3. listopadu 2015

Spavá nemoc v Kazachstánu: jde o geoinženýrské testy biologické/chemické zbraně?

Spavá nemoc v Kazachstánu: Jde o geoinženýrské testy biologické/chemické zbraně?
Sepsal Orgonet
3. 11. 2015

Včerejší článek o geoinženýrských pokusech s lithiem v USA mi připomněl nedávné informace o epidemii "spavé nemoci" (pozn: nejde o tropickou spavou nemoc, ale o neznámou nemoc, jejímž hlavním symptomem je spánek) ve vesnici Kalači v Kazachstánu, které prošly světovými médii v roce 2014 a začátkem 2015. (V Česku je přeložil asi jenom Týden, a to ironicky zbarvené, v rubrice "věřte nevěřte" ... (Vesnici sužuje spavá nemoc, nemůžou vzbudit ani kocoura.)



Napadá mě spekulace, že příčinou tajemné nemoci by mohlo být i zde rozprašování psychoaktivních biologických a chemických látek, podobně jako v Oregonu. Podezření je o to větší, že příčina "dosud nebyla zjištěna", že se jedná o odlehlou oblast, kde výsledky nemohou být zkresleny jinými faktory, že to působí výběrově především na děti, atd. atd.

Pokud jde o to, kdo by tyto pokusy mohl provádět: 

  • Klimaterorismus/geoinženýrství může být záležitostí zcela globální, takže by to mohli být "globální vědci" bez rozdílu národnosti. 
  • Pokud by klimaterorismus/geoinženýrství bylo záležitostí státní,  pak si nedělejme iluze, že armáda tohoto státu by vyvíjela své zbraně pouze humánnim způsobem a nezkoušela by je tajně na vlastním obyvatelstvu.

"Skupiny expertů" pak nemusejí hledat příčinu nemoci, ta je jim známa, avšak pouze sledují výsledky testů působení látek, podobně jako v Oregonu. Informace získají z lékařských záznamů, legálně mohou provádět testování všeho druhu...

(Ufologové mají zase spekulaci, že tam možná dochází k masové abdukci...)

Počasí nad Kazachstánem nesledují, ale zkusím se občas podívat, jestli tam klimateroristé udržují nějaké podezřelé oblačnosti nebo mlhy. Bohužel ke skutečným snímkům počasí se asi nedostanu, ty má jen NASA, světové (=klimateroristické) povětrnostní agentury zveřejňují jen stylizované retušované snímky, co na nich není nic vidět,. Eumetsat (sekce 13), který prozrazuje chemtrails i divnou oblačnost, sice dohlédne na západní část Kazachstánu, a je vidět, že klimateroristické operace i tam probíhají neustále stejně jako všude na světě, ale oblast Kalači je až "za obzorem". 

Zkušený (nezaujatý a nezávislý) toxikolog by určitě věděl, jaká látka vyvolává níže i výše zmíněné symptomy, tak kdybyste nějakého znali, zkuste se zeptat...

Aby se záležitost sprovodila ze světa, v létě 2015 prohlásily kazašské autority oficiálně za příčinu nemoci "oxid uhelnatý, který občas vychází ze zavřených dolů na uran", ; od té doby se o tom už nepíše, testování už asi skončilo. Od února 2015 umožňují úřady přesídlení obyvatel (do pustších oblastí), které obyvatelé většinou odmítají... 





Článek z Natural News:

Malá vesnice v Kazachstánu postižena spavou nemocí

Článek přeložil/sestavil Orgonet z několika zdrojů, zejména.
http://www.naturalnews.com/051328_Kazakhstan_sleeping_sickness_mysterious_illness.html#
March 31, 2015 by: Sandy J. Duncan

Již přes 100 obyvatel Kalači, vesnice o 600 obyvatelích v odlehlé stepi Kazachstánu, postihla od r. 2013 tajemná spavá nemoc, při níž upadli na několik dní do hlubokého spánku. Většinou šlo o děti.

Oběti shodně udávají, že upadly do spánku bez předchozích příznaků, a když se probudily, nic si o incidentu nepamatovaly. Nemoc může udeřit kdykoli – vsedě, vleže, při chůzi, člověk prostě upadne. Mnoho dětí bylo postiženo i silnými halucinacemi, mnozí obyvatelé upadli do tohoto spánku vícekrát a někteří byli v tomto bezvědomí až pět dní.

Vesnici navštívily celé týmy expertů, vědců i lékařů, kteří postupně vyloučili všechny uvažované příčiny. Původ nemoci zůstává neznámý.

Co říkají oběti

Mezi postiženými byla i Olga Samusenko, mladá matka s dvěma malými dětmi, z nichž mladší syn přežil spavou nemoc v děloze matky. Reportérovi The Siberian Times řekla: „Musíme odtud pryč, nemáme tu žádnou budoucnost. Všichni odcházejí. Mnozí lidé poslali své děti pryč k příbuzným do jiných měst a vesnic. Pořád nevíme, co se vlastně děje. Moje děti nebyly od září venku, bojím se je posílat ven.“ 




„Prvního září jsme byli na slavnostním zahájení školy. Moje děti jsou ještě malé, tak jsme se tam byli jenom tak podívat. Potom si Stanislav hrál venku na dvoře, asi ve čtyři odpoledne přišel domů a prostě upadl na tvář.“

„Nemohl sedět, nemohl stát, snažila jsem se ho postavit na nohy, ale pořád padal. Jeho oči se dívaly do různých směrů, jako kdyby byl opilý. Bylo to hrozné.“
 


Toho dne upadlo do spánku celkem 9 dětí, které byly na slavnosti. Prostě odpoledne zkolabovaly. 


Ljubov Rabčevskaja, 27 let, řekla, že její 10letý syn Almaz byl také postižen. „Usnul už dvakrát, a teď ho často bolí hlava a cítí bolest v zádech. Poprvé to bylo velmi děsivé. Večer šel spát, a ráno jsme ho nemohli probudit. Požádala jsem o pomoc, a když se nám podařilo ho probudit, nemohl říci ani slovo, nemohl mluvit, jenom sténal. Sténal a měl oči plné slz.“




Dále řekla: „Někdy si myslím, že někdo ví, co je příčina, a dělá to schválně, aby nás vyhnali z tohoto místa. Teď nás chtějí přemístit do nějakých odlehlých oblastí. Viděla jsem domy, které nám nabízejí. Můj současný je lepší, tam bych se synem nechtěla jít. Nechtěla bych, aby žil v takových podmínkách." 



Věra Kolesničenko, která pracuje ve vesnickém obchodě, řekla, že její čtyřletá dcera Margarita trpěla halucinacemi, a že její manžel strávil tři dny v nemocnici.



„Margarita měla hrozné halucinace, dívala se na mě a křičela: „Mami, ty máš tři oči!“ Pak se mi dívala přes rameno a řekla „Někdo támhle leze na radiátor!“



Několik teorií, žádná odpověď

Kalači je velmi blízko města Krasnogorsk, kde se těžila uranová ruda pro sovětský nukleární program. Doly byly zavřeny koncem 80. let, ale mnozí místní lidé i někteří vědci spekulují, že je to zřejmá příčina. Podle analytiků v oblasti však nebylo prokázáno žádné spojení mezi radioaktivním plynem a probíhající spavou nemocí.

Výskyt nemoci jeví několik vzorců. Má tendenci probíhat ve vlnách, a to častěji v době tání než v době, kdy je země zmrzlá; někteří se domnívají, že má spojitost se směrem větru.

Jiní experti se domnívají, že viníkem je oxid uhelnatý. Sergej Lukašenko, ředitel Kazachstánského státního centra pro jadernou bezpečnost a ekologii řekl: „Oxid uhelnatý je určitě jedním z faktorů, ale nemohu říci, zda je to hlavní a základní faktor. Otázkou je, proč neodejde pryč. Máme podezření, že vzhledem ke zvláštní poloze vesnice povětrnostní faktory často způsobují, že kouř z komínů jde dolů a ne nahoru.“

Vesnici navšítivily od r. 2013 nejrůznější skupiny vědců i lékařů včetně virologů, radiologů a toxikologů. Experti však vyloučili veškeré uvažované příčiny jako radon, radiace, narkolepsie, parazité, viry, bakteriální infekce, těžké kovy... Vše je v normálních limitech. Zdroj nemoci zůstává neznámý.

P. S. Orgonet:
(Aby se záležitost sprovodila ze světa, v létě 2015 prohlásily kazašské úřady oficiálně za příčinu nemoci "oxid uhelnatý, který občas vychází ze zavřených dolů na uran", ; od té doby se o tom už nepíše, testování už asi skončilo. Od února 2015 nabízejí úřady obyvatelům přesídlení (do pustších oblastí), které obyvatelé většinou odmítají... )





Video televize RT o spavé nemoci v Kalači (rusky, anglické titulky).

https://youtu.be/jiKP0HioAYs?list=UUx8LIRh6VuPamPrqYDNF2QQ




Zdroje: 

12 komentářů:

  1. Meyrink v Zelené tváři píše o spáčích...Ostatně kapitolu z této knihy použili autoři Jitra kouzelníku..Když tu na stadionu tuším EDEN stepoval jeden LEČITEL,tak mu tam lidé padali jako zralé hrušky...Bdící čuměli,stáli a DIVILI SE...Pamatuji na amerického vzteklouna Billy Grahama,jak v ČSSR řval,bušil se za těžké prachy do prsou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zažila som , to čo vy p. Kabod opisujete bolov ktorom roku ? Mohol to byť Sanders ...?
      BE

      Vymazat
  2. Padělatelé ducha/temnářské elitky/mimozemské entitity nesnesou člověka, který v sobě má duši a čeká ho evoluce směrem ke spojení se Zdrojem. Proto mu házejí do cesty překážky: Jednou z takových překážek jsou i vlastně "neexistující" geoinženýrské hokus-pokusy (nejlépe oddělat hned děti). Zrovna včera mi někdo popisoval podobné příznaky u mladého člověka u nás, kterého nelze ani po velmi nadprůměrné délce spánku vzbudit. Vždyť k rozprašování psychoaktivních biologických a chemických látek dochází i u nás, psal o tom např. Aolian (79 štítků na těchto stránkách). No jo, asi jde o to nás dostat do stavu, kdy budeme docela příjemně obluzeni, budeme temnářům, kteří to s námi myslí tak "dobře" věřit a už vůbec se nám nebude chtít se duchovně probudit.
    Kdyby snad někdo chtěl číst o těchto znečisťujících samozvancích, je to velmi dobře podáno (bez matoucího církevnického podbarvování) v následujících odkazech:
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/karantena-zeme-konec-hry.html#comment-form
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/odstraneni-kabaly.html
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/velke-zapomneni-1996.html
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticka-proxy-valka-v-syrii.html
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/hnuti-odporu.html
    http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticky-kodexplaneta-zeme-je.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za skvělé informace :)zdravím M.

      Vymazat
  3. Take se v kazachstanu prapodivne ocitly snovacky cerne ( smrtelne jedovati pavouci), manzel pochazi z kazachstanu a znami mu rekli, ze je tam udajne jiz pres 20 smrtelnych pripadu po kousnuti. To bylo srpnu. V teto oblasti v zivote takovi pavouci nebyli, vsadim se, ze tam jsou umele, jak jiz ruzne po svete i u nas v evrope druhy komaru, slimaku, dokonce i veverek..... atd. Za nedlouho opravdu prijdou i dinosauri... to bude p.del :-)

    mirca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale PRD\,kdo si pěstuje PŘÍTOMNOST,Hovnosaurus,ilegální diverzant HO NEUVIDÍ...I kdyby čuměl na NĚJ...Funguje to,vyzkoušeno...

      Vymazat
    2. Už se jim podařilo "vzbudit" stegosaura a triceratopse. Jenže začali experimentovat na experimentálně stvořených pravěkých tvorech což je nakonec zabilo a zase nemají nic

      Vymazat
  4. Především je hodně zvláštní, že se spavá nemoc začala vyskytovat v Kazachstánu na prahu zimního období. Obecně je tato nemoc přenášena tropickým hmyzem tam, kde tento hmyz i žije. Tedy Afrika, Kongo a tam kdesi. A to za předpokladu, že přenesený původce (parazit) má dost teplé podmínky ke svému "zatetelení se" v těle infikovaného.
    Takže, to co obyvatelé Kalači popisují, ty dramatické projevy, jsou naprosto mimo logiku a chápání. Najednou dítě padně čelem na zem, několikrát za den, bez předešlých příznaků (např. horečky). Nutno také připomenout, že přirozené nemoci, nákazy fungují v přírodě dle přesně daného řádu...nejdříve jsou vždy nějaké příznaky , že něco v těle není v pořádku. To ale ti lidé nepopisují. Tedy, něco rozhodně není v pořádku, ale více než elektronické zbraně apod. ďábelské pomocníky bych to spíše tipovala na otrávené vody či jezera. Nevím proč, tak mě to právě napadlo, skočilo do myšlenek, tak to sem píšu.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Dan, jako mnohokrát, tak i nyní jsi nepochopila článek. "Spavá nemoc" není zde ona ropická nemoc přenášená hmyzem, to by snad ony týmy expertů snad snadno zjistily, ne? Ani příznaky jí neodpovídají. "Spavá nemoc" zde není diagnóza, ale jen novinářské označení podle typického příznaku. Voda, jak je v článku psáno, byla rovněž prozkoumána.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ale není Pipího problém

      Vymazat
    2. anonymní 9:32
      Jako mnohokrát máte tendenci vyhledávat v mých komentářích mouchy, ale to je úplně v pohodě.
      Tak především, neměla jsem v úmyslu tvrdit, že jde o tropickou nemoc, ani jsem to v komentáři netvrdila. I Vy by jste měl pozorněji číst A dále, měla jsem snahu potvrdit svými slovy, že i já si myslím, že to spaní musí mít na svědomí lidská ruka. Tedy, že tomu věřím. A dále, v článku je naznačeno, že aby se mohla určit skutečná příčina, bylo by třeba poslat do těch míst nezávislého experta, toxikologa. Tedy, chápu článek tak, že autor oficiálním výsledkům vědců též nedůvěřuje a proto můžeme jen spekulovat. Právě tak, jako ostatní v komentářích, Orgonet, ne ? Já na "uspávací" splodiny z komínů nevěřím, ani se mi nezdá, že by náhle oxid uhelnatý byl toho příčinou, pakliže víme, že v uranových dolech se kutá už celé staletí (obzvlášť v bývalé SSSR )a nic podobného není zaznamenáno nikde na světě (jsou místa, kde lidé na takovém rumišti i žijí, rodí děti, že ?) Takže, jako spekulant trvám na tom, že hlavní příčina bude ve vodě. Ale mohu být vedle jak ta jedle, jako spekulant na to mám právo, že ?

      dan.

      Vymazat
  6. A NEBYLA TO TA VESNIČKA JAK SE TAM VYSYPAL TEN TÍRÁK S VODKOU?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.