18. listopadu 2015

Co píše o Orgonetu pan Jandourek z Reflexu

Díky čtenáři za odkaz. (Orgonet by na tenhle článek v životě nepřišel, a to by byla pro něj i pro svět škoda). 

Díky též panu duchovnímu Jandourkovi za velkorysou propagaci Orgonetu, který v těchto informačně chaotických dnech má i bez něj přes 40 000 přístupů denně, a nejaktivnější špiónský server Europe na něm brousí už každou půlhodinu... 

Škoda jen, že pan Jandourek, který praví, že odhalit lži Orgonetu trvá asi dvě minuty, ani nenaznačil, jak by na to odhalení šel; ale možná za odhalení pokládá to, že něco označí jako lhaní a někoho za hlupáka.  (:-))). V tom případě je opravdu skvělý odhalitel; a navíc dobře ovládá funkci copy/paste. 

Jeho závěrečná myšlenka - starost o výsledek voleb - je opravdu dojemná a v této situaci zcela relevantní (:-))))) 

=Orgonet=


Proruský konspirační web lže: Francouzi svoje lidi postříleli a teror předstírají


Jan Jandourek 18. listopadu 2015 • 14:00

Více na http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/67513/prorusky-konspiracni-web-lze-francouzi-svoje-lidi-postrileli-a-teror-predstiraji.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy


Podivné servery, které jsou známé tím, že šíří proruskou propagandu, začaly s šířením konspiračních teorií o teroristických útocích v Paříži. Ta psychologická hra je už dost dlouho jasná. Je potřeba lidem naznačit, že západní společnost je řízena naprosto nedůvěryhodnými jedinci, kteří jsou schopni pro své cíle i vraždit vlastní (a cizí) občany.

Na webu Orgonet teď "objevili", že žádní arabští teroristé v Paříži nebyli. Vraždy nechala spáchat francouzská vláda. Odhalit lži Orgonetu trvá asi dvě minuty.

Například se tam píše: „Mexická dívka Nohemi Gonzalez, která zemřela, byla po střelbě v Bataclanu potvrzena jako živá: její rodina, když se dověděla o střelbě v Paříži z mexických médií, volala na mobilní telefon jejího přítele. Pokoušeli se ji opakovaně kontaktovat na jejím telefonu, a pak zkusili telefon jejího přítele. Ten jim řekl, že je s ní a že jsou oba v pořádku, že střílení už přestalo. A nyní, poté, co ji úřady zadržely, rodina dostala zprávu, že je mrtvá. Její rodina se diví, jak to, že je mrtvá, když dostali zprávu, že je živá, přímo od jejího přítele, a to dlouhou dobu po „teroristickém útoku“. Heuréka! To ukazuje, že se tam dělo všechno možné, jen ne teroristický útok, a že tu akci provedla francouzská vláda, a je to hodně špinavá falešná vlajka.“

Celé je to naprostý nesmysl. Dívka zemřela při střelbě v restauraci, k její smrti se vyslovili rodiče i přítel, kteří vědí, jak to bylo. Pokud vznikl informační zmatek, tak v prvních okamžicích, kdy se nevědělo, co se děje. Prostě další lhaní, které už ale lidé sdílejí na internetu, takže to bude pro mnohé pravdivější než pravda.

Autor těchto stránek, zjevně buď hloupý, navedený, nebo duševně nemocný, ještě píše: „Nyní se podívejme na národnostní složení mrtvých, čímž zjistíme, že úřední činitelé je nejprve legitimovali, než je zabili, a to proto, aby měli mrtvé z co možná nejvíce zemí. Přesně tak to Francouzi udělali: prověřili si jejich identity, aby se rozhodil, koho zabijí, na základě toho, odkud pochází – aby měli ‚vzorky‘ z co největšího počtu zemí, aby se co nejvíce zemí postavilo za válku proti islámu – když jim zabili jejich lidi.“

A tak dále, včetně běžné poznámky, že z útoku zase vyvázli živí židé, protože všechno věděli předem. Nejde o to, že by tyto fantasmagorie mělo cenu vyvracet (byť to zabere jen chvilku). Smutné je, že jim celá řada lidí, dokonce i s vysokoškolským vzděláním, věří. Ti všichni mají volební právo a podle těchto žvástů budou jednou někomu dávat svůj hlas. 

Orgonet je typický. Kromě blouznění o chemtrails se tam třeba dočteme: „Rusové během tří dnů postavili a dokonale vybavili uprchlický tábor pro tisíc uprchlíků přímo v Sýrii.“Jak jsou ti Rusové hodní! To Francouzi, ti postřílejí dle pečlivého výběru občany z celého světa podle kvót a ještě u toho předstírají teroristický útok.

49 komentářů:

  1. To je cock. Me se libi, ze orgonet jen ve 2 minutach shlédl a hned mel názor. Jen sjel trochu dolu a precetl tak 2 články a uz odsuzuje naše volební právo !!
    Přijde mi, že jak se rozjela ta akce od cloveka v plísni tak Někteří redaktoři maji za úkol hanit a obviňovat stránky které šíří pravdu. Jak jinak bojovat proti tvrzení? Dalším tvrzení proti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. se vubec divim, ze takoveho cloveka muzete oslovit pánem "pan" Jandourek, ten pokus o cloveka nebude nikdy nade mnou panovat, tady se vubec nejedna o nejakou potrebu slusnosti v osloveni

      Vymazat
  2. Za pana Jandourka mluví jeho zjev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne, práve som chcela začať písať.

      Vymazat
    2. Pana Jandourka zjevně inteligence moc nepolíbila - 11. září 2001 bylo co jiného, než obětování vlastních občanů jen proto, aby byl důvod vlítnout do Iráku... ?

      Vymazat
    3. mohl by si s angelou podat ruku, a jeste by se k nemu mohla pridat cela rada pilitiku.

      jak uz rikal abrham lincoln, ze oblicej cloveka, (po 30 ) vypovida o jeho charakteru, proto odmitnul jednoho, ktery chtel byt jeho poradcem

      Vymazat
  3. Je potreba zminit jeste moznost, ze Francouzi sve lidi nepostrileli ale zaplatili jen herce na krizove cviceni a pouzili falesnou krev. Vyhodou je, ze lide dostanou zaplaceno, nikomu se fyzicky neublizi a muzete si vytvorit spolehlivy team, ktery pouzijete priste znovu.


    V takovem pripade by ten pan mel pravdu, protoze by informace Orgonetu a jeho naznacovani, ze francouzi skutecne nekoho zabili, byla nepravdiva. Je s podivem, ze tato moznost neni zminena, jakoby vsechny strany chteli neco zatajit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je možné, že by scéna byla narežírována pomocí umělé krve a krizových herců, nebo dokonce figurín. Ale umělá krev by asi měla jednotnou barvu, a tady jsme spekulovalii na základě různé barvy různě zaschlé krve...

      Těch 90 mrtvých v Paříži bohužel opravdu bylo, a střílelo se doopravdy. (Kdo a kdy ve skutečnosti střílel, to zůstane jistě zahaleno tajemstvím. Ukazují se však svědectví, že například nejméně ve dvou restauracích nestříleli žádní Arabové, nýbrž svalnatí chlapi bílé pleti, s dokonalou výstrojí a reflexy profesionálních vojáků.)

      Ta dívka, co nebyla ani zraněna, a přesto pak byla prohlášena za mrtvou, tam musel být něčí zásah ... ale taky se to už nedovíme. (Zde záleží na tom, zda téhle story věříte; já jak znám Jima Stona, tak mu věřím, že to s tou její rodinou v televizi skutečně bylo.)

      Ono je těžké postihnout v jednom článku všechny možné aspekty, určitě jsou ještě další...

      Vymazat
    2. Snad si delas srandu.

      Vymazat
    3. z trollů dicinky dycky

      Vymazat
  4. a zas je to tu, duchivní sa starajú o "nieduchovné" veci - nech zalezú. Dosť toho zlého narobili.

    OdpovědětVymazat
  5. Tých návštev bude omnoho viac , ľudia sa prebúdzajú . Dúfam že zo slovenska ich je min.10 000 :-D .
    Jandourek,Jandourek , koho chleba jíš ,toho prdel líž :-D
    prepáčte ,neviem či to je spisovne ,ale nemohol som si pomôcť .
    Ako som tu čítal pred pár týždňami, všetko je tak ako má byť ! Ľudia sa spájajú, otvárajú oči .....

    niečo na záver :
    https://www.youtube.com/watch?v=avZy32H_Lks

    a

    https://www.youtube.com/watch?v=bi448xbDrVo

    s láskou ,mili

    OdpovědětVymazat
  6. no nechápu proč tam nenapíše že to Orgonet vždy pracně překládá z angličtiny, za což mu velké díky, obrázek ať si pak každý udělá sám, já osobně u toho nebyl takže nemůžu tvrdit nic, a možný je úplně všechno, klidně to mohli být i mimozemšťané, každopádně pevně věřím že pravda si nakonec najde svojí cestu, neboť neznám dokonalou lež, díkybohu si mozek zapamatuje jen pravdu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokolna lež musí býti polopravdou tzn.: více nepodstatných, nekonkrètních a nuplných pravd a ménĕ lží . Vic to rozepisovat nebudu, ale i dokonala lež je mozná ;)

      Vymazat
  7. Musím říct, že tady chodím velice rád, se dívat na zprávy ať je to o počasí a nebo o tom co se ve světě děje. Jelikož vždy člověk najde kousíčky skládanky, které se vy snažíte spojit dohromady a vytvořit jedno velké puzzle a potom tento obraz prezentujete. Takovou titěrnou práci nikdo z médií nedělá a ještě mají blbé kecy proti Vám, Hamba jim. Njn řiťolezci jsou všude :D :D Jinak pro mě jste jeden z nejspolehlivější a nejdůvěrnějších zdrojů, což se o médii říct nedá.

    OdpovědětVymazat
  8. Pan Jandourek. Typický sluníčkář a kavárník ! Občas mně tito lidé připomínají zanícené pánbičkáře , kteří chrlí oheň a síru na všechny a na všechno, co si dovolí zpochybnit všemohoucnost jejich Vatikánského otce . Ta naše "úžasná demokracie" je na tom s fanatickými zastánci stejně.
    Ovšem, od profesionálního novináře ze známého týdenníku Ref. bych očekávala přeci jen trochu profesionálnější pojetí. cit: "Autor těchto stránek, zjevně buď hloupý, navedený, nebo duševně nemocný.." ..tak to je přesně ten oheň a síra ! A pěna u úst :- ))) Navíc... Orgonet je, co já vím, jen jeden z mnoha desítek evropských webů, kteří si dovolí poukazovat na nesrovnalosti v událostech. A nás 40 000 návštěvníků ...co by za to lecjaký kandidát do Eurohujerny Českého parlamentu dal, kdyby získal tolik hlasů !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. No keď je to už Rusky web podla pána Jantourka ešte aj pána Smotany tak to sem dávam znova veď my všetci sme Ruský agenti ja asi určite keď som musel maturovať z Ruského jazyka ,ktorý som sa nechcel učiť a sníval ako pláchnem za mláku do Kanady zachranila ma soros revolucia a ostal som v euabsurdistane a som rád že ma pani profesorka tak mučila že viem čítať azbuku a rozumiem najlepšie z Ruska Moskalom ako hovoria z uskrajiny.No voliť asi budem Kotlebu všetko ostané sú vlasne vlastizradci.Teraz na staré kolená snívam zas o Rusku dočerta fak im rozumiem lepššie a ešte lepšie.K tomu ne spaniu ja to už mám par rokov aj vibracie v lýtkach a ostatne dobroty fakt ten Sibir by ma vyliečil a možno by som mal konečne rád aj zimu.
    https://www.youtube.com/watch?v=wuO2hyJd4bk

    OdpovědětVymazat
  10. 48 hodin před utoky byl na Francii realizován kybernicky utok. Podobná akce se naprosto vymyká možnostem organizace ktera se k utoku přihlasila takový utok nelze provést bez vedomi vlády !!!

    OdpovědětVymazat
  11. Sever zdraví Jih! - Orgoneta, rodinu, babičku, Orgoneťáky - pravda vždy výjde na povrch , jako olej na vodu. Někdy i po tisíci letech - to mi , jako archeologovi a historikovi věřte!!! I tisícileté vraždy! A nějaký nedovzdělaný závistivec taky pisálek turbostudent ze z Plzně ,,pinďourek-Jaďourek,, nota bene z takového plátku, který ze zásady nikdy nečtu! tomu nemůže, ale absolutně rozumět. Nemá duši. Zdraví z celého srdce a co k němu vše patří Indy.

    OdpovědětVymazat
  12. P.S. Své povolání jsem nesměl dělat za komančů, ani po sametu, tak jsem byl ,,nebezpečný,, za to, že říkám pravdu na rovinu každému režimu do očí! Všichni, kdo hájí pravdu pochází ze starých rodinných klanů a znají dobře své kořeny a za co bojují. To jenom na okraj. Zdravím ještě jednou všechny spřízněné duše.Indy.

    OdpovědětVymazat
  13. Benjamin Fulford
    http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/parizska-psy-operation-je-jen-soucasti-probihajicich-aktivit-smerujicich-k-nastoleni-svetove-vlady/

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímavé je, že "oficiální" proruská propaganda (Sputnik) sdílí názor mainstreamu o verzi teroristického útoku ze strany IS, navrhuje vytvoření široké protiteroristické koalice a Moskva samotná se zapojila i do akce JeSuisParis: http://cz.sputniknews.com/videoklub/20151115/1675979/jesuisparis-moskva-solidarita-.html
    Pan Jandourek tedy osočuje Orgonet, že je proruštější než samotné Rusko :))
    .... a takoví lidé mají u nás volební právo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ať už ten pán říká, co říká - je mi líto nevinných obětí, kteří byli prostí lidé, stejně jako my...

    A jestli je zabila francouzská vláda (čemuž tedy nevěřím), nebo je zabili muslimští teroristé,
    moji nedůvěru ve vlády vyvolává prostý fakt - ŽE Z TOHO NEBYLY VYVOZENY ZÁVĚRY,
    migranti dál proudí do Evropy a nikdo si s nimi neví rady...

    Kolik bomb bude muset ještě vybuchnout?? Kolik nevinných lidí bude muset zemřít??

    Radek

    OdpovědětVymazat
  16. Tenhle Jandourek je ve stresu. To je vidět na očích. A jeho zmínka o chemtrails na Orgonetu svědčí o tom, že snad ani nevidí. Jak člověk přijímá oficiální verze všeho se všemi nesrovnalostmi, pak takhle dopadá.
    Zřejmě také neslyší. Jak je možné. aby se hned vědělo, kdo je viník, strůjce, aby se našel jeho pas někde na zemi zrovna jako v Americe po strašlivé zkáze "dvojčat". Neuvědomuje si, že pokud u ničeho nebyl přítomen, tak mu mohou vysvětlit cokoli.

    OdpovědětVymazat
  17. Zajímalo by mě, zda by mohl někdo zjistit, kolik "přátelských fotbalových zápasů", kdy o nic nejde shlédl francouzský prezident jako 13.11.15 a kolik kancléřka "mutti", jako 17.11.15 v Hanoveru. Zajímavé. Asi to bylo pro ně nesmírně důležité tam být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte, a pak že lepíme tu konspirační mozaiku leda tak pro kočku. To naopak bestie řve, protože odhalujeme její skutečnou tvář - matrix.

      Vymazat
  18. Denní odkazy na nekonformní články najdete na:
    http://obrazkovysvet.cz/vismo/dokumenty2.asp?id_org=600655&id=2282
    UŠETŘÍTE SPOUSTU ČASU JEJICH VYHLEDÁVÁNÍM!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naservírovat žvásty pěkně popořádku do jednoho košíku, to zavání ba přímo smrdí manipulacemi, kterým se rádi vyhýbáme. Pokud si něco najít máme,my to nakonec najdem.

      Vymazat
  19. To je dobře, že pna Jandourek se zviditelnit v Reflexu. Napsal o jiném pohledu na to co se událo v Paříži 13.11 . Jedno přísloví říká " na každém šprochu, pravdy trochu ", tak proč bych se nepodíval tam, kam mně pan Jandourek nasměroval . Je to skvělý propagátor Orgonetu. Poděkujme mu za to.

    OdpovědětVymazat
  20. Je to naprosto přesná pravda tohle:
    Jandourek, Jandourek, koho chleba jíš, toho prdel liž.:):):)
    A takhle to mají nastavené všichni mainstreamoví novináři do jednoho. Proto mainstream zásadně již několik let nečtu a dobře dělám. Od těch dob se mi vrátilo zpět mé vlastní kritické myšlení a již dávno vím, jak ve skutečnosti svět funguje. Takže pane Jandourku, Vy prolhaná mainstreamová kryso, Vy také moc dobře víte, jak to ve světě chodí, a že je víc než jisté, že francouzská vláda opět provedla falešnou vlajku a nechala zabít své vlastní občany, ale vědomě, neb jste za to placený, nám věšíte bulíky na nos. Takže jste typický co? Presstitut. Ještě nám začněte vyprávět, že ty tři mrakodrapy zbořili muslimové.

    OdpovědětVymazat
  21. Jan Jandourek je vysvěcený římsko-katolický kněz. Spolupracoval v Praze v kostele Největějšího Salvátora s Tomášem Halíkem na "náboženském vzdělávání a duchovní péči" o vysokoškolskou mládež. Pak z kněžství odešel, oženil se a vstoupil do starokatolické církve. Zřejmě působí jako souznící novinář s tím, co si přejí hlásat mediální trouby, které za to pochopům dobře platí, někdy píše fejetony i pro rozhlasovou stanici Vltava. Z poučných slov pana prezidenta Zemana, který se temnotě vzepřel: "Hlas prezidenta má byť hlasom národa, nie hlasom médií, či ich mediálnou trúbou. Aj keby som mal jednoduchší život, keby som tou trúbou bol. Novinári, ktorí píšu každý deň niečo iné bez toho, aby čomukoľvek rozumeli, by ma vychvaľovali, aké krásne prejavy prednášam, ale dostal by som sa do rozporu zo svojim národom. Chcem aby sme žili v slobodnej spoločnosti, kde nebudeme podliehať vymývaniu mozgov." http://www.hlavnespravy.sk/odvazny-prejav-prezidenta-zemana-hlas-prezidenta-ma-byt-hlasom-naroda-nie-hlasom-medii-ci-ich-medialnou-trubou/709913
    Ano, to je to, oč tu běží - abychom žili konečně ve svobodě, kde nebudeme vystavováni vymývání mozků. Lidí, kteří se temnotě vzepřeli, jsou. Putin se také temnotě vzepřel a je vpravdě duchovně probuzenější než mnozí preláti

    OdpovědětVymazat
  22. Vě světě informační chaosu je těžké se orientovat. Jasné to mají jen ti, jenž sledují mainstream bulvárních plátků, jako Reflex a jiných podobných. Vezme do rukou jedny noviny , druhé a píší to samé. Proč asi. Člověku nesmí být upíráno právo hledání pravdy a vzájemné komunikaci. Spousta lží bylo právě odhaleno díky blogům, kterých se účastní lidé.
    Tito lidé jako pan Jandourek a podobní, jsou přesvědčeni o své pravdě. Nemůžou za to, jsou tak mentálně a duchovně vyspělí. Bohužel spousta podobných mají i vysoké posty a dokáží dobře manipulovat s lidmy.
    Jejich jedinou obranou a pravdou je to, že je chrání ti, jenž tento chaos způsobují. Tudíž jejich životy jsou daleko jednoduší a pohodlnější. Budou odsuzovat společnost lidí, kteří vidí trochu za okraj masmédiální manipulace.
    Informace nepřicházejí sami, ty se musí neustále hledat a analyzovat. K tomu je potřeba se celkově zajímat nejen o současné dění, ale mít přehled o celkovém řízení světa. Mít přehled v technologiích a být propojený s více zdroji informačního toku.
    Spousta lidem stačí vzít do rukou noviny, třeba Reflex a večer si zapnout televizní noviny, zanadávat si, nebo se zhrozit.
    A ráno se mohou stát opět součástí procesů, které řídí systém a říkat si, jak je to hrozné, že ani vlády a policie, a bezpečnostní složky, s tím nic neudělají.
    Co je daleko nejhorší narazit na blbce, který pro svou pravdu dokáže přehlížet skutečnost, realitu. Takové lidi potřebují.
    Ti dokáží jejich plány manipulace s veřejností, dobře ochránit.
    A svět je takový, že i když se někde odhalí pravda, ať už sebevíc prozřetelná, nikdo s tím nic neudělá. Viz např. téma vypalování pralesů, kvůli palmovému oleji. Nebo Chamtrails, očkování a rtuť a jiné měkké kovy. Zdravotnictví a léčba rakoviny. Alternativní zdroje energie "a jede to na vodu" ... atd. atd.
    Prostě nás drží ve stádu a připravují nás na otrokářskou společnost, která už v podstatě jinde ve světě už jede.

    OdpovědětVymazat
  23. Dunning Kruger syndrom

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Orgo, ahoj lidi, ahoj Janďourek :-) poslední dobou mi nějak není do smíchu, nicméně článek páně Janďourka a hlavně komentáře pod článkem mě tak rozesmály, že mi zajisté prodloužily život o několik let. :-) Díky vám všem spřízněných duším :-) a nejvíc díky tobě Orgo za všechny důležité informace. Hanka

    OdpovědětVymazat
  25. Všechny teroristické útoky ,veškeré krize jako je teď uměle vyvolaná s uprchlíky je dílo elit a politiků.Tam je veškeré zlo které planetu Zemi provází a na to je třeba se zaměřit. Mají teď ještě větší šanci na koho svádět takové akce které opravdu provádí agenti zemí kde se takový masakr odehraje.I za cenu že tam budou lidé zabiti pod hlavičkou teroristů.Všechno toto je už dlouhobě naplánované a jedou podle scénáře který si vytvořili. Elity a politici jsou pod vlivem temných sil dobře maskovaní.Můžeme to přirovnat ke rčení pod svícnem je největší tma. Tam je třeba zaměřit pozornost, jinak si budou dělat pořád to co chtějí. Jakmile se soustředíme na temné síly nemají šanci tady dál přežívat,protože se bojí světla.
    http://cestyksobe.cz/kosmicke-vedomi-putin-a-syrie-10-rijna-2015/11405

    OdpovědětVymazat
  26. Tak aspoň vidíte duchovní úroveň výše jmenovaného vysvěceného na kněze v římsko-katolické cíkrvi.

    OdpovědětVymazat
  27. A že se prý nesprejuje, že prý poukazování na chemtrails je též nesmysl? Tak se koukněte, co se píše ve světě o zpovědi pilota - sprejujeme jedy...........
    http://mirrorspectrum.com/behind-the-mirror/a-pilot-confessed-we-sprayed-poisons-and-now-our-lovely-sky-is-gone#
    A podívejte se i na instruktáž na výrobu Orgonite Orgone CloudBuster
    https://www.youtube.com/watch?v=dqw7z2JJ-w4 (přes 223 tisíc shlédnutí), to by asi výše zmíněný také rád prohlásil za lež
    Prostě pravdu nelze umlátit ani slovy, ani klacky. Prostě pravdu nelze umlátit ani slovy, ani klacky. Prostě pravdu nelze umlátit ani slovy, ani klacky. Prostě pravdu nelze umlátit ani slovy, ani klacky.

    OdpovědětVymazat
  28. Jandourek je ocividne deges, skoda vobec komentovat.

    OdpovědětVymazat
  29. Aj v Prahe "zavraždili" študenta :D A začala revolúcia.Nebol to ten Jandourek??? : ))))) A tak sa to začalo!!!! : D)))) No a kde je pravda teraz? Niekde uprostred !

    OdpovědětVymazat
  30. Ta jeho fotka je nějaká vyretušovaná, aby vypadal lépe

    OdpovědětVymazat
  31. http://www.prvopodstata.com/2015/11/16/vsemu-je-opet-uplne-jinak/#more-4206

    OdpovědětVymazat
  32. Kam zaměříme pozornost tam to roste.....

    OdpovědětVymazat
  33. hodni lide na koncertu trbely bee a není to dobre ? kouknete sem kdo ví ?
    http://www.disclose.tv/news/paris_concert_crowd_was_singing_kiss_the_devil_the_moment_terror_attacks_began/124538

    OdpovědětVymazat
  34. http://neovlivni.cz/26-let-svobody-20-polozek-na-seznamu-ruske-propagandy/

    OdpovědětVymazat
  35. Stačí se mu podívat do obličeje a musí být každému vše jasné. Jeho výraz hovoří za všechno. Moc inteligence nepobral. Mohou ho skutečně zaměstnat jenom V Reflexu za pomluvy. Nic jiného asi neumí.

    OdpovědětVymazat
  36. Jeho tupý výraz a pohled očí...
    Má určitě bystrý postřeh!
    Umí papouškovat jen co mu přikáží a to ještě špatně!

    OdpovědětVymazat
  37. MAM TAKOVEJ DOJEM ŽE AŽ SE TO TADY PŘEVRATI A ŽE SE TO PŘEVRATI K DOBRU ON BUDE PRVNI KTERY BUDE ŘIKAT JA BYL POMYLENEJ JA BYL SVEDEN NA ŠPATNOU CESTU JAKO VĚČINA KOMUNISTU HERCU PO ROCE 1968 A PAK JEŠTĚ JEDNOU PŘI PODEPSANI CHATRY 77 A JEŠTĚ JEDNOU JA NEZVONIL KLIČEMA

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.