11. listopadu 2015

UFO nad Košicemi

Díky čtenáři za zaslání.


http://aktualne.atlas.sk/video-ufo-alebo-vojenske-cvicenie-muz-natocil-nad-kosicami-zahadne-svetielka/dnes/zaujimavosti/?utm_source=ibb&utm_medium=all&utm_campaign=html-bannery


VIDEO: UFO alebo vojenské cvičenie? Muž natočil nad Košicami záhadné svetielka
5.11.2015 10:40 Aktuálne.sk

Najprv mu vypadol signál a potom uvidel lietajúce svetlá. Tak opísal svoj zážitok Peter z Košíc pre košický korzár, keď sa vracal domov do Krásnej z návštevy cintorína.

Záhadné úkazy spozoroval spoločne so starším mužom, ktorý ich považoval za meteority. "Svetlá však nepadali, ale leteli z východu na západ," vybavuje si Peter, ktorý úkaz začal okamžite natáčať. Keď preleteli za oblaky, signál sa mu znovu vrátil.

Čo naozaj Peter videl zostáva záhadou. Nik netuší či šlo o nebeské telesá, tajné vojenské cvičenie alebo prelet neidentifikovateľné lietajúceho stroja.


https://youtu.be/aG9q1KFjIPw



42 komentářů:

  1. Jsou tady a to pořád, mnoho tisíc let. Jsou dobří i zlí, monitorují a někdy ovlivňují naši Zemi a kdoví, jestli je Země vůbec naše. Možná jsme na ní jen jako pokusní králíci někde v laboratoři. Země je prý odkladiště bláznů a vrahů z celé Galaxie, což vlastně odpovídá skutečnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na straně temnářů se šíří chaos a panika. Řada z nich raději přešla na druhou stranu pod kontrolu a ochranu Světelných sil. Něco velkého se už dlouho připravuje a ten správný čas pro uskutečnění nazrál jak víno. Nejdéle do roka a do dne.

      Vymazat
    2. ... Vás tu odložili ? - mňa nie, prišla som dobrovoľne, som zvedavá, v mojom Vesmír je dobre. BE

      Vymazat
    3. Beriem lampáš a idem svietiť!

      Vymazat
    4. Taky jsem přišel dobrovolně.....ačkoliv si někdy říkám, kde jsem nechal rozum... :-) :-)
      Namur

      Vymazat
    5. Svietiť, ale neoslepovať. BE

      Vymazat
    6. Svítit ano ale bez lampáše s ním by to bylo prd platný

      Vymazat
    7. to anom 11,54
      Kde je svetlo - tma ustupuje bez boja !

      Vymazat
    8. Ako svietiť?
      Když v meditaci vyčistíme mysl, jsme v tom klidu blíž našemu vnitřnímu já. Síla rozhodnutí, to je jeden z klíčů. Jít dovnitř sebe a hledat vnitřní vedení. Pokusit se v tichu a v uvnitřnění přiblížit k vyššímu já a ke Zdroji. Vzývat Světlo. Procitli jsme na Zemi se ztrátou paměti, ale naše vyšší já, náš Duch, ví všechno. Pozor na strach, pochybnosti a ego - zpomalují postup duše. V první řadě je třeba zanechat strach. Jak se dostat duchovně výš - být zajedno s naším Duchem. Náš Duch - to je náš vnitřní hlas, intuice. Je to prozřetelnost, naše milující a citlivá součást vedoucí k naplnění smyslu naší existence. Nechť se společná a světová meditace světel a světýlek na povrchu, pod povrchem i nad ním dne 21. listopadu stane jasnou deklarací Vítězství Světla!

      Vymazat
  2. Když nám tvrdili, že nikdo nikde vyspělý a inteligentní ve vesmíru není - tak nám lhali a všelijak překrucovali pravdu. Vyspělé inteligentní bytosti přitom jsou nad Zemí v mnoha úrovních a vzdálenostech (což nevadí, prochází se portály/hvězdnými branami). Jsou i tak vyspělé bytosti, že k cestování nepotřebují žádné technické prostředky. Vyspělé bytosti žijí i ve Vnitřní Zemi. Je o tom tenhle zdařilý článek přeložený do češtiny, kde řadu informací na veřejnost pustil Corey Goode. Určitě stojí za přečtení:
    http://www.energiezivota.com/co-za-cim-je/438-vyspele-staroveke-civilizace-stale-ziji-pod-zemi
    Vyspělé starověké cvilizace, které kdysi odešly kvůli invazi temnářů z povrchu Země do Vnitřní země, jsou teď vyspělejší než my. Temnáři zkrátili náš život, vystavili nás mimo jiné nesmyslné reinkarnaci a matrixu v pozemské karanténě, také středověku s pálením údajných rouhačů a čarodějnic, otravují nás, poslali na na nás zmanipulované církve, abychom se báli a nemohli dosáhnout duchovní vyspělosti. Lidi i po dlouhém životě umírají jako z hlediska duchovního poznání jako děti. Ale tomu brzy bude konec. Proto se Goode vzdal svého velmi vysokého platu v rámci utajovaného kosmického programu, překonal svůj strach z následků prozrazení pravdy a jde se vším na veřejnost. Konec konců Panna Sofia se blíží a je potřeba jí jít naproti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kto je to tá panna Sofia?

      Vymazat
    2. Sama Boží Moudrost projevená v ženském aspektu Božství.

      Vymazat
    3. Buďme opatrnější jistě tvrdit něco, co jsme si neměli možnost ani z 0,5% ověřit. Těch proroků už tady byla před r.2012 celá řada, a znovu se to opakuje. Lidská blbost a vesmír jsou neomezené. To nám lidé dokládají svým myšlením a činy bohužel každý den.

      Vymazat
    4. Tak tady je něco v češtině na poodrytí zakrývaných obzorů:
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/karantena-zeme-konec-hry.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/pad-chimery.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/etericka-archonska-sit.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/ochrana.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/odstraneni-kabaly.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/velke-zapomneni-1996.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/galakticka-vlna-lasky.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/11/prosime-rozeslat-meditace-za-udalost.html
      http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticky-kodexplaneta-zeme-je.html

      Vymazat
  3. ono to muze trvat dele nez jen rok,,, ale sme v posledni fazi. azteci rekli ze ve veku pateho slunce bude obeveno vse co bylo pohrbeno. pravda ze stane zdrojem zivota a lide budou letat ke hvezdam. to se netyka nas co to ted cteme a vidime urcite zmeny ale treba za nekolik generaci. takze delejte si vic nez 2 deti at se toho vase rody doziji.

    OdpovědětVymazat
  4. V uvedeném odkazu je vypracován celý seznam odkazů na zprávy od intuitivního empatika Corey Goode. Je třeba se připravovat na novou realitu. Ta, kterou doposud máme, je značně pokroucená.
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/06/secret-space-programs-sphere-being.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. velke dik za ten link, super clanky, s prekladacom sa da celkom fajn citat :-)))))))
      Nika

      Vymazat
  5. Pro ty, co nerozumí latině dnešní doby, tak earth liberation movement je do češtiny přeloženo hnutí za osvobození země. No to je hustý, ne?

    OdpovědětVymazat
  6. Jedná se o UFO.Gratuluji autorovi a díky Orgonetu za zveřejnění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pozemská ufo stroje vyrobené lidmi

      Vymazat
  7. Podívejte se na toto:https://www.youtube.com/watch?v=3ga8k-ExnCA

    OdpovědětVymazat
  8. Těchto úkazů či velmi podobných je už po celém světě spousta, Mě vždy zaráží, jak se k tomu staví oficiální světová média, Nejlépe Cnc a podobné odnože. Vždy takové to: Vyhaslé hvězdy, triky kamer apod. Na to, že jsou Američané ve vesmíru prakticky už jako doma, je takové vyjádření k těmto jevům velmi odfláknuté. Inu, dělají mrtvého brouka či učiní divákům "nezáživné", aby se tím lidé více nezabývali.
    Takže, já osobně si tentokrát troufnu tvrdit , že tyto světélka patří Strážcům Země (v Bibli jsou nazýváni Služebníky Božími z nichž nejvyšší byl archanděl Gabriel) , Ti dohlíží již přes 2000 let (od Spasitele Krista) na to, aby pozemské děti už žádní padlí andělé ve svém vývoji nerušili, neovlivňovali. Celý vesmír totiž čeká na ten den, jako my. Protože konečně se Země k tomu dni přiblížila. A ta proměna má být úchvatné divadlo, pozitivně zasáhne vše okolo. Je důležité, abychom se probudili, dozráli k proměně. Království nebeské je totiž skutečné, není to žádný mýtus !
    Takže, bratři Slováci, míním, že je na vás pro nebeské bytosti něco zvláštního. Možná jste začali vyzařovat více světélka ze svých lampiček, než my Češi ! Tak se na Vás přišli z nebes podívat, čím to, že tak záříte ! Tak to vidím já.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ramci sci-fi serialu Babylan 5 som si spomenul na jednu scenu, ktora sa tykala toho, ze Zem bola spalena vojnou a dalsi vyvoj bol oplyvneny tim, ze ju bolo nutne vybudovat na novo. Mali to vsetko nastarosti tzv. Rangery, ktory boli vykresleni ako mnisi. Spolemul som si na jednu scenym, ked sa jeden uz trosku zavalitejsi stazuje ustrediu, ze mu poslali zasielku v nadobe, ktora nezodpoveda danemu naplanovanemu casovemu historisckemu useku. Zaroven tiez ukazal zo skrine ich hnedy ranger habit (uniformu) z ich specifickym znakom (modre sklicko a daco este) a dal nejake nostalgicke reci v style, ze to bolo uz davno a ze sa do toho uz nezmesti.
      Tak ci onak, po precitani tvojho textu ma napadlo prave toto. Videl som to ako decko a zrazu sa mi to zjavilo v hlave. :)

      Vymazat
    2. Já se na filmy a seriály nedívám, tedy netuším, o jaký seriál jde. Věřím ale tomu, že v každém takovém americkém filmu je zakódována alespoň jedna pravdivá myšlenka či událost. Že jste si vzpomněl právě na tohle, pokládám za jednu z možností. Naše vnitřní podvědomí vede k pravdě !

      dan.

      Vymazat
    3. Poukázání na to, že to mají v moci (a zřejmě i po tom budou mít) jezuiti.

      Vymazat
  9. Jen, podobně vypadají i tepelné střely na zmatení raket. Ono je fakt dnes těžko poznat, co je UFO a co je vojenské...
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše co je pozemské a co mimozemské :-)

      Vymazat
  10. Srdečne zdravím :o)
    Trúfam si povedať - hneď ako som uzrela to video - že je to formácia viacerých kozmických lodí. Ano, okolo našej planéty je veľa, veľmi veľa, lodí rôznych civilizácií. A je pravda, že rôzne kozmické civilizácie sú tu od nepamäti... Veľmi časté sú útržky, o ich existencii a pôsobení tu na Zemi, opisované aj Biblii, hlavne v Starom zákone... Mojžiša a jeho ľud sprevádzali v noci ohnive stĺpy, rozostúpenie mora tiež spôsobila antigravitačná sila z vesmírnej lodi, Mojžiš vystúpil na horu, ktorá vydávala divné zvuky, zahalená na vrchole zvláštnym oblakom a nikto sa nesmel k tej hore priblížiť, okrem Mojžiša, lebo by mal popáleniny, alebo by zahynul... Mojžíš vystúpil z "oblaku" hory s desiatimi prikázaniami,...atď. Takže nás tu od počiatku našej existencie niekto z Vesmíru vedie, ale aj niekto manipuloval s našou DNA, lebo v skutočnosti máme mať nie dvojitú DNA, ale až 12-vláknovú!, ...pozorujú náš vývoj,... čiastočne čistia našu atmosféru (pretože už dávno by sme tu neboli) od rádioaktivity po buchnutí Černobyľu, Fukušime a po iných atómových pohromách, chránia planétu Zem zvonku... Takže, keďže sme v duálnom Vesmíre, aj okolo nás sú pozivívne, ale aj negatívne, civilizácie - boj dobra a zla sa deje aj nad našimi hlavami... Veľmi záleží na tom, akú cestu si ľudstvo zvolí - to si z Vesmíru potom pritiahne... Jediná voľba prežitia je LÁSKA - k sebe samému, k druhým ľuďom, k iným živým tvorčekom v prírode a rastlinám a k celej Matičke Zemičke... (Neznamená to ale nechať si vymývať mozog, nechať sa ovládať, manipulovať, oblbovať inými, nebyť naivný - aktuálna poznámka k dnešnej dobe... )

    OdpovědětVymazat
  11. Paradne video. Kdesi v novinach nejaky slovensky astronom komentoval presne toto ako meterologicke balony alebo filmovanie spoza skla. Asi mal v sebe privela pervitinu...

    OdpovědětVymazat
  12. Ak sú tieto objekty aj z kovu, musia sa objaviť aj na radaroch, a nielen na vojenských. Za druhé, ak tieto služby mlčia, je to preto, že im to bolo vopred nahlásené. Takže aj Wesley Clark, bývalý US generál Námorných síl, sa nemýlil, že iba 3-5% zo všetkých letiacich objektov, bolo neidentifikovateľných, počas celej jeho kariéry v armáde.Všetko ostatné sú tajné US technologie CIA, NASA, NATO, a DARPA, atd. Budťe pri zemi! Nesnívajte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snívajte... len tak ich tu podržíme. BE

      Vymazat
    2. Je tam ještě Gruman Northrop Aston Martin Lockheed GM ACIO NASA Incunabula a mnoho dalších

      Vymazat
  13. Noo ked mozem k tomu nieco dodat...
    Moja nespavost po nociach mi velakrat ponukla podobne divadlo v Trencianskom kraji ked som si bol zapalit asi o 0:00 az 3:00 hodinou v noci.(myslim cigaretu a uplne ´´cisty´´).Nemal som pri sebe ani len telefon aby som spravil video. Nikto mi to potom nechcel verit...
    A teraz mi to pripomenulo jednu kratku a vystiznu poviedku...
    Na jednom sedliackom dvore boli okrem inych zvierat aj sliepky co si mysleli, ze ony su najinteligentnejsie v okoli a na nich nikto nema...
    Az raz vstupil do dvorku sedliak (boh?) Chytil dve sliepky pod krk a.........
    Bola pre sedliaka polievka...
    A ostatne sliepky a zvierata nechapali...
    Zaver...Neverte tomu, ze ste na vrchole evolucie. Je velka pravdepodobnost, ze my sme pre niekoho este menej ako tie sliepky...
    Howgh...!
    Dohovoril som...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cit. "..Neverte tomu, ze ste na vrchole evolucie "
      To jistě nemyslíte vážně ! Copak i opici či kočce či jinému živočichu byl přislíbený život věčný ? Budovat a duchovnět ? Nepodléhejte módním vlnám. Pouze člověk byl stvořen dle obrazu Božího ...tedy ...Být jednou podobný Bohu samému ! (Ne jako Bohové) Vše ostatní na Zemi bylo dáno člověku k radosti i užitku. V Genesis je to řečeno dost jasně .Ovšem, pravda, trochu jinak myšleno, než jaká je dnes skutečnost.

      dan.

      Vymazat
  14. Peter klame a kto klame ten aj kradne.
    https://www.youtube.com/watch?v=QDAjg6wB1FE
    Pôvodné video je z Havaja. Hmm, že by americké letectvo cvičilo? Určite nepravdepodobné. Budú to EmZáci, světélka Strážců Země, formácia kozmických lodí, Aštarova Šebanova flotila bojujúca so šeďákmi... Trochu sa čudujem, že ako zdroj poslúžili presstitútky zo sme.sk a táto senzácia bola publikovaná aj na ostatných mainstreamových médiách pre ovce ako Nový čas, aktualne.sk a dokonca aj Tv Markíza platených Iluminátmi, Sorošom, Rothschildovcami a americkou ambasádou. Nič to. Alobal na hlavu, cibuľu do ponožiek zapiť Savom ... a nezabudnúť objedať piliny v epoxide.
    https://dennikn.sk/blog/podhodene-video-o-ufo-sa-dostalo-do-sprav-markizy-aj-na-sme-sk/
    _____
    Technicky vzaté je to pre mňa tiež UFO (neidentifikovaný l.o.). V zbraňových systémoch sa nevyznám a čo presne to je neviem. Ale najbližšie tu je diskutujúci (Anonymní 11. listopadu 2015 21:44) "tepelné střely na zmatení raket".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aštar Šeban je kto ?
      Existuje len Aštarova Flotila. Šeran bol falošný.

      Vymazat
    2. Šeban byl herec Šebánek, co hrál ve filmech o rodině Homolkových.

      Vymazat
  15. Zpěv stěhovavých ptáků a barva olistění stromů mi k datu 1.11. nesedí. Nějaký jarní nebo letní měsíc bych řekl. Ani to, že zvukový kulisa se snaží vyvolat dojem rušného městského prostředí, a přesto výrobce videa údajně sledoval jev nepřehlédnutelné nápadnosti jen s jakýmsi postarším ujem:-). A že ani ve dvouminutové verzi videa nejsou kromě okázalého zívnutí žádné hlasy lidí....

    OdpovědětVymazat
  16. Výrobce ve svém mailu údajně psal: “Volám sa Peter a už takmer 20rokov pracujem ako správca cintorína v Krásnej. Včera čiže v nedeľu okolo pol jednej po skončení omše som šiel skontrolovať stav cintorína." V tom případě to Peter trochu přepískl s počtem úderů hodin, mám za to, že ještě včera v některé verzi zveřejněného videa ohlašovaly dvanáct, ale dnes už je po osmém úderu střih zvuku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všude se lže a krade, včetně internetu, to jako nevíte ? :-)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.