19. listopadu 2015

Pařížská psychologická operace je součástí probíhajícího pohybu směrem ke světové vládě

Díky čtenáři za zaslání následujícího článku..

Fulford: Pařížská psychologická operace je součástí probíhajícího pohybu směrem ke světové vládě 
by Benjamin Fulford
November 17, 2015


Obří psychologická válečná operace, kde „teroristé z ISIS“ údajně zabili více než sto lidí v Paříži v pátek 13. listopadu 2015, byla jen součástí probíhajících zákulisních jednání s cílem nastolit světovou vládu.

Abychom pochopili, o co běží, podívejme se na několik klíčových událostí, jež doprovázejí události v Paříži.

Především fakt, že nikdo z tisíců svědků, kteří vlastní chytré mobily, nebyl schopen natočit ty události onoho dne, dokazuje, že to byla masivní propagandistická událost, jak se shodují NSA a další zdroje. Kromě toho, všech osm bezpečnostních kamer rozmístěných na místech, kde údajně došlo k oněm masakrům, bylo vypnuto, což svědčí o vysoké úrovni spolupráce francouzské tajné policie, řekl zdroj z CIA.

Dále se podívejme na výsledky této události. Francie zavedla výjimečný stav a zavřela své hranice. Toto je klasická strategie Gladio, s jejíž pomocí je uměle vyrobený teror použit k nastolení vojenské vlády.

Kromě toho, Francouzi tlačí, prostřednictvím jejich zástupkyně Christine Lagardeové, hlavy MMF, k nahrazení US dolaru měnou SDR prosazovanou MMF. Toto má být rozhodnuto na zasedání 30. listopadu. 30. listopad je rovněž dnem, kdy přibližně 120 světových vůdců, mimo jiné z Ruska, USA a Číny, má v Paříži „diskutovat o globálním oteplování“. Jak každý, kdo skutečně proveřuje fakta, ví, „globální oteplování“ nemá s vědeckou pravdou nic společného, ale souvisí s formováním světové vlády. Existuje představa, že tato světová vláda má být financována z globální „uhlíkové daně“. Svět jako takový se neohřívá a pokud ano, je to vlivem solárních cyklů a nikoli CO2. Avšak události v Paříži a nezveřejňované, ale ještě dramatičtější události na Středním Východě, jsou nicméně součástí velmi vážného skrytého boje mezi různými frakcemi bojujícími o dominanci ve světové vládě, jež je vyjednávána.

Existují také rozporuplné důkazy o tom, kdo přesně zinscenoval události v Paříži a další psychologické operace, které se objevují se vzrůstající pravidelností.

Rusové, kteří jsou stále ještě rozzuření ze sestřelení jejich letadla na Halloween (31. října), říkají, že za tím stáli ti samí lidé, co jsou zodpovědní za události v Paříži. Ruský prezident Vladimír Putin říká, že „nebude jednat se psem, který ho kousl, ale zodpovědnost ponese ten, kdo psa vlastní.“
Podle Rusů vlastníkem tohoto psa je Vanguard Corporation a jejich dceřiná společnost Raytheon. Vlastníci této holdingové společnosti jsou Rusy systematicky stíháni.

Vedle toho na Středním Východě probíhají operace čínské, ruské, íránské a Pentagonu, které ničí mocenské základny chazarské mafie a jejich izraelského otrockého režimu. Masívní porážky, které utržili Chazaři a jejich podřízený ISIS na Středním Východě, mají historický význam.
Rusové říkají, „Putin bombardoval několik ropných společností vlastněných ISIS a kolony aut s ropou, které již koupili obchodní partneři ISIS, a ‘Maniak Putin’ bombardoval i rafinerie ISIL.“ Jinými slovy, začali útočit na peněženky vlastníků ISIS, což je opravdu bolí. Říkají, že toto je teprve začátek.

Zdroje Pentagonu a CIA souhlasí s Rusy, že chazarská mafie a jejich zmocněnec Izrael se potácí pod bezprecedentním útokem. Uvnitř Sýrie vládní síly znovu dobyly Aleppo, druhé největší město v zemi. Kromě toho, ISIS ztratil své město Ramadi a město Sinjar v Iráku.

Navíc, Rusové podnikají vzdušné údery proti chazarským zástupným silám v Libanonu, zatímco Američané na ně útočí v Libyi. Toto má efekt odříznutí všech jejich příjmů z ropy a drog.

Kromě toho je Izrael v ekonomickém obklíčení. Izraelští výrobci zbraní od roku 2012 ztratili 50% svých prodejů díky zbrojnímu embargu.

Izrael také zůstává pod vojenskou blokádou ze strany Číny, Ruska a Pentagonu, která nebude zrušena, dokud se nestáhne ze všech ilegálně okupovaných území. Dokonce bylo odmítnuto i lobování Izraele za udržení Golanských výšin.

Jak Pentagon, tak Rusové věří, že chazarská lůza a jejich zástupci z ISIS zosnovali pařížské útoky jako pomstu za tyto porážky. Zdroje z Pentagonu říkají, že útoky byly neúspěšným pokusem o to, aby NATO bojovalo ve prospěch Izraele v Sýrii. Místo toho se země G20 na setkání v Turecku shodly na tom, že Izrael a jeho podplacení politici ve Spojených státech jsou hlavní příčinou světového terorizmu.

Rusové také říkají, že Francie se stala terčem proto, že Francouzi a Němci se snažili zastavit distribuci falešných dolarů na Ukrajině chazarskou lůzou.

Uprchlickou krizi Rusové také vidí jako potrestání Evropanů. Rusové říkají, že forenzně sledovali všechny twitterové účty povzbuzující uprchlíky, aby šli do Evropy.

Může se jednat ještě o hlubší agendu, protože uprchlická krize donutila většinu zemí EU znovu zavést hraniční kontroly. Současně vznikající socialistická vláda v Portugalsku žádá o snížení splátek dluhu, což může znovu zapálit dluhovou krizi, která dosud řádí v Řecku. Pokud dosáhnou snížení splátek, potom Španělsko, Itálie a Řecko budou žádat to samé, čímž ohrozí Euro. Vzpomeňte si, že budova Evrpského parlamentu byla před mnoha lety zkonstruována tak, aby se podobala Babylonské věži. Babylonská věž se zřítila a nebylo by divu, kdyby Euro-vláda byla od začátku určena ke kolapsu.

Dále si vzpomeňte na lednovou obálku Rothschildem vlastněného časopisu Economist, která ukazuje dvě šipky s čísly 115 a 113, což má blízko k 15/11/13, datu pařížských útoků. Vpravo vedle šipek na obrázku je Alenka v Říši divů hledící na portrét Da Vinciho v muzeu v Louvre v Paříži.
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/

Obraz v Louvru je portrét ženy, která byla milenkou krále Francie. Její manžel, aby se králi pomstil, se nakazil syfilisem, aby prostřednictvím své ženy nakazil krále.
https://en.wikipedia.org/wiki/La_belle_ferronni%C3%A8re

Takže, máme-li spekulovat dále, útoky v Paříži byly dlouho plánovanou pomstou proti pokrevní linii francouzského establishmentu ze strany konkurenční pokrevní linie Iluminátů.

Stranou okultních spekulací, protože Němci doplácejí na Euro nejvíce a Francouzi z něho mají největší prospěch, konec Eura by ze všech zemí nejvíce zasáhl Francii. Takže je jasné, že francouzský establishment by za takových okolností měl z výjimenčného stavu největší prospěch. Také, jak bylo zmíněno na začátku tohoto článku, 30. listopadu začne v Paříži velké shromáždění, kde se bude diskutovat o „globálním oteplování“ aka „globálním vládnutí“. Výjimečný stav a uzavření hranic opět pomůže ochránit 120 světových vůdců, kteří se zde sejdou.

Jak většina řečí světových vůdců při příležitosti 70. výročí založení OSN v září objasnila, je konsensus, že je potřeba provést změny v řízení planety. Země, které, spolu s Amerikou, Británií, Čínou a Ruskem, nebyly mezi vítězi 2. sv. války, chtějí, aby se tyto země vzdaly monopolu na právo veta v Radě bezpečnosti OSN. Většina zemí také souhlasí, že je potřeba více udělat v boji proti chudobě a ničení životního prostředí. Mezi současnými světovými vůdci je jasný konsensus, že je potřeba vytvořit nová pravidla řízení planety, v podstatě je potřeba vytvořit nějaký druh světové vlády.

Jaké jsou tedy identifikovatelné frakce ve vyjednávání o světové vládě?

Francouzi, Němci a jejich evropští spojenci tlačí na to, aby se MMF stal nejmocnějším nástrojem Nového světového řádu pozváním Číňanů, aby se připojili ke stolu SDR a tak nahradili US dolar něčím, co mají pod kontrolou.

Jediným problémem s tím je, že MMF zanechal strašnou stopu znásilňováním, olupováním a zbídčováním zemí ve prospěch velkých korporací. Nikdo nechce světovou vládu MMF kromě těch, kteří jej nyní mají pod kontrolou.

Pentagon a vojensko-průmyslový komplex USA tlačí na meritokratickou světovou vládu, jaká je vidět ve Strar Treku. Gnostičtí Ilumináti to podporují.

Číňani také věří v meritokracii, ale s jedním důležitým rozdílem – chtějí mít jistotu, že meritokratická vláda neskončí tím, že bude řízena ze Západu.

To je důvod, proč probíhá zástupný boj mezi vojensko-průmyslovou frakcí (pevností Iluminátů) a Číňany. To je vidět v tom, že armáda USA ovládla Radu federální rezervy a tiskařský stroj na dolary a Číňani zareagovali tím, že odřízli obchodování na dluh s USA.
http://www.zerohedge.com/news/2015-11-15/global-trade-still-freefall-imports-collapse-largest-three-us-ports

Američané reagují nabídkou zemím kolem Číny, že je proti Číňanům ochrání. Ohlašují svoji ochotu postavit se Číně posíláním letadel a lodí do sporných teritorií ovládaných Čínou.

Je pravděpodobné, že Číňani a US/západní vojensko-průmyslová frakce najdou nějaký kompromis zahrnující větší nezápadní kontrolu světových institucí. Důvod je ten, že alternativa, 3. sv. válka a zničení 90% planety, je nemyslitelná. Jinými slovy, nakonec dojde k takovému kompromisu, že obě strany získají.

Poraženým v této hře bude chazarská mafie, která bude nucena vzdát se svého snu o zotročení lidstva ve své tisícileté říši. Zdroje Iluminátů říkají, že očekávají další chazarský incident na Den díkůvzdání (26. listopad).

source
One of the significant sources of funds for the fascist Nazionist Jesuit Khazarian Mafia is the healthcare industry which registered a whopping $3.09 trillion in 2014, and is projected to soar to $3.57 trillion in 2017, in the US alone.
We can help take down the Dark Cabal by avoiding drugs, defeat any viral attack and scaremongering easily by knowing how to build our own comprehensive antiviral system. Find more about it here.
Zdroj: http://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/paris-psy-ops-is-part-of-ongoing-moves-towards-world-government/

17 komentářů:

  1. Český překlad se běžně objevuje taky zde
    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/parizska-psy-operation-je-jen-soucasti-probihajicich-aktivit-smerujicich-k-nastoleni-svetove-vlady/

    OdpovědětVymazat
  2. Paul Craig Roberts: http://www.zvedavec.org/komentare/2015/11/6669-washington-tribi-sve-operace-pod-falesnou-vlajkou.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 21.11.2015 Se neco stane,mozna false flag jestly ano tak se ozvu a napisu jak jsem na to prisel.

      Vymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Pb0db8W5-dU

    OdpovědětVymazat
  4. Mimochodem, žádná světová vláda nastolena nebude; to jen věci půjdou jinak, než jak šly dosud...
    "The Russian Federation under President Putin’s leadership seems to be a major exception to this apparent Worldwide Globalist control matrix." Source: http://www.veteranstoday.com/2015/11/17/the-globalist-plan-to-take-down-the-whole-world/
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/paris-suicide-bombers-magic-passports.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/11/israel-outraged-over-spains-netanyahu.html

    OdpovědětVymazat
  5. a tedy jednoducha finta jak udelat mír celemu světu _pád dolaru a terroristi budou mít holé zadky -je to mimo ale ta utopie jednoduchá

    OdpovědětVymazat
  6. Nedávné útoky pod falešnou vlajkou v Paříži byly pod taktovkou Black Nobility rodinami za jezuitům jako součást okultní války, narušit energetické sítě a vštípit větší strach. Je dobře známo, že je důležitým Paris energie vír pro Goddess energie, zejména pro bohyně Isis:

    Čeština:

    https://www.youtube.com/watch?v=cF74uIN72I8&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ&index=2

    http://2012portal.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Překlady do češtiny (nikoliv z překladače) z angličtiny na http://2012portal.blogspot.com (blog mlučího Resistance Movement) lze nalézt zde: www.bod-zlomu.blogspot.cz
      Jsou tam aktuální články i vybrané články zásadního významu z minulé doby. To je ten lepší informační zdroj než Fulford, Wilcock a řada dalších. Kdo se s tím začne seznamovat, tak to v rámci svého samostudia postupně pochopí. Je načase, rozpuštění prolhaného matrixu a odhalení zakrývaného se blíží.

      Vymazat
  7. Oddělování Světla od Temnoty konečně začalo !!!!!!!

    http://www.exopolitika.cz/oddelovani-svetla-od-temnoty-konecne-zacalo-slunickovani/3109

    OdpovědětVymazat
  8. Začínám nabývat silného přesvědčení, že ten jejich chorý plán ovládnutí světa jim nějak nevychází, pokud uvidím jak prohrají, bude to pro mě nejlepší, nejpříjemnější úsek života, jemi jedno jestli zemřu spolu s něma, hlavně že zemřu s vědomím toho že jim to nevyšlo... Pokud se tak stane tak se normálně ožeru... po několika letech. Už jenom to že to víme, s tím oni nepočítali, mělo to být všechno tabu, a všichni jsme jim na to měli skočit. Většina na to skočila, američani ti nemají mozky takže ti nemusí ani tak vědět která bije, ale my, slováci a celkově evropa, nebyla pod psychologickým vlivem USA tolik aby zblbla natolik že by sme šli USA na ruku.. Ale celkově od začátku jsem říkal, že toto se nikomu nepovede, že si to představují jak hurvínci válku. Nazývám to hitlerkomplex :D a je to tak protože ten poš*k si taky myslel že zvládne ovládat celou zem, a neviděl druhou stranu která bije do očí... Typicky americký přístup... v každém jejich průseru to jde vidět, to je už tak jasné, že ihned mám jasno z jakéhokoli článku jestli to je pod réžií USA nebo ne... pravda je že ten původní člověk co přišel na fungování psychiky to musela být bedna.. ikdyž jak se to veme.. zajímavě to dopadne, dopadne to krutě bude nás to bolet, ale zároveň to dopadne dobře...

    OdpovědětVymazat
  9. Nemyslim si ze by to vedlo ke svetove vlade.naopak,tohle bude mit za nasledek decentralizaci a omezeni globalusmu.lide budou chtit chranit svoji zemi a navratit ji suverenity a sve hranice

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní 17. února 2015 14:01
    Nevědomost nebolí - nic Vám nebrání sehnat si informace z různých zdrojů - budete velmi překvapen, až se dozvíte, jak s námi
    je - bylo manipulováno - čas se krátí - velké změny - události jsou za dveřmi - je na každém, jak tím projde.

    OdpovědětVymazat
  11. Zde máme další rozhovor Cobry z 12.11. 2015: http://thepromiserevealed.com/2015-november-12-cobra-resistance-interview/
    Vyplývá z něho, že v těch starých nepříjemných vylhaných věcech vedoucích do n.w.o. nezůstaneme, vždyť to jsou věci proti životu. Je snad v pořádku, že do některých představitelů/vůdců jsou inkarnováni Archoni? To jsou právě tito negativní Archoni se svými poskoky, kdož si vynucují Matrix, světovládu pod archonskou taktovkou, duchovní pospávání lidí, mapipulování/zahalování pravdy, uctívání temnoty. Vatik. knihovna obsahuje spisy o Vnitřní Zemi, Galaktické Federaci Světla, Ashtar Galactic Command...Ale lidem/naprogramovaným ovcím vedeným na porážku se nic relevantního neřekne. A nyní přejděme k výše zmíněnému rozhovoru: Na otázku je papež reptilián? Cobra odpovídá, že nikoliv, že to je Archon from the Andromeda negative side.
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/pad-archonu.html http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/etericka-archonska-sit.html http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/aktualizace-situace-solarniho-systemu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za super odkaz, velice užitečné k objasnění a zapadnutí některých nezodpovězených otázek. Archonsští strážci matrixu realita. Znám lidi, kterým se to taky stalo. - Chci se probudit, ale cítím spoutané tělo. Silou vědomí, se mi podaří pootevřít oči a být v klidu. Za oknem je úplněk měsíc prosvítá skrze jemný závěs a vidím obrys dvou postav hubených, dlouhé ruce. Jeden v rukou drží nějaký kruh, jeho středem míří na mě. Ten druhý vedle něj stojí a jakoby dává pozor kolem. Cítím obrovský tlak v hlavě a hučí mi v ní snad všemi možnýmy frekvencemi. Je to nevydržitelné. Zhruba po 4 sekundách mého vědomí jim to dojde a dají se na úprk. Prostě rychle se zbalí a jsou v tahu. Pak se mi podařilo vstát, cítil jsem se dost otřesen. Vstanu a otevřu dveře na zahradu, koukám na nebe. A ještě k tomu zahlédnu, jak z poza mraku vylétne jasně zlatě zářící objekt, který prolétá jako ufo, k dalšímu mraku aby zmyznul. Na tenhle zážitek nezapomenu. Hodně jsem pracoval na energiích lásky a harmonizaci. Asi se jim to moc nezamlouvalo. Věřím, že se to dělo dříve hojněji, než teď. Rok 2014. Někdy večer sednu do lehátka vezmu si svůj vojenský dalekohled a nevěřím občas svým očím, co je vidět vysoko na nebi,když je super čistá obloha. Takových dnů není moc, protože většinou chamtrailsové nánosy v atmosféře snižují dohled. Formace rychle zatáčejících zářících bodů, několik se jich formuje za sebou, různě se stáčejících. Za 2 hod. pozorování, jsem viděl 4 teleportace zářících objektů, z ničeho nic se objeví na obloze a stejně tak zmiznou. Pro většinu lidí, je to fantasie. Bohužel i pro spousta lidí je to realita života, s kterou se musíme umět vyrovnat.

      Vymazat
    2. Pro většinu lidí fantasie... Ale stojíme před skokovou změnou v našem vnímání reality - a to včetně těch, kteří se zuby nehty drží starých "pořádků".

      Vymazat
  12. Silové pole člověka, jak na nás působí směrování myšlenek a jeho projevení. https://www.youtube.com/watch?v=zfKJLaEUswY

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.