26. listopadu 2015

Moskva upozorňuje, že bojový letoun nesestřelilo Turecko, nýbrž CIA


Moskva upozorňuje, že bojový letoun nesestřelilo Turecko, nýbrž CIA

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1946.htm
November 25, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Nová zpráva ruského Ministerstva obrany (MO) pro vnitřní potřeby Kremlu ohledně sestřelení bombardéru ruských Leteckých sil Su-24M Suchoj nad Sýrií praví, že šlo o svévolný akt provedený Centrální inteligenční agenturou USA (CIA), která v době katastrofy „kontrolovala/řídila“ stíhací letoun tureckých Leteckých sil F-16, který byl údajně na fotografické výzvědné misi. 



Podle této zprávy byly ruské Letecké síly provádějící bojovou misi ve válečné zóně Levantu na základě dohody vytvořené 20 října pod názvem Memorandum o vzájemném porozumění mezi ministerstvy obrany Ruska a USA o předcházení incidentům a ochraně letů během operací v Sýrii včera upozorněny letovými kontrolory amerických Leteckých sil, že v blízkosti turecko-syrské hranice operuje turecký letoun F-16 z letecké základny Incirlik.

https://youtu.be/NZK-ORnY4Aw

Letoví kontroloři amerických Leteckých sil dále objasnili svým protějškům z Leteckých sil Ruska „účel/misi“ tohoto tureckého letounu F-16 tím, že provádí rutinní fotografovací průzkumný let pro výzvědné účely; jak zpráva poznamenává, tyto lety jsou vždy prováděny pod řízením CIA, a jejich cílem je monitorování pašování zbraní z Turecka rebelům Islámského státu v Sýrii.

Ruský bombardér Su-24M, vracející se na svou syrskou základnu v doprovodu dvou bitevníků Suchoj Su-30 nepředpokládal ze strany tureckého letadla F-16 řízeného CIA žádné ohrožení, a proto „povolil/dovolil“ svým doprovodným letadlům, aby zrychlila směrem k základně z důvodu problémů s palivem, a sám zvýšil svou letovou výšku na 6 000 m, aby se vyhnul útokům střel z pozemních základen, jak vyžaduje postup.

Avšak jakmile Su-24 dosáhl výšky 6 000 m a jeho doprovodné letouny ho nemohly chránit, turecký letoun F-16 řízený CIA okamžitě nabral nadzvukovou rychlost a vystřelil tři rakety vzduch-vzduch na „cíl“ ruských Leteckých sil, zničil tento ruský bombardér a způsobil, že se jeho dva piloti, poručík Oleg Peškov a kapitán Konstantin Murachtin, katapultovali ze zničeného letadla.

Zpráva dále uvádí, že po bezpečné katapultáži pilotů ze zničeného bombardéru spustili na ně teroristé Islámského státu palbu, čímž spáchali těžký válečný zločin; pilota Peškova zabili a jásali nad jeho smrtí.

Kapitán Murachtin však byl zachráněn, jak uvádí zpráva, a to díky tomu, že dvě eskortní letadla Su-30 se vrátila a kryla ho svou palbou, a rovněž poskytla vzdušnou ochranu helikoptérám Leteckých sil, které byly vyslány na jeho záchranu.

Ze tří ruských helikoptér, které byly dle zprávy vyslány na záchranu kapitána Murachtina, byla jedna zničena americkou raketou vystřelenou teroristy Islámského státu, přičemž zahynul vojín ruské maríny Alexandr Pozynič.

http://www.liveleak.com/view?i=cab_1448366411


https://youtu.be/nFPVNceRy3w



Vzhledem k tomu, že satelitní data Ministerstva obrany dokazují, že bombardér SU-24M byl ve chvíli sestřelení asi 1 000 m v syrském vzdušném prostoru, prohlášení Turecka, že narušil jeho vzdušný prostor do hloubky 2,19 km po dobu 17 sekund a byl 10krát varován, aby změnil směr, je absurdní: tolikeré varování bylo nemožné, protože normální „komunikační transfer“ od letadla k letadlu trvá nejméně 45 sekund.

Zpráva rovněž uvádí, že jako turecký premiér prohlásil Recep Tayyip Erdogan v roce 2012, že „krátkodobé narušení hranic nemůže být nikdy záminkou k útoku“; tato katastrofa se jeví jako ještě bizarnější poté, co Turecko ve včerejším dopise Radě bezpečnosti OSN otevřeně uvedlo, že sestřelilo Su-24M, a dokonce přiznalo, že vydalo rozkaz k útoku na misi k záchraně pilotů.

I když president Erdogan ještě nebyl v kontaktu s presidentem Putinem, zpráva praví, že ministr zahraničí Sergej Lavrov již diskutoval o katastrofě se svým tureckým protějškem Mevlutem Cavusoblu, který ujistil Rusko, že Turecko si chce udržet přátelské vztahy s Moskvou, načež ministr Lavrov odpověděl, že Ruská federace neplánuje válku proti Turecku.

Na základě analýzy Ministerstva obrany však ministr zahraničí Lavrov dále prohlásil: „Máme závažné pochybnosti, že tento akt byl neúmyslný. Vypadá velmi silně jako předem plánovaná provokace.“

Výzvědní experti Ministerstva obrany ve zprávě podpořili ministra Lavrova upozorněním, že nebylo náhodou, že toto sestřelení nafilmoval turecký filmový štáb, jako by předem dostali tip, aby byli na správném místě ve správný čas – což je fakt, o němž nepochybují ani američtí pozorovatelé.

Je rovněž velmi závažné, že tato katastrofa se stala pouhých několik dní poté, co turečtí představitelé varovali Rusko, aby „ihned ukončilo svou operaci“ proti teroristům Islámského státu, o čemž jsme informovali v našem článku z 23. listopadu, Putin Declares ISIS On “Brink Of Total Defeat”, Warns NATO War Has Been “Total Lie”, (český překlad http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/putin-isis-je-na-pokraji-totalni.html), s upozorněním: „Pokud jde o to, zda NATO vedené Spojenými státy zasáhne na obranu spojenců Islámského státu proti jejich totální porážce a bude riskovat třetí světovou válku s Ruskem a Čínou, to je dle zprávy největší nezodpovězená otázka, která nyní stojí před Ruskou federací.“

Jak zpráva uvádí na závěr, CIA je nyní ve spiknutí s jistými elementy v Turecku k vyprovokování rozsáhlejší války; proto president Putin dnes ráno vydal rozkaz, aby předcházející dohoda se Spojenými státy byla nyní pozastavena, a aby byl na syrskou základnu Hmeymim umístěn velice obávaný obranný raketový systém S-400, jehož rakety mají dostřel 250 km (turecká hranice je nejblíže vzdálena 50 km), což v kombinaci se vzdušnou obranou poskytovanou křižníkem Moskva znamená jistou smrt pro turecká-CIA-NATO letadla, která by se pokusila zaútočit na válečný letoun Ruska.



November 23, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



Dodatek Orgonet: 
K povzbuzení všech, co se cítí (třeba díky čtení diskusí na internetu) se svým názorem osamoceni: spousta lidí u nás je si vědoma skutečného stavu věcí, to jenom elity a jejich propagandistický tisk  nás chtějí oblbovat...

Zasíláme Vám k dalšímu využití níže uvedené tiskové prohlášení:

Národní demokracie odsuzuje sestřelení ruského bombardovacího letounu SU-24 tureckým letectvem nad svrchovaným územím Syrské arabské republiky. Ruský letoun byl součástí letecké skupiny, která v životním zájmu mezinárodní komunity – a tím i České republiky – provádí bojové úkoly související s eliminací islamistických fanatiků a teroristů tzv. Islámského státu. Tito psychopaté dnes ohrožují nejen Sýrii a další státy Středního východu a Severní Afriky, ale také jednotlivé státy Evropy, kam pronikají v rámci vetřelecké tsunami nebo kde se z řad místní přistěhovalecké komunity aktivizují.

Národní demokracie připomíná, že ruský letecký kontingent na syrském území operuje se souhlasem legitimní vlády prezidenta Bašára al–Assada. Přítomnost ozbrojených sil Ruské federace je přítomností oficiálně vyžádanou, syrskými občany a mezinárodní komunitou vysoce oceňovanou a účinnou. Úspěšné operace ruských vzdušných sil nad syrským územím jsou nejen v souladu s legislativou Sýrie, ale také v souladu s mezinárodním právem, což absolutně nelze říci o svévolných akcích vzdušných a pozemních sil jednotlivých západních zemí, Turecka, Saúdské Arábie, Kataru, Izraele a dalších, které na syrské území pronikají s cílem logisticky a vojensky podporovat teroristy a podrývat tak legitimní syrskou vládu.
Je možné, že sestřelení ruského bojového letounu bylo situačním rozhodnutím jednotlivce. Je ovšem také možné, že bylo promyšleným činem vzniklým z iniciativy vedení NATO nebo s jeho vědomím za účelem vyostření situace v regionu, jako záminka pro následné vtažení Turecka a dalších členských zemí NATO do pozemní operace v Sýrii s cílem zničit úspěšně se legitimizující Kurdistán, zastavit účinnou rusko-syrskou ofenzívu proti teroristům, odstranit Západu nepohodlnou vládu Bašára al–Assada, rozvrátit a fyzicky rozdělit Syrskou arabskou republiku. Sestřelení ruského bombardéru v syrském vzdušném prostoru, z tureckého území a tureckým letadlem, je v každém případě nepřátelským aktem člena NATO vůči Ruské federaci a její snaze eliminovat celosvětově závažnou teroristickou hrozbu. V tomto smyslu se tento čin týká i České republiky, člena NATO.
Národní demokracie dlouhodobě varuje před vážným nebezpečím, které České republice díky jejímu členství v NATO hrozí a programově prosazuje naše okamžité vystoupení z této agresivní a útočné organizace podporující světový terorismus a válečné konflikty. Členství v tomto podivném slepenci nás nijak nechrání, ale vyloženě ohrožuje. Setrváváním v něm se stáváme spolupachateli zločinů, jichž se NATO dopouštělo a dopouští, užitečným idiotem globálních elit a logickým terčem možných teroristických útoků.
Národní demokracie je přesvědčena, že pro naprostou většinu našich občanů je zcela nepřijatelná a absurdní představa, že by v případě rozsáhlejší operace NATO v Sýrii mohly naše jednotky bojovat po boku Turecka, které i přes svůj zásadní vliv v regionu dosud nepodniklo zhola nic, aby teroristy zastavilo. Na straně Turecka, jehož subjekty s Islámským státem bez skrupulí obchodují, na straně Turecka, které vojensky útočí na kurdské bojovníky, kteří s islamistickými fanatiky houževnatě a za velkých obětí bojují, na straně Turecka, z jehož území do Evropské unie pronikají vetřelci bez dokladů ohrožující evropskou bezpečnost a náš tradiční způsob života.
Za nejzávažnější scénář, ke kterému v režii NATO může dojít, přitom Národní demokracie i nadále považuje možný válečný konflikt s Ruskou federací, na němž se Češi, Moravané a Slezané se vší rozhodností odmítnou podílet.
Předsednictvo Národní demokracie
v Praze dne 25. listopadu 2015








21 komentářů:

  1. Putin s Asadem by mel dat se Sýrie výpověďet Veškera USA vojska plus slavnou CIA take! Nic dobrého v Sýrii nikdy nedělají pouze Asadovi škodí !! Naco je tam tedy trpí ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zeptejte se globálního prediktora, co tím sleduje.

      Vymazat
    2. a tam nějací US jsou ?

      Vymazat
  2. Mimo jiné sdělovací prostředky se snaží ovčanům posouvat ne skutečné, ale svoje verze dějů dle oblíbeného rčení mocných/nemocných: "lež opakovaná dostatečně často se stává pravdou". Proto mocné/nemocné elitky dělají vše pro snížení IQ a hlavně emoční inteligence, protože ochromený člověk rozhodně nebude hledat pravdu a chodit na alternativní weby, natož aby je sám vytvářel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snížit IQ tak (pod 90) , aby takoví lidé nebyli schopni kritického myšlení, ale aby byli na druhou stranu schopni a rádi pracovat.

      Vymazat
  3. Dnes na novinkach clanek: Nase tajna sluzba podporovala IS, tvrdi turecky tisk

    OdpovědětVymazat
  4. Bývalý muslim nechává varovný vzkaz prezidentu Obamovi, že se může dopustit obrovské chyby ohledě Islámského státu
    http://laurentius-media.gloria.tv/cw/mediafile-ddwP12D1NdP-1.mp4?upstream=bonifacius-media.gloria.tv%2fc&sum=Wo4vtScyZxkyNDBjaD1YyA&due=1448668800

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera bylo video ještě funkční, dneska je už stránka blokovaná.

      Vymazat
    2. Obama je už jen naprogramovaný klon, který je řízen sionacistickou mafií, která už naštěstí ztrácí dech díky cílenému likvidování těchto entit mezinárodním společenstvím sil Bílého draka, které usiluje, alespoň doufám, o lepší svět.

      Vymazat
  5. VOJACI V ZALOHE DOSTOJNICI A GWNERALI SME NA STRANE P.PREZ.RF PUTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už za 1.sv.války naši vojáci, co je vezli na ruskou frontu, zpívali červený šátečku kolem se toč, my jdeme na Rusa, nevíme proč... už tehdy byl v našich zemích odpor proti naší účasti ve válce proti Rusku... a trvá dodnes

      Vymazat
  6. Měli bychom důrazně apelovat na vlády ČR a SR, aby zaujaly jasny postoj k tomuto Erdoganovu zločinu. EU mu z našich peněz vyplati 3 miliardy eur, které budou přesunuty ISIL a nás to nemrzí? Rozčilovali jsme se nad půjčkou Řecku, ale jsme ticho, když Merklová podporuje kyjevské fašisty a upláci zradné Turky. A naše vlády to s úsměvem a lehkostí odsouhlasí. Není to hanebné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sami sobě eurohujeři pletou popravčí smyčky. Však je budou brzy potřebovat, až je budeme veřejně věšet jako největší špíny lidstva. Musolini jaký to byl diktátor, a jak nakonec skončil !

      Vymazat
    2. Důrazně apelovat???? Proboha! Sobotka a cssd podporuje nato,teroristicky turky a mamku merkel k tomu! Jak by jsi to chtěl udělat??? Kdo boze volil tu zradcovskou cssd? Všichni se zamyslete co chcete v cechach. Osobně až bude válka nevaham ani chvilku bojovat za Rusko! Zdar a pravda zvítězí!

      Vymazat
  7. Američany považuji, tím že jsme za oceánem, pouze za mediální společenství .... je jasné, že to nikdy nepřiznají, pokud to je pravda. A pokud došlo CIA, že by se to mohlo provalit, odsoudí stát Turecko, které bylo v jejich službách, vs. Francie letecké bombardování v Lybii. A pošpiní Turecko, které je stejně uzavřeno z důvodů velké korporátních intrik, zločinosti na globálním trhu atd., podporování Terorismu.
    Já to cítím, že se dva kamarádíčkové zradili, protože se stal průser, kvůli jednomu arogantnímu debilovy ( mezi nimi jich je více, skoro všichni ) a teď se budou prášit a ubližovat si.
    Viz článek ....
    http://aeronet.cz/news/americky-general-si-nebral-servitky-nato-by-melo-vyloucit-turecko-z-aliance-cz-titulky/

    http://aeronet.cz/news/video-americky-general-letectva-vyvolal-poprask-na-fox-news-turecko-muselo-sestrel-ruskeho-su-24-planovat/

    Pro nás je to z pohledu globálního jasné, pokud nesledujeme pouze konkrétní informace, ale vnímáme vše co se odehrálo a děje, jako celek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak : dnes je třeba sledovat události z globálního pohledu tedy jako celek. Pokud budeme sledovat jen jednotlivé události, celek nám bude vždy unikat. Musíme se totiž vždycky ptát, komu nebo čemu to posloužilo, a jaké byly záměry či plány.

      Vymazat
  8. http://aeronet.cz/news/video-americky-general-letectva-vyvolal-poprask-na-fox-news-turecko-muselo-sestrel-ruskeho-su-24-planovat/
    Ještě by nám to pako , mohl vysvětlit proč Air Force, společně s NATO, podporují celoglobální Geoinženýrský program , na veřejnosti známí jako CHAMTRAILS ... nadále provádějí, i když to na konferenci OSN v roce 2010 v Japonsku bylo odsouhlaseno , že do roku 2012 s tím mají přestat.
    Nebít ORGO.cz ani se o tom prostý iternetový člověk nedozví, bylo to smazané i s WIKI pedie a Googlu ... * hah
    http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=721

    OdpovědětVymazat
  9. Doporučuji si poslechnout Pjakina ze dne 23.11.2015, uveřejněno 27.11. s cz titulky.
    Mluví tam přesně o Erdogenovi a pdopoře ISIL a pašování ropy do Turecka.
    Mluví se o pozemní spolupráci Turecka a USA v Syrii ... heh... chtějí do toho zapojit Lytevsko ... jen pro rozdmíchání atmosféry. Protože Litva nemá žádnou armádu.
    Erdogenovo prohlášení, že mu nevadí ISIL, není pro ně hrozbou.
    O Francii a její vojenské podpoře Ruska v Syrii. Rusko má oficiální žádost Syrie o pomoc, kdežto Francie musí být pouze jako podpůrná armáda Ruska. Tudíž velitelství Ruské. A ne jak se snaží tvrdit masmédia, že Rusko bude poslouchat Francii.
    Spousty nových informací o Ukrajině.
    atd. Opravdu nejlepší díl, plný podstatných informací na poli globálního řízení politiky.
    https://www.youtube.com/watch?v=_E5UJ246WvE

    OdpovědětVymazat
  10. http://politikus.ru/events/64128-amerikanskiy-samolet-avaks-navodil-tureckie-vvs-na-nash-su-24.html

    OdpovědětVymazat
  11. Další informace k tématu: "Alexeji Petroviči, Vladimír Vladimirovič Putin nazval nevyprovokovaný útok turecké stíhačky na ruské letadlo vracející se na základnu po útoku na pozice IS „úderem do zad“. Souhlasíte s tímto hodnocením? Jak by bylo možné nesouhlasit s prezidentem? Jen se mi zdá, že on kromě běžně používaného významu této fráze měl na mysli ještě další význam. Analýza totiž ukazuje, že napadení Su-24M2 ruských VKS bylo předem naplánované Tureckem a jeho vojenskými partnery. V tom případě už ale mluvíme o operaci „Úder do zad“.Opravdu, na naše letadlo číhali v záloze turečtí stíhači, na zemi se rozmístila diverzně-výzvědná skupina zamaskovaná jako místní Turkmeni, včas byly na místo dovezeny filmové štáby CNN a FOX…"
    http://www.nwoo.org/2015/11/28/americky-awacs-navadel-turecke-stihacky-na-su-24/
    Dokud nebudou veličenstva kati odvezeni k celkové očistě a kompletní metamorfóze, tak se budou snažit o nemožné... http://www.nwoo.org/2015/11/28/novinari-kteri-odhalili-spojeni-turecka-s-bojovniky-is-potrebuji-mezinarodni-ochranu/

    OdpovědětVymazat
  12. fejk
    http://eeas.europa.eu/euvsdisinfo/docs/disinformation_review_01-12-15_en.pdf
    http://www.russialies.com

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.