27. listopadu 2015

Něco hezkého: Rovnováha kamenů

Díky čtenáři za tip na úžasné relaxační video...

https://youtu.be/iHrycfR9zXA




Dodatek Orgonet:  Moje první balance (nesmějte se)

28. 11. 2015

Miluju oblé kameny, a balance ve videu jsou mi úžasně příjemné.
Protože mám na zahrádce zásobu valounů, které si nosím z polí za účelem výroby zídky nebo čehokoli ozdobného, pokusil jsem se je včera taky stavět na sebe.
Bohužel výsledky jsou s videem nesrovnatelné, musí se to holt umět, jako všechno co se zdá lehké a hravé...
Aspoň jsem zjistil, že není velký problém na sebe naskládat kameny, 6 zvládne i začátečník, ale bude to postrádat onu uměleckou lehkost a vzdušnost. Bude z toho nejspíš takový kamenný panáček, nebo mohylka.Musím přijít na to, jak dělat ty "jednobodové" dechberoucí spoje.
Takže, na obrázcích jsou mé začátečnické pokusy o balance z kamenů; za půl hodiny hraní jsem aspoň pochopil něco ze základů, a na ty jednobody určitě přijdu.
Je to ovšem umění velice prchavé, a smečka psů probíhající zahradou mu neprospívá, ale aspoň se tím člověk duchovně učí nelpět na "pracně" vytvořeném, začínat znova a získávat zkušenosti...
Ono jde spíše o ten proces stavění, který je velice usoustřeďující a příjemný.
Taky těm valounům nejlépe sluší vodní prostředí, jak je vidět z videa
Už se těším na příští stavění.
(Na těch fotkách to vypadá docela s podivem, že to stojí, ale fakt to stálo, dokud se nepřišla podívat smečka psů  (:-)))






13 komentářů:

  1. Neskutočne nádherné...

    OdpovědětVymazat
  2. Takýchto príspevkov by mohlo bývať aj viac v tomto náročnom čase ... človeka to "nakopne" .... je to ako balzám ... je to božské ... ďakujem a prajem nám všetkým veľa síl zachovať si vnútorný pokoj v každej situácii ... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pavana,aneb PAVÍ TANEC,čili tehdejší předtančení https://www.youtube.com/watch?v=H8eTuHZELRg

    OdpovědětVymazat
  4. klobouk dolů, je to hezké, avšak ztráta času, při první povodni, silnějším větru může stavět znova, ať raději sází stromy, keře, z toho je skutečně trvalý užitek i relaxace jak pro lidi tak zvířata

    OdpovědětVymazat
  5. Sekundové lepidlo drží sekundu, hodinové lepidlo drží hodinu?
    Aan.

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden dotáz. Jak to vypadá s Keshem, co nabídl své technologie vládám, ale přijal to snad jen někdo. Myslím, že Itálie. A že už něco vyvíjejí. Mají už něco hotové? Nebo to byl jeden velký podvod? Doufám, že nebyl. Díky.

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné - ďakujem orgonet...

    OdpovědětVymazat
  8. IMANUEL sa narodil. Veľká očista už otvára dvere, aby Zem bola očistená od temna a jeho poskokov! : https://www.youtube.com/watch?v=FeVqJiC5uX8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podruhé se již nenarodí, ale přijde ve slávě jako Král tohoto světa. Však to všichni uvidí a uslyší. Pro jedny to bude balzám a vysvobození z temnot, pro ty druhé zkáza a hrůza, jakou v životě ještě nepocítili. Každý si tak volí sám, co ho již brzy potká.

      Vymazat
    2. Další pokus Anonymního 28. listopadu 2015 15:36 opakovat zmanipulovaná biblická učení. Mnozí mají velký mentální blok všimnout si něčeho jiného, než jak si osvojili v rámci náboženské kontroly mysli. Věci jdou a půjdou úplně jinak, než jak tady předkládáte.

      Vymazat
  9. Šmarňárna :-))) Na zahradě jsem vícekrát stavěl z různých říčních kamenů menhir až jsem užil stavební expres tmel s dávkovací tubou °!°. Jestli seženu postrk tak mám vyhlédnuté na výsypce suti kameny co by kdysi překlady nad dveřmi a okny. A to by byla kamenická fantazie.*

    OdpovědětVymazat
  10. Ja, že sa tu dozviem niečo z komentov o kameňoch .- ale zas to strašenie ....BE

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.