29. listopadu 2015

Tisíce ruských vojáků směřují k arménsko-turecké hranici; americká a turecká letadla prchla ze syrské oblohy.

Tisíce ruských vojáků směřují k arménsko-turecké hranici; americká a turecká letadla prchla ze syrské oblohy. 

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1948.htm
November 28, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy na články v angličtině, pokud není uvedeno jinak.


Udivující nová zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes informuje, že president Putin dnes ráno vydal rozkaz velení 58. armády Severokavkazského vojenského distriktu, aby okamžitě rozmístilo „vybrané“ regimenty a brigády vojenských elektronických zbraní, protileteckých sil, raketometů, protitankových sil, morizovaných střelců a dělostřeleckých sil na turecko-arménskou hranici – celkem jde o téměř 7 000 ruských vojáků v plné bojové pohotovosti.

Podle této zprávy je toto masívní rozmístění bojových sil legalizováno rusko-arménskou smlouvou o vzdušném obranném systému, která byla podepsána 11. listopadu a bude finalizována premiérem Medvěděvem tento týden.

Jak praví zpráva, Arménie se tak stala důležitou součástí Spojené ruské letecké obrany, a ruské federální vojenské síly budou nyní moci reagovat na hrozby přicházející ze severní hranice Turecka. Systém zrcadlí vzdušnou obranu poskytovanou Leteckými silami Ruska na turecko-syrské hranici; kvůli této obraně, která byla zavedena v minulém týdnu, je patrno, že jak americká, tak turecká letadla zcela přestala s vzdušnými misemi proti teroristům Islámského státu v této zóně


Červená barva: rozmístěné systémy vzdušné obrany spojené s Ruskem.
Žlutá: Smlouvy na spojenou obranu s Ruskem se připravují.




Důležitou věcí při rozmístění ruského vojska v Arménii je dle zprávy to, že tyto síly budou stejně jako jejich protějšky operující v Sýrii pod ochranou systémů S-400 Triumf (dle NATO označení SA-21 Growler) mobilních raket země-vzduch středního a dlouhého doletu, a rušicích platform Krasucha 4 (česky zde), což jim poskytuje totální vzdušnou převahu nad 85% tureckého území.

Stanice širokopásmového multifunkčního rušení Krasucha-4 je namontována na čtyřnápravovém šasí BAZ6910-022, a podobně jako Krasucha-2, Krasucha-4 ruší NATO-turecký systém AWACS a další vzdušné radarové systémy. Krasucha-4 má také dosah k efektivnímu rušení satelitů na nízké dráze (LEO), může způsobit permanentní poškození zaměřeným radioelektronickým přístrojům, a zaměřeny mohou být i pozemní radary – což je nepochybně důvod, jak praví experti MO ve zprávě, proč americká a turecká letadla prchla ze syrského nebe.


Russia's fearsome S-400 anti-aircraft missiles arrive in Syria


 Russia's Krasukha-4 broadband multifunctional jamming station operating in Syria

Jelikož zločinný Erdoganův režim v Turecku pokračuje v podpoře teroristů Islámského státu v Sýrii a Iráku (český překlad zde), rozkaz presidenta Putina k zahájení rozmístění ruských federačních vojenských sil v Arménii bude chránit lid této země před jejich barbarskými tureckými nepřáteli, kteří před sto lety (1915-1917) zmasakrovali asi 1,5 miliónu arménských mužů, žen a dětí, což je známo nyní jako arménská genocida (česky zde).

Je velkou hanbou pro Spojené státy vůči Arméncům, že president Obama letos v srpnu, už sedmý rok za sebou, nedodržel svůj slib, že uzná tuto genocidu provedenou pro nim ze strany Turecka.

Ruská federace však, jak uvádí zpráva, je nejen mezi 25 státy, které uznaly arménskou genocidu, ale v minulém týdnu byl ruským parlamentem navržen zákon, že k trestní odpovědnosti bude volán každý, kdo popírá, že zabíjení Arménů ottomanskými Turky byla „genocida“.

Vzhledem k tomu, že president Erdogan ostře kritizoval Rusko, Německo a Francii za uznání arménské genocidy, zpráva varuje, že tím jeho akce vůči kurdskému lidu v oblasti Levantu vyvolávají ještě více obav – zejména od letošního léta, kdy přerušil s nimi veškeré mírové rozhovory.

Ale největší obavy Ruské federace před zločinným Erdoganem,které si vynutily i rozmístění tisíců ruských vojáků na turecké hranici, je to, že využívá teroristů Islámského státu, aby si vytvořil pro sebe nové impérium – kteréžto tajemství vyjevil on se svým premiérem letos v květnu (2015), když vyhlásil pro celý islámský svět:



Výzva všem muslimům: vtrhněte do Jeruzaléma!

Připravte se na Erdoganův kalifát, říká představitel vládnoucí strany Turecka. 


November 28, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

10 komentářů:

  1. nejhorší na tom je, že obyčejnej člověk sledující veškeré tyto informace stejně neví kde je 100% Pravda. Může se jen domnívat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda je někde uprosrřed. Informace je třeba čerpat z více zdrojů, z jedné i z druhé strany, nechat si něco přeložit třeba googlem a pod. Pak si udělat vlastní názor. Např. Ukrajina, USA, EU tvrdí, že RF sestřelila malajsijský Boeing ŘS BUK. Ale z místa odpalu až do místa zásahu se za ŘS táhne pruh kondenzačních par !!! Nikdo jej neviděl, nikdo o něm nemluví, nikdo jej nevyfotil, atd. USA tvrdí, že mají důkazy ze satelitu, ale dodnes je nikdo neviděl. Takže "někdo" nám lže, někdo s námi účelově manipuluje. A hlavně, nikdy nevěř našim sdělovacím prostředkům a většině novinářů, placených západem, jako je Pehe, Mitrofanov a podobní zaprodanci. A také pozor na naše politiky. U těchto lidí zvláště platí pořekadlo: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej." Při budoucích volbách budeme mít velmi těžkou pozici, koho vybrat.

      Vymazat
    2. Vše je to vyústění několika věcí najednou a je třeba jít až k prameni, než se takhle rozvodnil. V první řadě je zde spor o naftu a hájení si svých zájmů, tj. USA vs. Rusko. To už bylo vyřčeno v roce 2011, co se chystá na Sýrii, jen k tomu neřekli, co všechno má tato akce obsáhnout. Pak jsou tady další aspekty, polínka do ohně v těchto politických tahanicích, odvracení pozornosti, ale i výrazná provokace vůči Putinovi, pro evropany způsob, jak vytvořit strach a na to vybudovat kontrolní mechanismy otrocké povahy. Vše se to nějak mísí dohromady, hra kdo z koho, kdo má pevnější nervy a lepší zbrojní výbavu. Na naši evropskou mentalitu a kulturu je součástí těchto bojůvek taktéž vytvoření destabilizace a posléze pseudozáchrana našich spojenců, no prozatím se to tváří, že ti, se kterými teď smluvně skákáme podle jejich hvizdu, ti ani tak nejsou v té spolupráci dobří, jako ti, kdo jsou na opačné straně, přesto s námi žádné smluvní ujednání nepotřebují. A protože dostatečně nevíme, do jaké míry jsou s tímto provázáni naši političtí reprezentanti, co tam kdesi skrývají a od čeho odpoutávají pozornost, tak nezbývá, než se semknout a jedním velkým národním hlasem nesouhlasit se záměrem kvót, integrace a dalších nápaditostí, jež jsou nám podsunuty, ale dbát preventivně na tom, aby nás imigrační krize nezastihla nepřipravené, neinformované a jen ztěžka se bránící přetlaku nové ideologie, která tu nemá co dělat a pohledávat. Signálů o zákeřnosti islámu bylo již sděleno a sdíleno dost, myslím, že všichni se shodneme na tom, že bez těchto inovací a zásahů do naší společnosti se obejdeme, i za cenu krvavé obrany a odporu. A když to bude nutné, i přes nevoli USA je nám schopen Putin s tímto pomoci, ty různé mainstreamové blitky na něj bych vůbec nebral vážně. A co se týká té naší politické scény, je do ní potřeba nasadit praktiky, lidi mající páru o pojmech ekonomika, právo, ale i solidaritu pro potřebné, prostě takové, co budou chtít pro republiku pracovat hospodárně, seriozně a lidsky, nejen svým soukromým zájmům, ale potažmo i zájmům ostatních

      Vymazat
  2. Kdyby naši pradědové věděli, že se paktujeme s těmi špinavými psy (turky), tak nás všechny vydědí. No a teď turkům budeme jěště platit, jako by nestačilo, že nás ždíme západ pomocí několika zaprodanců. A jen na okraj v turecku mají základnu chemtraily USAF (prokázány jsou jěště ve španělsku a německu)

    jandera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Praze údajně také tankují, jen nevím zda jenom palivo nebo i chemobordel.

      Vymazat
    2. Západ nás ždíme pomocí několika zaprodanců? Podívej se dál do minulosti - do r.89, kdo řídil "samet", a kdo mluvil o pravdě a lásce, a komu se teď nejlépe vede. Upřesním: jsou to ty samé struktúry, co řídil Lorenc, a jejich příbuzní, přátelé a prdovlezci. Ti nejsou videt.A to je nebezpečné pro poctivého Čecha.

      Vymazat
  3. Převzato z magazinu MATRIX-2001.cz .... Patrick Henningsen, vypracoval brilantní analýzu toho, co se v současné době odehrává v oblasti Sýrie. Plné podstatných informací.
    odkaz zde ... http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/8500-putin-obama-asad-a-princip-vrteni-psem-1/

    OdpovědětVymazat
  4. Jedna 100% pravda je,že za těmi zmetky stojí us maníci.

    OdpovědětVymazat
  5. Dost mě děsí, že jsme s Turky v NATO vlastně spojenci. Myslím, že je nejvyšší čas tuto alianci opustit.

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.hlavnespravy.sk/vsetky-tri-cesty-ropy-islamskeho-statu-vedu-do-turecka-bombardovanie-radikalne-znizilo-ich-prijmy/716350
    http://www.veteranstoday.com/2015/12/02/turkish-army-and-isis-best-friends-in-posted-video/
    Turci + Isl. stát = nejlepší přátelé

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.