25. listopadu 2015

Mafiánský kmotr Erdoğan se pomstil Rusku za úder na jeho zločinný rodinný syndikát


Mafiánský kmotr Erdoğan se pomstil Rusku za úder na jeho zločinný rodinný syndikát

Překlad: Orgonet
Odkazy na články v angličtině. 



Zločinný byznys a terorismus Erdoğanova klanu.

Jako pomstychtivý kmotr mafie sestřelil Recep Tayyip Erdoğan ruský letoun a posunul Střední východ o krok blíže k totální válce.

Několik hodin po útoku vylezl Obama na svou bednu od mýdla a řekl, že Turecko má právo chránit svou státní suverenitu.

Erdoğanův útok však neměl nic společného se suverenitou ani vzdušným prostorem. Byla to pomsta za to, že Rusko strká nos do jeho rodinného byznysu.

Syn tureckého prezidenta je obviňován, že vydělal jmění na ropě kradené Islámským státem. „Bilal Erdoğan vlastní několik námořních společností,“ napsal F. William Engdahl v článku Špinavé a nebezpečné Erdoğanovy hry s ISIS. „Údajně podepsal smlouvy s evropskými společnostmi, aby vozily ukradenou iráckou ropu do různých asijských zemí. Turecká vláda kupuje uloupenou iráckou ropu, která je produkována v obsazených iráckých vrtech. Námořní společnosti Bilala Erdoğana vlastní speciální přístaviště v přístavech Bejrút a Ceyhan, která nakládají ropu pašovanou Islámským státem na ropné tankery směřující do Japonska.

Mapa ropných polí ovládaných ISIS (šedá barva - operační sféra ISIS):


Podle Bilalova otce toto rozkrádání a prodej není podle mezinárodních transportních konvencí trestné.

Avšak podle Gürsela Tekina, vicepresidenta turecké republikánské lidové strany „Bilal Erdoğan vězí až po krk ve spolupachatelství terorismu, ale dokud jeho otec bude v úřadu, bude imunní před jakýmkoli soudním postihem.“



Tekin vysvětluje, že Bilalova námořní společnost obchodující s ropou ukradenou Islámským státem, BMZ Group, je „rodinný podnik; podíly v BMZ vlastní blízcí příbuzní presidenta Erdoğana, a zneužívají veřejné fondy a berou si nezákonné půjčky z tureckých bank.“

Video: Ruská letadla ničí pašerácké kanály ISIS na prodej ropy: v Sýrii bylo zničeno 500 teroristických ropných cisteren.

https://youtu.be/RFAY7LXFhxM




Erdoğanův klan je až po uši zapleten do obchodu s hrdlořezy. Sümeyye Erdoğanová, dcera presidenta, provozuje „tajný nemocniční tábor v Turecku u syrské hranice, kam auta turecké armády denně přivážejí množství raněných džihádistů ISIS, aby je tam slepili a poslali zpět vést krvavý džihád v Sýrii. Toto svědectví podala zdravotní sestra, která byla zaměstnána v této nemocnici, až do chvíle, než se zjistilo, že patří k alavitskému odvětví islámu, čili ke stejnému, k němuž patří syrský president Bashar al-Assad, kterého Erdoğan zoufale touží sesadit,“ napsal Engdahl.



Erdoğan nejen spolupracuje s fundamentalistickou tureckou muslimskou sektou, která trénuje bojovníky Islámského státu a poskytuje logistické zabezpečení, ale „zorganizoval drancování Sýrie, demontoval všechny továrny v ekonomickém hlavním městě Aleppu, a ukradl stroje,“ podle francouzského geopolitického experta Thierry Meyssana. „Rovněž zorganizoval loupež archeologických pokladů a vytvořil mezinárodní trh v Antiochii.“

Nyní hrozí, že Rusové vyřadí tyto mafíánské operace z funkce, což poskytlo motivaci k sestřelení ruského letounu a k zamíchání kotlem, jímž je syrská „občanská válka“, což je ve skutečnosti uměle vytvořená zástupná válka určená k rozdrobení země a k jejímu předání gangu psychopatů, kteří jsou členy deviantní sekty saudského wahhábismu.


Více podrobností:








16 komentářů:

  1. Co dodat, je to jen ukázka toho, kdo tahá za nitky vlády a v armádách těchto zemích.
    Zahnaný pes do kouta, kouše.
    Držím vám kluci ruští palce ! Svět je zmanipulovaný, touhle sebrankou, která si své peníze krade, z nerostných bohatsví, okrádáním lidí a fauny a flory. A ještě se chovají, jak teroristi.
    Sergej Rudskoj, náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace. Zde jeho projev https://youtu.be/x5XDYRVnO_c
    A tady zmanipulovaní služebníčkové, už demonstrují v Moskvě.
    http://aeronet.cz/news/podivne-video-afp-o-demonstraci-v-moskve-odhaluje-jak-pracuje-zapadni-propaganda-proti-rusku-nestaci-se-na-videa-divat-je-treba-je-pozorovat-misto-kamenu-letaly-v-moskve-turecke-brambory/

    OdpovědětVymazat
  2. Není v dnešních vládách člověka tzv. politika, který by nebyl namočený až po uši do špinavých obchodů ! Navíc, není pravda, že když synek přestane mít oporu z otcovy strany, že se pak dostane ke slovu spravedlnost, mříže . Dnes sedí ve vládách i ve všech důležitých sférách pouze jedni a téže krve, ti vyvolení a "pročištění" jeden druhého kryje, chrání a tak si opět ten jeden dělá "kamaráda" pro svoje další špinavosti. Bludný kruh. A tak se to v těch vládách proplétá mezi sebou jako hadí hnízo, jeden velký spletenec. Konec jednoho hada neuvidíš. No, ne nadarmo uctívají hada jako symbol spojenectví a rovnováhy. Dnes už ani nezáleží na tom, kdo je obchodník, mafián či politik. Všechno "bratři " jsou, jednu píseň zpívají.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak lotr kmotr, se ukázal světu. Jak vylézají na povrch a koušou, jak pes zahnaný do kouta.
    Padlí Ruští vojáci, nepřinesli světu zbytečnou oběť. Čest jejich památce.

    říjen 2015 - Tento měsíc došlo na Blízkém východě k mnoha změnám. Zdá se, že hlavní země, sponzorující terorismus, jako jsou Izrael, Saudská Arábie a Turecko, jsou izolovány. Americká vojenská síla se stahuje z Blízkého východu a zdá se, že celou oblast přebírají Rusové, kteří drtí ISIL sílou a kteří zabili jeho vůdce během 14 dnů od začátku bombardování. Proč jsou všechny tyto změny tak dramatické?
    Bylo to v tajnosti plánováno již nějakou dobu. A muselo k tomu dojít ve správnou chvíli a ta přišla a Putin mohl přednést projev v OSN, aby připravil mezinárodní tichý souhlas pro svou misi. Umožnilo to dlouhodobé plánování Východní aliance.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sohlasím s vámi.
      Zde je jeden z komentářů z nwoo.org (25.11.2015 9.59) http://www.nwoo.org/2015/11/24/komentar-stojime-na-prahu-velke-valky-putin-oznacil-sestreleni-su-24-jako-ranu-do-zad/
      " Dobrý den,absolutně nedokážu pochopit lidi, kteří obhajují sestřelení Ruského letadla Tureckem…
      Na google jsem přibližně změřil vzdálenost (můžete mne v odkazu zkontrolovat) – maximální narušení Tureckého vzdušného prostoru bylo v délce 2km.
      Podle obrázku z radaru spíše jen několik stovek metrů…
      Při (podhodnocené) rychlosti 500km/hod. – doba narušení tureckého vzdušného prostoru cca 14 sec.
      https://www.google.cz/maps/@35.8089198,36.1490363,5058m/data=!3m1!1e3
      http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/387309-turecko-vyjednava-vydani-ruskych-pilotu-moskva-potvrdila-smrt-jednoho-z-nich.html
      https://mobile.twitter.com/AFP/status/669416996698746881/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
      https://mobile.twitter.com/CNNTURK_ENG/status/669098577524822016/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw "
      A COŽ TEPRVE NARUŠOVÁNÍ PROSTORU STROJI SPREJUJÍCÍMI CHEMTRAILS? NEBO SNAD JSOU TA LETADLA ROSTŘIKUJÍCÍ JEDY SVATÁ?

      Vymazat
  4. Kto chce nech podpíše
    http://dearputin.com/cs/#prettyPhoto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu mě udivuje, proč je tato domena - dearputin.com ... vlastníkem společnost Amazon, sídlem US Seattle Washington ???!!! ... Estli to není opět jen propaganda k účelům pozbírání dat o Pro Putinovských lidech v Czech Republik ... jestli mi nevěříte stačí si ověřit ... tady posílám link, WhoIsIP této domény je zde .... http://whois.arin.net/rest/net/NET-52-0-0-0-1/pft?s=52.26.31.88 .... a ještě jedna IP je aktivována se zabezpečeným portem 443 ... 54.230.200.84 .... Pro mě to je jasné, opět manipulace s lidským vědomím na internetu.

      Vymazat
    2. Určitě tuhle stránku nepodepíšu ... Nevím jak by to pomohlo Putinovi, když web stránka patří Seattle Washington Amazon ... fakt dobrý pokus illuminátů ... Nezapomeňte, dnes musíte být prozřetelní i na internetu.

      Vymazat
  5. jen mi nesedí jedna věc, ve starším článku bylo psáno že NATO letadla nemůžou létat nad Syrii v tom pytli co udělali Rusové o průměru 600km s centrem v Latakiji, a nevěřím tomu že ten poloměr kopíruje hranici s Tureckem , tak kde je PRAVDA????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zadny system REB neni 100%. A pokud jsem sledoval informace, letadlo bylo pozorovano dlouhodobe ze zeme a tudiz hlasen jeho pohyb vizualne a raketa, ktera ho sestrelia mela IR navadeni (pravdepodobne Sidewinder) a byla vystrelena z bezprostredni blizkosti, tedy na primou visitelnost. Toto zatim zarusit oficilane nelze.

      Vymazat
    2. Nevím co tu řešíte ... pravda je jasná, jde se po teroristech ... koho chceš obhajovat ... a proč se ptáš kde je pravda ?

      Vymazat
  6. Námořní spolecnost Billala Erdogana vozí nakradenou ropu s Bejrútu do Japonska ?? Ale tato ropa konci na USA základnách u Tokia ne vrukou Japonců ! Pasuje se dal do USA nedávno jim do skladu přiletěl od Činy pozdrav a udelali jim s toho kulnicku na drivy ktera praskla a zářila dlouho do noci!!

    OdpovědětVymazat
  7. Co Erdogan řekl v roce 2012 poté, co Assadovo letectvo sestřelilo turecký tryskáč F-4 Phantom, když vletěl do syrského vzdušného prostoru? Je to zde:
    http://www.nwoo.org/2015/11/25/kdo-to-rekl-kratkodobe-naruseni-hranic-nemuze-byt-nikdy-zaminkou-k-utoku/
    Z tamější diskuze (26.11.2015 3:36): "Turecko rádo hrálo pokrytecky na obě strany, aby z obou stran vyrazilo své zisky. Samozřejmě Erdogan byla vždy jenom loutka USA, Erdogan se dostal k moci jen a jen díky intrikám USA a je to jejich poskok".
    (26.11.2015 6:29): Proč právě datum 24. 11. ??? Útok byl naplánován na den narození SUVOROVA 24.11. Se narodil legendární vojevůdce, který neprohrál ani jednu bitvu, ve své době drtil Turky a byl a je symbolem vítěztví !!!!"

    OdpovědětVymazat
  8. Zeť prezidenta - nový turecký ministr energetiky...Jeho syn je také náležitě zapojen - veteranstoday otisklo články mj. o podezření o přímém zapojení do černého obchodu i foto...
    Pozn.: Turecko je oficiální kandidátskou zemí na vstup do e. unie!
    http://www.hlavnespravy.sk/osmanska-risa-novym-ministrom-energetiky-je-erdoganov-zat-jeho-syn-zase-pasuje-ropu-s-pomocou-is/713329
    http://www.veteranstoday.com/2015/11/25/russia-erdogans-son-real-isis-oil-minister-behind-s24-shoot-down/
    http://www.veteranstoday.com/2015/11/25/here-is-what-turkeys-erdogan-fears-most/
    No naše sdělovací prostředky o tom mnoho infa nepřinesou, za to se dozvíme, kde a do jaké školy vběhlo divoké prase a kde se už začlo zasněžovat, aby se mohlo lyžovat.

    OdpovědětVymazat
  9. O zapojení dalšího člena Erdoganovy rodiny - jeho dceři... Že by další vazba s Islámským státem?
    http://www.veteranstoday.com/2015/07/21/erdogans-daughter-joins-isis/

    OdpovědětVymazat
  10. Erární doga je hloupější než si myslí,raduje se škodolibě z toho,že se za něj někdo jiný pomstil a ještě se k tomu hlásí,to může udělat jen totální pitomec........

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.