, jak jste někteří psali), pak připustí, že ví, že v tom má prsty CIA ... zatímco v MSM (mainstreamových médiích) ohledně svého vyšetřování příčin katastrofy zatím mají čas různě mlžit (ale jistě v zákulisí jedná)...

Ve skutečnosti Rusko ví (nemohlo při svých výzvědných možnostech nezjistit), že letadlo bylo sestřeleno raketou USA/Izraele, což je politická situace, která si žádá zcela jiné diplomatické postupy a řešení; rozhodně s tím nemůže vyrukovat do přímé konfrontace. - Putin si jistě poradí; pravda se na veřejnost určitě opět nedostane.

Fuj, už z toho blbnu, nejvyšší čas nechat to koňovi, ten má větší hlavu. Pokud to ale takhle je, jako že se mi to zdá velice dobře možné, byl by to další důkaz naprostého zoufalství a šílenství americké vlády, které vlastně už ani nepřekvapuje...






17 komentářů:

  1. Hmm něco na tom bude dokonce aktuální komentář B.Fulforda uvádí že letadlo sestřelila Israelská F16

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, dle Benjamina Fulforda mluvčího společnosní Bíleho Draka to udělala Izrealská bojová stíhačka F-16 a píšou tam, že Izrael je těd vojenský blokován a Rusko může na Izrael kdykoliv zaútočit.

    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/tajna-jednani-na-vysoke-urovni-pokracuji-zatimco-armada-lotrovskeho-statu-izrael-je-blokovana-jak-ve-vzduchu-tak-na-mori/

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu nevěřím že by to takhle vokatě lotři usa udělali

    OdpovědětVymazat
  4. A tady máme další verzi: Něco se asi začíná více hýbat. Už i na novinkách.cz se v diskusi objevuje citace z Fulforda:
    Pátek, 6. listopadu 2015, 11:14:30
    Týdenní komentář Benjamina Fullforda-mluvčího Společnosti Bílého Draka.
    "Podle Pentagonu byl lotrovský stát Izrael podroben "elektromagnetické ochranné blokádě"což znamená,že jeho vojenská letadla nevzlétnou a jeho válečné lodě nebudou schopny opustit své přístavy.Blokáda je nyní intenzivnější, protože jak americká armáda tak také ruské vládní zdroje souhlasí s tím,že tim kdo sestřelil ruské dopravni letadlo na Sinajské poušti na Halloween a zabil pritom 224 lidí byla izraelská bojová stíhačka typu F16 vzlétnuvsí ze základny Ramon Airforce.Úředník Pentagonu dodal,že"Izrael nyní uvízl ve své karanténě a může bombardovat pouze Gazu nebo sestřelovat dopravní letadla".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím. Začíná mi připadat, že hodnotíme věci, kterým nerozumíme.

      Vymazat
  5. Kdyby měl Jim Stone pravdu, už by určitě "spáchal sebevraždu". Je to záměrná nepravda a není těžké si domyslet komu a čemu slouží...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč sebevraždu zrovna teď? Ten už toho na elity napráskal..., Neříkám, že je v bezpečí; musel (už dříve) utéct z USA do Mexika, a dělají mu průběžně různé problémy, ale Jim je odhodlán odhalovat lži do posledního dechu. (:-))) Dneska například píše o nejnovější mediální lži, co už je i na novinkách, že v srpnu se britské letadlo vyhnulo nad Egyptem raketě (:-))) ; tahle lež je evidentní každému, co se nad tím trošku zamyslí, bohužel veřejnost není zvyklá se zamýšlet, a věří všemu, co média nalžou, takže je dost jedno, že pár lidí to odhalí...

      Ne všichni odhalitelé jsou hned zlikvidováni. Ani "oni" nemají vše ve své moci. Například Rauni Kilde - té sice pořád něco prováděli a vyhrožovali, ale v podstatě mluvila hodně dlouho a mohla říct vše, co věděla, než ji loni "poslali" rychlou rakovinu.

      Vymazat
  6. Ano Orgonete, jak se jeden ponoří do těch všech svinstev, tak ho to může začít vysávat. Jsem za, starat se jen o to, že je opět něco špatně ze strany přátel boje a války a dál to nechat být, po té , co se zjistí, že stejně nemám možnost věc ovlivnit. Starat se jen do úrovně poznání , kde se vlastně nacházíme a s kým máme tu "čest". Právě ty v tom děláš hodně a tím pomáháš lidem nacházet pravdu.

    OdpovědětVymazat
  7. Ve všem mají prsty židi.Je potřeba už konat,včem mají prsty naši židi.

    OdpovědětVymazat
  8. Orgo, ten Váš dodatek je možná trochu moc komplikovaný, ale ono by to asi ani lépe napsat nešlo, pakliže i já bych si dovolila vyslovit taková či podobná podezření o tom, kdo je to Sorcha Faal, že pracuje ve skrytém zájmu Ruských tajných služeb. Pod Váš názor , jak je to s tím sestřeleným Ruským letadlem ,se tedy podepisuji.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. já bych řekl, že je to karma

    OdpovědětVymazat
  10. Mal som podozrenie keď som videl v akej blízkosti to lietadlo letelo hraníc a prečo o núdzové pristátie nepožiadalo Izrael ale sa odklonilo letom cez Egypt to bolo hneď na začiatku keď ešte tvrdili že malí poruchu z vysielačkou ,Stále čakám na oficiálnú verziu z Ruska.
    Ale Bibi tak to vyzerá že pôjde dole aj z bushovcami a clintonovcami o majstroch s kúpelov už sa začalo s princom of mokrý uterák na kešeni.sledujem aj Fullforda jeho správy sa postupne plnia pomaly ale iste musí mať velmi dobré zdroje.
    To to je tiež zaujimavé ich si niekto dovolil vyšetrovať ?
    http://www.hlavnespravy.sk/americka-ropna-spolocnost-exxon-je-pod-rozsiahlym-vysetrovanim-zavadzala-o-dosledkoch-klimatickych-zmien/705097

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě není stále nic vyšetřeno, snad to byla porucha- pro klid by to byla určitě nejlepší možná varianta. Chalifát v Evropě, odkaz na rozhovor -----http://leva-net.webnode.cz/products/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-2-11-2015/--------Lenka

    OdpovědětVymazat
  12. su,to Ien dohady,aIe-Obama.a.Cameron,uz,vyriesiII,ze,to boIa bomba,mysIim v IIetadIe,nezda,sa,divne ze to chcu rusom dosIovne vnutit,a,rusy ich vytacaju,Iebo cakaju na oficiaIne vysIedky,a nehovoria vobec nic?-Co.americania.spachaIi,ze,tak uzkostIivo sa snazia,obratit pozornost rusov,ze to boIa bomba-zeby toto

    OdpovědětVymazat
  13. viete o tom , ze blue flag skoncilo 29.10 a lietadlo padlo 31.10 izrael ma raketu co vydrzi vo vzduchu 48 hodin ?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Logická konzistence není kritériem pro platnost či neplatnost konspirační teorie.

      Vymazat
  14. https://www.facebook.com/lubomir.andrassy/posts/920964794649528

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.